BySoft_,Magyarországi címmel nincs esélyed a CD-WOW-ról rendelni. 1 éve szembesültem ezzel, mikor az angol oldalukról akartam rendelni dolgokat. Az áraik akkor nagyon kedvezők voltak (kb. 3000 Ft egy CD-album, ingyenes szállítással). Megkérdeztem tőlük, hogy mi ez a kirekesztés, ha Mexikóba lehet, akkor egy EU-taghoz miért nem? Azt valászolták, túl sok csomaguk veszett már el itt, ezért került az ország a tiltólistájukra. Úgyhogy ha nem találok kedvezőbbet Európában (aki szállít is ide), akkor nálam is az Idealcopy lesz a nyerő.
ha már kezdesz zombie külsőre váltani szeretettel várlak 1-2 napra, légkondi nincs, meleg van, de éjjel garantált csend lesz :) ja és tesót is meglátogathatnád egy füst alatt ;)
Nekem halálfejes volt.Két éve úgy döntött az önkormányzat,hogy lomtalanítást hajt végre a városban.Anyám ebben abszolút partner volt,és kihajított mindent,ami a keze ügyébe akadt.Valahogy megtalálta a ködvágó csizmámat is,így történt...még szerencse,hogy én nem voltam otthon:DDDD
Sziasztok! Megvan valakinek, vagy tudtok linket ahol le tudom tölteni a Cure The head on the door albumáról a Sinking című számot? Nagyon köszönöm! Egy régi emlék miatt kellene :)
Még kettő van annak akitől vettem, ebből az egyik halálfejes, de még nem akarja eladni ... időm van, mire ideér a Taint féle Szeged azt is megszerzem :))))
A Petőfi csarnok beli koncert után. Selectors: Gelka, Krisztián, Papi, Tiferet (old school dark, gothic) Bolha (old school ebm) 600 ft Megközelíthetõ: Trolival a Ferenc körútig v. a Király utcáig - Boráros tér - HÉV - Szt Imre tér éjszakai: 00.15 Hősök tere - Szt Imre tér, vagy félóránként hévpótló a Borárosról a Szt Imre térig!