A romanok 2 feltetelt teljesitettek az 5-bol. Nekik is csak attol fugg, hogy mikor hagyjak jova a csatlakozast?
Basszus, veled nem lehet vitatkozni: allitasz vmit, amit ha megcafolnak, ugy csinalsz mint ha mast irtal volna. Igy magadat jaratod le es az utopisztikus eszmedet...
Tökéletesen illusztrálta a féllinformáltságát az egész.... Ro + Bg előtt a munkaerőpiac nyílik meg, Lettország meg bevezeti az EUR-t. Valahol olvasott valamit ez a zsupupupókaizé, és bedobta ide az agyában átkatyvaszolódott dumát, hogy mindhárom ország bevezeti...
Ugyanilyen komolyan lehet venni az összes többi hablatyát. :-D
Hagyd mar a tenyeket, azzal csak megzavarod a hitet. Ha pedig elveszti hitt miattad, az egy kegyetlen dolog lesz toled... teee, ingyenelo indexes bertroll! :)
No, kifejtettem szépen, hosszan, és eltűnt a hozzászólásom. Megpróbálom összefoglalni.
-Nem vagyok sem az FNA feltétlen híve, sem feltétlen ellensége.
-Kommunista sem vagyok.
-Nem tartom reálisnak a havi 100.000 Ft nagyságrendű FNA-t. 10-20 ezret igen. Később, a GDP növekedésének függvényében növelhető.
-Rokonszenvesebb számomra az FNA, mint hogy értelmetlen munkákat végeztessenek a szegényekkel.
-Nem válthatná ki az FNA a nyugdíjakat, sem a közszolgák bérét.
-Nem lehet egyik nagy adónemet sem drasztikusan megemelni.
-Csak olyat tartanék elfogadhatónak, ha mindenki ugyanazt az FNA-t kapja, ha van munkája, akkor a fizetése mellé.
-Nem gondolom, hogy tömegek hagynák abba a munkát az FNA miatt. Bér- és áremelkedést nyilván maga után vonna, de a bérszínvonal emelése mindenképpen szükséges, különben kiürül az ország.
-Nem az én feladatom, hogy az FNA szabályait, társadalmi hatásait, finanszírozhatóságát részletesen kidolgozzam, és a véleményemet másokra ráerőltessem. Érveljenek mellette, ellene, akik a témában igazán otthon vannak. Azért nyitottam a topikot, mert annyit megérdemel a téma, hogy egy külön topikban vitassá meg, ne pedig tucatnyi helyen szétszórva, ahol még a moderátorok is rossz néven veszik.
A román miniszterelnök júniusban a Deutsche Welle német rádiónak még úgy nyilatkozott, hogy Bukarest várhatóan 2017-2018-ban áll készen a szerkezeti reformok szempontjából az euró bevezetésére.
"A szemkinyitás veszélyekkel jár. …………..….képzeljük el, hogy valakinek húsz éven keresztül be van csukva a szeme. Vagy tíz,… .....ha egyszer, csak egy pirinyót kinyitja, az mennyire fog fájni!
…………hát így kezdődik a szemkinyitás. Egyrészt nagyon fáj, mert vakító a fény, másrészt jönnek a felismerések, hogy: „úristen, mennyi időt elszúrtam!” Honnan jön az energia, milyen erő viszi mégis keresztül ezeket az embereket, akik így döntenek? Azt hiszem, az a vágy, hogy tudjanak szabadon levegőt venni. „Vakon” egy ember úgy lélegzik, hogy mellkasán mázsányi kő hever. Amikor szabaddá válik, akkor a kövek lekerülnek. Valójában nem arra születtünk, hogy szenvedjünk, így a fájdalom megléte, vagy ösztökél arra, hogy ezt megszüntessük, vagy feladjuk." (Csernus Imre)
Sajnos a süketek és a vakok számára a világ egésze is sötétséggel teli...:P
Jellemző ez is: "Vagy legalábbis könnyebb őket átverni a legtöbb európainál? Egy kamu áramár-csökkentő készüléket kínáló oldal adatait hasonlítottuk össze. Melyik országban mennyit kérnek ugyanazért a „csodakészülékért”?" -
Vagy legalábbis könnyebb őket átverni a legtöbb európainál? Egy kamu áramár-csökkentő készüléket kínáló oldal adatait hasonlítottuk össze. Melyik országban mennyit kérnek ugyanazért a „csodakészülékért”?
[...] Bővebben!Tovább »
Nem a múltban és helyiérdekű(Szent Koronás) bohóckodásokban van a jövő kulcsa, hanem szvsz a globális megoldásokban, egységes emberi és gazdasági jogrendszerben az egész világon! Miért nehéz megérteni, hogy a kormány már most is mindenkitől elveszi a bérköltségének a 49 %-át havonta azonnal, ha nem jogosult családi, vagy rokkantsági adókedvezményekre és aztán jön a többi 30 féle sarc az ÁFÁ-tól a tranzakciós adóig és a nettó 64 ezres minimálbérből csak nyomorogni lehet! De a lelkük rajta! :( - Tehát a magyar GDP cirka 50%-át már most is a költsgvetésből osztják újra, csak a csókosoknak, haveroknak és a klientúrának megy a java! Simán bevezethető lenne a sokféle szociális segélyecske és járadék, meg látszatmunkák és felesleges hivatalok, szervezetek finanszírozása helyett az embereket szabaddá tévő FNA! :P - Vége lehet a bérrabszolgaságnak, ha ti is aláírjátok! <3 - http://basicincome2013.eu/ubi/hu/