introspective.fw.hu vagyok, de a mostantól thecure.hu-ként fogok írni. Legalábbis ide.
A lényeg, hogy a spanyol Universal bejelentette, hogy 2007 előtt már nem lesz új Cure-album. Gondolom, azért senki nem lepődött meg olyan nagyon. Talán helyette a 2005-ös koncertekről kijön a DVD még karácsonyra, de ezt már csak én remélem, nem a Universal.
apropó a ForewerDrowning-al mi a helyzet mostmár hetek óta nem üzemel még a főoldala sem, pedig egy időre a host probléma után ismét ment egy darabig...? :-$
Egyesek szerint most, mások szerint '83-ban. Szerintem az egyik verzió igaz, de még senki nem írt véleményt, és nem akarom befolyásolni a kérdés felvetésénél jobban. Majd ha meglesz, írd be, hogy szerinted melyik.
hehehe, ez nem is jutott az eszembe, mert még reggel van (hehe látom megelőztél a tegnapi hajnali 2 hsz--emhez képest hajnali 3, mikor lesz alvás?) , de nagyon kiválló ötlet...mondjuk én már ennél a 'vén darkernél' már semmit nem tudok előre sejteni, illetve az is biztosshogy 100% 'pozitív' jövőkép lesz :-)
megkellene kérdezni, hogy újra felrakja e a 2. sorozatot , hiszen teszveszen nem jött össze az eladás , vagy egyenkét felnyomná e végre, sejtem a válaszát :)
vagy vegye meg valaki aki személyesen el tud menni érte (ha nyerés után óckodik a dologtól máris le kell fújni), de banki átutalással nem venném meg ez biztos, még UV-vel talán, de felbontanám a csomagot előtte ez biztos, mielőtt fizetek.
egyébiránt felettébb 'érdekesen' végzi az illető az üzleti dolgainak menetét, a minamellett, hogy minden üzenetett töröl, hirtelen megvszik a terméket a teszveszen, pont egy 0 sikeres vásárlást lebonyolító felhasználó, aki érdekesmód le is mondja (elnézést ha innét való az illető), most vagy meglátta a Vaterán, vagy ismerős volt, vagy az eladó maga, mert nem is volt két terméke...
mint tegnap azt montam, én már azon sem lepődnék meg, ha maguk a fényképek a lemezekről, egy az eBayen már lefolyt aukcióról származnának :D:D
minden esetre valaki megnyerhetné, és elmehetne érte, érdekelne viccelt e az 'öreg darker goth' eladó...
"Tisztelt licitálók! Az aukció befejezésének időpontját előbbre hoztam! Holnap vége az aukciónak! Pontos zárási időpont: 2006/08/28 11:05:53 Kérem tegyék meg maximális licitjeiket holnap reggel 11 óra 5 percig! köszönettel, finsterniis "