Jóreggelt Atis, ez a mutatvány főként a bizalomról szólt az én szememben..
Mert ha tudom hogy az emelkedő után süllyedő mozgás várható, és bízom abban hogy ügyes kézzel tartják az érintőleges közelséget - akkor csak át kell lépni.
Én már vagy tíz éve egy könyvet vettem át megállás nélkül a mellettem levő vágányon álló szerelvény mozdonyáról. Csak tudni kell rögtönözni.
A képeidről azt a szereplőt kérném, aki a lépcsőre lép fel..
(visszanéztem a helybenjáró leányokra is, és észrevettem a háttérben még hármat más egyenruhában.. tetszetős az a videórészlet)
'19 decemberében jártam Szkopjéban, a megjegyzéseim erre vonatkoztak, mert az akkori tapasztalataimat tudom az indexes újságíró írásművével szembeállítani. Nincs ott semmiféle szörnyűség. Kicsit kopott, kicsit koszos balkáni jugoszláv város.
Zegen '17 januárjában voltam, bár nem sokat, mert a városközpontba csak azért ugrottam be, hogy vegyek egy pulóvert, mert nagyon hideg volt. Én kifejezetten elégedett voltam az ott látottakkal.
Tegnap voltam Veszprémben (a fiam most ott játszik katonásdit két hétig), előzőleg vagy 20 éve jártam ott. Kicsit zsúfoltabb lett a belváros, de élhető, körülötte meg kifejezetten jó helynek tűnt...
Azt hiszem hogy a főnöki kinevezéseket fontos lenne a határok kijelölésével kezdeni.. vagy mondjuk a második lépcsőfokká azt tenni. (bár lehet hogy így is van, csak én honnan tudhatnám)
Ha le van írva hogy eztésezt kell megcsinálnod, betartatnod, de nem kapsz rá egy fillért se - akkor tiszta a játszótér és világosak a szabályok.