Srácok! Ma beindult a polo!!! Sikerült egy autóvillamossági szakihoz bejutni. Volt egy elrejtett riasztó, az tiltott. Meg egy kis kábel bug. Megcsinálta, már nem is haragszok rá. Fórumtársnak köcsön is adom egy körre, de csak egy! körre :DDDD Nem.lesz eladva, asszonnyal.megbeszéltem, jó lesz tartaléknak. Kasztni teljesen ok, egyebek is már, csak az ötödiket dobálja kifelé, majd tavasszal összemókolom a tartalék váltóval, abban meg rückverc nincs :DDDD
Nekem meg sem mozdult már akkor a háttámla, azt hiszem a fehér kellett. De már meg nem mondom, miközben toltam fel a helyére azt hittem ketté fog repedni, annyira szorult, de jó lett.
Egyszer egy kollegának odaadtam kipróbálásra az autót, mert kiváncsi volt, hogy milyen. Ott ültem mellette. Amikor legközelebb beültem, vettem csak észre, hogy a kormányon felsértette valamivel a bőrt. Gondolom az órájával.
Legközelebb a gyerek kapja majd kölcsön, de arra meg jó lenne valami limitert kitalálni. Mondjuk 2-3 trafót lehúzok? ;)
Igen! Bár senkinek sem adom oda...talán John Wick mehet vele egy kört :D -de nagyon rosszul fogom magam érezni közben!
Két éve kölcsönadtam egy rokonomnak egy hétvégére egy autót, aztán 10 hónappal később kaptam vissza teljesen leamortizálva és rögtön megkérdezte, hogy nem adnám-e kölcsön azt, ami jó; mire mondtam, hogy ezt nem szeretném, erre megsértődött és azóta nem láttam.
Ha lenne, én kivenném. Egy elektromos ablaknak biztonsági funkciója is lehet, ha nyáron, menet közben derül ki, hogy bent maradt egy darázs, és nem kell vezetés közben ablakot kurblizni. De az ülést nem is kell olyan gyakran állítani, plusz súly, relé, csati, hibalehetőség. Csak szövetborításos, és csak mechanikus.
Most látom, hogy neked a rózsaszínű maradt egyben és a fehér kellett. Utánaolvasva úgy tűnik, hogy fehér kell, de vannak olyan évjáratok, ahova a zöld, aminek másik irányba vannak döntve a fogai.
Én még nem szedtem szét. Nekem is jobb oldali háttámla recseg és akadozik. Lehet, hogy jobb oldalra a rózsaszínű fogaskerék kell? Amit videót láttam ott a bal oldalit cserélték, ami fehér volt.