Nekem az a bajom, hogy nálunk nem tudnak a modellezők megfelelőképpen összefogni. Ennek ellentéte (szvsz) az ex-csehszlovák kínálat: sok hazai modell és kiegészítő. Erre szép példák (ízelítőben) az előző képek. Már sokszor végigfutottam irigykedve pár cseh honlapot.
Erről jut eszembe: hol is van Pozsonyban modellbolt? Valahová elkevertem a címét/webes elérhetőségét...
Igy van akárhogy irsz ide valamit akár én,akár te,vagy bárki más én biztos vagyok benne mindenki megfogja érteni mit szeretne a másik ember.Tudom sokszor vétek hibákat én is mikor ide irok,de szerintem ez nem akkora gond.Akit zavar nem olvas bele.Ez az oldal másrol szol ugye TT-s barátaim?
Köszi a kisszériás gyártók web-címeit (tényleg csorgatom a nyálam)!
A továbbiakban ebben a topikban ne nyelvészkedjünk!
Semmi gond nincs azzal, hogy v.ki a beszélt nyelvet (autentikus) leírja, tehát a verbalitását veti papírra, nem az akadémikus szabályok szerint ír. Az utóbbi rendszerint változik is. Ha bötévedne hozzánk egy csángó, s mögírná összetekerintett mondatait, csodálkoznánk!
Tehát, kalandra fel!
TTbakter
ui.: Szeretném, ha ez a topik nem a fikázásoktól lenne hangos!
Én is TT-be kezdtem...
Szerintem a fikázós kollégákkal ne is foglalkozzunk a továbbiakban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hali! Szerintem a kezdtem,vagy fogtam szinte ugyanazt jelenti vagy nem?Nem azért irtam igy mert nem tudok magyarul,akinek nem tetszik nem néz be.De nektek örülök hogy néha itt vagytok, remélem nem a név miatt maradtok majd távol :-)