ufo fff...
A szakmám ufo? - és akik szakmaiak, akiket érdekel az ufo? -repcse, csészealj, uso, (turul madár -főnix stbb...) és akik lady lady láda lom, látni akarom, itt az alkalom, ladi ladi lom, látni akarom?
UFOzzuummm... miEeee... féllélő növényvilafg felélő állattvilág, robot -világ $$$... Czybiorgágégások? -ember, sose látta $$$...időn kivül? 1.: 3/27. A KÉP? -meg Kávázzuumm... egy a reggeli meg du? Dodozoni voltam, hála a Jó Istennünknek, 6napon át, mukáltkodjál, végezd minden dolGOD? (rötye?) -de ha te nem vagy, akkor hogy, azaz nehéz munkával fáradsággal keresd a kenyered, fájadalommal szüld?- a gyere ked -kid, de az őők dikuk? Fita abram, neked adom a földet, azaz porból lettél, és porrá lesesss...na meg a hamu a fejeden, kamukiaik? Az éjjel, hogy a ARANY -VERES, NA A MI MAGYAOK PIROS SÁV, AZ AZ! -FEHÉR, AZ AZ ARANY? -A FEHÉR CSELÉDEK? -NEM HANEM HÓFEHÉR KELL HÓFEHÉRKE RUHA, na most itt Juhus a király vérében (fita az a BOSS baxdühös kangürcsöd, jaja te akarsz lenni, a BIKA, BIKÁK BIKAJA???) meg mosva, hogy bemenjünk oda... de álljon meg vonat és az arany horda szerelvény? CSAK ÖRÖK ÉLET VAN! AZAZ AZ IDŐ ÁLL! Most csak nagyon röviden, ben vagyok a ARANYVÖRÖS -SÁRGA TÖMÖR NAPARANY -FÉNYÜNKBEN, DE A NAPOMBAN!!!-ÉS EGY OLYAN, MOST MINT VAN EZ A FÖLDGÖMB, ÉS ENNEK A NAPAR-ANYA AMI EGY ...na tudunk következtetni hogy az édenkert négyszögletes, és négy folyó, -jaja tenger veszi körbe? Zna az álmom, hogy most egy azt ami nemrég, hogy van az első arany edény, vagy ez vala, amit ma a napom fényényében, csak meg jelentettem, azaz nincs olyan hogy mult, vagy abbul bull buli bili hogy lehet jövő? 2.: Naz most az, hogy minden ami porból van, zitt minden ami anyag, ha elemekbül?- akkor is minden por -porral (korom? -fita, kor-korom???) kezdődik, amit apumék, kenjük be sárral? Ami van, hogy most HA EZ IDŐN KIVÜLI, AKKOR EZ MÉG SEMMI $$$... ma együtt dolgoztunk a ififiammal, az idifiam bekrakkolt, a derka, és igy ugy amugy ezt és ezt kellett volna csinálni, hogy ne legyen féleleme, hogy puccosan egyedül marad, na én mindig attul féltem, hogy kikerülök az utcára sára? A Mi is ufók vagyunk? Zna minden az hogy beszÉLgetünk, és egymást nyelvét megértjük? -Amit tudok mondani, hogy midennek ami történt és történni fog, meg van? -lett irva? Ime én apuénknak köszönhetem, na meg FITA ITT ÉN ÖRÖK ÉLETEMBEN VAGYOK, NEM VOLTAM AZT HISZEM, MEG NEM LESZEK HA NEM ESZEK SÁRT? Amiért nem mertem mondani, hogy HISZEM HA LÁTOM, NA MOST ÉN ÁLMOMBA, AM MOST IS AZ AZ. S ITT KÉRDEM,HA CSAK ÖRÖK ÉLET VAN, AKKOR HOGY LEHETEK ITT?-IS $$$... Most a fiam, hogy NEM IGY KELLETT VOLNA CSINÁLNI, HANEM ELMENT VOLNA TÜZÖLTÓNAK VAGY RENDŐRNEK? Jna most fita, kérdem tőlle, miért nem mentél el, tözültónak? Zitt az, ha valaki az mi?- nem magának dologzik, akkor az egy beprograMOzott oktondi állat, vagy robotuk? Ami van, MI AKIK MAGYAR-CSALÁD OK, MI NEM TUDUNK CSALÁDUNK NÉKLKÜL GONBDOLKODNI (UK) farkuk dikuk lenni? VAG INA NILLALÁSA? Zitt apum, nem azért mert megölnének, HANEM APA GYILKOST KOS? NINCSAK AZ ATYOKOS? -AZ EGYETLEN EGYSZÜLÖTT (SZÜLŐ = SULY -SCHULLY? ) -zitt most a Körpátukrajani magyar KÖRPATKÓMEDNCE, a kis nejem, mndent meg tesz, hogy a gyerekét, a kis unokámat, ne neveljélk ellene, azaz magán iskolába fog járni, magyar iskolába? -jár a kába? Óh természet... 3.: Tröha, hogy lehet az, hogy valakik mik. teremtették az eged a földed és most az DÖG LETT,GOD (ROBOT BOT?) DOG DÖG? Na figyeljétek meg a gazdagok, dögök, hogy hogy beszélnek a pincsi kutyáikkal, és a a aaa... nagy zoombihiéna -indonéz pit dögjeikkel? Fitlejal azok midnen az akik PARANCSAL IDOMIDOTTAK, PROGRAMOZTAK? Na most a lapos földesek, ez én most ugy láttam, hogy EBBE EBE? ZITT AZ HOGY IDŐN KIVÜLIS ÉG? Fita csak a por meg hamu kamu $$$... marad? -naz az hogy az a félelem, EZ AZ AMI BENNEM IS MA IS FEN ÁLL? -nem a farkam? -sőt. na most ha tuzültó lettél volna. most 45 éved korodba kapnád a nagy nyugdijat vagy az államnak kellett volna dolgoznik, ki akadáyozott meg? Zitt arrul van nagybaszó, hogy ha nem tud valaki az állatán keresztül jönni,na most itt az van, hogy NEM LETTÜNK VOLNA EGYÜTT, ÉS ITT MINDEN APA (SZÜLŐ) GYILKOS! Na a megváltóról ohhh..zengejetek, hogy lejött a mennybül, aranváros, mert ugy szeretet...erről a felesÉgemnek fiaimnak, meg sem kukkanhatok... de msot annyi pénzed van, na akik az első 100 000... és befektetik, 99% puccos lett? Mnden akit ismertem magyar tőzdés és stcomarketos mind mindenét el vesztette!!!-de családját is!!! Nincsak zitt ha lottyózol, akkor több esélyed van, mint a tőzsdén? -stockmarket? Most nem menek bele, de fita, minden ami vér veritéked, az az ajja ajja ajajajajjj... Hogy mi van a magyarokkal, apuénk!!! Emlitettem neki, hogy nincs olyan ördög, FITA ITT MINDEN AMI IDŐN KIVÜL, AZ NINCS!!! Zna egy rohamba (28) elhagytam a testem, és most ahova mentem,(nincs az amit itt hlálának PÉNOZ NEM NEMES... FTIA EZEK CSAK A FIN GOD $$$... azt akkor FÖNNICIA? -ott bevittek egy *de innen fönt van* laboratóriumba, és 12?-kristálykoponyával körbe vettek, és APUÉNKNAK KAPCSOLTAK, de ők csak annyit, mi lett a két öcséddel,(fita ma közvetlen a kapcsolát?) most a ami valhallogy, kikapcsolt hogy KI VAGYOK, (FITA ITT EZEK NEMHOGY KIONCS, HANEM NINCS!!!) AKI MFÉNJÉZUSÉN!!! Most az az őrület, ami 1986 Benesék ég? Na most itt senki se tudja, sehogy hogy mi az hogy halál? -meg lehet tudni? -jaja csak te tudhatod... vagy huzhatod a csikot fo fo fff... fo$$$... Innen... Vegyük, borzlamasan kinlódok szenvedek, meg gyütrődök, mert mi lesz vele ha egyedül marad? -na ez az, hogy apunék, nem vagy egyedül, és itt ezért kellen valkim, hogy a sirataim el jusson minden gyere kid?- nem beszélve a kis unkájával, na gyertek ide, ládd ÉN CSAK NEKTEK MTK:MTÉK ÉRTÉK? PORTÉKA? VAGYOK, ÉS EZEN NEKED KERESZTÜL KELL TUDNOD MAGAD? FITA ÉN OTT AKARTAM LENNI (ITT MINDEN SZEM ELŐTT!!!) ÉS MEGTALÁLTAM, LÁDD AHOZ HOGY ÉLNI, BESZÉLNI? HALLANI EGY HANGON BESZÉLN ÉLNI? Nincsak BÁ BÁ BEL, VAGY BÁ BÁ BOOK, BUK? -A REST? ...https://www.coasttocoastam.com/ ......FITA ITT?- MINDEN AGY HALOT? -HA VAN HALÁL? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Warjuk -juhuk, várjuk, várjuk az Urat folyton várjuk, ugy várjuk dicsó el jött? -tét, Nagytáte -téte? 4.: Kávézzuummm... vizum, az aranyvárosba? -csak akinek van aranya ere? -azaz a részvény társak sakk matt? Zett torr... hogy nálunk, már mi nálunk, babám, már minálunk babám, az jött a szokásba...fita, az igazibull bábu? Nizzuk a tudomáNUK és trechnica? Zitt azonnal, hogy csak ÁLOM -ÉLETT VAN! É-LETT? ÉL -ET ETET? Na most az mára álmom, amit rögtön gyerekkorom, és most az hogy ezzel, az álmom ugy függ üssze, hogy ez mi? -ki? Ime a hellzet, hogy ha amit most mára, hogy milyen CSODA VALAMI AZ ÁLOM? -ami feltételezek, hogy most vannak akik ez a titok? -megtartják maguknak, de közbe, zitt betettem egy jó párszor a filmsorozatot, hogy itt tudnak olyan humaNŐvénidom alakokat, akik csak bábuuk? Fiteljunk, onnan hogy nekem kötelező iskolába menni, az az hogy mi robotuk vagyunk, na most a prograMOZOOMbiAIk (BarbinŐ -Barbika MOzaik law, azaz a 144 000?- MOZAIK törvényük, na meg mirét hivják a rabbikat rabbinak? Fita a KK? -Közép Keletiek? -hogy zsidók, az BbLia iratokba nem azok hanem a nem zsidók azok? -zsidók, a törvény gyerekéik? (itt akiket zsidóknak hivan, azok mindenek előtt meg felett...nekik nem paraoncsa csal senki filuka?) Na most a TÖRVÉNY FELETTEIK, EZEK A KIVALASTATÁIK, AJJASÁGI SRREND LEEND, ÉS A KIVÁLTSÁGOSTOCK? MÁRKA? Naz most az hogy ENGEMET MEG HIVTAK, HOGY MI AZ AKADÁLYA HOGY A KIRÁLYUK KIRÁJA NEM JÖN? Most az hogy DOM -OD? Rögtön itt az az A DOM? Ha lehet, most azt hogy előbb, na azzal, hogy A KIRÁLYSÁG -OK? Na kell hogy ismételjek, hogy most AZ HOGY MAGYAR -KIRÁLYSÁGOK, zitt azonnal, jogy tüzzel vassal irtani őket, a magvuakt is, és emléküket, és fita, a nyelvünket? Anyanyelv?- MAGYAR? -ezt fóleg a felszabaditóink, azaz minden ami magyar, fita eltüntették, és az egész állatállománukat át paszirozták... magunk ellensegge $$$ ...vagyunk? 5.: Most az álmomról, amit ha valakinek van gó-gyia, akkor látod ...fita az látó? Ó Ó Ó...tündér kaszinó, a kölesbe a disznó, Éliás, Tóbiás... Ezt én most ha most kl kellene találnom, tudnám, ezzel, az ésszel? Fita, mért kötelező az iskola, és most mit vernek belénk, ami igaz, hogy apagyilKost csinálnak belőled, e -világi annak két ága van, s ha nem az egyik. gyikamo, de másik már kiverte az szemed? A TEISTATISTA? Fita, engem nem tudtak ÁTOK, BE PROGRAMOZNI, és fita, a tekóból mennem kellett, na most az iskola igazgatóm, most a gimibe átment, és ott tanár lett, ami meg akarta akadályozni hogy megöljenek, mert ő is... MJÉZUS?-jaja az Jézus ami te vagy? -hus? Zitt már korán, hogy JÉZUS MEGHALT, na apuénk NEM! -s ezzel el lett intézve, de most olysanok mnt a szüleim meg a falusi bácsik -nénik, kimondottan csak földmivelők valának, és mind... olyan hogy elváltak? -na nekem az a 6.-dik- cent? Ezt igy, na én tudtam, hogy ezek e-világiak, AZAZ FITA EZEK KINT VANNAK, A FÉNYBŐL? Fita, kü és vas emberek, brekkegnek krákrognak kráter okádatok, ládd Száraz tónek nedves partján, deglett béka kuruttyol... Fiteljuk, na olyan 3000 dalt, népdal és énekeket, de fita, azt nagyamám hogy hogy és hol rakták bele a a aaa...bogaraikat? - lehel betöltve? -bogÁR? Zna ami ha van hogy egymást is irtják, (fita ezek azok a programuk, JaNUK8:44! -na az ami most minden ami ember ölő? -az embert nem lehet megölni, ez az hogy NE ÖLJ GONDOLÁTBAN SE, NE XEXÖLJ GONDOLTÁBAN SE, AMI HOGY? Na én a harmdik gimibe katonai akadámiára jelentkeztem, leirtam, na most azonnal a SÖTÉT OLDALON VALÉK? -LERITAM! 6.: Még abba a évbe, előbb a volt iskola igazgatóm rugják ki, aztán engem, midnen magyariskolából, végleg, meg a KGST oskolábull, és most menekülnöm kellett, mert az unoka bátyám a beülügye azonnal is kés, mert benne vagy az első 10 áldozatba? Fita itt apuénk, mig Jézus bennem él, NA VAN EGY EGY NAFÉNYGÖMBÜN-K? (UFO?) Fita zitt az a mi amit AURA ahuna arra Agtelek? Na most az mára álmom közepin ázunk, hogy előbb...fita most az hogy IDŐ, MOST SUNY SANYINK, TELI TALÁLAT, ÁLL! Na ami időn kivül, az az hogy idejukadtak ki, kivették az ide jukat, na az a kijelült hellük? -apuénk az $$$...most! -elmuilnak málnak a renyhe népek, az $$$... NINCS? -HANGLYUKk -NEM HANEM KLOTYÓ,SEGGLUK $$$... PCZE GÖD GOD DOG DÖG -ÖD DÖRRR... Most az jogy van a KIRÁLYSÁG UK? TRÓNUK? Zitt az idő, ládd NEM BESZÉL HOZZÁNK TÖBBET, NE VÁLASSZUNK MAGUNKNAK KIRÁLYLÁNT? Fita, figyeljuk meg a KIRLÁLYLÁNAIKAT, begyesek? -bügyösök? Zna az, hogy AMI TEMPT LOP -OSZT -LOPOK? Nincs ugy hogy most körbe körbe görbe bögre, na ITT AZ HOGY ITT AZ IDŐ? Zezz minden ami ez, ez NINC ládd apunk, hogy lyuk? -kuly $$$... kulcs, kulacs, kullancs? Naz az összes kő -kőre, meg a vasbeton dzsugeleik, ami most az ÖRÖK ÉLET AZ EGY ÖRÖK KÖR -KÖRÖK ÉS ÖRÖK EGYBE ÉS MEGBONTANI NEM LEHET! LÁTOD? -CSAK FÉNY, ÉS HA VALAKI NAGYOBBAT TÖBBET AKAR, AZ ÖKÖR? Naz nekem, ide meg van az a a aaa...hogy ha lenne olyan, ládd valami vissza tartja A KIRÁLY VISSZA JÖVETELÉT? -na most fita, onnan, hogy felütte magát a Királyságaik, AZ AZ HOGY AMI BÁBEL, HOGY NEM ÉRTIK EGYMÁST, ami az hogy ezek, akik itt a NAGY ÉPIT PIT ÉSZEK, NAGY TENGER ÉSZEK? Állitólag a Niburások, a robotaikkal keverdtek, na azért kellett iszkolniuk? (fita, engem ünnepeltek, ma is) 666... most mi legyen, am csak nagyon röviden, hogy most az hogy van ÉGI TEMPLOMUK MUKIJAIK? -azok nagy nagy katedrák, és most hogy most midenki, oda be fel szivódott volna...Fita, most azok a magyarok testvéreim, akiket nem tudtak ÁT KOZNI PROGRAMOZNI -MOZIZINI? Hogy most az hogy meg kell halni, Halld hogy zeng az égikar, éde svicc slicc sicc... hangjaival... most minden a a aaa...fff... a nagy KUPPBA, FEL EMELKEDIK? -Nos msot ott, ládd akik merünk meg Szólaln hallni, na most a mi nyelvünket senki rajtunk kivül nem érti, és most az amt telepátia, tehát nekem meg van az az ELHÁRITÓ (FÉNY) HOGY FEGYVER, NA AMI TE HOGY MEG TUDJUK NUK, HOGY MI AZ AKADÁLY? Fita, akik ÖRÖK ÉL, az nem tudja gondolni, hogy ölni, gondoltában? NA FITA, AZ AZ A MJÉZUS ÉN VAGYOK, amit megint most csak az, hogy az ami AZ HOGY MEG KELL HALNOD, abba a pinuTUNba, ha te levetted a szemd az Égről, már süpped a hajó? Nem tudom ciffrázni, de ezt mindenki meg tudná láttni? NEM!- akiket apuénk hogy halotak, (MÁR KÉPTEENEK FEL TÖLTŐDNI MJÉZUS FÉNYE???) -HUSA HGUSÁNGOD? - de olyan nincs, nem is tudod gondolni ládd a pénz nem ÜK? Zna most lenne a FEL TÁMADÁS? -az az hogy onnan, ez az hogy lépcsőkön felmentünk a toron tetetéjbe, ahol a harang van, harangozni bá bá bell...meg a belük, Jna most onnan akik HAZA JÖTTEK, most lejöttünk és itt a föld felszine a nappal vagyunk! Ba az a FEKTE NAGY... MÁR NEM TUDOM HOGY HIVTAM REGGEL, DE NAGY NAGY NAGY...KÖR kuppos KUPOLA, ÉS MOST ELKEZDŐDÖTT, VALAM OLYAN, HOGY EZEKNEK AZ IRATOKNAK KÖZTUMÁSSÁ KELL HOGY VÁLJON? Fita, én nem merek olyat gondolni se de ha az $$$...Most ahogy vagyunk előbb A A KIRLÁLYI NAGY NAGY LÁDD MÁTYÁS TEMPLOM, ÉS MOST AZ ÖSSZES AZ EGÉSZ EGY NAGY DOM? ÉS KOROM FEKETE, BEN BENNE ÉS MOST SENKI, EGY MANUSZ MINUSZ SE TUDJA HOLVAN, SŐTT EGYÁLTALÁN Ő VAN? -JAJA ÉN? -zitt most az körül, ládd az az a fekete black HOL? -SE HÓL, SE ÓL SEMMISE HA MISE TISE ---FIta ezek csak bábuAIk? -$$$...piszka fa-fak? Innenn... ÁLOM AZ ÉLET? -fita ez az, hogy van a FÉNY -AURÁS? -ÉS ÁRU LÁSS? -NA MEG A HALÁL? ...spirál fény az ürbe? -space XY most ne sirjon? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Warjuk -juhuk, várjuk, várjuk az Urat folyton várjuk, ugy várjuk dicsó el jött? -tét, Nagytáte -téte? 1.: 3/26. A KÉP? -Az egész rohasztás, az egész földöng, 1000-ben, Szilveszter és Szilveszter pópával és Szent sTefaNUKkal kezdődött, és valószarü (szaru? -fiteled a MUMMIÁIAKAT BIKÁAIKAT?) NUKINUKIPUKINZÁSUKKAL végződnek? Fita ekik ekkora őrÖLtSegGEikkel ezt meg tudták csinálni, hacsak egy ember lenne? Most megint a cséphadaró, paszuly, olyan hogy halál nincs, csak rohadt eleve pásápölők, és zsiváNUKINUKIAIK, FITA OLYAN HOGY HALÁL NINCS!!! -(AZ LENNE A MEGBVÁLTÁSRÓL OHHH...WOHHH... ZENGJETEK??? )CSAK ÖNMEGHASONULLÁS 000... AZ ÖRÖK KÖBÖKÖN, ÉS ÉS MAG HAS-ITÁS, (DE A BÉL, AZ!!!) MIT AZ ATOM MAG HASITÁS, ÉS MINEK? Zez az, hogy te nem vagy, él benned krispi hus? -husuk vagy? -az a PÁS -SÁP OLLÓ ÖLŐ, beadós és adó fizető. és ha nem? Na az álmom, ami te is ők is mi is vagyunik, csak azok vagyunk, és neked nincs, nem lehet álmod? -jaja a szÁtokba adják a cumiUKat? Fita egy ember? -madár de most itt van az hogy NEKED NEKEM KELLENE LEGYEN SZAVAM SAVAN LUGOM HUGYOM? HA TE NEM VAGY ADDIG, MIG EL NEM FOGADOD, HOGY FOGATOK ALLÁHALA SZART ADOK, SZARADÓK?-HALL ÁLL? HÁLLA HÁLLA HALL A LUJA, FOGADALOM HOGY FOGATOK ALLÁ SZART ADUNK, AZ TE VAGY? RÁ GOD? Zna abzullu ullubullu ultibuli hogy a GONDOL LÁTUNK? -VAGY AZ ŐŐK GONDOL LATRUK -LÁTRA HIMRINGYÓAIK KÖCSÖGÉGÉGÁJUK DÁGVÁNUK NUKINUK SIONUKI MUKI MIKI MOZIS UK? -MÁZOLÁSUK, MÁSOLATUK AIDA AIDÁCÓAK VAGYUNK? Fita ONNAN, na most nagy kasztSZARnyákAIkat, fita ma is, ma már NAGY ERŐDITMENÜÜK, AZ EGEDBE, FITA AZ A MAG -OD MA -GOD, MAK MAK MAK MA KINT, MAKING MONEY BUBUK? - BUNKEREIK BUNKEREKEK, NA MOST ÜR UR? -URUK? -WARROSAIKAT, az első KURRIÁIKAT? -CIFFRA PALOTÁAIKAT CUPPLERRÁJAIKAT ÉPITÉNEK MAGUKNAK!!! -AZTÁN KEZDŐDIK MEG A HIT TÉRITÉS ÉS TEMPTLOPO OSZT LOPOK NAGY OSZTLOPAIKAT, AMI VÉGÉG VÉGE FOSSS... A NÓTA $$$... AZÓTA HOGY EZEK, IDE FELJÖTTEK, MOST FITA, A TESTÜNK AZ AGYAG ÉS AZ TÖKÉLETES SZIGETELŐ, AZAZ EZEK NEM IS GONDOLHATNAK HOGY VAN NAP? SUSS FEL NAP $$$... NÉ MÁK, VAK OK, SÜKETEK, SÜTKÉREZHETTEK, A HAJTAOK A MIÉNK? ZSIRIZSÁKOK? PESTIZSÁKOK? POSTA? 2.: MAGYAR OK, NAP MADARAK? Na ami van, mindenek megett ami csak egy turás kurás is, kell lennie vala mi, vagy vala ki kakiAIk? Zitt most az, hogy én ezért jöttem be a csőbe?- cső! -pöcs ő? -te vagy a cső -csövük, vagy egy nyilás, nyilalás? -a szüz lukad hártyája el repedt? -mint a temptlomuk KÁR -CSZAR PITA? -KETTÉ HASADA MASADA? Na dfita, nekem megvan az a KÉPESS EGEM ÉGEM? -hogy én ÖRÖK VAGYOK, és itt én a MAGYAROK FÉNYNAPMADARAK TESTVÉREIMMEL, ÖRÖK VAGYOK, AMIT CSAK ÉN TUDHATOK, TEHÁT TE IS, DE ANNAK BENNED KELL LEGYEN A MAGJA MÁGLYA FÁKLYA MAG -MAGYAR -OK MAGOM -GOMBA BOMBA VAGY?-BAMBA A BAMBA BAMBA A BANKBA? BANKA BÜD9S BANKA TYUTYUK JUHUK? -UGY LÁTSZÉK SÉK SÉK SÉK...LEESETT A PAP AZ ÁGYRÓL TWIST...A TI VILÁGOSTSEGGETEK? -FITA TE TUDSZ GONDOLNI MÁST? Fita, most a halálban bank bid bankáAIk, vagyunk!!! -bak?-kabb, kabbe? -baka és kaka! Katona bácsi haptákba, bele szart a nadrágba, gatya, Katona néne mossa ki, fü de bidi dobja ki? Fita, onnan, na vegyük hogy minden ami ÉPITMENNÜAIK KAKÁAIK, AZOK EGY NAGY ÉPÜLET ÜZZ LETEIK ÜLEPUK ÜLLETÜK? -NA FITA, AZ ÖSSZES NAGY HOMOK HOMÓK ABRA HAM HAM HAM...HALMAZOK, HEGYEK, (KIK A SIONUKAT ÉPITIK MOST IS TANISS DE ITT A KIS (*FITA MOST APUNÉK, EZÉRT HRRR... HARRR...*) HAMISKA MISUK A BIKA?) DOMBÓK DOM BOOK? Fita ezek az ÜRREL AZ ÜRURAIKKAL VANNAK MOST IS EGYBE SÜLVE -FŐVE, ÉS AZOK ADNAK NEKIK MIT? META/MATA MAYA BABA, SZÖSZI HAJA HAJJA HAJJA AZ ÉGNEK ÁLL? KUKOR KUNKOR HORR ICCA, Zitt ami van, hogy az én husom, az enyém, és itt van a lukam, fujhatjáték, és csokányom, behuzom? -hátra kötöm? Zna először 1950 körül, trillcsiszar leirtam, hogy jöttek az ÁVH-szászok? -fita angló szász -ok? -és ahol laktunk,*FITA AZ IGAZI ROM ROMBASZOK AZOK A NYEMECEK MA IS* / na apunak nem volt ellensegge, ha kérdezték milyen párti, haspárti, és ki az akinek adtak husuk tytyuaik juhus? -nem az? 3.: MOstroha nem irom le, hanem MOst, na azok, akik lentről jöttek fel, minden itt AZ AZ OK, -MÜVELET OROZZÓAIK ÜK? -Zitt fida Ü Ü Ü... TÜTÜTT? GÁZ -GŐZPÜFÖGÉSZETITOVALÖKÖDŐK? COMBA- SZÓK?- COMA? Na MOSt? -ezek csak a föld alatt, bujákállóAIk nagy kálók meg kis kállók, kakálók és kakáltatóAIk? MindenEdd kannibaltások szarba vágók, át -hágók és verők, ládd GOLDGOTA ÉS KERESZT, VAN ARANYABB BÁRÁNKAJA? MI VAN HA MINDENKI AKI VAN MAGÁVAL KEZDI MAGÁVAL -MAGÁRÓL -MAGJÁRÓL IS GONDOSKODIK, ÉS NINCS MEG MENTŐ, 12-? ÉJFÉL ÓTA ÁLL AZ ÓRA, NA MEG MÓRICKAJA CSUTORÁJA? ÉJFÉL UTÁN ÓRA 6-? MEGSZÜLETETT A KIS JAKABB? Most az hogy IDŐ? ÁLL?-na ez a legjobb meghat666... Tározás? Zitt most a szegén magyar -népem? Ezt most ugy kelett volna, hogy ONNAN, ez az mikor az ÁRULÓAINK AJJA AJJASAINK? -BAXUNK? -NA OLYAN, HOGY XAXONITÁK? -vaduk akik kik az ANYGYALUK? XAKX-XONÁAIK? BÉL FÉRGEIK? Fita BÁ BÁ BEL? A MAG -MAGYAROK ÉRTIK EGYMÁS HANGJÁT? Nincsak zitt a nagymamám, kisfiam, maGADnak tanulj? Fita, EZ A VILÁGOD? -HANGOD NÉLKÜL? -EL LEHET UGY HAGYNI, HOGY VAGY FEL A FÉNYÜNKBE, VAGY MOST LE, NA MOST AZ VAN, HOGY MINDENNEK NEK VAN ENERGIA MEZŐJE? ÉN AZ ENYMMEL TELJES EGÉSSZÉBEN RANDELKEZEM, A VÉGSZÓ FOKON, NEM KÖZÉP ISKULÁS FOKON, AZ EGÉSZ MAGAR-MAGYAROK NÉPEMET, EGYÜTT TANULUNK? TANU? NEKEM VAN NAPOM, MI KE MÉG? Tróha, most EGY NAGY NAGY NAGY... NAGY UGY AZ ORSZÁG HÁZ, MINT MINDEN AMI ÉPITMENNÜÜK, most az hogy du: -dudu? -ez most a Mártyás Templom, vagy fita az ORSZÁG HÁZ CUPOLÁJA, zna most MINDEN IGAZ HIVÓ, AZ EGY CUPPOD-LÁBA SZÉT TÁRVA NYITVA A LUKATOK? -SZELELNE, ÉS VÁRJUK, FOLYTON VÁRJUK,AZ ÜRAT ÉS NINCS SEMMI? PU $$$... A PU? -TOK? Fita, most akik... engem meg -fel ismertek, olyan is -ősmerős erős mint az oláhecet erre, arra, él a marha? -ért magyar RULL? Na azok, most KI KELL JÖNNI A NAPRA, és akik ...fita ITT NINCS SEMMI, VÁRNI?- CSAK A LUKOTOK SZAGA SZAGOD, A BELED LENNE, KINT CSÜNGÉNE? -NA AZOK FEN MARADTAK A DOM-UKBA? -FITA OLYANOK, MINT SZÁRITOTT KOLBÁSZUK? LÁDD KULDÁRÉK, KOLBÁSZBUL A SÖVÉNY, NA MEG KUTYA SZALÁMI? -ELVTÁRSAK, NEM A ZSÖMLE... HANEM A KOLBÁSZOM? LU SZALÁMI MI? Innen, most az, hogy CSAK HANG -OK vagyunk, és csak ugathatunk NUNK _NUK? Fita, az álmunk, de a miénk, azaz midnenkinek van egy luka? -szuka? -bazuga? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... ŐŐK a Boss-ok, teremtenek minket is, be be Bossnak, és azok a Bossos $$$...AIk? -na meg s dugványuik -dág -dag -dogványulk. DOG . GOD OK? DÖGADÓAIK? BOSS A NOVA? -$$$... hova tova stova vaj? Kaktisznoj? -szagoj? 4.: Kávézzuummm... paszuly, hol a cséphadaró? Hogy mi ki vagyunk magyarok? - Talán az ÉdesAnyánk fénye, szemünk fénye nyelve, az első hogy minden aki magyarok, az a magyar Édsanyanyelvünkkel lép le a falvédőről? Naz az álmom. ami ezek szerint, mi örök vagyunk, mert az az álmunk, és ez itt, egy botanika kert, és most itt csak zöldésg gyümölcs s magvak, és van a konkoly mag? Nne feledjem, hogy ami ez a tudát = 000... az örök köbökön, és ezt zerintem, akik tudnak figyelni, ez a jógában, de szeretek mindent. ami jó iga gyia, de most itt Jojó Ijó Mijó ha jó a vége, minden jó? Zitt fita, aminek nincs vége, eleje, vagy ha vége, az lenne a kezdete, és ami elmulik, az NINCS, $$$...Elmulik majd a nagy homály a sötétség? -Felhőn tul? -téged ládd HIT -szemünk, zna itt az hogy jelen? De érteni kell a szavak vak vak vak... értelmén? -ért elem? -gyermek vagyok az ŐŐK keblén, mérges kigyó fajzatjaik? Zitt az öszirataim olyan hogy én azt keresem, ami az álmom! -onnan, MAGYAROK ÁLMUNK? Fita itt az a szó hogy MOON? Ha van örök élet, márpedig az nekem kell megtudni, ami rögtön, ha nem lenne? -ez lenne? Jaja ijenkor a 24 évet tanult idöcsém, legalább 4xar kitüntették a legmagasabb stahonovista érdemrendel, kádár sakjátkezüleg, az Isten ember mind vezető,(nagy ember de sara? -ns őtjöng ,mrt te mmdig ijjen voltál? -fita az van?) fita itt a szó légszarosabb értelméhben, vak vezeti a világtalant, mert én mióta az eszem eszem, nekem örök életem az enyém kell, nem a tied, na ez amit apuénk, hogy neked is lenni, ez később mikor találkozok magammal, aki Jézus!!! -de csak maga a szó, és hogy itt most te mire, kire kiri kiri gondotál? 5.: Most az irataim, ládd ez is piszkozat, és nem nagyon javitok, sőtt...amt most is irok, azt álomélem élelem! Jaja a gomdolátom Atom bomba? -de szőnyeg Atom bombázás. mert a jelenembe vagyok, vagyis a FÉNY-HONOM -OTTHONOM? Fita. sokat kelle ismételgetnem, hogy én a MAGYAROK TESTVÉREK KÖZÖSÉG? Zitt apuénk, csak örök élet van, és most az hogy ahogy ők tudtak szin? -lelni, ládd én sem tudok ugy most, hogy nea sárga bögre görbe körbe ne köröznék? Fita. apuénk állandóan figyelmeztetnek, és most ha nem huzom be a farkam? -Nem értem, mert ez ugyis hogy álom? -aztén Mi is ufo-k vagyunk!-na teli találat, ami most (intelligénes tele sárral? NEKÜKN VAN EGY FÉNY -AURÁNK! Zitt most Ijó Mijó azaz ugy érzem hogy Jojó de az egy tudjátok mi, és most Ijó? -Mijó, ha vége jó mnden jó? Fita, vissza, hogy JÉZUS, AZ ÉN VAGYOK, (JezzooMara) azaz most itt vagyok, és ezt kellene hogy de itt NEM AZ A TUDATUNK VAN, ami ez egy NŐvény. na most az Állat is az, csak egy zürbÖLővel. ami de biza, a nüvények is robot gépek képek, meg az állatok is!!! Ezt leirtem mikor a Pártosok országainban, mgejlennek a magyarok? Zzitt vissza Bábel? -az ami bel, az ténleg csengó, vagy harang, de fita a bele? -mi van ha elkezd korogni? -jaja az is egy csengő, csak az már egy hal, vagy egy rázkigyó? -a bele hajtja? Na nem tuidok most, mert fita, ezt most látom, azaz most az amit az éjjel, ezt legjobban, Csenneyvel. ami Wasington vagy New -York felette, egy hidin, felmennek a Mennyükbe, ami most (na most bejött, akik A TERMTŐK AZOK RÉSZVÉNY TÁRSASÁSGOK GOD PONI MONEY LÓ? -LÓK LAWUK?) az ami mégis a föld belseéjbe belibe van? 6.: Most emlitette a c2c-on, a gyerek, jogy biza ez egy ürruha, na meg rühe? -ezt én tettem hozzá! Ami van. ugy 49 éves valák, ás addog vártam, hogy vagy pézügyieg. leheTŐvé válik vállig vállig, de azután már nics más választásom, ki kell jöjjek a klozetbull: Na ez egy rémsegges nemcsak buta (DEBT DOBT DOPT) állat állomáNUKINUKAIK KAJA ...KAJUNUK? Fita, zitt az hogy az ÖRÖK ÉLŐ MAGYAROK -CSALÁDÁINKNAK, EGYÜTT KELLENE MINENNT CSINÁLNUNK? -NUK? -EGY HANG HANGOD? Naz itt az jogy ha van ellensÉged, az az jogy VÉGE, azaz NINCS? Fita, az nincs brenne az UNIVERZZOOMOKBA $$$...Ami van, hogy mikor 28 évet betöltöm, elhagytam a porhövelyemet, Fita mai is, azt ugy, hogy te voltál, és most lesss...és hogy halál ADÓK AZ EGY AZ EGBEN MSOT IS S RÉSZVÉNY TÁRSAS-ÁGAIK!!! -nekünk de itt nekem először nekünk olyan kiut nincs, ez az otthoni MAHOS (MOHOS) FŐFŐJE, kijárt, és szeretetet velem beszélgetni,(ha nem bánt senkid?) és az öccse hogy van akit az Isten örök életre itél, van akit nem! -de te nálküled???) Na fit, itt most az, hogy a magyarokon -rokon népeken kivül, csak halandók vannak! -nem hallnak? -Fita nem beszél hozzánk többet, ne válaszszunk magunknak királyt! Na már csak a farkincáját, azt $$$...Amnit akartam, hogy most ha te nem hallhacc... na itt most csak, a TEREMTŐKÉAIK? AZOK A TŐKÉSEK! Zitt most a Swordfish cimü film? -ha láttátok? Hogy a a aaa... agyam -velő?- leállt, azaz az agyam fosss... leirtam hogy mikor épitették a FEHÉR HÁZAT, az ingyen és adományok. na most azt is, hogy most ugy, hogy a bálnák, a nagyhalak és a kis halak, ne meg óráiásnál óriásabb sarkankigyók analkondáaik, kondásaik,(na fita, az itt részvény társaságok, azokba, ugy, hogy mi FÉNYGÖMBÜNR ÉNJÉZSU? -AMI ÉL???- Dfita EZEK ITT LEHETNEK, azaz a TEREMTŐK AZOK OLYANOK MINT ÉN, MEG TE, DE TE SEMMID HALVÁNY FIN GOD...na ezt is érintenem kell, hogy akik az ŐŐK KÉP MÁSUK, azoknak nincsen az gondja hogy mit fog enni ma, és hogy hogy lehetne pénzhez nyulni????... kinyulni? -be allád? Na itt van MINDEN!!! -ÜK, fita az az hogy ÜRÜK ÉS ÜRÜ-LÉKEIK? Innenn... ha megtudnuk oldani meGOLDás láss, lehetett hallani hogy egy óra, és az amcsi nép, magyar ok szabad, ismét?-de a többi is, nade most a meGOLDás? HA NINCS HALÁL? AKKOR NEKIK SINCS CSAK TITKUK MEG PISZKUK, AMIT AZÉRT PSSS..p$$$...FITA NEM ELLENSEGGESKEDEK, DE HA ÉN ÖRÖK ÉLEK, AKKOR MIDNENKIM? -A KREME A RÉME A KRIMI TATÁROK IS? Van rosszabb a halálnál? Fita, én nem FÉNY -UFO-t LÁTTAM, HANEM AZ VAGYOK? -TE MERNÉD-E AZT, EZT GONDOLNI? EGYÁLTALÁN? NINCSAK FÉLELEM VICCA? ITT A HUSÁNGOM DONGG -RÁ GOD? ...Tudüsk először (ever) látnak negativ időt, tüdőt? -Timea krin kinba a pricsi? -FÉNY? -vakit? ...Kék (blue) spirál fény, gólyatorcs... Space X? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... ŐŐK a Boss-ok, teremtenek minket is, be be Bossnak, és azok a Bossos $$$...AIk? -na meg s dugványuik -dág -dag -dogványulk. DOG . GOD OK? DÜGADÓAIK? BOSS A NOVA? -$$$... hova tova stova vaj? Kaktisznoj? -szagoj? 1.: 3/25. A KÉP? -na többzör be villogtam. hogy miért jönnek le az Égiek? -Fita itt most a magyar -ok, nem lejöttünk, hanem itt vagyunk, és figyeljünk -figyelünk? Akik LEBUGTAK BUGGNAK, azok xexxelni jönnek le, és igy vannak a fél -élők, és gépipieik, (bval kezdődik) robotAIk? -artifaka mestersegges inteligéne, gecikéjeik?) Az egséz ÓRISÁSOK MEG BAXXÁK A KECSKÉT, na azért szökdécselnének csak NÉNE?) NA MEG KÖCSÖGÉGÉIKET, mellé lötty! Vegyük bloondit, nem -e ő a e -világ? -legerősebb ember -e? -na van benne, meg most akit Hegset? -magyarull irom, na akartam vele találkozni, am most egy olyan üveg fülkében van, ami nem voltam benne biztos, ha most meg jelenek neki, mi lett? -de az egyik leg közellibiével, találkoztam! A baj a vaj? -a fején, hogy ezek akik a GOD DUK UK? Na lehetsegges lenne, az amit most én ezt kora itt csak elkezdek pislogni, hogy a MAGYAR OK TESTÉVREK KÖZÖS ÉGE, MAGYAR ERKÖLCS MEG BECSÜLET, NEM FAKÖL de SEOL? A TEMTŐ A TEREMTMENÜIVEL? Zitt az hogy Isten? -nincsen!!! .csak cseneiéKéik akik egyenes csennolozások, azaz csövezés ládd A KIRÁLY HUS, ÉS A HUSUK? -VÉREIK VONALA? Fita itt büdös beltenyÉszet van, ami a magyarok, ládd végül is amcsiba hazavágjuk a KIRÁLYI POPS $$$...ÁGOD? -POPSIDÓKAT HALÁL ADÓAIKAT? NINCS ADÓ, AZAZ CSAK ADOMÁNY VAN, ÉS NINCS PÉN-Z-$$$... -ÉRTÉKE PORTÉKA NÉLKÜL, REPREZENTA? PORBÓL LETTÉL PORT ETTÉL, SÁRT SÁRA ÁRA? 2.: Igen érdeskés, mert GOD? -DOG ÉS DÖG-ÖD? Zitt most mi a halál? Naz az hogy mik -kik a magyarok? -az hogy nekünk is vannak kiválasztotáink toszóink $tatáink?- *ANAL BAXÓK FA FAK* és kiváltsÁGOD DOG DOG DÖG PONI POMILOY? -KORONÁS BITANGÓK, ÉS DIETUAIK? AIDÁAIK $$$... AIDÁCÓAIK, ITT A DÁCOM, RÁ GOD, MINDIG CSAK RÁ RÁD GONDOLOK? URAM ÉS ALKOTÓM, MINDNEM TÜLLED DÜLLED VAN, (ELŐS NICHE ÉJASZAGA SZAGAOD BETTY AZ ANALOD?) DUS KEGYBEN KEBLEM DE VALAGOM -GOD RÉSZE SÜL VALÓM, VALLAGOM-GOD CSAK A TIED, MOST ÉN MIND UNTALAN? Na most, zitt ha neked nincs KIRÁLYI POPODÓIUM? PAPOD? PA? -HOGY LETT LEHET A PA AZAZ KIRÁLYI POPSÁG SZENT NEMZETTSEGGEK? LÁDD PAPA? PAPÖL? POPÓD? NA MOST AZ AZ IS ÖVÉK, LÁDD MIDENNEM AZ URNAK A-DOM -A-DÓM, MNDEN AZ ÖVÉK, SZIVEMET IS NÉKI ADOM, AZ IS AZ ÖVÉK, HA NEM ŐK BAXTAK ÖSSZE VISSZA VÁJC KÁLMÁN, TÖBBE NEM MÁSZKÁL MÁN, HOGY LEHETETT A ÉG ÉS FÖLD TERMTŐJE? -KÁCC MOZSINAGÓGÁSAIK? NA FITA, MERT NEM BAXUNK? MAKULÁTLAN SZEPLŐTLEN BÁRÁNYKAJA? SZÜZ VALA, AZ ANUANALA LUKA PU LÁDD SZÜZ MÁRIÁJUHUK MÁRIHA SEGGI? -FITA JUHUS? HUMAN ÉGI MANNA ÉGI MANNA MANYANALA? MONEY MANNA? Tröha, most az hogy MIK -KIK A MAGYAR -OK? Zitt az hogy miért huzták le a Mi is ufo.k vagyunk! Na igaz hogy nem én, de fita, ZITT A MAGYAROK AKIK UGY, LÁDD HA NEM BÁNT SENKID, KID, DIK? -HADD jaja HAD EL HADD? -BESZÉLJEN, ÉLJEN? Ez az. hogy most is, talán féltem, megjelenni, fita abcuzurda el vanak egymástól is szigetÖlve,nem bece bloondi? - bent egy buráluk?- van, akit ...zitt vissza, van egy olyan, aki a KÉPÜK KÉPE GÉPEK GÉPE, CSÉPLÓ GÉP, AZAZ HA BEÉRETT A TERMÉSÜK, AZ ARA TÓJA, Ami fita, most ami ládd géjes -kéjes és gágégája rabbook? -EZT ÉN FELIMSERTEM MAGAMBA, amit leirtam hogy első osztály és anyák napja ma vagyon, és jó lesz ő ezután, tul ad minden hibán? -na nincs olyan, mi van? 3.: Na az egy olyan mnt egy BOGÁR (IMRE?) IS, MEG ROWAR IS, MEG MOST AZ AMI LÁDD, AMI LÁZ? BAXDÜH -KANGÖRCS, MERT MOST HA NEM TE CSINÁLTÁL MINDENKID, AKKOR MOST MAGADDAL... fita, amit tegnap, hogy TE EGY OLYAN CSODA ERŐMEZŐ NAP? -ez az, ha nem bánt senikit, senkit se baxogat? BOSS? -filtreljad meg DIVID ÉS DYVID DD (DÖGÖK DÖGE) IMPERRA/PATWAR ÓTWAR LESZARMÁZOLÁSAIKAT SÁRA MÁZA VÁZA? NA MEG AZ URRAL KODÓ KONDÓ -KANDÓ ÉGI LESZARMÁZAIKAT!!! KÉRDELEK, MAGYAR OK TESTVÉRKÉIM MMM...TÉGED TÉGELYED AZ ISTEN CSINÁLT, HOGY A SEGGEDBE LŐTT? -LŐTTEK? Nizzitek, te egy FÉNY -NAP-BURÁDBA VAGY, és most az olyan, hogy TISZTA OLYAN FÉNY, AMI LÁDD EGY KRISTÁLY ÜVEG EMBER ALAK ÉS ANNAK A FÉNY ÁRADATA, DE ÁRA? Pbóbáljuk, hogy csak FÉNY? Ez az mikor találkoztam a mi ÉGIENKKEL, NEM MEGBAXTAK MEG ELKEZDTEK PISZKÁLNI KOTORNI A SEGGEMBE, VALLAGOM A VALA GOD? 7 NYELVEN TUD BESZÉLNI? FiteLjad, ezek soha nem fognak látni, hanem csak SZENT ÉRZELEM TÖLTI KEBLEM, ÉS INTIM PERCEK A SEZLOWNON? EZ A LUK BAX666... NUK ELADÓ $$$... KIADÓ? Most az hogy ABBA APINALÁTBA bejöttem ebbe a HÁROM? -LÁDD VAN HÁROM AZ, NA TIM? -AZ UJSÁGIRÓ, (mostt visszaolvasom, jelenkezett) Russ TIM MMM... HOGY AMIT EZEK AKARNAK, LÁDD AZ MEGVAN, ÉS VELEM AKARTÁK AZT A DOBOZZUK? MI FÉNYUFO-k? Fita, ez minden egy FÖLD ALATTI ÁLLATI (ROBOT MESTERSEGGES) LÉTESIMENÜÜK? Naz van az UJ ARANY VÁROS UT UK, ÉS VAN AMI MOST UGYANAZ, CSAK AZ EGYIK VOLT, A MÁSIK LESS..LEESETT A POP AZ ÁGYRÓL TWIST...Na most apuénk, de az van?- azaz azt ők gondoltatják!!! ŐŐK ÖRÖK HŐK, CSINÁLTAK MINKET? -NE MI MAGUNK, FITA ITT A HANGSULL SULY SCHULLY HOGY NEM A MI MAGUNK? Innenn... nadon fida, a baxás kássáAIk, nem tudnak magukról semmit, azaz nem is tudhatnak,(CSAK TIMSÓZHATNAK) mert ISTEN BARANYAKAJA JÖVEL, ÉS A BUNDÁSAIK? Ha megázik is a bunda mégis bunda a bunda... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...fita a vezető és parancsal csaló DIETUKAKÁIAIK... na most olyan hogy PÉNZ NEM? -FITA NINCS, ÉS AZ A HALÁL -OD OKA TOKA, ÉS AZT TE, NEM LÁTHATOD MEG SOHA, NAPJÁN VAS-ÁR-NAP JÖTT MEG A FOLYÁSOM... ...oááá... ... nizzitek, JFK meg horrustyó, ÖSSZE AKARTA HOZNI A KÉT NÉPET, AMI MI LEENNE MOTT MOTYO MONEYJUK UK, PRÓFÁCICÁJUKKAL? -DÖRMBÖL GÁZOL -GÁZOSIT, MINT SOHA NAPJÁN VAS-SÁR-NAP...NA EZT AKARTAM, VOLNA...HOGY MAMCSI, EGY MAGYAROK 2 MA MA MAMA MMM...NAPORSZÁGUNK? FITA CSAK ÖRÖK NAP NAPPAL OK VAN!!! Nincsak én nem ufo-t láttam hane hogy? - szeretnék szerelmet vallani... a sötétbe? -vala vallagod?-tok?
UFOzzuummm... miEeee... Fénymadarak Magyarok emberek örök élünk -énekelünk fényljünk hogy A MAGYAROK ISTEN-E? -ÖRÖK SZERETET VAGY ÖKREIK VAGYUNK, HA NEM GONDOLKODUNK DE MAGYAR RULL SZÁRNYALUNK A NAPFÉNYÜNKBE REPKEDÜNK SZÁ SZÁ SZÁ...MAD ÁR? 4.: Kávézzuummm... paszuly, hol a cséphadaró? -viz de tiszta s sziv -visz egy pumpa pa pa papa pa... Ezt igy néz ki, aki keres (mit?) talál? Amit ma reggel be akartam villogni, az möst a Képernyőmön: Harmadik (WW.-3) villagháboru holnap, mi lesz velünk? Ez az, hogy állandóan engem is piszklát, hogy vagyok benne ebbe sárburába, ami most végre? Közbe engem azonnal érdekelt mindennél jobban hogy ez hogy lett, és itt én kevesebbet mint örök élek, nem tudok elfogadni, ami nem volt meg lesss... hanem csak az van, nekem! Naz azonnal, hogy hogy teremtrette az Isten a világot,(de az állatnak mondhatod? most világokat? Ez rögtön apuénk, hogy mi a Jó Istennel, azaz együt egyetértésben, csinálunk mindent és mindenünket, -amit másKÉP, lehet? -ez az, ami mi lesz ha nem lesz HALÁL? Ami mára, hogy ezt hogy hogy vagyunk benne ebbe a NŐvény burákba? Az általánosba rögtön hogy a zöld ostoros euglénánál vált el a növény és az állat világ? Na most az hogy onnan, hogy ez egy állat -valami, ha emlékeztek rá, Fercsi bátyánk, csak a gyökér kitartson, na itt most ami van, hogy most én egy állat vagyok, és ténleg nem nehéz az ösztönök ellen rugdalkóznom, hanem most egy olyan, hogy vannak a szelid állatok, és a vadállatok? Vannak kimondottan csak növény evők,és most cannibalok, s hogy hogy ho ho hooo... 5.: Ami van, hogy én szeretem a fejtörősdit, (fita, az nekünk, ládd apumat, aki megfejti a megoldhatalan emeletes egyenltetek, Liricsev, és azzal, jaja van olyan okos, mint itt van olyan, o kos BOOK KOS, és hogy ebbül, kell legyen egy kiut, és van! Fel is, le is és kiut? Most hogy az éjjel, na a fénybe vagyok, és itt azt boncoljuk, hogy hogy lehet az, hogy mindenért fizetni kell? Na hogy pénz, nem tudok ugy hogy most jó allája vágok, hanem az pén? -nincsak nincs penny (pengő) mert nem éri meg a vasat? Na olyan hogy pénz nem, sehogy nincs, és itt az van, hogy én nem tudok gondolkodni pénz -nem?-ben? -.a nem, az hogy olyan fog alma sincs azaz olyat kitalálni nem lehet, és főleg azzal a másik élŐ lény? NEM! -ezek valóban kövek meg vasak, és hasak, pont ma, hogy egy elktromos motor, 10 ezerzer az örök köbökön jobb, mint a legjobb konbaxó motrok? Most már. elég egy pár óra itt, és ez beBurÖL?- és most olyan terheket raknak ránk, a pénz nem? - éhesek, ami most kiszegez bannünket a karóhoz? -köt, vagy fita $$$...karóba, ólba szóga? Amire fel szeretném hozni a figyelmünket, hogy ez ellenség nélkül, most nem akarnám a számat jártatni tépni, de nyitottam egy topikulát, Kirsztus egyben az Antikrisztus, és most apuénk becsngőztek, mert nem értik? (FITA NEKEM RGTÖN AZ ELSŐ HALL LÁSS? -EZT HOGY NEM LEHGET LÁTNI???) Fita, ha te olyat hozol létre látra, ami nincs, pl.-halál? Az szemen szedett vakitó hazuggg... az erdő, zugg a nádas? A BbLila, ha cegy egy olyan fel tételezés, hogy NEM IGAZ, NEMIGAZ? Most azt hogy most tiszátán elérkeztünk oda, hogy az hogy nekem adatott minden hatalom? -nincs olyan, mert a MI FÉNYATYÁNK A MENNYEKBEN, NEM HATALMASKODIK DIK SENKIN KIN? -NA AZ A PÉNZ -NEM NEMESEK NYEMECEK MEG METSZELEK ŐK? Fita itt van az hogy ÜK? KUKUK NIKINUK ÉS VASAK, VASUT, ÉS AZ A SIN? 6.: Okvetlen, hogy az AKIK VAGYUNK MAGYAR -OK? VAGYUNK? -Naz amit nagyon nehéz a réz ágyu, hogy amit mára, ez az hogy ezt a testet tesped, na nem kell jer temessük el most ezt a testet, hanem ez az, egy temet-ŐŐK? Ami van, hogy itt is nagy nagy fény-auránk van, és most ez egy olyan, ládd amit Pártus birodalomnak hivnak, AZ AKI A MFJÉZUS -JÉZINK FÉNY EMBER VAGYOK, (nincs oplyan hogy most nem vagyok?) - most a csukrán át, kereszt-öl? -kereszt, ebbe a ösztun5 állatka állatkertben vagyok, és eddig, ládd most vissza, hogy amit a Mi is ufo-k vagyunk! -tópikulónkba, ládd amit nem látok, azt nem tudom csak ugy, hogy halluczináci cici, az ördög csecsi? Fita, amit megint nehéz a rázagyuk, hogy ha van ellenség, a BbLiába hogy amillik ház? -meghasonul 000... ezt most kérdem, ha van ellenség, akkor most az van, hogy ez végül is, zitt ami van, hogy azok akik ellenseggeskednek, magukra maradnak! (FITA VOLTAK ÉS HOLTAK?) Na most olyan ANTI KRISZTUS? -HA VAN OLYAN, DE MIT ÉRTSÜNK ANTI KRISZTUS HUSUK? HA NEM JUHUS, DISZNÓ? Zna még amit mára is láttam, hogy az ami a TEREMÉTÉS KORONÁJA, AZ EGY NŐ? -ÉS TÉNLEG NÖVÉNY? Fiteljuk meg a test, ládd egy OLYAN, hogy most ami emlős állat, az nincs külön hogy ez a ANYA -GOD, VAGY PAPA GOD, mert mindakettő egy NÖ- VÉN? -ÁLLAT, ÉS AZOK IS ROBOTOK? ROBOT TOK, RABOOK VOLTUNK MOSTANÁIG, RABOK LEGYÜNK VAGY SZABADOK, NA EZT MONDHATOD A SÁSKÁKNAK CSÓTÁNYAIKNAK, FALNAK, FEL FALNAK? VAGY SZÉT TÉPNEK? LÁSS AZOKAT, AKIK VALAMIT TUDHATNÁNAK, ÉS ITT VAN AZ, HOGY HA KITUDÓIK A TITOK, MOST NEM TOJNAK TÖBBET A TYUKOK? -CSAK GÖRBÉT? Innenn...hogy ahova ma vissza, be jöttem, az három de egymás mellett, egyenlő doboz, ládd az arany város? - és mi (is ufo-k vagyunk!) a középsó dobozba vagyunk, de mi most figyeljunk, az ami az iratokba van, hogy vannak akik mindenen keresztül tudnak... gázolni? -na most fita, mert az az ember, akik valóban MFJézus ember, az nem itt van, hanem A FÉNYÜNKBEN, és ezt most, jaja, fita a fiam.fent vagyok a fejem tetetéjén, és nem tudok lejönni? (kugrott a kocsból a Frvyen, olyan 60 Miles mi lesz? )Na az olyan, hogy most ezt a ösztönállat, spórázon? (nincsak iott te ha most ládd én, ezt el kell örükre hallgatatni, jaja emlékét is törÖlni?) De ezt én, mikor a Pártus birodalomba, ládd királyságuk lett? -megkerestem azaz én nem vagyok, (fita ez nem én meg te vagyunk!!! -ezt apunénk, fita irtóra tudtak szimulálni) csak magamnak? -magomnak? De a talákozás, az az hogy kinyillik a csukránk!!! -jééé... MFJÉzim ÉN? ...Fita Afrikába motor nélküli scooters, én több olyan hogy amit szagbad energia. csak ahoz engedély meg patent, na meg ezek, NEM EMBEREK!!! -mellesleg a CSUCSOK CSUCCSA ALIENEK, AIDÁK ÉS ADICÓK AIDAAJA AIDÁ ACÓJA? - kijöttek az egyik olyan, hogy ingyen energia bicygli? -na CSCSUK? BIKACSÖK? ...Euclid 'fekete dark ürhajóik, fel fedeztek 2674 dwarf galaxist, fita bitta hogy egy hármas halom, dobozba vagyunk, és azok, örökre magukra vágták csapták a budiajtót ajtóstul? ... na most amit állandóan, te meg én nem vagyunk itt??? -fita káét hegy közzül, mi mász ki, neked adom találd ki? Olyan hogy ellensegg? -esetleg? -leg? -leges legEnd? ... oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Fénymadarak Magyarok emberek örök élünk -énekelünk fényljünk hogy A MAGYAROK ISTEN-E? -ÖRÖK SZERETET VAGY ÖKREIK VAGYUNK, HA NEM GONDOLKODUK DE MAGYAR RULL SZÁRNYALUNK A NAPFÉNYÜNKBE REPKEDÜNK SZÁ SZÁ SZÁ...MAD ÁR? 1.. 3/24. A KÉP? Nagyon tisztán és tudatosan jöttem vissza és hogy hol van a magyarok mennyünk? AZ EGY I-IHHLET ÉS FEJÜNK AMI FITA, most az hogy amit apuék, hogy te neked, ezt most mostanába, am mi az idők ha te örök vagy, és az lehetne NÉLKÜLED DE NÉLKÜLÜNK? Tehtá GONDOLKODJ ÉS MAGYAR RULL!!! Na fita, ez most az, ládd tegnap Yojó Iojó? -nem tojó? -tyutyuk pac pac AIpac...hányat tojtá az ólba, dde ÓDA -ADÓ arany toYás, nem görbe? -mindennapra?- egy arany toYás? Most onnan, HOGY AZT FIGYELTEM MEG,. fita, igaz hogy mi a FEJÜNK? -na nem hanem itt egy dobozba négyszögÖLes $$$... *de az ami az arany war WWW... LADA LEDYAIK* - $$$... ládd az is hogy végül az ARANY WAROSSÁIK LESZAKADÁK AIDÁK AIDÁCAÓAIK HULLA AZ ÜRBÜL? -FIA AZ $$$... BULL BULI BULI ITT A BILI TELE STAR? SÁR DE SZÁRAZ??? Na ott ugy hogy saját ERŐ -MAG? -ÉS MOST ERŐMEZŐ -ENERGIA? Fita, kérdelek benneteket, ez is hogy benne vagy, nyakig a sárba, na meg az őők szaRUkiba, és csak azt fröcskölheted, (*fita, ami sose volt le ve$$$...JWis $$$... se pisi se kak fos $$$...* SÁR SAROK *) ládd apum, te jobban tudsz hazudni mndenkinél,(EZ IGAZ!!!) miért nem lépünk lép? -lépes méz be a poártba, mi lennük a leg gazdagabbak, ami apum. foss be foss ki? -(itt vanan az ÁRU LO LAWIKKINGEK?) fita itt minden az $$$... Most az hogy KRISTÁL DE ÜVEG RKISTÁL EMBER??? Fita, mindeNŐtök akik már tudnnának GONDOL KOZZ??? KOZZMOS KOSZMOS? Olyan csoda MADÁRNAK -MAGYROKNAK LENNI ENNi, JAJA A FÉNYEM? Nincsak ezt amit most fénybelövük, jaja na előbb, most AZ HOGY A MENNYEK -MENNYÜNKBEN BENN VALÉK, ÉS ONNAN JÖTTEM VISSZA, na most ezt te is, mindenki aki elérkezett oda, ami most AZ HOGY SZABAD A MAGYAR MADÁR ÉGI MADÁR (Mi is ufo-k vagyunk! -UFO-k? -made mad de in Hu?-Whooo... IÁ IÁ IÁ... lát? -mit lát? -mag-át? -TÖKMAG? 2.: Na most olyan NAGY A VILÁG -MINDEN S ÉG? -NA MEG MOST AZ HOGY AKIK VAGYUNK, NEM FOGLAL EL TERET -TÉRIDŐ DÁRIDÓ? -DE HANGÁR OK? -FITA, AHOZ HASONLIT AMI A MAGYARI IGAZSÁG ÉS I I I...IHHLETT, SLICC LETT? SEM OLYAN HOGY NINCS ANNAK, AKIK LEHÜLTEK,KIHÜLTEK? NA AZOK A HÜLYÉIEAIK? -KAKIKIJAIK? -AMI ELŐBB FOSS... A FOSS UT NE SZISZEGJ $$$... CSUZDÁJAJJIAIK A CSUZLISAIKNAK? AZ ÜRBE LÜLLEK? Fite, még benne vagyok abba Atyám. vagy itt a gatyám, tele sár Sára ára? Nincsak a fizikai testünk, az NŐ-vén? -ewoluzácion NUKINUK? FÉLJED AZ ISTEN -ED EDD? -JAJA A HUSOD? HU (HU-$$$...) MAN MANNA MENÜÜK? Fita, ezzel is most meg azzal, hogy elkezdek krákogni? -na fita, előbb most hogy HOL HOLE? -VAGYUNK, itt van hogy most JÖTTEM VISSZA, és amit megrpóSzáltam, hogy he én az vagyok, van e még valakim, na most fita a KABALÁSOK KABALTÁSOK, NEKIK TE EGY NŐ VÉN, JÖVE VÉNYÜK VAGY! -TERMTJETEK JÓ SZŐL LŐTTÜK ŐŐK A SZÜLŐ TÖK, JÓ GYÖMLCSÖT, ÉS ŐK KÖZBE BALTÁZNAK??? -és most jövök vissza, na NEM LEHET LÁTNI, MERT ABSZULUT UT ULTIMINIMUM OLYAN ERŐ VAGYOK, AMIT AZ IRATOK, NEM AZ ÖVÉK? -JÖNNEK HÁT TUL RULL? ÉS MOST AZ HOGY NEKEM ADATOTT MINDEN ERŐ ÉS HAT ALÁM ALMA, JAJA LOM, LOMBA FÁK S FÜK S VIRÁGOK MINTA INTENE, ÁRNYAIMBA SZÁRNYAM? -MEGPIHENNI JÖJ Ő JÖJJ-IDE? ZITT KICSI NEKEM EZ A HÁZ, NEM HANEM EGY KLOTYÓJUK SZARATÓAIK ÓL-OK, JUHUKK, ÓLBA SZÓGA, KIRUGOM AZ OLDALÁT? LÁT -OD? KIRUGTAM A HÁM (ABRA HAM HAM HAM... HOL A PACALOD) FÁBULL? Zna ha eddig, mert itt a lényeg, ha én magamra leltem LELKÉM? - fogadom hogy meg találom megkeresem az én huszár, FITA AZ HUSÁRUAIK, és az én csákóm, amit elhagytam mikor haza jöttem, a Verckey az is már nem az, nemigaz, hágón? (HÁG ÁR?) Zitt most MI MAGYAROK Mi is ufo-k vagyunk! UFO-k? -made in mad de Hu? -Whooo... 3.: Amit a Mi is ufo-k vagyunk! na meg meg ez is, AMI AZ EGYELTEN AMI AMIT EDDIG MÉG NEM TÖRÖLTEK, akik örökre el ásták magukÁtOK ÁTKOK? Na hogy el hagytam végleg? -ezt a porhövelyemet, és most fita, meg tudom pontosan mondani hogy itt? -az Istent .T, nincs más Isten, csak örök egyIsten -e, közbe, azt amit nem látJáték? -hogy mit csinál velünk? -na fita, ah van ellensegged, még a hasa -dékbe $$$... VAGY??? -AZAZ MÉG EGY SEGG NYILALÁS LÁSS NYILÁS 000... $$$... mert NEM A NAPOD VÁLASZTOD, DE HA AZT A NAPOD? -AMI SOHA SENKI NEM LÁTHAT NA NA NA...AMI A SZÓ LEGSZAROSABB ÉRTEL MÉHBE? -CSAK NYISD KI A SZEMED, AZAZ MAGYAR RULL, LÁDD GURUL GURUSUNYI GURGULA? Na fita, ÉN A MAGYAROK TESTVÉREIM KÖZÖS ÉG? -KÖZSÉGIANASOK NEM VÉR ALLÁHALA FUTÁSOS $$$... JÖTTEM, ami most csak röviden, ha mi nekünk olyannak kell lenni, mint a szeplőteln maKULLátlan? - juhus UK? -(fita sár lett, és férgek éte?) -most nem cifrázom, na az most bennünk van a belünkbe hogy ha már olyannak kell lennünk, OLYAN NINCS!!! Röha, amit a Miuff... hogy a Mi MFJézink, hogy LÁTOD, OLYAN VAGY MINT ÉN, NA MOST AZ NEM VOLT MEG LESS...$$$... MOST A FIN GOD $$$...(ugorj) SZAGOD? Fita, most a PÉNszke xuka xuku xuku ...? BUKJ RÁ GONDOLSZ IS, MÁR ÖNMAGOD MEG SEMMISITETTED ETTED? EZ TEGNAP MEGTÖRTÉNT VELEM!!! Fita, most a PÉNZ ED, ESZED??? MOST TE A TE PÉNZED, MEGÉRED? -NA MOST KI AZ AKI A PÉNZ -NEMÜ -NEMÜEKET VALHALLA IS OKOLHATTA? Fita, ez egy OLYAN BONYODALOM BUNYÓDAL A HÁROM KOZKÁN, BELÜL, hogy te abbul LÁCC ARANY BULL BULLIIK BILIIK, ILLIK ILLEHTÓ TŐKÉSEIK? Naz az első, hogy TE NEM VAGY A DOHBOZOOKBA ZOOMBIZOOMÁNAIK NUKINUK PU PU PU... ÁRUJA, ÁRULÓAIK? Zitt hogy mikor MFJézimmel találkozok, most az ÉN VAGYOK!!! Ezt még jobban, hogy HOGYAN GONDOLKÓDOK HÁNYKÓDOK EGYÁLTALÁN? Na mikor elhagytam amit 28(fita itt az akasok recordok trháza hogy 29, és ezek is mindent jegyzetelnek) éves koromba, az hogy VISSZAJÖTTEM, MONDUK ITT E HELLEM A TESVÉREIMMEL ÉS SOHA NEM HAGYOM ADOM EL ŐKET!!!- ÉS MOST LEIRTAM, HOGY VISSZAJÖTTEM, ÉS NEM VOLTAM SEHOL, AZAZ SEOL? -ÖL? A HALÁLOM KERESTEM (NEM A TIED?) VOLNA, DE NEKEM NEKÜNK OLYAN NINCS!!! Naz MOST SEHOL NEM VAGYOK, ÉS EZ ROSSZABB A HALÁLNÁL, FITA JAJA VAN ROSSZABB BAK, MOST EZ AZ, HOGY ÉN? MOST FITA A DOBOZBAN VAGYUNK ÉS HÁROM DOBOZ VAN, ÉS MOST ITT AZ HOGY TELJESEN EL VAGYUK SZIGETELVE MAGYAR -OK MAGOMTÓL, MAGAMTÓL, ÉS MOST AZ AMI ITT CSAK SEMMI VÉ VÉ VÁÁÁ... VALLÁS -UK VÁLLÁS...ZNA MOST EZ, EGY HUSCAFAT SE $$$... ÁLLAT ÁL LÁT ÉS CSAK TÁRGYAK ÉS CSAK TRÁGYA HA MAGYAR OK, TUDAT UT ZITT VAN MFJZÉZINK, AKIBANK ÖRVENDEK SZÜNTELENÜL, NA FITA, JÓ ATYÁM, HA TE TUDZ VALAMIT KEZDNI EZZEL A RONCCSAL CSAL,PACCALLAL AKKOR ÉS MOST AZAZ ZZZ... MEG NYILLOTT A KIUT, AZ AZ AGYUNK ÁGYUNK? -FEHÉRE, LÁGYA, ÉS AZ A CSUKRA, AMINEK MEG KELL NYILNI, ÉS MOST EZT NEM TUDJÁK TÖBBET, EL KAPARNI KI KAPARNI? .MAGYAR OK MA MA MAMA MMM... MÉHE MÉHEM? -ZZZ... Innenn...fita amit ide betudtam hordálni, azok a hangok , ládd a nagymamám, hallva (halva) az nem gondolkódik dik, hazudig dig, dig -dögadó? -fita a meg bocsájthatlan bün, a sebünk, ha akik sebet zsebet vágnak rajtunk etetjuk? -azok a féreg lukakAIk, na itt amiket be hangoztatok, adj hangot neki, fita mi van? -na azok itt vannak amit hangazat -ok? -és HUNGÁRAINK -HANGÁRAINK ÁRA? -SÁRA KLÁRA, KRATI... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá... fita, az ürbül támadnak? -jaja most...a védóm, hogy el lettek háritva? Hári Jányost, van bugyógója?
UFOzzuummm... miEeee... Jézus? -juhus a király értem halt, értem? -halt, mindkiért meghalt e az Ur, én értem? -is tehát? -de hogy fog lejönni a Messiás a Megváltóról ohhh... zengjetek, higy juhus a király bennünket ugy szeretett??? -hogy? -oda ne rohanjak jak jaki jak... 4.: Kávézzuummm... vizeljunk (fáradt gőz) de ha nincs illemhell? Ma hogy vagy ölsz, vagy ölnek? Zitt ha a teremtők, ők termtettek minket ket-cat, na meg a kis égur? -na ürur? - a kandur macska de neki is van kisegere? - a szukanak? -kannolnak kánea? Fiteltam a vallásos adókat, és most GOLD? -TÖKÉLETES ÉS ÖRÖK VAN, ÉS AMIKET LEGYÁRTOTTAK? -Pinya árusok, és vaxgyárosok? HOGY LEHET HOGY GOD DUK, MIDENEKIT KID MEGDUG, HOLY OF HOLYY? ÖRÖK VAN, ÉS TE? Fida, amit mára, itt bevágom, ha te álmodtál valamit, hogy jön le be neked? Fita, ma megfigyeltem magam, és az hogy ÉN MOST IS GONDOLOM MAGAM, és az olyan, hogy az vagyok én? -AZ!!! AZAZ!!! AZÉRT AZÉRT IS, HA MINJÁRT AZ INGEM, GATYA MARAD, AHA TELESTAR? Hogy hol van, most az egy GONDOL LÁT, ÉS A FEJEM FELETT VAGYOK, ez uganaz mikor a fiamat extázissal 5 ször adag meg itaják, kiötütték a kezébül a sört s itt van egy másik pohár, és feje tettenén van, nem tud lejönni...fita amiket leirtam, az észbontó???), ÉS UGY HOGY A FEJEM KÖZEPIN ÁZNÉK? -egy bitta, vagyok! -és ugy, hogy apuiénk, mert ezek ...most is volt egy kis vita, és minden a pénz -miatt!!! Ezt most hogy szeretném az álmom, ami most ahol voltam, annak a vége, hogy vizelnem kell, és ott nincs viz? Zna addig, hogy akik itt voltak -laktak magyarok, azok olyan hogy egy mint a nylon bugyi de olyan, hogy ugy átlátszó, hogy az csak ha most van olyan hogy telepátika Körpátmedence, azaz ugy átlátszó nylon papir pap irat, amit most ugy mondtunk most léptél le a falvédőről, vagy a függöny mügül? Naz most itt mikor kellett jönnöm vissza ebbe a biórob gépbe, amiért menn az vallagháboru, ládd itt ezek kezében van mnden, na az GO(L)D IMÁD IMÁDD AZ PÉNZ NEM NEMES URAIK? Fita, én azért is hivom nyemecnek őket, mert NEM ÉRTENEK EGY KRÜKKÖT MAGYARRUL, ÉS AMIT ŐK VÁNCOGNAK, szerintem ezek roncs robot gépek, és képek! Fita nyemec, hogy akik mosT ÁT KOZONAK ÁTKOZOTTAK ŐS APÁINK, AKIK SZABADONM ÉLNEK, HOGY HALTAK, AZOK ŐK, ÉS NINCSENNEK A PICHÁBA SS$$$... *NNICSAK EGY ÉZBEN VAN, AKIK ELKELKNSEGGESKEDNEK, MIT BÁRD SAMI AZ ASZTALRA VÁG?* MEGJÖTT A BIKA BUUU... UTOLSOS VACSORA, HÁBORUHU HU HU...NINCS TÖBBET HUS, NA TÁROLVA? -BARÉÁDOLVA COFFOLVA?* - azok ezsetlg váncognak, msot fideljuk meg az ami hogy egy egy olyan, hogy nylon -papir? -fita az a pap iratuk?-csak ők vannak a BbLila lába közt, szagadók? 5.: Na most ha ezt ugy, hogy ha az iratok értelmezése, az az hogy ezek akik ezeket létre hozták, azok PARANCCSAL PARANCSALNAK, és közte, ládd még mindig, azok olyanok mint én? -és azok EGY KUPCOKBA KUKACOK KULLANCSÖK ÉS KUKACKODNAK, AZAZ A KÁKÁN IS TALÁLNAK CSOMÓT, AMIT MA IS, GO(L)D? -AZ A HOLY OF HOLLYY, na most ha ő ők teremtettek bennünket, hogy tudott ilyen ocsmoneyságod? -.amit eszel az leszel? Fita ha valami volt, az NINCS! Zitt most az, hogy most én onnan, hogy azokkal, akikkel itt magyarkodtunk volna, azok egy olyan, hogy nylon pap iratok alatt? -de BnLia lia bugyija vagy lila akáczok, Zitt megint, hogy van a szó? -de ha ISTEN SZAVA, ami most olyan, hogy MAGYAR OK ISTEN-E? NA itt, sokzor, pitim, gondolkozz mi a faxt csinálok most is? JAJA DE MAGYAR RULL!!! ÉLEK A SZAVAK VAK VAK VAK...ÉRTELMÉN, GYERMEK VAGYOK AZ ŐŐK KEBLÉN, GYERMEK? HOL A TÖMLŐ, RÁ -GOD, A TEJCSARNOK? Na vissza, HOGY ÖRÖK ANYAG? -Na nem mondtam, hogy nincs olyan, azaz ha feleződ-ik, de az hogyha ÖRÖK ZÖLD EDÉNY -ÉDENKERTEK? Fita itt szó volt rólla, na Sleuthék, zitt a tul éllés ellés ellt-és $$$... Fita, én ilyan vagyok, ládd a 24 évet tanult idöcsém, őrjöng, pedig csak az ami ...ő azt mondja, te ilyen voltál mindig, mnt Jitler meg Satalin össze kötve? Most amiket leirtam, addig, ming én az, hogy nem adom oda senkinek az én magom? Jaja hogy az ami a testünk? -te gondolod magad? Fita most az hogy most jó nekem hallani, azt ami olyan ütközés, ládd ha van ellenseggetek, jaja most csak egy NYILÁS MEG NYILLÁS LÁSS? KI CSÁNÁLTA? AZ ELLEN ELLEN SEGGÉT? (fita mert mellik segged? -Zitt az hogy Juhus, fita egy pacalIzsákba? Most a sivatagba, megkisérti a a aaa... ördög, azaz itt zazonnal KI TERMTETTE AZ ŐDÖG-ÖD -DOG GOD DÖGÖD? -JAJA JUHUS, NA MOST AZ ATYA? TÖKÉLETES, AKKOR MOST MI VAN A FIJUHKAJA? 3.: Na mikor most ládd...na az egy olyan, mint a A? -ami most a szomszédunkba, zitt most ugy a felesÉgem, magyar falut akar, a fiaim, na ezt még nem tudtam ami a bauxit bányába, a bátyám, M-Pita, hogy az hogy ládd szinte olyan, én is menekülnék, ma a felesÉgem ő nem nybaxóda ólba nőtt fel, most mondom, ugy utálod magad, fita az van! Na a fimnak, én is akartam menni volt hála a Magyarok IstensÉgünnek apuénknak? -de most a gépem, s momdom lufa miéárt van kunkorok rajta, na ő nem csinlta? -nem adom oda, akkor ő vesz egyet..(fita most ténleg, nem ő csinálta, de most ha pénzbe kerül?) fita az olytan mnit a volt dobó ujságok, ahol 1800 na az igazabu 4 -5 ezer körül ujjonnan, na most nekem nagyon fájt, mert most kell szereznem egy uj alkatrész, ami min.-400? Fita meg szüntették a kis ládd 1950 kis heti de mindennop volt piacokat, ami csoda friss zölségek gyümölcsök, és vaj tejszin turó meg tejféleségek, ami monduk, most hogy MINDEN A CONPUCÁRA SÁRA ÁRA? BORZALOM, na most fita, itt HA NEM FOGJUK LÁDD EZEKET AZ SIRATOKAT, AZ EGÉSZ FÖLD NAPNÉPEINNEK HALLANI KELL? Na az hogy DRÓT, nem róllam van szó, hanem a DRÓTOS TOi? .FITA, TE IS MAG KELL ELŐBB GONDOLNOD, ÉS UTÁNA A SLUCCED KI KOMBOLOD, DE HA ZIPZÁR JAJJJJ... nane te a te gondol át látod vagy, amihez a CSUKRÁDNAK meg kell nyilnia, na most én amit mindennél jobban, előbb nagymamám, na azokat a meséket kellene hallani? Fita az egÉsz falu, hol Emi néne Emese mese? Ezt amket, ládd a régi népmeséhnket, azmi az a valóság, EZ EGY HIT? Fita nem vagyok senki semmi ellen, de apuénk, ha te hitt ellen vagy, de nagyon de nagyon buta vagy? Na buta, az debt dibét, azaz az a nylon bugyi pap irataik? Zna most ott, elkeztem hugyozni, s fita, most az ami a Logan Ran filmbe, ez a föld allatt van!!! -na most ahogy ott van a kirájat, az előtt, és elkezdtem hugyozni, azaz fita, ezt mindenőtök meg tapasznyalhatjátok hogy mikor te olyan helyen vagy, ahol csak HIT -HITT VAN, ott nincs semmi!!! -beszart a halot, bid a rawatal? Innenn... fita, te a gondolátod álmod vagy, de ahoz neked előbb lenned kell, azaz azonnal most ISTEN -FIA -LÁNYA VAGY, ÉS IGEN IGEN BEN VAGYUNK A MI FÉNYÜNKBEN BEN BEN BANGG... Fita, ha én nem látom, tehát IOJÓNKKAL? -most ősszakálunkkal, na meg most nagyon soikan vannak, hogy elkezdtünk magyar RULL? -rollerozni? -de fita, azzal amit most az akit én gondolok, magam az örök van, és most azért van, hogy te is mi is de ha tise mise, nincs mese, hamise ha mise tise? Fita, ezek már abba a fekete... egyirányu zsákut? Ha a VILÁG EGYETMBE LENNÉNK, de mi magyarok, azok vagyunk? -és a mieink beszÉlnek hozzánk, most fita, ha van elelnsegged, csak az aza nyilás, na meg itt vannak nyila sok, jajaja kinyilt a szeme, -nyélasok, fidaa a csukra minden!!! -nincsak csak az ami az irásaik, és most fita proFácia Negra? ...van egy tucat jó alienes meg menyből az angyal, lezzupzz...hulla... ...The Top Ten Mysterious Montains S21 i E6 DVR ... Mysteries of Aztecs DVR ...Mysteries Above S1 I E7 Ghost Towns DVR-HISTHD oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Jézus? -juhus a király értem halt, értem? -halt, mindkiért meghalt e az Ur, én értem? -is tehát? -de hogy fog lejönni a Messiás a Megváltóról ohhh... znfjetek, higy juhus a király bennünket ugy szeretett??? -hogy? -oda ne rohanjak jak jaki jak... 1.: 3/23. A KÉP? -$$$... Süsü bolondIzsák, pastIzsák? -és kész veszed elem, egyéb meGOLDás nincs más a szivemen, na a MEGVÁLTÓRÓL ÓH ZENGEJTLEK, HOGY ŐŐK BENNÜNKET UGY SZERETTEK, HOGY? -MA IS SZERELNEK? MIÉRT KELL A SZER -SZARATÓ ELEM? Na fita, itt csak ÖRÖK ANYAG VAN, AZ AZ ANYA GOD? s HITTszemük látja azt tejesen, jámbor utakon nincs tévedés de veszed-elem a kanyart bevetted? -Minden NAP, vásár nap? Ami van, hogy itt minden CSAK ÖRÖK ANYAG ALLAHALA PU, AZ A PÉNZ ZZZ...(I)ZSÁK -KOSOK, OKOSOK BOOK -KOSOK FOSOK? Ami van, hogy csak olyan hogy A MEGVÁL-TÓRÓL,AZOK A PÉNZ URAK, ÉS AKIK ÁLTAL VANNAK A HIT HEGYEIK -KEGYEIK, KEGYELTJEIK BEGYESEIK BÜGYÖSEIK BIKA CSÖKÖSÖK? Fita meg prószÁlom, na van olyan hogy ÖRÖK ANYAG? - fita azt csak HIT SZEMÜNK? -látja AZT, -TELJESEN??? Na most nagy olyan, HOGY CHRISTYJÁNŐK FEL BUZDULÁSA -BUZDITÁSA KÁSA RAKÁSA SÁRA ÁRA LETT? Ami most KINA TELJESEN AZ AZ FÉM -FÉNY SZOBOR, AMI AZ ÓUTESTEMANNATUMOR? Fita a tetőPont az a MENNYEK MENNYEK AZ AZ ARANY UT, ÉS AZ AZ ÖRÖK ARANY-OD ANYA GOD? -GOLDOK GONDOK GONDNOKINUKINUK? Fita, amiket megfigyelek a másik oldalokról, ás át tudok hozni A HIT ANYA -GOD LUKUK LUKINUK A DUGGYATYA VALLAGÁBA? VALA -VALLA -GOD? Vegyük együk egy ügyük, amit tegnap hogy ami elmulik = nincs? Ami van, az PÉNZ-VILÁG -OD ANYA GOD A HANGOD? (ANYANYELVE?) Fita amivel visszajöttem, HOGY TALÁLTAK ÉS VAN ÖRÖK ANYA -GOD? Ez most kezdődne azzal hogy 1025 ÉVE ÉVI? NA BELEHARAP AZ ALMÁBA, ÉS RÖGTÖN PUCCOS LETT, ÉS EGY NAGY SZŐRÖS MACSKA (FITA KÉPZELL LETT, ANYA -GOD? -HITT BE ÉS MOST AZT HIT SZEMÜNK, LÁTJA? ) ELKEZD DOROMBÖLNI A LÁBA KÖZT, ÉS MOST A kisegerek,elkezdenek icckiri cincognak VINCOGNAK VINNER SLICC... és keresik a lyukat? -ami csek egy luk van? BAX666... NUK, NUKINUK TE TIM-SÓZOD GARGAZILÁLOD A LUKAD? 2.: Röha, most onnantul kezdve, tul az ópinaráncos tengereken tul, ahol a kurta farku tarka barka kis malac se tur, röha rinya rinya... Szent sTEVANUK-MOST NAGYON FIGYLJUNK, A MAGYAROK MA IS A NAP ORCÁJA, DE HA VAN NAPJA, ANUKAJA .APUKAJA... ÉS MOST A NAP LE ÁLDOZOTT??? VOLNA? -SMINRA! -VOLNA! CSUCCS... A HEGYEK HEGYEK A GOLDGOTA ÉS KERSZT NEKIK ÜDVÖT CSAK AZ EREZ? JUHUSOMNAK A KIRÁLY SOK SEBÉBEN (SEBÜNK A ZSEBÜKK) GOLDGYULADOK MEG TEJESEN, KIGYÓ GYULA? Ime a hellzet, most az itt IGAZI MAGYAR HÁZ, az ami most a ififiam háza, és most hogy van az, hogy VAN ÖRÖK HIT ANYA-GOD? GOLD DIK? DIK A MO GYIKAMÓ? Zitt tanunak hivom Swédenbruggónkat, de most ÉS A FÖLD OSZLOPAI MEGRENDÜLNEK, DOMBRÁDI GÁBOR..HOL A BOR? -FITA AZ DISZNÓT IS JELENT? BORA BORA...UR-VACSORA? Ezt most ugy, hogy én régen srégen régen hogy ahol vagyok, nics illemhell? -na hugyoznom kell, és nincs olyan hogy...kijelÖlt hely, hanem most azzal, tehát bekapcsolt ez a GÉP? -jaja szerintem amit testünk, (tesztünk s tesztikulló) egy bió-robot gép, s most a növények is, és minden ami bió allahalapu. kigyógyika MO?- az az alap anya? -god? -lenne, amit most közvetlen, tehát kezdeNUK onnan, hogy utánnam a vizözön? -azaz lement a nap, és feljött BELZEBUBUK? BLUE BOOK KOSÖK OU KOSOK FOSOK? BbLila lába közzé nyomok? Fita, Napolyon, mit olvastok ti ki mi ki MOka, a BbLila és a szent iratAItok, titok? -ti tok? Fita most nagyon nehéz a RÉZ AGYU? Na most onnan, ahol ennek a kezdete, AZ OK A HIT VILÁGAIK? GAYOK? Zitt most Yojónkat IOJÓNK? Fita, az hogy AMIVEL A SZÁMBA HOGY VAN ÖRÖK ANYAG, AZ PÉNZ -NEM? ÖRÖK FÉNY VAN, DE HOGY ÖRÖK ANYAG, AMIT MOST PRÓÁLNUNK NUK MEG KÖZELITENI ENNI? 3.: Most a fiaim, tupasz azt, amit én az olasz -táborba, hogy ha kimegyünk, megadtak vagy 100 + (otthon cimünket)., hogy együtt maradunk kint is bent is) ott is munka -birgádokat (MTÉK) csinálunk , leirtam a Mi is ufo-k, na most kell valami csoda, mert akanám hogy meg maradna ami apunk, 2023 Szilveszter, nektek meg kell mar...ha, nem azok vagyunk? -de nem az övéAIk ajja?- marha ne harapj a szarba? Naz az hogy MOST AMI VAN, MINDEN A HIT ZÓNÁAIKBA, ÁLLOM-ÁSUK, VASUT ÉS AZ ARANY WARROSUKBA VAN A VÉG ÁLOM -MÁSUK? Zitt most az, tehát a cséphadaróval az ÖRÖK ANYA -GOD AZ PÉNZ NEM ÜK? Ezt ugy értsük, hogy az A MINDENEK ELŐTT ALATT MELLETT FELLET FELELETT DE MELLIK FELE FELE, tahát most mndent amit TUDHATUNK 666... MAGUNKRÓL, vissza a fiaim, ha magyarok közzé mensz, na most össze akarták szervezni az itt magyarokat ládd A HONI POSZLÓ KOR KÖRÖK? Na mindehogy támadtak volna a BOCSI BOCI ARANYBOCI MEG KOCA KAMASZ UTRA KINCSES KAMARÁSOK? HIT SZEMÜNK, LÁTHJA AZ TEJESEN? TAPSI TAPSI MAMÁNAK, MA MA MAMA MMM...CICIT ÁD A FILUKAJA KOS, LEÁNYKAJA? -SZUTYAKOS? SZÜLI VAGY ELLETT) Most ugy ébredtem fel hogy A SZÁMON, HOGY CSAK ÖRÖK ANYAG ANYA-.GOD VAN (NINCS ISTEN???) -AZ AZ PÉNZ NEM ÜK? Zitt most az, hogy nem tudok senkit meg közLITenni? -fita az fényünk (ESZÜNK) nélkül nincs!!? Most bele akarom sürit enni? -hogy csak PÉNZ OLYAN, LÁDD MINDEM OLYAN, ITT VAN EGY KUIPAC MAGYAR? -ÉS AZ EGY...LÁDD EGY PÁSZTOROK? -Na a gyerek, ő nem a Marica meg nem párti, csak haspárti, és ő egy CHRISTYLÁN? NA MOST ITT 1025 ÉVE, LÁDD MOST ÉN AZ HOGY ITT, NA MOST AZOKKAL A MAGYAR -TESTVÉREIMMEL, AMI MOST ÉN OLYAN HOGY ANYAG ISTEN? -ANYA GOD? Na most jöttem vissza, mert az ami a HIT VILÁG -OD? AZ AMI VILÁG OD ANYA GOD, ÉS AZ CSAK AZ LENNE AZ ÖRÖK ANYAG? -ANYA GOD, AZ A PÉNZ NEM, ÉS NEM MI VAGYUNK? Innenn...most azt gondolom, hogy estére jobban be tudom lőni, de fita, most ugy hogy itt vizelnem kellett, és most a föld alatt a belseéjbe vagyok, vagyunk, és nincs éjjeli? ... csukra, az csak igy nyilk meg, ha van valaki, aki meg fogná a kezem, de fita az is HIT? NA AZ AMIT EZEK MOST ELKEZDTEK AIDÁZNI...AIDÁCOK, NA FITA AZ MESTESEGGES ANYAG -ANYA GOD?-DOG VAGY?- DÖG VAGY!!! ÉS ITT MÉGIS MINDENT JÓRA? ÉJFÉL ÓTA ÁLL A CSU-TORA? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... a Magyarok Égihonunkba voltam, vagyok? Fény napcsillagok fényembe (Meber?)vagyok? SEHOL -ba $$$... sehol semmi $$$... Önenyészet ész?- eszünk?- emészet? 4.: Kávézzuummm... viz visz, sziv -visz-lát? A nagyapám hazajött Csengerből, a piacion mellényt, amit apum talált fel, szőrme darabok, amit a... kész az agyam, foss... szücs, ez most valakim meg sugta, darab hulladékot kidobtak, és azokat vászonra ragasztottuk és a varógéppen letüztük, a vászonra, és müanyag olyan mint a bőr beboritás, és nagyon olcsó, olyan mint akkor az 1000-3000 Frntos báránybundák-köcék, mellnyek olyan 250 Frnt, (FITA A BUNDAIOPART APUM AZONNAL HAZVÁGTA, DE MONDUK, MOST AZ SZEGÉNY ... NINCSAK EZ MOST HOZZÁ JUTHATOT MIDNENKI, AMI AZ MA IS ÉLETMENTŐ???-apum nagyon de nagyon gazdög lett volna, ami most a a aaa... JJa? -na akik a piaci legyek, ne legyek? -csótányok csótáNUKINAIK? - ma is azok ragacsos szaros kezében van, minden? -miaz zzz...$$$... rögtön a kis városba a piaci legyek zzz...törvény hoztak, hogy ahoz hogy ezt a bekecset árulhassuk, szücs engedély kell, és apumat meg büntettéték csunyán, na az iparengedélyét akarták többet bevonni, most a büntetésbe bele ment, az egész ugy, hogy még maradt tartozásunk, és az ipar engedélyt függőbe tették, Zén ugy 10 -trinéger?- körül, éjjel nappal ragasztottunk, és mi öröm mi öröm, lett az uj földöng azaz üröm, ami itt csak az van, a keserüség, azaz fita már ez előtt, nagyon jól álltunk anyagilag, az ami ládd ott ...apum, vi...na azt nem, ezek az álmod akarják! -puccora ki pultak mindenünket!!! Na vicca, nagyapámtól el vették a kis nádfedeles kis házikónkat, (api eladta rögtön, nem lehetet vissza csinálni, 15 ezer, és az is ment a tartozásba, te buta bóta debt? -mert nem tudte kifizetni az évi 1000-Frtntot, és már az államé vala? -mellecsleg, ezek akkor mint önnállók, ládd a tanács (ház) vette el, és ezek mais azoka a HULARABLÓK, AKIK PARANCCSAL CSALÓK, FITA NEM TARTOZNAK SENKINEK EL SZÁMADÓ? - ÉS MOST FITA AZ ÁLDOZATAIKAT? -A HULLÁAIKAT? Nagyapóm,, itt most az apai, hogy hazajött, csak három bekecst vitt, és olyan 1200 Frint, és ment aludni, és VISZONT LÁTÁSRA kisfiam, és azon éjjel szépen elhagyta porhüvelyét? Na most a ifiöcsém, hogy én nem voltam ott, ami most én erre emlékSzem! Fita itt NEMCSAK A A FÖLDI VÁZA, HANEM NYÁL AMI LÁZ? 5.: Naz az van, hogy elég egy nap, EZT UGY HOGY CSAK AZ EGYNAP AMI AZ ÉGEN BÉGEN? Ehez, ma a kis menyemmel, hogy ha iskolába adja a gyerekét, ellene nevelik, (fita ezek hullabló gyilkos robot gépezetek!!!) na apum, fita most hogy az irataimat, meg tartsa, arra kértem, de minden hiába, mert a CSUKRÁNKNAK NAK NAK NAK... mondtam neki is, meg kell nyilni, na most az az ami az a duma, amit akinek a csukra zárva, msot menekülnének, de je hova? Zitt minden az!!! -kinyilt ea szeme, szem- e??? Most az hogy mi a gülünmbü a ÖRÖK ÉLET LÉTEK RÉTEK KÖZÖTT, hogy most minden AMI VAN, CSAK A NAP FÉNYÉBEN -FÉNYÉVEL VAN, NA AZ A VÁZA-HÁZA NAPHÁZA? Zitt az hogy ARANY BORNEW BORNEW, (BORNYUUK)ARANY BIKA SZÁLLÓAIK, ARANUK WARROS -OK? AMIT ITT ISMERNEK ARANY FÉM? NINCS BENNE AZ A FÉNY, AMI MOST AZ ESETLEG, NA A SZIN-E? - (SZINED ELÉ JÖVÖK? -NA MEG FÖRDÖK A VÉREDBE, MELL FOLLY A GOLDGOTÁN??? ) DE HA ARANY FÉM IS NINCS BENNE ÉLET, (HIDEK RIDEG, ANNAK ELLENERE HOGY MELEG,HA ÜTIK A VASAT AZAZ ADDIG?) AZAZ CSAK VAS AVAS SIN? HOGY A SZIN, AMI BÜN, AZ AZ HOGY NEKEM -NEKED FÉNYED VAN? FÉNYGÖMBÜN-K? Fita, mikor 1999. -decemberben mentem haza, most találkoztam MJézinkkel, s akkor leirtam, hogy olyan, hogy az a ruha, amiben találkzoztam MAGAMMAL???- annak egy atomja, mindennél sulyosabb és nincs sulya? -az én igám igém? -könnyü? -érdeskés suja? Nincsak az Archilleus sarok? -a lába, és a FÉMEMBER LÁBA IS CSIRIP -CSERÉP? Többek közt, most az van, hogy amit most hogy NEM NINCS, SENKI NEM VETTE MEG VESZI FEL A DRÓTOT VELÜNK, FITA, ITT CSAK A MAGYAROK- NAK NAK NAK...EZ OLYAN, HOGY FÉNYÜNK VAN, ÉS AMI MEGINT, MINT A DÉLI BÁB BÁ BÁ BEL? -FITA EZ E DRÓT, NA MOST AZ AZ LENNE, HOGY HA LENNE OLYAN, HOGY ÉRTELEM, ÉRT ALMA, A FA ALATT? 6.: Most az amit tegnap a c2c-on nem tudom hogy lehetne megszezni azökat a könyveket, amit amcsi magyarok spiritászták, azaz ami a gnosztik iratok, AMI MOST fita, amit GONDOLUNK VAGY GONMDOLTATNAK VELÜNK, AZ A VALÓSÁG ÉG SÖÉT KÉK!!! -NA MOST A KÖNVEKET AMIT OLVASTAM, HOGY AZOK MEG MARADNAK, S HA TE GONDOLÁTBAN IS ÖLSZ = HALSZ? - VAGY XEÖLTÉL, NA AZOK A BOZZOOMMBIZOM BIZOOMÁM GAZÁR ÁROK ÁRUK RÜH, ÁRUHÁZAIK, BARBINŐAIK, ÉS BARBIKÁKAIK? Ez az, ha te gondolátban is xexöltél, az most ugy, hogy az van, és itt most az a test, na FITA, ezt ma s kis menyem, hogy ez olyan mint egy robot valami...nem tudja kimondeni. Nagyon, fita, az hogy a magyarok egy kupacba, AZ ELŐBB A MI GONDOL LÁT MIDNENEN ÁT LÁT, VILÁGUNK, ÉS AZ MOST AZ HOGY EGY EGYENKÉN IS EGYEDEKKÉNT, AMIT LEIRTAM MOST YOYÓVAL KAPCSOLÁTBAN, na az az a...amit most hogy 2000 X 2000X 2000 KMÉTER? -KOCKA, NA ITT VAN AZ ARANYFÖLD,(bloondi lássuk az ARANY KOR? -GATYA KORCOD?) ÉS MOST NINCS CSAK AZA RÉSZEK AMI A FORMA, AZ SÜRÜBB ARANY, AZAZ NINCS BENNE, az most ami itt nekünk van, annak van olyan mint a GRAFIT POR RAJZA, ami be kellett ÖLtöznünk fekete festékbe? Na ez Yojónknak csak az amit akkor is, de ez már ládd... Most ha nincs meg azok a FALUSI -USA? Fita, mert ez a másolátta, az NAPNAK?- LÁDD MAGYAROK ORSZÁGAINK GOLYÓAINK KÓGYIKAINK, MENNYORSZÁGAINK? Mosr van a MENNYEK -MENNYE AMI ÜVEKGRISTÁLY hogy mikor Jeshus, krazjler? Zitt az, hogy a BbLila iratok, ládd nekik is van kijelÖlt hellUK? Na az lenne az, ami a FEKETE NAP -UK PUK? -SIONUK NUKINUK? Most ott azok vannak, akiknek van ellenseggük, két hegy közzül mi mász ki, neked ADÓM? -találd ki? Na az, amit most hogy honnan vettek hogy a FÉNY VÉGÉN, NINCS VÉGE, HANEM VAN EGY FEKETE NAP, AMI MOST TÉNLEG, ONNAN, AKIK ODA MENETELNEK, MENNTYEK KELL KUFARK SIONUKISOK, ONNAN NINCS SOHA TÖBBET KI UT? -én mi, mehetünk oda, ládd azokat akik itt a mindenkit, kit kid meg fogtak, azokat a második alkalommal, fita EZEK GYILKÖS HULLARABLÓ ROBOTOK BÓTOK? BÓTUSAIK TE BUTA? -DEBUTA, DEBT BED -DEBB? -FITA ENNÉL STOBÁBB ÁLLAT? -.FITA EZEK BOBOT HULLARABLAWUK, NA MOST BELLÜNK AKARNAK ALANTOS ROBOT -OK TOK, TOKÓ? -TÖKIJÓ SZÁRA SÁRA ÁRA, TOKJÓK? Innen, most az hogy van az Í felje ajja, az amit most AZ A FFEKETE NA PUK, AZ NIUNCS, ez az.mikor taálkzook 1986 Szikveszter BENNE BENESÉKKEL SÉK SÉK SÉK...SEGGRE NE ESSÉK? Fita, sokan vannak akik olyanok mint és Yojónk, csak ha ne ugy, ládd vele meg ősszakálunkkal, na először menrótingunkkal, de most ezt csak, itt a szó legszorosabb értelmében, csak a te tudatoddal dal, dalolunk az arcunk sép, naparc? -vagy hátra, arc, ne ülj fel a vaslapátra? Fita valóság hogy te tudsz repülni? -ha feneken billentenek? ...Elektromoság móság, a föld keringese magnes teréből (ART Bell, azonnal baja lett???-s Open Minds?) -pici vasak, árramit csihol a föld mozgása magnek mezjéból? Nincsa most rögtön, fel kellen venni, a egy az egy kapcsolátot a mi Világegyetem (Univesek) tesvéeinkkel, és a addig...ming egy szólig meg nem meg döglünk? -ha mise, tise $$$...mi a pösz pöcse van a mennaszonnak? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... a Magyarok Égihounkba voltam, vagyok? Fény napcsilagok fényembe vagyok? SEHOL -ba $$$... sehol semmi $$$... Önenyészet ész?- eszünk?- emészet? 1.: 3/22. A KÉP? -ezt igy szoktam jelölni, a mennyben voltam. Fita péntek éjjel, és imádtam a szombat -vasárnap, na meg ének próba szerda vagy egy jétköznap este, összejöveteleket, mert az hogy csupán vagyunk, és jó hogy vagyunk, az megér mindent, (fita a fiaink meg a kis unokáink ugyanaz ok vagyunk, magyarok?) és annal jobb incs, éa A MI MAGYAROK MAGYAROK TESTVÉREINK KÖZÖSEGE? -zitt közössége? -nah ég, ami most én tudom hogy csak ÖRÖK MENNYEK ORSZÁGAINK VANNAK, na az olyan hogy tömör fehér arany, ami a fehér szin a zászlónba, és most olyan, hogy inkább veres -véres -piros de sárga, (vorosarany?) mint a tyuktojás sárgája. Na most itt ugy nézne ki hogy TÖMÖR SÁRGA, zitt milyen szinü a nap (csiollagok) fénye? Na minden ténleg olyan, mintha aranyból (ből) lenne, és az ami itt az anyag, az ott vagy itt? -ténleg sárga anyagból, és most az ami a haza -háza. az egy négyszögletes, ládd amit az ARANY VÁROSUK? AZ ARANY ÉS JEVELRICSAJ BOGARAIKNAK, BOGÁR BÓGUSZ ÁRAK, AZ EGEDBE HÁGNAK? Nincsak félelmetesek, azaz hogy mikor lehuzták a Mi is ufo-k vagyunk! -hogy nem látjátok mit tesz velem, toszo toszat? -a motoszkábull toszóka, (na én azért is, mingent meg ezszek megveszek, hogy meg tudnuk tartanui a mi turónkat gulászta? -csak kellen egy olyan, látod, mi is vagyunk!!!) -ez az albiNŐ? (föld MAMA vajudik?) Rőgtön, ami lesz meg volt meg majd, ami elmulik, olyan sose volt sose lesz $$$... a magáé?- Zitt vissza a karének próbákra, s Elmulik majd a nagy HOMÁLY A SÖTÉTSÉGG ÉG? Fita az a HOMÁLY, KOROM KARÓM -KÁROM A SZEMETEKBE, ÓLOM A FÜLETEKBE, ÉS ZAKROJTYE POFA? FITA AZOK A GAZÁROK GAZ -ÁRKOK -ÁTKOK? TEMETŐK, TORNYOSULNAK? Trüha, csak ide bebujtam, (tamtum) kibujtam mama kifingott? -ne te vagy a fing az én bugyimba? Atyám, a gatyám... 2.: Na itt ami van, az NINCS? -azaz ami van, MOST AZ A NÉGYSZÖGLETES AMI AZ ARANY VÁROS AMI CSAK AZ ÜRBÜL BULL BULLIIK, BUDIIK? -Fita, minden ami meg rohad, ami azonnal ezek mikor a MAGYAROKAT, fite minden iránybull, ezek egymást közt is vemHEDdNek, vetekednek, de ha most a magyarOkra LE TÜNTETNI, (ZITT A FNYÜKET MAGOK ÉVA TENNI???) NA MOST KI LETT A MAGYAROK MAGVA?-IR IRTVA INRI?-AZAZ FITA A MAGYAR NŐKET KISZEDIK A SZEMRE VALÓIKAT, (FITA A TESTÜNK AZ ROBOT ICA ÉS ICCÁKOK, DE NEM AZ ÖVÉK???) AZOKAT EGYMÁST KÖZT SZÉTOSZTJÁK? Zigen, ládd DiviD DUK? -mindenmkit meg dug, DÖGÖL, (FITA BETSÉPA FÉRJÉT? -A PUKA?) fita whoppp... torp? -jaja tökürbe, és a Saulus fiával a kapcsolátta? Zna ha te neked, több köcsögöd van mint 1 mint a lunak, véged? Zilljenkor az amit a fiam f(Ii)am? -az agyad fosss... ahhh... whooo... vooffon kuló, figyelmeztettek támadás van, na hálla hálla halleluka itt a lu, megtudtam menteni, ami fita, az agyam is befagyott, vagy a NAGY NAGY DURUNG? ---Na Jonatham ham ham ...? -most fita, zitt ha nincs semmi, AZT AKARNÁK HOGY SEMMITA VAGY ANTI GRIZ ANTI? BETTY VAS A KRÉZINGER BAXDÜH-KANGÖRCS NIHTE, ANALOD NYÖGTE? Fita, itt ezeknek, ládd EZEK EWOLVÁLT ELŐRE HALLADOTT ROBOTAIKAT, ROBOTAIK ROBBIKÁK, MOZIS BÓTAIK? Fita, Lui Elizondónkat, nem mondhatom ki a 666... ha? Nincsak itt az MAGYAR-OKRA VAGYUNK BAXXUK VAGY MEGBAXUNK? BAXÓDA ÓDA ÓLA? (fita itt csak baxató ÓLJAIK cupplejáróAIk szoplerájAIK cupp NUKINUK VANAK) Naz most vissza vicca Viza kozz! Most az van, hogy azt ami cslekedetek, az vagy? -na ha te meg tartod ládd szüz Maraina, vagy oda tatrtod? FITA ITT apunk, A HACC CACSA CSACSACSA CCC... ÖRÖK, ÉS ADDIG MING NEM VAGY EGENYRES, ÖRÖK KARÁCSONFA -KARÁCSONTBA RÁCSODBA? 3.: Na most amiket, ládd olyan, hogy a semmi szar foss $$$... se mi se ti? -ha mise tise? Most fita, ha te táncra perdÖltél, viszik Ylonát lobog a haja hajja hajja...nesze semmi de fita, itt már van a Kőszivü és a vas avas szivü sziv -ü szivat szoBORuk, Ur vacsorájuk, juh hukkt? Fita aki fegyvert fog, de most ha valaki gondolátbank is öl, gondláttábumm sakalaka, is xexül, (fita most is minden fa, feláll? -s csak ddig???) az NINCS! -LEIRTA MAGÁT!!! HA TUDJA, MOST A MAGVÁT IS, (ládd uáNam fikuk?) ÉS PÓZDORNYA? Na vissza, az amit a 2000 Kmtr x 2000 x2000 AZ AZ HOGY AZ AZ AL-APJA, LÁDD MOST AZ AMI FENT VAN A MAGYAROK OK NAPFÉNYCSILLAGOK ÖRÖK KÉSZ, SOSE VÁLTOZIK OTTHONAINKBA RÁ GOD? AZ IT TIS CSAK AZ VAN, Jna most az amit hogy amit itt a a Yojónkkal találka, jajaj most ősszakálunk (ll ábram de ham ham ham ábraham hamis a bika) is, meg most sokan, ládd az amit NOTREDAMUS HOGY DELLIRITUM UM MA UM MA MAMA A VILÁG ÜRBE??? Most nekik van egy nyuszlángóJuhk hogy most vagy soha? Hogy mondjam jam jami jami szerEtnék szerelmet vallani, mipértpppp... fita most leugrott a p betüm, nincs el törve csak nagy a luka, na mi a pna? -fax együtt csak bax? BAXUKA BAZZUGGA AZ ERDŐ, ZUGG ANÁD ANALA IS? Naz ami van, hogy az hogy azokat, akik PARA SZUKA FA SZUKA? KAMASUTRA? BAXAT -BAXÓLAIK BAXÓDÁAIK? Zitt most az hogy olyan, hogy te ne ÖRÖK VAGY, AZ HOGY LENNÉL, AZ MÁR LEN ÉL? -NÉL? -FITA FA SZEG VAS SZEG ÉS A SEGGED?-TERMÉK ÉT -ED EDD? Zitt a amit meg kell látnod, ahoz a fejed tetején van a fehér agy? -az ami mi csukra, na most ahol meg maradt a csakrák, ott mindenütt HUN OK? -VOLTAK VAGY VANNAK AKIK HALLÓK -LÁTÓK ÉS LÁTTA TÓK? Fita a magyar ÉdesAnyánk fehér népe fénye? -nyelvünk, nicsk ma is kitépik, a para zzz... $$$... Innenn... Fita, A MAGYAROK ÖRÖK MAG-MA MA MA GOD FÉNY -ORSZÁGAINK, NEM VOLT NEM LESZ HANEM BENNÜNK VAN, A BELÜNKBE? Nincsak ezekenk meg kell egyenek, ahoz oda le kell degeneráni, allajcsonKitani, hogy beee... be a beletekbe, de mi van a lufa karKlára vágva? Krati... Fita, rabotok -robotok többet nem eszünk, eszünk? Fita igen igen érdögösd őrdöngős hogy itt is, mintrha kettő zitt az hogy ARANYBULL HÁZ, AZ BOLHÁZZ, KINGEK KINJA SIONUKINUK TRÓNJA TRÓJA BOLHA AZ INGÉBE? -AZ IS CSAK FIN -GOD? -VAGY AZ ÉN GATYÁMBA? ...fita nagyon jó vala tegnap a a aaa... ...https://www.coasttocoastam.com/ ... zitt a nosztik, ládd az a látók láttam -mása, mint ez, amt gonmdolsz, (te generérálod x degenerálód?) akármit az van, és az meg marad!!! -zitt ha csak kint okoz, az a magodra, jaja magra váló szilva duráncAI, málé szájuh kislán meg tudtá csalni? -zoombina és zoombikásáaik? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Tavasz van tavasz van, mindenki nagyon szerelmes, a nap a holdba, a hold a csillagokba, miért kell a szerelem, hogy legyenek gyere kéik? - 4.: Kávézzuummm... és vizet is igyunk, élet vizet, de ki fizet? -a BünNös? -he eleve bünbe születtünk? Rőgtünte, ez egy kannibal -állat -robot bolygó, és itt nincs semmi universezés eseltleg versengés, egy cicca két 100 megfogta az ici pici egeret, mert ezek az ajja ajjAI, és ezek egymást is falják meg baxxák? -Fita, itt az utópina jövőbe látó? -ha vak vezeti a világtalant? Ezek abculla ultimakula engedelmes robotokat akarnak, de fita, a bióélet meg lények nélkül? Most a KÉP, hogy lent, teljesen oda tudok lejönni, hogy az hogy sötétÉg és az a tudatlanság, és fita, nem beszél hozzánk senki? Na ma a fiammal dolgoztunk, és amit meg figyeltem, ezt nekem apuénk állandóan, nem értem, meg kanos meg éhes vagyok? Jaja majd ha seggedről leesik a tojáshéj, meg a fejed lágya benő?: Fita ez az amt most ezt okvetlen, hogy lehet a csukránkat (csakra -fita az a fejtetővel kezdődik, és csak azuátán, a töbitt is tudNUK NYITNi ZÁRNI?) meg nyitni? Na itt a fiam, mert két kulcsomómóm van, és az ami a hátsó oldalsó ajtókat nyitja, otthon hagytam, még szencse hogy az ajtókat kinyitottam, és anyád telefonált, otthon hagytuk a kulcsot.na meg elkezdtem beszélgetni...mert az őröltséged helyett, pénzt kellett volna csinálni, ami most ő a hibás, ami nem, ne hibáztass senkit, meg ne oköld magadat se, hanem ennek igy kelett lenni, mert együtt vagyunk, (fita itt is???) és csak annak van értelme! -együtt csinálunk mindenÜNket, na most az van, én teljesen egy ing, egy kis garbó amit kinőttem, egy nadrág, egy cipó aminek a tallpa lukas, hagytam el, mikor anyum, ererdj innen, (csak leszertem, nem?) ne lásd a nyomorunkat, meg ne kellen téged is etetni. Na most apumat hibáztattam, ma is emlitettem a kis felesÉgemnek itt ebbe a házba 32 éves korom-ba, és belenézek (este volt) a tükörbe és nem látom magam? 5.: Most jövök a cséphadaróval, hogy A MAGYAR OK AZOK ÁLOM EMBER- GYEREKEK, és én nem lennék senki mással ha most is választanom kellene, hanem a szüleimmel, és igaz amit mondtak, csak msot a felesÉgem meg gyerekek, csak nagyon finoman, mert ez márt teljesen, egy robot -robot tojás,(minden napra egy aran tojás pac pac AIpac piac?) meg robotok, na az ami a UTÓPINA TRANSFORMEREK FILMEIK, fita ez nem látni,.. ezek kezeS bárány robotokat akarnak! Fita a gyerek tegnap a c2c-on, nagyon jó vala, és kérdeztem a felesÉgem, hogy itt ezek többet robot roncs agyvelők $$$... hogy ténleg a SZIMITÓGÉPEK -CON-PU-TEREK, TISZTA ROBOT AGYU HULLÁIKAT ...TECC TECHALLOTAIKAT ZETTT MOST FITA, ITT VAGYOK, ÉS KOROM SÖTÉT VAN, A SZELID SZEL- LINDA INAS VÉRALLAHFUTÁSOS ÁLLATAIK, SEM NEM TUDNAK MAGUKRÓL SE SEMMIT, MEG EGYMÁSRÓL $$$...Na fita, a Matrix filmben, mikor beinekcióznak, (The Chronicles of Riddig, fél élő fél hulla? ) az az hogy te ...most ténlegh egy vadarbook Leprakan? -fifta az nélkül, te csak ugy vagy, hogy most mindenhogy betörsz vagy ki? Fita ez ami most a testem, egy egy állatuk? Zna fissza, a felesÉgem, hogy ezek többet roncsok, mert ha te most a számitóGÉpük -conpucárruk lettél, fita a szukáaikat ma ma is adják veszik, sőtt az állat állományaikat, és akik sejtik, hogy igy valam hullarablók és hulláik áldozataAIk, ez az, hogy én rögtön, na most itt most is arról lenne nagybaszó, hogy MI FÉNY -MADARAK VAGYUNK! Lehetetlen hogy én NEM MINDENKITÓL FÜGGETLEN,ÖRÖK TELJES EGÉSSZÉBEN NE RENDELKEZNÉK MAGAMMAL? - NA NEM A MI FÉNY -MAGYAROK CSALÁDAINTTUL, ja a felesÉgem, mnt a néne, a c2c-on, hogy attól függ, hogy mire használod, ami vissza a Mi is ufő-k agyunk! Na azok a siratok aklik akarnál látni ahoz a csukrádnak meg kell nyilni, és most az, hogy addig, ezt a dumát, ez ostobaság bárgyuság nem akarom rommora hallani! Fita, most hogy a munkánk kurvára lecsökkent...mikor az hogy a hugyhójag negyot robban666...fita másnap vagy egy hét, beütött a tifusz? 6.: Na most mentek haza, ládd a három ház egyház? -és az fifiamnak, hogy ma este lesz a 72 -Ancint Alien uj vaker, hivom az idifiamat is, akik ma is, na ne feledjem, azzal ez ténleg igaz, mig ő nem modogatni kezdte foss az agyad, addig, ma montam neki, mert ezért a TEREMTÉS KORONASAIK AZONNAL, TÖKÖN SZURJÁK MAGUKAT, na arra, igen igen igaz,. az agyunk foss! -most az, hogy most is, enek nincs semmi értelme, és itt történt 20 évesek, ezt ők sehogy nem csinálják, és öngyilKosok akartak lenni, na most az hogy VAN A HALÁLNÁL ROSSZABB? JAJA HA NINCS HALÁl!!! Na most apuénk, ha ilyet gondolok VAN! NEKED NINCS! Zitt most ez a duma, a falumba, most voltak olyanok, amit mondogAtom, hogy miért voltak olyanok, fita mnd házaspárok valának, akik behivtam ha az utom mentem, és egy nagy karaj lekváros kenyeret, finom vol, barck szillva ribizge málna, na szeritem a szilvalekvár mmm... Fita, a fiam mindehogy akart velem jönni, és most az nekem ünnepnap? -mndennap. és modntam neki, hogy anyádat én nem a kölsejét, na az is ma is kifogástalan, hanem IGEN IGEN VAN BENSŐ SÉP SZÉP FÉNY ÁLOM? -VAN? -CSAK AZ AZ EMBER, ÉS AZ TÉNLEG NEM SGGXEXU XUKU XUXKU ÁLLAT, HANEM VALAMI CSODA OLYAN, HOGY LÁDD ÉN ALLANDÓAN Ő AZ A LÁNY! (DE TE IS MEG LÁTHATOD, ÉS MOST ITT A MAGYAROK???) Na fita, az most akik kezdünk, na ma éjjel is, már nincs az, hogy RÁM RONTANAK...és most egy olyan, hogy egy mély...na van a fenszint, ládd látom a járdán az uton a fiatalokat, ami megint, az a szellem -ember -gyerek, az örök MJézusMária 33?-és most nem... na nem tettek. annak elenere, hogy ma más csak robot agyuak, meg ágyuk, jó Robot Ica az ágyba, a több ládd pzdornya, az ágyuaik alláhala? Innen, most sokat akartam mint a szarka, -aha szakrális állat? Fita, itt hogy ténleg SUPER robotTokat akarnak és ez nincs amit UNIVERS? -most ha az ürbe lövetik magukat, fita azok már tejjesen robotagyuAIk: Na be kell villogjam, a Mi is ufo-k, meg minden az a duma, ami most az UFO_k?- ládd MJÉZUS aki én vagyok meg te, hogy pitim, minent jóra, és ez nagyon jó, mert itt HANGUNKKAT HANGOSTTHATJUK NUK ÉS MONDUK FENEKÜNK IS PATTOG666... JA A KIPUGÓNK SZIKRÁT VÁG? ...Fita, hogy egy falat találtak? -a solár, na akkor hogy hogy az hogy a NAP FÉNYE NINCS VÉGE, DE MOST VAN EGY ÓRIÁSI FEKETE NAP? -és küzötte olyan, ami áthidalhataltan fal, amit SEOL? -NA MINDEN AMIT A FARIZEUSOK, AZOK MÁR TELJESEN ÁT VEDLETTEK, MED MINDEN AMI ITT A TÖRVÉNUK NEVÉBEN. FITA ROBBIKÁAIK, igen igen mindem ami irott TÖRVÉNUK? -ez eleve egy robot -bollgójuk, juhuuu... Ezt most rögtön azonnal, ládd itt van az hogy csukrád nélkül, ami most az a FÉNY EMBER, A SZEREMED, SZERELED LE LED? ... ZMÉG VALAMIT, HOGY AMI A TUÁDÁS, AZ LEHEET FÉNY-MÁGUS MJÉZUSMÁRIÁS MAGYAR OK, MEG FEKET BLACK MÁGIÁSOK? -MI MAGUNKNAK VAGYUNK, ŐK IS DE VÉGÜL IS CSAK MAGUKRA SZÁMITHATNAK AZAZ FITA MOST A CONPUCÉROZÁS? Fita, beleharap az almába, az ÁLMA, és rögtön puccos lett, és egy nagy szőrös macska, el kezdett dorombölni a lába közt? -na meg a ficánka? -kisegér? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Tavasz van tavasz van, mindenki nagyon szerelmes, a nap a holdba, a hold a csilalgokba, miért kell a szerelem, hogy legyenek gyere kéik? - 1.: 3/21. - a végink vagy eleink,a tetőn a KÉJ GYILKOLÓAIINK GYIMAKULLÓINK, IMÁDD ŐT -ŐKET, ÉS FÉLJED AZ URAD? AZ UR AD, HULLA RABLÓ HALÁL ADÓK, KINLASZTÓK DÖGLESZTEK, MI VOLTUNK, (fita azok már tejesen kihült vasak svak és robtoaik?-midnen ami paranCSUKRA??? (FITA, MEG FEJELTEK???) TI LESZTEK? Lenne lehetne élet, kin félelem GYÖTRELEM BETHELEHEM nélkülük kullók hulló hulla rablók, RABOOK LEGYÜNK, VAGY SZABAD OK? -Na fita,apuénk, a MI HULLA RABLÓINK A CORONÁS BITAGNJAINK, A HAZA ÁRULÓINK NA AMI AJJA AIDA LÓAINK? Ez lehetne az, hogy a mi könnyü lovasságunk,és a vasasok? -FITA A MI KÖNYÜ LÓNK, AZ ÉN IGÁM KÖNNYÖ, JAJA KÖNVES KÁLMÁN MIKOR KAKÁLMÁN Hogy az ÁLOM KÉP? -EZ AZ HOGY CSAK EGY VAN,NINCS MÁS, amit a Mi is ufo-k vagyunk! -én előbb ???... Na ez lenne az első ÁLMOM-ba láttam magamét -ÁT, a NAPTÜKÖRBE A CSODÁS ÜDVIZITŐMET, és az ödvözÖlteket? - ami itt a földbe lett verve, fitlajuk a NEM MI AKTUST KAKTUST? Fita amit mi Jézus- UNK? -az az hogy találkoztam az IGAZI GAZI GIGÁGÉ MAGAMMAL? A MAGYAR OK,MAGAM URA VAGYOK, AZAZ KELL LENNEM NAPOMNAK, AMI ITT AZ AMIT AURA ARRA ARA AGTELEK? Zugy most az van, hogy MIDNENKINEK FÉNYT KELL KAPJON, NYLEJEN, ÉS AZ LENNE AZ HOGY ÖNMAGÁVAL A NAPJÁVAL ANYAKAJA -APAKAJA ÉS A KIS DOMONKOS? Nizzitek ha van olyan hogy lát -ás áss...$$$... AKKOR MAGAMBA ÉS CSAK MAGAMMAL LÁTOK, DE HALLOK, GONDOLOD? Fita, most MAGAM BULL, BULIZOK DILIZEK, ÉS MOST FITA, HA ARRA EMLÉKEZTETLEK,(FITA BELÉD LÁTOK?) MOST BEBULLIZOL BULL LESZEL,ÉS NEKEM JÖSZ, HÁTULRULL? Fita, most az van, hogy a MAGYAR OK -OTT? Naz ami van, hogy nekem -neked -nektek, nemcsak nyakatok PUCANYAK DE KALAP, tok nyakamon érzem hogy seggem mily nehéz, hanem MAGYAR KOPONYÁNK HEGYE, (KOPPÁNY FEJE KOPPAN?) ÉS ANNAK VAN HEGYE, ÉS AZ LENNE A FEJE TETŐJE BÜNTETŐJE CSAKRA -CSUKRA, CSUKVA? -NYITVA VA VA VVV... VAK WARJUCSKA... 2.: Ebbe a pinalátbank jó reggelt apád, jó reggelt,.most mind a két fiam nevét mondtam, mert nem tudom a hangjukról meg külümbüztetni őket, (fita az a duma nekik is büntetés? -jobb lenne ha pénzen járnak az eszed?) csak ÖRÖK ÉLET VAN, ÉS A CSAKRÁNKNAK -CSUKRÁNKNAK KI KELL NYILNI, na hogy hogy, szerintem HUGY HOGY TALÁLKOZOK AZ IGAZI FÉNYMAGAMMAL -MAGOMMAL? -APA -FIA FIA -APA??? (F(I)A AIDA AIDÁCÓ?) Fita, itt csak kaNUK és egy nagy LUK, KRÁTER -WULVA mindenki aki itt van ELFÖLDÖLVE, az még lukat se látt csak NUKINUK? ÉRZI, REEG AZ ANÓDA, ANALUK, Na most a drótos tót? Fita,az hogy MAGYAR -OK, az hogy Éljen a Magyar Szabadság Éljen a haza, ahoz NAP KELL, ÉS VILÁGOSSÁG! -FÉNY = ENERGIA GYIA, iTT KELL HOZZÁ EGY JÓ BARÁT, ÉS ITT IS ÉN CSAK EGY?- BARÁTOT AKAROK, ÉS BIZON HA EGY = MIND, AKINEK VAN NAPJA ANUKAJA APUKAJA? -KAJA KOS? VAGY KAJA KAJUNUK NUKINUK? Ami van, hogy félnem kell most is, és álmomba is átjön, és az TÖRÖLI hogy most is, ládd AMIT FLOTÁZOK, A SZÁJ HORR...HARMÓNIKA?-SZERNCSÉTLEN FLÓTÁS? Ezt igy nézne ki, menjünk ki a TISZTÁSRA? -DE AZ A TE GONDOLÁT ÉS A TE HANG NÉKÜL? Fita meg vagyunk DERMSZTVE? -MECCVE? A SZIVED KÖRÜL METÉLÉSE AORTÁD CSÁPOLVA ÖMLIK PIROS VÉRED? -MEGVÁGVA ? Na most, az hogy AZ EGÉSZ ÉV LEGSZEBB SZAKA,ÉCCKA, A GYÖNYÖRÜ TAVASZ, AKKOR A TEREMTŐ SZAVA SAVA VAK VAK VAK...AZ A MINDEKORI HORRNI PÉNZ URAIK, NA MOST A PÉNZES LÁDÁAYYK, LÉDYY A TERMT -TŐKE BIKA CSÖKE CSÖKE-VÉN-EIK? -LU DÖRGŐAIK,SZAMÁR PÜFFÓLŐAIK, AJKA INÓTA AJAJAJJJ... FEKETE VONAT CSI HA HA HA... VAGONOK VAGINORIZÁS IZZÁS, AZAZ VAN SZAGOD, SZARSZAG, TE TRÁGYA? -DRÁGA? JÓ GANÉ LEGYÉL, GANÉ DOMBOOK TORNYOSULNAK? 3.: Most vissza, hogy én EZT NEM TUDOM EL KÉP? -GÉP? -NÉP? Jaja a néppel tözün vizen át, de EGYÁLTALÁN VAN LENNE OLYAN,S ITT SUNY- SANYINK IS BE INOG, AZ INA? FAKINA INA? INANA? Én amit borzalomnak tartok, hogy IlHusIkaja itt maradt, de monduk ugy az én anyum, mint a kis nekem eleve rendelt kis örök életgpárom felsÉgem anyukaja, 40 évesen meghalt a férjük, fürfütyfürütty és élnek, és nem hagyják el őket,de rémségem,hogy Juhlikája kaja férjhez kellett menjen? -hogy a URA KURÓJA MEG VÉDJE? LÁDD BENNÜNKET A HULLA KULLA RABLÓAINK KÉP -SZOBOROZZYY GÉPEZETE? MIBE KERÜL A VÉDELMÜNK? KUTYA ANAKONDAK SZÁJÁBA A TOJÁSOD? Nincsak...fita az agyam még mindig meg van dermedve,amit én kora az első, hogy hogy az én agyam kihagy, hogy hogy nem emélkSzem (SAMU BIKA?) arra,amire én akarok, arra gondolok? Na most a mi apuénk,fita,EZ NEM OLYAN AZ, AMIT TE AKARSZ BAKARAS? -BOGARAS,ÉS NEM NEKED LETT CSINÁLVA? Zitt eddig hogy csak TI VAGYTOK NEKEM, FITA ITT AZ HOGY MAGYAR OK? Zitt az EGY ÁLOM EMBER -GYERE GYEREK KID? VAGY DIK-UK? KIGYÓ -GYIK A MO? -AMO? MOst vissza.amit tegnap is boncolat, hogy ezt MI KI MO -MOZIAIK? MOZAIK LAW AMIT MI LÓ? LÓVÁ TETTEK? FITA ITT MEG KELL TUDNUNK NUK A MOZGATÓ ERŐKET,(ERŐTITKA) AZAZ MO MO MO...KI AKIK A MAGYAROKAT TEREMTETTÉK? .NEM MI MAGUNK? ŐŐK TEREMTETNEK,OLYAN HOGY MODNUK MOST ZÖDSÉGET, A ZÖLGÉNEK OTT KELL LENNIE, AMI AZ LENNE A SZIN? Fita minden ami él, annak van saját fénye, kéne? -na most ez az, láddi tt kint is, ha gazdög akarsz lenni, menjél a magyarOKa MIKI MO MO ...MOKAKA közzé? Innenn... vak pali vak pali mindent lát, szemüvegen át látja Juhlika lukát, Hej Juhlika ha bemenek a szobádba... ... fita, itt az hogy ARANY -ARÁNY? AZ ARANY AZ A NEFÉNYE, NEM AZ A RIDEG VAS AMI AVASODIK? -DIK? HAZUDIK? -A SZEMEM? SZEMEMEBE GOLD GOT? BAK BAK BAK,,, VAK VAK VAK ... A KECSKE? SZÖKŐ? JÓZSIGA SÁRA ÁRE? JUHLIKA HEJJ... ...https://www.coasttocoastam.com/ ... FITA, ITT MINDERNKI AK KI, CSAK MAGÁVAL TALÁLKOZHAT, JAJAZ ÖVÉIVEL JÖVEL...AZ ÉLET FA MTN VAZE LINA, AMI ENNEK AZ AJJA, ZAFTJA VAGY NAPJA, JÓ NAPOT, NE VEGYE LE A KALAPOT? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Egy az egyben talákoztam a MI MAGYAROK FÉNYISTENATYÁNKKAL AZ Ő ÉS MI ÖRÖK FÉNYÜNBEN, ÉS MEGMUTATTA MI EZ A KIS RÖG, ESZME, MEGESZ? -meg a kis megeszlek? -megecikéAIkaja kosok okosok? 4.: Kávézzuummm... viz -visz, vér ér? - V V V...-ér? -veres? -az élet? -a vérben van? Minden hatalom, égen földöng a vérben van, de mi a vér? -ver, jaja az a sziv -pumpa? -máskülümbün hugy sava, s lug? -hugy $$$... na hallottam, el ne süljön a koponyád hegye? _fita az a csukra? Na tegnapra hogy olyan, hogy ezt át hidalni nem lehet, valami fekete gömbbe voltam, és itt itt msot fita, az lenne az a gondol-át? -láti ttáti? -egbull, bulli bili az a halál? Zna nagyamamám, hogy látva halva hallva,BaffalőBill baffalót kill?- ki lehet menni e -világbull? Most látom az embereket, mint ragyogó csillagok de gyerekek? Vicca, én őrjöngem esténként, meg tudni akarom tudni akarom, na anyum egy párszor elvert, mind duzi a farkát, de nem is éreztem, meg nem is érredekelt, amit most akartam volna ugy, hogy ezt én gondolni se tudom, de egyerdül a gyömölcsös kerteket, meg kertészetet szeretem, na meg most hogy ne feledjem, (fita, az az hogy mindenütt csak izesebb gyömülcs dzsngelek vannak, mert csoda édentavak vak vak vak... na most beszélgettem a kis felesÉgemmel, és te most is papölsz? -és a kasztümörökkel kuncsaftok akik hinak, ma is, ami ha kérdeznek, jaja mi testérek vagyunk, ládd a holland gyerek felismer 50 éve? (sLeuth tesőm, 5000 év távlatábull, fai akik ez olyan ismerős ős) Na itt, látva hallva, én a hollandoktul hallottam... duccland duccland, galambducc? Fita van a holland puter? -az pomerániánnak hivják a nyemecek, na most ez is, ne nyemecezz? - és most ők mondják,magukrull hogy ők magyarok parasztok? -te böccke kozák? - amit most na ha télleg, meg piszkálnunk, NUK? Fita, most a körpát alja ukránókkal, ami jaja GAZÁR UK ÁRUK, FITA A GAZÁR KIRÁLYT? Ezt az, hogy most 20022-22! -A MI MAGYAROK (HUNOK, AZOK AZ ŐSHONOSOK!!! -mindenütt az semmita hóditás, ami minden ami ALLA RENDELTSEGGEK, AL FAJOK??? FALUK? CSAk ládd a Warros állaMOk, Itt van a felesÉgem és most a gyerekek,(fita itt az van, ha van benned szikra ember, és a másiKÓDban is, az megszóllal) hogy locsog a szád, Dász? -aha drásztutyi továris, ketten vállaltuk a bunkát is? Hej te bubnkócske te drága, hej te eleven fa gircses görcsöcs ága, seggit most, fita, KIK MIK A HABORUSUSKÁAIK? Misten Mester pesidente,nem tudja hogy csak háboruval lehet pénbzt csinálni??? Fita minden hábruuk vissza rá JUK JUHU? -fongóstrajár a fülst? 5.: OKvetlen, hogy konektor -konekcion drótot, na meg nyugodtam, fita azt ami most hogy engem bofogtatok, az nem az az már beterceletem,mnt mikor a NAGY NAGY RURUNG -UK? Most fita juhturós a puna (punok) sára, felette, NAGY KÁR KÁROG? Nincsak a francosok vissza akanák a szabadság szobort? Na fita, zitt az hogy ha egy magyar elkezd rikÁcsolni mind!!! Nincsak az egész juhturós puna sára, feudalista hulla rabló banda, egy kivéve a hungÁruk? Naz fita, a magyaroknak csak ÉGI ÖSSZEKÖTETTÉSÜNK VAN,amit nem lehet rá erőszaGOLDtatni,vicca 2002-2-22! -ne vigyen el a mentő, fita mi mind akik magyarok, egy -pesti- zsákba vagyunk, de a lu lába, ki lóg? Vegyük ugy, hogy ezek csak az őők szobrAikat, amit már pedzettem, hogy többet nincs egy ember $$$... fita ma van? Na az hogy a drótot, azt hittem, hogy engem kitiltottak,ami fita minden ami na MAMARICA? -MARIKA MARIAKA AMERIKA? NATON IDE ZUDA, MERT MINDEN EMBER, ÉS AZ ÁLOM = EMBER? Zett msot az, hogy olyan, hogy amit te gondolsz ölsz? Most vissza, hogy megint jaja a tökönyömökönyökömön köröm karom? 2002 -22-2! -A MI FÉNYANYÁNKATYÁNK A MI MENNYÜNKBEN? -CSAK SZERET, ÉS NINCS OLYAN, HOGY MOST NEKI MENÜNK A FALNAK? Most a hirekbe, hogy egy falt találtak? -láttak ennek a Solár systema? -na fénytengere végénél? -mert ha emlékeztek rá, hogy most ezt a NAGY NAGY FEKETE ÜRTENGER ELŐTT, VAN EGY OLYAN, HOGY SEHOL? Ezt akkor, hogy most innen, a naptól, hogy lefele, nem hanem EGY GIGANTIKAKA NAGY NAGY FEKETE ÜR?-TENGEREK, és abban nincs élet! 6.: Sóval, most ami van, hogy mi magyarok, ez érvényes, ládd a magyarok békés türelmes barMOk csndesen kérődzik, jámbarom fajta, és nagyon gyerekes $$$... na ami van, hogy ami minennapinka,fita én vagyok a pásztorkok királya? Most a felesÉgem, ez a duma, vadabb mint a papölés? -jaja én nem a könsőd látom, ez onnan, ez egybüll akik szeretnek, azok csak ha vannak nekem, zitt vissza 2222 hogy az MI FÉNYATYÁNK, CSAK SZERET ÉS ETET, NA MOST HA VALAKI VISSZA ICCA ISA SZERET, ANNAL JOBB (OLDAL BORDA) VAN? Fitakuljal, a holland gyerek, jaja gyerek,mert én nem emlékeztem rá, és hogy utál mindent, te mi van? - bloondival NA A PÉNZ AZ UR,ÉS CSAK AZ BESZÉL,NA MOST bloondi nincsa a a aaa...fita,igaz amit irtam,és találkoz6tam (99%) vele, nem beszélt, hanem ismersz,na most megközeLIThetetlen, gyürüjukban van, de ha monduk, szerintem emlékezett, és most amit mondok neki is, köss fel a gatyád? _Fita bloondinál, talán Musk-nál se, ládd minek lenne értelmi,amiért éfdemes lenne megdögleni? -lenni, dögÖlni dögöt enni? -annyi -ver sorry? Fita, itt az hogy most A MAGYAROK DRÓTJA, na sehol, hogy felvenni egy az egy kapcsol át lát a a aaa... üröm zürön, és most ami van, a zürbőzás vége fele, kentek bele kincs csüngéne? Zitt, amit nagymamán, hallva látva ki lehet menni e világbull, SZÓ SZÓSZ SZÓL SZÓBULL ÉRT AZ EMBER, JÖN MÁR A BIKA? -FFF... NEM ÉN VAGYOK EL SZIGETELVE, UGY HOGY ITT NEKÜNK NINCS HELLÜNK $$$... Amit leirtam, hogy kiké miké a pud (NUK) kasza, kő? Na mi egy sarok, azaz fita, mi az ami a magyaroknak van?-most a nyelvünk? de csak nyalhacc hacc haccaCszáré hacacca... Innenn... hogy mi vagyunk? -az ugy hogy minden egyes eGyikőnknek,kell legyen saját kője, (enn-ikője vagy e -mese?) amit csak ő hugyozhat 666... na meg feneKünk 666... pattoghat ha? -emlékünk rimember rémember brrr... ... Az egész év legszebb szaka, a gyönyörü tavasz...na holnap hol a nap... ...Egy falt, amit én is láttam, na most ezt csak az, aki látó? -azaz az ami az Óriás sötátség, ezt vagy azt körbe veszi egy olyan, amit a BbLiába is, SEHOL? -FENEKETLN MÉLYSEGG? zITT AZ HOGY EZEK HOGY MENNEK AZ ÜRBE, A SEGGED NE TÜRD BE, DE JÓ AZ ÁLMODOZÁS láss... $$$...a sötétbe? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Egy az egyben talákoztam a MI MAGYAROK FÉNYISTENATYÁNKKAL AZ Ő ÉS MI ÖRÖK FÉNYÜNBEN, ÉS MEGMUTATTA MI EZ A KIS RÖG, ESZME, MEGESZ? -meg a kis megeszlek? -megecikéAIkaja kosok okosok? 1.: 3/20. A KÉP? Akik befogadtatok, azok a mi MAGYAROK ÖRÖK -IGAZ FÉNY SZÜLEINK TESTVÉREINK, ami most nekem még döfFősebb, kik mi vagyunk magyarok? Most vegyük ugy, hogy a maggaságok magasláttán (TETŐN, DE BÜNTETÜK) vagyunk, na most az hogy MAGYAR OK NAPISTENATYÁNK AZ FÉNY? Amit a Mi is ufo-k vagyunk! -hogy találkozok MJÉZINKKEL, ÉS EGY NAGY NAGY NAPTÜKÖRREL TALÁLKOZOK, AMI MOST VALAMOCS OLYAN,amit nem tudok ugy lierni, mint most is, hogy olyan hangok, ami LÁDD ISTEN = HANGOD? Fitleltjétek most is a hangom, na tuapsz amit MAGYARÉDESANYÁNK FÉNYANYÁNK FÉNYE NYELVE, MÁR AZ IS FÉNYEK FÉNYE!!! -KÉNE? NA AZOK, AKIK KIHÜLTEK, HÜLYÉAIK, AZOK TÉNLEG KÉNE, MI KÉNE, APU KASZA, KŐ? Fita, nekem akármit mondhatnak, mert NEMIGAZ??? -OK? GENYÓAIK? GÁGÉGJAIK? TOROKMETSZŐK? ÁLLATAIK ÁLDOZÓK BAXÓK? ANAL BAXOK? -KOTRÓK? STBBB... TBCCC... Na fita,van olyan DONGOD aki ezt most magára érti? Na FENT VAGYUNK,A MAGÁSSÁGUNK IGAZSÁGUNK NAPUNK FÉNYÜNK MAGAS LÁTTÁN, (HEGYI BEGYES DE HEGYES BESZÉD) na msot, mi meg a MI FÉNYATYÁNK AZ AZ HOGY MINDEN ANYUNK-APUNK EGY SZELLEM, FÉINY ÉS LÉLEK AZ ÉLEK? -KELLÉKEK AZ AZ FÉNY, ÉS MOST ITT VAN AZ AMI ÖRÖK VAN,AMI EGY KRISTÁLY EDÉNY ÉDENKERT,, na fita,itt mi MA MAMA MA MA MMM... IS CSAK A MI ATYÁNKKAL, AKI AMI FÉNY, és most amit leirtem hogy találkoztam MAGAMMAL? FITA ÉN? -ÉS AZ ATYÁM, DE MJÉZUSOM, EZ MAGYAR RULL, EGYEK VAGYUNK, ÖRÖK EGY CSALÁDOM LÁDD A NAPOM? 2.: Az hogy a teremtés meg teremTők, az örök folyamatok, és hogy ŐŐK TEREMTETTEK MINKET, (itt az hogy ember fog alma $$$...) ez örökre vissza vág rájuk,mert csak egy SEGG LUKUK $$$... Zitt az a 1 Frnt a krumlis lánGOD, hol vagytok, egymás seggibe dugó $$$... dugó huzó HUSzsiga hazuga bazuga? Fita, van olyan, hogy az hogy bukott angyal-anal -ok? -fita most ha van ellensegged, azt veszed eszed? -RÁ GOD,vered, vagy nyalod, és az az analod? Naccóval, most azt HOGY ATYÁM, fita minden benned, és ne tobább, pitim,ez az jogy azok a szüleink, kezdve Nimród Apum, és most DEFITA, DEVIZA, AZ HOGY ATYÁNK -MAMÁNK MINDENÜNK GYEREÉINK EGY HANG HANGOD, VAGYUNK A MI FÉNY-UFO-nk HANGÁRAINKBANK? -ITTI OÁZISAINKBANK? Naz olyan ládd most akik NE VÁLASSZUNK gig MAGUKNAK, MAGUK?- GIGAZOK GAZÁROK -ÁTKOK -ÁTKOD? -KIRÁLYT, MERT NEM B-ESZ -ÉL???- HOZZÁNK TÖBBET A FÉNYÜKET, JAJA NEKIK VAN A LEGNAGYOBB DURUNG-UK? Zna fita, amit most tudok mondani, hogy meg van engedbe, minden!!! Fiteljunk ezek a bél-poklosok -Gyehen hen a HannáK kannák? -bilisek dilisek? Vicca 2002 -2 -22? -hogy A MI ATYÁNK FITA ITT AZ HOGY AMIKET MOST IS KATTOGOK, EZ BENNE VAN A MAGYAROK... FITA CSAK TI AKIK SZINTÉN EGYISTENÜNK MAGYAR NAPISTENÜNKBAN MINDEN NAP EGYEK VAGYUNK, most láttam, hogy ezen kivül, ládd forro drót drótos TÓT? -sehol, azaz zitt most én vagyok, aki ténleg AZ AMIT EGYREJOBBAN AKIK LÁTNI AKARTOK, JAJA ...na most apuénk, becsngettek mert te csak egy kis sitipi... porba puzzó ingó bingó rózsa bimbó $$$...fingó $$$... pancurozoo pamacs pamacsalócsÁVO, nem paranccsal csaló? Mozé háza nép-e? -bujdosó nap,na most az higy kigyó, de az is van, csak növény evő? Fita, MOzis eldobja a botÁt,és kigyól ett, és elnyeli a faraó varázsló kigyajait? -hol hol-e az luk? 3.: Most az hogy a MI FÉNYATYÁNK, nemcsak mindenütt jelen van, hanem mindenütt a FÉNYE, ÉS MI VAGYUNK GYEREKÉIK, A FÉNYEK FÉNYE SZEMÜNK FÉNYEM MMM... Ezt igy, a MAGYAR OK NAPSITENATYÁNKMAMÁNK -GYEREKÉINK, TESTVÉREINK ÖRÖ KÖRÖK KEREK EGYEK VAGYUNK, ÉS MINDEN EGYES KIS GYEREKÉINBEN FÉNYÜNKBEN -KIN ÖRÖK VAN, ÉS FÉNYÜNK (SZERETET?) NÉLKÜL? SEMMIK VAGYUNK ÉS AZ $$$... KIHÜLT ROZSDA ETTE VASAK VASUK HASUK, HASZNUK $$$... Na anyum,gyere csak te mihaszna,haszontalan kölyök, a kacsák-libák éhen doglenek,mennem kellett, csilántot hozni? -nemvolt kesztyü, szanaszét csipte hülyagokra a kezem, karom, na meg össze kellett vágnom,kevernem a darált kukor Icával? Na fita, az amit itt hogy MI VAN BENNÜK, ÉS BENNÜNK? -FITA NUK? Ezt most ha van ellensegged, akkor most annak van luka, pu? Ezt meg akarom láttatni az enyéimmel- ámmal? -Fita, MI MOST EGY VAGYUNK, ezt itt ugy hogy a MI Atyánkkkal, a Mennyekben, DE EZT most JesHUsuk adta jó Király? Na fent vagyok, a MAGASSÁGUNK MAGASLÁTTÁN? -Most az ami mi Edenkertünk? -nemcsak az hanem az EGÉSZ ÖRÖK KÖRÖK FÉNYNAPCSILLGATENGEREINK TENGÁRAI ÁRA, BENNÜNK VAN, és itt van, hogy ha te nem VAGY MAGADNAK? (MA GOD?) MARADJ MEG MAGADNAK, vagy edd meg rágjad a fa husángod? - és nyald sikárd a baxuKAIk analát? Naz az ami a BbLila (torr... fff... TOReádor ölg meg a bikád?) Na most, az az EDÉNY KERT, most előbb egy KRISTÁLY DE ÜVEGKRISTÁT EDDÉNY CSÉSZE ALJ? Fita miért nem folyik ki a viz,(tengerek) itt is a medréből? Na most MI CSAK NÖVÉNY -KERTEKET (DÖGEVŐ KANNIBAL VADÁLLATOK?) VILÁGOD VIRÁGOS KERTEKET HOZTUNK HOZUNK ( AZ UR ASZTALA VICCA?) LÉTRE, NAPRA RÁ -GOD, ÉS NINCS AZ AMI BENNÜNK VAN! NINCS LÁDD A LEGJOBBAN, MOZIS ELDOBJA A KAMPÓS JUHÁSZ BOTJÁT, ÉS KIGYÓVÁ VÁ VÁ ...VÁLIK, ÉLNYELI MAGÁT? KUTYA KUTYA, KIGYÓ KIGYÓ? Innenn...most az, hogy ez nem az, nem olyan, amit te akarsz, és ez nem neked, nektek? -.lett pinálva, össze vissza baxva BAXATMASZAT MO MO A SZÁD TÁTOG? ? Fita két hegy közzül mi mász ki, azaz olyan hogy ellensegg edd a segged, seggiccs meg Szent Jakabb? -fiteled a LUK _UT? -A MENNYBE A SIONUKIBA MILYEN TÁG A LUKA, FEL VEZET? ÓH EMBEREK, HÁT JÖJJETEK, TÁLÁLTOK ÖRÖK NUKHELLET, ÉS ÉNIKLIK A BÁRÁNY DALÁT BEEBBB... A GYŐZTES SER-SEMÉRGÁGÉGE-SEGGESEK $$$... DICSÓ KIRÁLY ÉG ÉS A FÖLD KURA FIKA FEKA FÉKEZZ ZSIGA? MINDEN EMBER = EGYEN EGYENKÉNE KINJA KÉNE? Krati... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Hu hu humanók-menüeik? -hullarablóAIk az ürbül, és hu hu humanóAik, kis kulAIk nagy kullÁAIk, temtploMOAIk, férgeik kullancsAIk kuncsaftAIk bogarAik nyüveik, mikró -makró organézácioNUKi mUKIAIk? 4.: Kávézzuummm... vizbe vagy vérbe azaz viz vér szent lélek tók? A KÉP, hogy ma ma ima ma mama... kinja?-Jna előre,még milyen kinlasztó képeket, na meg most gépeket, azaz mi az mi itt nem (sir) szörnyülködés, és és most itt van valami, hogy előbb utóbb, bedobod a gatyád? Fita, hogy a A NŐK? -FITA ITT AZ HOGY ANYAKAJA?- APAKAJA, KAJA KOS? Fita le van dermedve az agyam? -de az hogy a NŐK A SZABIN NŐK (BARBINA KINT A PRICSI?) KINJA? Most ha van gyereke, és monmduk 1 az 1001 szuka jérce közzül? Előre bedobom, ez lehet hogy egy SZÁMITÓGÉP -CONPUTER PUCÉR ZITT KIK AZOK, AKIK EZ ALLATT VANNAK, ÉS KIK A LEG ALLÁBBVALÓK? -HULLA RABLÓAIK?- JÁTÉKA, VALAKIKNAK, DE GIG GAZOK? Most is zsibbadt az agyam, és ezt lehet érezni is meg látni,de olyan, hogy én elfáradtam volna? -smirna! -volna! -fosss... Zitt most azok a csukrás -csakra tanok,(fita TANUK???) na itt mikor visszajöttem, és sirdogáltam vasárnap a TV.-előtt, nem merek semmit csinálni, nem akarok oda vissze kerülni, hogy most ugy öltem meg magam, hogy most egyroham következtében,lefogtam magam,(de apunk vissza akartak tartani, nem lehetett...de csak annyi, mikor akkorbezéltem, aopunékkal, mi lett a két öcséddel, leritam!) és most fita, itt minden magyar gyerekéinknek legyen modva, na fita itt van az a deMEDség, amit most mondok, nektek is, aftung aftung adtunk a halotnak egy pofást, lugeneráj, ne degeneráj, hogy TÉNLEG ÁLOM AZ ÉLET, ÉS VALAMI OLYAN CSODA VALAMI, AMIT ITT NEM LEHET, ládd most... Fita, olyan BORZALMAK MAK MAK MAK...MA KING, MAKING MONEY? -aminek most itt van a zsibbadseggem, seggit enni akarok, Jna most fita, itt van, SEGGITS MAGADON ÉS AZ ISTEN IS MEG SEGGIT, MÁRIA SEGGIT? Zitt fita, az ellenség az a MA MA MAMA IMA? - most 2023 KRÁCSONT,Nimródapunk fel szippantott, na most ha érteni ekaNUK, NUK,akor az ISTEN = ANYA? ANYA -GOD? 5.: Ezt most reggel, ládd HA NEM LENNE ANYÁD, LENNE GATYÁD,NA MEG HA LÁNYA -ANYA? -BUGYIKÁD? FILUKAD? -LUKAD UJABBAN? -EZT MOST, UGY, A FELESÉGEM, RÖGTÖN HA GONDOLÁTBAN IS ELHAGYTAD, MEGCSALTAD A CSALÁDOD DODO AZONNAL KIHERÉLNE ÉS NEM, MERT FITA...zitt most az, 2022 -2 -22. - leirtam, na szösszes siatAIm annak, akik magátul nincs elájulva, na most ez az, nogy most ha na nem vagyok tüllem el ájulva, össze szarom magam? Na zitt az,amit most konektor zsinór,drót, fita senki, az is egy gicsit felborzolta a hajam,hajja hajja... az égnek áll? Had hadd... mi volt előbb a HUSGYÁRAIK, VAGY HADiPAR/PATWAR...na fita, ITT AZ EGY CSODA BOGÁR WWW... és most megint le vagyok törve,mert én mindig,fita a hirhedt sdzabadság hARCAInkat, arca, beleértve, katona szökevény lettem volna! Az egytlen meGOLDás lett volna, a HONI HORNI POSZLÓ? Na hadd ugra -bugra, ÁLOM AZ = EMBER!!! -DE GYERE GYEREK! -KID? -DIK? Fita, most elgutóbb, behivtak judinak? -itt ugy mondjuk ki dzsadzs? Most egy mexikió... na nemjönn be, na a felesÉgem macsó macsó gáj? -volt 50 -gyereke, megxibóna züdamcsi és most itt is egy tucat, és megverte az itti ...fital leirtam, hogy van három gyereke tülle a kis csajnak, és rabolta ütötte verte őket,meg a gyerektartás pénz elvette,s a lány ment dolgozni, a kerekeket kiszedte a kocsijából, és nekem panaszkodott hogy most elveszti a munkát, és elveszik tülle a gyerekéit??? -na engem behivtak... fita, meg van baxva az agyam? -pedig nem vagyok pipa.Na mondom,a judinak, nincs olyan,először is én nem hallok,meg ténleg en nem értek angolul,meg ha rám jön a fingás,nem tartom vissza,és mégis bevettek, a juriba,na most én nemfogok itélkezni először is régen ki kelett volna herélni, fita a felesÉgem, csak mondja, de a gyerekeket, anyakaja apakaja-kos? Innenn... na most, zett torrr... fita az agyam most ténleg fosss...Na a csukrák a csakrák, meg kell hogy nyiljon, de hogy? Én már átnéztem a tibeti -kinAI bölcsek-cseka na meg cioNUK büllcsője csője? Na valóság hogy meg kell trudnunk NUK,nyitni, na nekem fentről, és azzal az összes többi lefele, lefele?-fita,meg mikor találkozok a MI FÉNYES ÉGIEINKKEL? (Miuff...UFO-k) most az az ÁLOM EMBER -GYEREKED VAGY!!!- jajaja... fita elinte nem mertem mondani, hogy ez csak ideiglenes por hüvelyünk,te hülye?-kihültél??? ... Hogy lett vége a földnek, teóriák, hogy kezdődött?-hullarabLÓAIK-kal,meg hulláAIkkal? .. HUmajom robott mestere tánc -mozgás? HUsmenüik? -férge a seggükbe? Fita a mtriix -ba, az csipet az PÉNZ -NEM? NEM? Jaja a fenevad bélyege? Leprakan? -de a foltos bórüeik, ládd akik a Holdon is laknak, They Live? ..Az ÓRIÁSAIK, fita ha Divid megöli Góliátot,na most Hiteus Óriás? Fita, Saul (óriás volt) megöli százát DiviD? -fita az az AURÁJA? -RÁJA? RÁ GOD? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Hu hu humanók-menüeik? -hullarablóAIk az ürbül, és hu hu humanóAik, kis kulAIk nagy kullÁAIk, temtploMOAIk, férgeik kullancsAIk kuncsaftAIk bogarAik nyüveik, mikró -makró organézácioNUKi mUKIAIk? 1.: 3/19. A KÉP? Most rögtön a szemetek? -előtt én megjelenek, mnt egy szikra a szemetekbe? -fita, vagy egy gerenda? Nagyon fita,mert az a MEGVÁLTÓRÓL ŐH ZENGJETEK,HOGY CHRISPUHUS -OD? Fita,ez olyan mély, ládd ki az erősebb szebb,mindig az ajjasabb, na most a megváltóAIdádat, ki mi krimi váltja meg? A hogy amiról szó van lenne? -Szól? NEM SZÓL? -nem beszél hozzánk többet? NE VÁLASSZUNK MAGUNKNAK KIRÁLYT? Fita a mese, amit a fülük? De kezdjuk,AZ IGE? TESTTÉ -ANYAGGÁ LETT, LE TESTELT? Most hogy a KÉP? -a kigyó,rámászik a fára? Znadon idiszuda japAIda MOjom?- mert látom az embereket mint fák? -fak? Van olyan hogy tomeg nyomor büntetés, bünbe esés, teherbe? -jaja kolektiva büntetés? -bün tetők? Fita a rémálmom ami ma is üldöz, zitt most minden ami biológia lény, és itt nem csak a hu hu hu...a husa jó humAIdom-mojom? -hanem az egész ÉLŐ ÁLLOMÁNY- MÓNYUK MENNYÜK MONEY -OK? Zitt vissza 2002 -2 -22, most ami volt,hogy MIÉRT NEM MI, FITA EGYMAGAM, DEMATERIZÁLNI TUDNÁM?-Vicca, hogy van az EGYVILÁG -SZÁMITÓGKÉPES (CONPUTER) TŐZSDE -STOCKMARKET EGY CON-PU-TÉR, TRENUK TRONA RONA ROMBA TÖK, MO MÓRA,M AMIT ÉN ÖSSZE AKARTAM OLVASZTANI? -NA MOST A MIEINK? - RUGTAK KI AZ ÜRBE? FITA ÉN NEM EGY LETTEM KÖZZULLUK,HANEM MUFO-.k DE MÉGMILYEN MUFF...FURT? -FURCC FART FURÓM VAN? -DRÓTOM? -LÁMPÁM Z DUDÁM A CUPLUNGOM KIPUGOM SZIKRA VETI...Na bosszut állnak ifju gyönge lányon, (fita a KOSATYA MEG KOS VAGY SZUKA BÁRÁNKAJA? -NYAM NYAM VÉRRÉ VÁLIK A SZÁTOKBA?- name a gyerekeken, és itt főleg NŐNEM?-MEN? DE A MENÜÜK? Jaja we serve juh? -fita a csirkét meg kopasszák, főzik, megeszik, hus leves? - csikrke melle combja, kié a pöspük falat, és most lett a kirakat UK?-UT? -SZAGOD? 2.: Fiteljuk az elő -utó játékAIkat, ládd a Husvéti ünnep napok, ATYÁM, A GATYÁM? -te egy kis báránykát látsz a FÁN? A BITÓ FÁN?-A KERESZT FÁK FÁN? Na most itt a meg-váltásról,oh zengjetek? Most vissza,mikor kijöttem, 1970 és volt egy CIA-s $$$... Libánoni volt, és megszeretett, szerette a magyar OK-át? -tokás szallona? - és dolgozzak a kormánynak, govertment,és vegyek házakat! Ezt Fényes Marink, hogy összejött 2000 dollcsi, vegyünk házakat, na meg most összejöttem, a magyarország szabad kőmövesek főfőjével, és mindenben seggitettek, és vegyél házat, házakat! Na az itti főnökkel (33?) is összejöttem, na leritam,hogy olyan fél órákat hogy tett fel kérdéseket, és én válaszoltam neki, na meg mindig,olyan hogy ezért hivott, (ládd baja van a kecskének) de nem volt semmi baj, csak tupasz, akarta tudni,hogy kerek vagy seggletes a világ?-négy sarka? Fita, ezt nem azért, (fita van akit, ládd lerobbantam, és az is szabász,és ma is hiv) mert most én ténleg olyan valaki vagyok, aki most ezzel, felhivtam magamra a figyelmeteket? Én is akartam akarom tudni,hogy ők mit tudnak? -na meg te, hogy milyen bátos vagy te, mutasd meg a nagyvilágnak?Fita a kérdésekbull (szeretem, és eleinte ha valaki meg tudott ingatni a hitembe, amit én mert az az, hogy van?-ezt rögtön,ahogy én látom meg láttam a vilgot -vilgom, ugy senki, és nem is foga,és nem is lehet?) lehet következtetni? Na azokat, akik most az e -világon e-kivül, incsen számodra hell...Zitt az hogy megölni valakid, dik? -olyan nincs! -mit, kis Józsigád,JÓZSIDOM SZIDOM? - elvered, vagy az ülőre csintandratta csinstadratta kettő mellé egy rá, rágod? Ami mostmár fen áll? -ládd NE HIBÁZTASS SENKIT, NE OKOLJ NE BÁNSD, megint, elfeljtettem, neee... bbb... NA DA MAGAD MAGOD $$$...? JANA NE OCSMÁROLD -BÖCSMÉRELJ? Nos én azonnal, független hogy apumék a MTKÉK? Fita, olyan hogy adventista -szombatista gyülekezetek, de most itt ma sem,jöhtünk ki a klozetunkbull sőtt, ránk vágtákzárták az ajtót, ajtóstul? -bebetonoztak minden szellőzőt? 3.: Zna monduk, mikor valamit megfigyelek,és most itt van, itt most a leány- VASÁR -VÁSÁR SÁR SÁRA ÁRAK -gyerekéinket, akik ládd ha követjeuk a a aaa... szent irásAIkat, hogy eleve, ládd CSAK ÖRÖK ÉLET ÉS ÖRÖK PÁROK VANAK,(AIDAi AIDÁCÓAIK) NA MEG KERÉKPÁROK, SŐT EGY KEREKÜ BYCIGLIN BICEGEK TÁNCOLOK AZ ADÓSSAL? -ANYÓS? EJ TYUKANYÓ, KEND A SZOBÁBAN LAKI LAKIK ITT BENT, LÁM JÓ AZ ISTEN S CSAK JÓT ÁD, HOGY FELFITTE A KENTEK KENDERMAGOS KLOÁKÁTOK DOLGÁT? Zitt az van,m hogy HA MI SOSE HAGYJUK (ADJUK?) EL EGYMÁST, AKKOR AHOZ MINDENKIM KRIMI TATA, MOST RÖGTÖN TE MAGAD MAGOD NEKEM CSINÁLOD, AZAZ MAGADNAK MAGODNAK, AMIHEZ MOST ITT AZ HOGY AMIT A MI KIVÁLASZTOTT KIRÁLYI POPSÁGUNK, CSAK A HUSUNKAT, ÉS KÉJUK? KIÉ A PÜSPÖK FALATOTOK? Zitt most ugy, hogy eleinte, most ládd Zrinyi Mikice, mikimiki?-kirohantam a budimbull? Zamit akarnék, (fita mais azonnal törÖLnéne?)hogyha nem bánt senkit, akkor had beszÉljen? -éljen, de most itt mondunk, NAGY HIBA VAN,és mit, a husángom, a husom?- te vagy, a biba? Ezt ugy is lehetne, hogy LA-VINA? -VAGY EL SZABADULT A BIKA? AZ 524 MOZDONY? Vegyünk a jobbágy származásu kis leányKÁINnkat? -aki most ha mégis, magyar ok, és családi élet? AD MEG A KIRÁLYNAK AMI AZ ÖVÉ, S AMI AZ URÉ? -AZ NALOD HA MÉG NEM ANALOZTAK BANYÁZTAK, MEG? NA MOST A SZENT LÉLEK? EL DORÁDÓ MEG ÁRNYÉKÖLT, NA MOST FITA, AZ TÉNLEG ÁRNYÉK -ÉS ÁRNYÉK SZÉKEIK,CSITT CSATT PADALATT, BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT,KINEK LÁTOM FEHÉR FOG ALMA? NYALJA FEL A VILÁG SARÁT? SÁRA? -ÁRA? Innenn... AMIT AKANÉK,hogy te magad adod és magod, de most fita, te most is, magad csinálod? -mag adoda ide tedd iide idétlenke? Az hogy bünöd van, hogy te nem vagy, akkor hogy adod oda, ládd minde-nem az Urnak aDom? Ez az, hogy most akármit dáriadózok csak M- UFO-k, lehettek!!! -de ha nem az vagy? -pucnaykuk pnlukuk, de a kipugod rapitya, kapjál a fejedhez? -na neee... ... a barátunk, van benne (Hu? Who?) magyarok löket?-bloondi? -nincsak, csak ha hallod, ládd én nem ufo-t láttam,hanem M-UFO-k? -mad de in? -inas? -Hu? -Whooo... most ha látod a kupogóm, tüzet vág? -szikra esőt fff... ...na van amit heMOglobon, azok kis tárcsák, és azokat tupasz magnetizállással, fita mi a supernaturál megagógultam,meg Láz ár? -kefe? -olyan 1900 évek eleje, volt egy olyan, mint a prizma -krisitál ember? -és a fénye, ujra teremtette a a aaa... ufod? -fita ki mit keres, de ki mit lát? -nagy buzoogaNUK? -vallaGOD végit? Kisaszon szőke, Vallaga barna... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Ha MEGVÁLTÓNK HA HA HA... MEGVÁLTÓNK? -eljött miind KIRÁLY? Kit meg váltott, kit (mit?) megváltott, minde előtte áll? -nem hanem a feneke allatt... 4.: Kávézzuummm... utánam a vizözön, vagy előttem? -halál előtt, vagy halál után? -jöhet rám a jégeső? -Ma a kertben, beszÉltem az ÉgiÉNkel, hogy az agyad... most amire gondolok, az edzeni vagy... fita, azt akarom, az a szót, ami olyan hogy edzeni, de nem egészen az, hanem mmm... na fita, most nemrég, hogy az aki most is ezt hangoztAtom? -most ez hogy mennyi van, ez a robot agy által?-ami azonnal hallás is meg látászavart okoz? Ez kimondottan csak a hus -test, tulélése, de az hogy csak a hustest, és most az hogy ha lenne aki ezt megcsiáltak,akkor most azzal kezden kezdődnie a tudása át adása nélkül? Fita, most is az, hogy ezt ki kell tudnuk kapcsolni, ládd a xexet? -na most azután, hogy kikapcsoltuk? -fita a bukása,azaz ezen a robotokon keresztül kell tundi jönni menni?-lemntél, szárazon? - be lehet kapcsolni megint? Fita, itt jó kérdéseket tesznek fel akik az én KÉPernbyőmet adják, de itt MINDENNEK BENNÜNK KELLENE LENNIE, ENNI? -LÁDD FÉNYT? Fiteljal,mert itt is a történeteket meg cselekedeteket elfeledem,jaja az agy? -az egy számitógép, na most a néne tegnapa c2c-on. ezek teljesen agytalanná tettek, és csak az amit beléd vertek, na most az sem? Fita, amit szeretnék, hogy APUÉNK, MI SOSE HAGYJUK EL EGYMÁST, ÉS MIUNDENT AZ ÖRÖKISTENATYÁNKMAMÁNKKAL, MEG GYEREKÉIKKEL FÉNYMAMAATYÁNK FÉNYTESVÉREINKEL KELL, FITA ITT AZ NÉLKÜL, HOGY TE NE ÖRÖK LENNÉL, A MI MAGYAROK NAPISTENATYÁNKMAMÁNK...na most MA MA? AZ MA ÉS MA MA MA MAMA MMM...NINCS OLYAN HOGY NINCS, VAGY MEGHALT? Nekem nincs semmi bajom,semmivel,senkivel, mert az hogy én vagyok, AZ CSAK ÉN TUDHATOM MEG,na most itt az örök MTKÉINK? MJÉZINK? Zitt azonnal hogy itt hamgokat hallasz, na akik EZT TEREMTEMETTÉK, ŐŐK TEREMTETTEK MINKET, fita én ha NEM ÉN CSINÁLOK VALA MIT, AZ NEM AZ ENYÉM! -NA BEJÖTT, AGY TORNA! AZ CSAK AZ EMBER, ÉS AZ TÉNLEG ÁLOM EMBER! 5.: Nizzitek,hosszu lenne, talán nem lenne vége, de igyekezzem hogy azt hogy ÁLOM CSAK AZ AZ EMBER,ez leirtam a Miufff...hogy nagyon keményen éjjel nappal dolgoztam,na meg valami oknál fogva, olyan hogy csak huztam a belem, és éjjel, most ez az, hogy ÉN GONDOLOM MAGAM,na ehez sok köze van apuénknak, főleg apai nagyapámnak, hogy neked, lenni kell, és fita, közbe ládd ahogy ők misisóztak, mese, a legjobban c.isvánunkhoz, ami most fita, mert monduk hogy irtó nagy számu MU? -lehullottak, ládd itt a fejétől büzlik döglik a hal? Fita, itt van rögtön az a világ, ami most itt azok, akik a LEGELŐL ERŐSEBBAK AZOK A LEG AJJASABBAK? BAK? zNA TUPASZ, LÁDD AZT HOGY VAGY? -Vissza, az összes irataim, nem az hogy én akármit akarnék, mnt ládd apuÉNnk, fiam, mi mindiig veled vagyunk, benned láss MJézink, (juhusuk?) fitleitek a hasom másuk. azaz sép siffterek?- egy örök FÉNYÜNK? Pitu báttám, addig nem mensz. mig mden kérdésemre nem válaszolsz, aztán minden kérdésre a felelet,benned van zzz... találkozunk a szobornál? Amit akarnék láttatni, hogy TE NÉLKÜLED, HA TÉGED VALAKIK VAGY VALA GOD TÁTOGTATOD DE MI AZ AMI TÁTONGANA? MIK? MI KI MO? Most anyumra gondolok, hogy vagy ember? -friuta csak ÁLOM EMBER ÉS KELL LEGYEN FÉYEDNAPOD,na most vissza, leirtam,hogy most NEM TUDOK ÁLMOMBA MENNI SE,HANEM KUSZOK? fELKUSZTA A DOM-RA, MERT LÁTNI AKARTAM A MÁSIK OLDALT? -DE LEIRTAM, LÁDD LEHETNE MÁSKÉP MEG TUDNI? Na mikor tudsz repülni, (DE AZ AURÁDDAL, HOGY SZÁRNYON?)ami olyan hogy valóság! -eleinte csak kis táVOLságok, és most ezt hogy? ELŐSZÖR IS HOGY ÉSZ TORNA? Jaja ezt figyeljétek meg, hogy ha ez az agy bekapcsol zzubzzz? -töröl mindet, csak a faxinger és baxdüh kangörcs? Na az igazi hunok -magyarok,főleg ázsiába,és az egész ázsia népek fele, hun -ok? Amiről nagybaszó lenne, hogy ezek akik e -vlág nagyjai, na fiteljal, mert mindenek ládd nekem,van gyerekKori korni kurni horrni álmaim? Na Edgard Michel, mi csel,ez az álma? -a teste az akadálya? -fita leirta, hogy az álma, teljesült? -elsült? -mi a faxnak kell a husángod? Fiteljad, az összes $$$... e -világ gi? -gigg? -már az anala méhében, el lett hivatva? 6.: Na fita, akik a magyar ok,mi örök egyszere szere, szerelem, mi együtt álmodunk,és együtt csinálunk watt magunkat is, azaz zitt ha valaki DI CSŐ KIRLÁY ÉG ÉS A FÖLD KURÓ? KARÓ KÁRÓ NAGY KÁR, VAN NAGYOBB,NA MOST Ő VAN,AKI A MÁSIK DURUNG? Zitt az hogy, amit láttok, hogy én AKARTAM VOLNA LENNI, DE CSAK AZOKÓIM SZAMARA, AKIK MA MA MAMA MMM... HOGY SZÜZ MAMA, AZ BIZON NEKÜNK FÉNY MAMÁNK, NEM VOLT LESZ HANEM VAN MA MA MAMA MMM...AZAZ AZ ÉDESMAGYAR-OK ROK MAMÁNK FÉNYE NYELVE? Na most látni akarom magam a naptükörbe, most amiket leirtam, ládd az hogy én azonnal, ez az amire emlékSzem, az éjjel, most vissza kellett jöjjek, mert mennem kellett a kis bakakcskémet, láttál már kutágqson kémet?- vizet leengedni,és a FEJEMBE SZEMEMBE JÖTTEM BE! Igen éredeskés, hogy a szemet nem lehet hogy kialakula? -ládd az lenne, ez az, hogy ITT EZT MINDENKI MEG LÁTHATJA,LÁTHAT NÁ, na itt ugrik a mojom a vizbe? Na most, az hogy MI VAN? -azaz ha az iratok alapján, akkor azok, VAK OK? Ezt megint, a magnak ki kell kelni, azaz most mi nem magUK vagyunk, ami a testünk, az feltétlen egy PINALÁTTA PALÁNTA PÁL LÁTTA? Fita, apuénk, ez te nem tudod hinni, hogy valóban tudunk beszÉlni, vagy mit gondolsz, ha nem is kérdezhecc...nem is kételkedhecc...talán ők tudják, hogy te neked vannak hátsó (hátizsák) gondoláttAId? NA AZ HOGY ÁL MOD?-DOM, de egy gömb vagy, a GÖMBÜNK? Na ez is ugy, hogy most valakid, kid? -dik? -ezt tudja, meg azzal van csak, én nem lettem volna, ha nincs magyar ok? Most megint, tudni akarom tudni akarom tudni dudva dugni,na figyeljed,itt ha akár a a tesitaAteisa most tarsd meg magadnak, és tudjad mii beszélsz, na valaki itt eleinte, le akarta forditani mit beszÉlek? Na itt hoggy itt nem lehet semmit meg tudni, erre apunk nemcsak megtundi vala mit, hanem mindent, jaja de ha mindenem az Urnak adóm, a háborut zonnal, meg ha valaki csak kezet emel a másik ára?- kára Klára, Kati...? -azonnal 144 000 DIOPRITA RITARDI, ÉS ÁT VILÁGITANI TANI TANI TANTA!!! Na fita, itt az van, amit én is hogy ezt amiben benne vagyunk? -ládd itt most az amit ezek eddig bejátszottak, te vagy játszójójuk, bige, begeluk? Innenn... fita ha nem kapunk fény, tüzet betüzz, akkor most egy korompor s ha bünöm vérpiros, fehér az korompor s már hópehely a perselybe meg a seggibe teszel, toszol? Jajj mit tett velem ez a BeNŐ? Nincsak a HELLER RIA,MEG K -RÉM A TORA? DISZ NŐ TORRR...ROMORA HEGYI ORGIA? ...Invázia Russia elekzdődött, fita 52 state, és 666..város kirilyságUKat akarnak, amit lehet? Med Max? ...Mi lenne, ha Kepler 22-b a mi naprendszerünkbe lenne,ami itt amit látol, az a tied is? Fita, tegnap több olyan van,mint ez a bolygó, de ha ezek süketek, vakok, nyemecek?-most lehetne hozájuk, hazájuk?-szólni, beszÉlni? -nincsak miért nem kérdjük meg a magyar ok UFO -k -inkat AInkat? Fita, én az vagyok, nem ufo-t láttam, hanem az vagyok! -de garanta, te is!!! -ti is, ők is? -ember volt ő is? -ő is ember volt? ... Mi lenne, ha humaNOidom? - palánta de gazok, igazok? -sose lett volna,ezen a földöng? -namost ha itt senki sem tud beszélni, az élőkkel, most vannak? -Fita, az első lenne, nyisd ki a szemed, most, most mi lett? Krati... ...oááá... ...bloondi nem rég azegyikinterjuhun,I'M nationalist de csak MAGYAROK MUSA? -fita,most mi lett a a aaa...nono leta... na ma engedték ki, a Kennedik doCIA? A grrenback, ma is az lenne az egyetlen meGOLDás, de most vége lenne... akik Uj Eeget Fülkdet termtünk nektek, miért nem maguknak? -nincsak egy piccányi kis Nappal... lesz tinó? -tanulj TANUK?-ökör (hajCsár) lehecc $$$...
UFOzzuummm... miEeee... Ha MEGVÁLTÓNK HA HA HA... MEGVÁLTÓNK? -eljött miind KIRÁLY? Kit meg váltott, kit (mit?) megváltott, minde előtte áll? -nem hanem a feneke allatt... 1.: 3/18. A KÉP? -Nekem is igen ige meredek, s MOst onnan, hogy a NAGY DURUNG? Fita, ami történt 2023 Március iDUSKA 14-15. - hogy megjelent egy nagy nagy fekete de fekete ÁRNYÉK, ami lehuzta, a Mi is ufo-k vagyunk! felirást, leirtak? Most itt de sLeuth tesónk, ott a Jelenések,na a Jövendő bondo tópikulánk, és meg prószáltam, hogy engem is ki ebrudaltak, miért? (fita itt apuénk velünk vannak, vagy ha meghalok, nevetnek rám az angyaluk?) Most egy NAGY NAGY MI BUGÁNKKAL jöttem vissza, na azzal meg világitva,ami egy ÓRIÁS...de óriás,olyan, mint amit próbálgattam leirni, hogy egy olyan, hogy minden ami mór - és móros (rom romorus rémus?) alkotás, az benne van, és... fita,most az agyam be van fagva? (azt-ezt át kell törnöm) Na Jasszer Arafat is,és itt én senkit nembántok,na az örökUNIVERZKEK, mi VILÁGEGYETEM -BEGYETEM,BEGYEM MEG A BÖGYŐM BIZEREKELNE ÉLNE, JAJA EZ AZ EGYETLEN UTLEVÉL? Fita,ez én tapasztalatbull mondom, és csak HUN OK, HANGOD, MAGYAR OK ÁLOM EMBER VAN! Nincsak most megint ha belekezdek magyar rázzkódni,azaz fita,minden villanyós -villaMOs áram, és vagy napNUKleus maggal, vagy vas -mag? (hemoglobina Brabina -Barbika) Most ebbe $$$...menek bele, de az éjel, é -jel, belementem az ami a TRONUK TRONA? -amit megprószállok, na fita, bele mentem, de előbb? -Na minden ami vas -avas? -ez az hogy itt is megtudták, hogy minden fémnek van (Lydérce Lilit?) felezési ideje, ez az hogy az ecsedi -lápon, lidércek vannak, ami fel fel villanak,és oda ásta el nagyapád az aranyát? Na most, csak látók,és szaglók vannak, (szaGOLD) mi ugy ahogy van, minden csodálatos,mert ma reggel is,látom a felesÉgem az irodájába, és menek köszönteni, jóreggelt örök életpárom féltéglám, örök életem szemem örök fénye,és kezdtem három cuppal és végzem,na most itt ha van szeretet,az azonnal etet!!!-de azt a csoda -lány látom benne,akivel az olasz menekült táborban, Trieszt, mikor megérkezik, a kantin kapujába, Ő AZ LÁNY, ez az, hogy ezt apum, megmondta nekem! 2.: Na most csak ÁLOM -VILÁGOD -GOD GOLD HANGOD? -VAN! Most ezt is, hogy a világot járom, és itt nincs olyan? -talán? Na hogy mi az a TRONUK -TRONA? (FITA AZ EUNUKUK AZ EGY ROWAR OK RO RO RO...ROWÁRA) Zitt vicca, hogy vagy FÉNY -CSILLAGOK -NAP-(NÉP)OK, vagy most ugy ahogy monDOM FÉM ÉS FÉMESEK? -Vegyük az ARANY? -AZ MAGYAR RULL ARÁNY? Na vissza a cImre, cimerem? JESHUS KORONÁJÁBA, MINT DRÁGA KÖVEK? TE AZ VAGY,AZAZ VANNAK A VASASOK, ÉS A JEWELRICSEK? Na ahoz, hogy te lássál,előbb azok a szüleink (eleink élőink) kellenek, akiké minden, itt mit értünk, mi magyarok? -hogy szüleÍnk? Vicca porból lettél, éttél, sárt, és porrá RÁ-GOD recseg a foga alatt, leszesss...Zna az amiket hogy a KOROMPOROKKAL TÁMADNAK, na azok most ugy,hogy ami elktroMOság, az foglal el helyet -teret -időt? -pl.-fény van nap s csillagok nélkül? FÉNY FORRÁS NÉLKÜL? Fita minden ami van, vissza megy meggy? -a fénybe? Na azt hogy amit láttam, hogy LETT EGY NAGY TRONUK? (FITA AMI VOLT MEG LESS... KÉPZLETED? -ATIED? Itt az hogy JUH BILI? -azaz az az 1000 éves vasvesszővel -PÁLcával, MOÉK BOTA, VAS DURUNGOD? -gal, fog az URRAL -KÖD KÜSZKÖD ADÓ LUK UK, ÜRRELKODÓJUK? FITA ITT A TRONUK TRÓNA? RONA, TÁJ? AKI VASPÁLCÁVAL VAS VESSZŐVEL,VASBOTTAL NAGY VASDURUNGUKKAL FOG URÖLNI (PRÉSELNI PRÉDA) ÉS CSAK SÁRBAN GENÉ VAN TÖBBET! -BETTY VAS A KRÉZINGER NIGHTE? FITA ITT AZ ŐRÖLET,JOGY KI TALÁLHAT 666... HA? -KI ILYEKET? Na most, ami lett, az az hogy AKI LEHUZATTA A KLOTYÓBA, Mi is ufo-k vagyunk! Fita,az az hogy mint sok ragyogó csillag, mnd ugy fénylenek? -ezt most magyarul rull rázogatom magyar rázzom, de annak akit megérintek, nincsak most CSAK EGY DRÓTOM ATOM? -ADOM,ADÓM, A DÓM? -MODA? MADA FAK FÁK,VIRÁG NYILLIK, GÜLL BABA SIRJÁN? 3.: Fida, Fidler on the rofff... FidLerék? -a tetőn a BÜN TETŐK? Figyelem fegyelem,aki rossz less...$$$... megverem, mert ki dukta az orát a vermébül? Wer-macht? Fita, na most az akiről hogy valami olyan, hogy akiknek van ellensÉgge, az megett mind a két fél, megett, ládd minden ellenseggeskedés oka, hogy meg vakitották akiket meg tudtak? -figyeljed, volt egy győztes is, a hosszu dülőn? -mindenki akinek van volt ellensegge, kidült, ba dőlt, és emléke -nyoma se, ami fita, itt akik az IRÁSAIKBULL? Napolyon,mit olvastok ti ki, a népeknek, ha meg tudják ják jaki jak? Fita, csak ez az egy dülőre jutás jutTatás? Naz ITT AZ ÉG ÉS FÖLD TRÉ TRÓNUK TRÓNA? Az az, amit mutogatnak A KIRÁLYI SZÉK HELLEK??? Na fita, eleve a vas (fém) coronájuk? -vacca, az a figura, ami most az ami egy EUNUK UK? Fita itt csak a LATRAIK LÁTRÁAIK MEG HIMRINGYÓIK, fiteljal, tecceLegének, vagy most nem tetszik? -lakolni fogtok? -de ez orditva forditva is!!! ISIS? Naz meg profátizÁlom? -HOGY HONNAN SZEDTÉK EZEK, AMIT KIOLVASNAK VAS? -AZ IRATAIK BULL? Na az ami van,(NINCS!) AZ EGY OLYAN HOGY MOST AZ IS VAN, AMI NINCS! -CSAK AZ VAN,ÉS EZT CSAK HITT-SZEMÜNK,SZEMÜK?- LÁTJA,AZT TELJESEN? De amit GONDOLSZ, AMIT TE, NEKED CSAK AZ VAN, DE AMIT MOST TÜZZEL -VASSAL BIZZEL -BAZZAL -BAZALTTAL, GAZZAL, GÁZZAL BELÉNK A BELÜNKBE VERNEK FOSSS...Fita, minden ami gondolsz meg gondoltatnak, GOLD-GÓLOD? -SZAGOLOD SZAGOD HANGOD? MOst ami van, fita gondolátod? -NE, LÁTOD A GONDOL-ÁT-OD? ÁLMOD? Na az amit EZEK ÁLMODOZNAK,NEM, hanem ezek KÉPEIKET ÉS SZOBRAIKAT GYÁRTJÁK? -AZAZ GYÁR -TÓK KÁNKÖVES TÓK?? -PL- AZ ÖSSZES AMIT TE HALLHAT 666...HACC SZINTISZA HADOBA OBEY, LÁDD HOGY HA BÜNÖD, VÉRPIROS, FEHÉR LETT MINT A HÓ, HÓ HÓ HÓ...TE EZT LÁTOD? 333... ENGEJETEK MEG MÉG EGY GICSIT HÁREMÓZNI? Na A AMIT IGÉRT HALLELUJA? FITELJED A NEM 4 LOVAS, HANEM A VERSENY LOVASOKAT RONI, látod 24 egy ólba egy sorba? -fita van az itt 12 és annak a magaslatra létra, és himringyóAIk? Na most az, AKI LEHUZTA AMI IS UFOK VAGYUNK, ÉS HOGY EZ TELJESEN KONTROLLÁLJA A MOSZATAIKAT, MÓSZAR? MÜ -SZAR SÁR SÁRA ÁRA? Zna sehol, tehát most az hogy drót nélkül, nincsak Cseszlaink, de ismertem azokat, akik rokanai voltak,leirtam,hogy mikor otthon voltam 1999, -hogy találkoztam a cseszlay filukkal,(fita nincs halál, aki engem ismert meg ismer mer??? -ftia nem számit zsidóMos allahbárdos) velük, fita ez teljesen más, amit most te el vagy alÉLva? Naz most AZ AMI VAN, OLYAN HOGY VOLT MEG LESS...$$$... Na az TRONUK TRONA AZ ÜR -ÜK, FITA ÜR? -ÉS ÜRÜLÉKEK? VAHHON AZ ÜRBE ..EZT A FIAM, HOGY A VASAK EGYMÁSRA TALÁLNAK??? Fita, mert akik most valamit kutatNátok, azaz azt igy ugy monduk ha te látod? -te mit látsz? Na már irtam, hogy azok akik az övéi, azok innentől kezdve tehát tengertől tengerik sivatagiak,azok sorba állnak,és mennek vissza ennek a TORATORA (DISZNŐÓDISZ) TRONUK TRÓNA? -SIONUK SIHONA, NAGY KATLAN HASÁBA? Na most, itt azok a JÓS -JÓZSIDÓMOS MOS $$$... MÓSA MÓSA TRZILLIOMÓSA MÁSA LÁTÁS OK? Erre most hogy ha te gondolkódull MAGYAR RULL? -hogy minden egy (MAG) tő -rull? -fakad,na EGY OLYAN HOGY EGY NAGY OLYAN TRONUK, AMI EGY SZÉK? -Fita, eddig, ládd ugy a Székes Fehér várak, árak,na meg ITT VAN A FEHÉR HÁZ, ÉS A SZÉKES CSITT CSATT PADLATT, BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT...BUDI- KLOTYÓ EGYHÁZAIK?Na egy olyan, hogy vastron, és vas KÁRPIT FÜGGÜNY és azaz EGY SZÉK, de most nemtudom hogy a SZÉK AZ TÖBB VASSODRONYOS, ÉS VAS RESZELÉKEK, na azok vagyunk? Most én be tudtam menni (mint vasreszelék... viz, a gondolátta $$$...a vassodronyok közzé, vagy bele, és olyan, hogy te nem az vagy, ami MOZDULATLAN? Fita az amit a FENEVAD BÉLYEGE, JEGE, NINCSAK AZ PÉN ZZZ...< NEME NEM DIKTATURÓ GULÁSZTA JUK JUHUK, LÁDD A JUH BILID? JUH YOU...EZ AZ JOGY TE A PORHÜVELY UJ JUK? (SEGG MISEGGVÁR LUK? CLUJ?) VAGY? SZENT JOBB? Innen...Föl ÖLt szállott a páva, vad várMŐgyikék ház ára, sok szegén legénnek,szabad DULLÁS ára? DULNI FULNI LEHET, CLUJ, MEG NE FULJ? -A SZAMÓSBA? Dfita,az annyagnak nincs ellensegge, anya god? ... a néne, az számitógép conputererzés, (agybaj?) zitt az van, hogy vagy bazmag, magad, vagy gazmag? Fita, olyan nincs, hogy azok akik gondolkódik,ne örök MAGYAR OK CSALL LÁDA, (PARANCS CSALL? ITT EGY BÉLÁS LÁSS?) CSILÁNTA? Na az Aki vigyáznak a LATRAIKRA -HIMRINGYÓIKRA, AZ EGY EUNUKUK? -jaja mi ez? Fita, ami most történik, ládd ugyanaz a BÁBUUK VAN, ugy az áldozat mint az áldozooAIk megette, a fene? ...https://www.coasttocoastam.com/ ... fita,mi magyar -ok,mi magunkat mi csinélünk, nem pináltuk? -juhu hu hu hu... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Éljen a népek, nemzetek alma, sara $$$... érEttük száll ma sikra a nép? Millió a hős aki békére vágyna, a sarába harap? Mrha, ne harapj a szarba, Jön már a bika, fff... az ora luka, Dicsó király, ég és a föld kurója NAGY KÁR? -de ür ura ruha? -rühe he he hell rock kend roll... 4.: Kávézzuummm... vizbe vizelni jó? Itt volt egy agyagfürdő,és olyan hogy teknők, és monduk ketten lehetett bene üni, és mondom Rzső,és márháromszor voltam hugyozni,te meg egyszer se? .csak nem gondold hogy ki fogok szálni a beteg hátammal a melegvibül? -mentem zuhanozni? Fita, hogy ez lejött, voltam nálla, na most fita, az érdeskés, leirtam, hogy a háza, ez az ami most nekünk van egy gömbünk? -és Yojónak is van egy nagy nagy tanyasi háza, na Rzsőnek is, (az ami itt volt) és nem tudtam vele találkozni, (KCsT MH.Lacival igen, többzör is) mert alszik? Fita, ez valóság, és itt is ha te nem gondolod hogy a te házad, na itt olyan gondol-át nincs!!! Most a fiaimnak, hogy csak az álmod vagy! -de nektek is, és megint tudom hogy a könyökömön jön ki nekem, de miikor olyan 3 éves valék, a ÁVH-hasasok, ponvás kocsikkal, és mindenünket kipucolnak, ezzel most hogy a DRÓTOMAT? -csak azzal tudok kapcsolátot most azokkal, ládd te azt hiszed,hogy te anya -god vagy? Na apum, a falhoz álliották, én csak szoldaritásbull s vi... honnan tudta, ezek az álmod akarják? Na ez most hozzá, hogy mindenkinek van egy alma, de ezek süket -vak -néma, vezeti a süketebb vakabb nyemeceiket, fita most kérdem a felesÉgem, hogy lehet hazudni és meddig? Fitaljatok magyar ok gyerkőczök, he jova pottyantunk, na ugy, hogy nem is a szüleink akartak,hanem rájuk erőszakoltuk öltük, fita a nagy mennőinket, hogy az élet a születés a halálal jár? -ŐŐK honnan tudják? 5. Nincsak most a Holdot furják,(de azt te tudnád álmodni) ami mosot olyan 55 körül vagyok, csak visszajöttem hires kis magyarok országombull, hogy szemembül a köny, fita rohamok voltak rajtam azonnal, hogy New Yorkba át átszáltam New York Budepest Malév, és most 650 ode vissza, és az ablakhoz ülhettem,és most láttam, mint Roni, egy ufót, párhuzmba repült velünk New-Yorkig? (akkor is leirtam) Na fita, ezt is meg akarnák furni, de nem rajtuk mulik, csattan az ostor? Na én most AZ VAN, HOGY MINT A KATONÁKNÁL, menni kellett szenet hányni, ez hetekig ugy, hogy alvás pihenés nélkül, és kérünk jelentkezőt egy már vagy, Sordri kutya honvéd pesta? Sóval, most az hogy onnan, hogy mint ez a fölgömb, meg furták, domsdayozták, és kifolyt, össze folyt alattam, és onnan, monduk ha nincs luk rajtotok? Amit állandóan,hogy mi magyar ok, katonák vagyunk, avagy te nem jelentkeznél, monduk ezt is apuénk, és sokan voltak MTKÉK? -FENT, EGY ILYAN VALLMAIRA, AZONNAL AKIT ELFOGDTAK, (piti ehez te vagy a leg alkalamajika) ANNÁL,ITT ANAL, NAGYOBB apuénk kis szóga? -de SZÓLGA? SZÓ SZÓLLŐ SZŐLLŐ? Fita, monduk most az ami hOGY HA ZUGG AZ NÉGYFOLYÓ -VAGY SEGG, SZIKZSÁG? Fiteljunk, ez az amit most LÁDD A FÖLD -HOMOK ÖSSZEFOLYIK ALATTAM? Fita, itt mi ABBA GATYÁM? Ha süket -vak néma, na azonnal azok a mondva csinált PRÓFETTÁJAIK? Nincsak nekem állandaón,tudjad hogy mit beszélsz,na meg ezt kell mondani? 6.: Zitt most annyit, hogy ahogy most is jönnek az ADIÁIKKAL MEG AIDÁCÓAIKKAL, na meg fita, ezek robotok,és most az, hogy ha felettük vannak, akik A ROBOTAIKAT CSINÁLTATJÁK? -GYÁRTASSÁK, ZUGGNAK A GÉPEK AZ ÖNTÓDÉKBEN VERSENYRE CSENG BONG DÖNG? Ezt én tudtam, csak itt mégis,ládd nem létezik hogy a magyar -szüleink testvérem, ezt nem láthatja? -666... feneketek pattogha ha? -adunk enni? (fita vasat? -nincsak előbb meg kell vennetek, ennetek? -a világ sarát?) Zna most hogy miért van össze omllás mert láss? Most figyeljunk, mert ami nemigaz, azaz hazugság, arra aki lát, na meg hall, és fita, tudom hogy mindenki akik ember, az lát, de nem mer megszóllani, ami most az ÁLMA IS FAK? -ALMA, AZAZ TRÁGYA, VAGY CSAK ÖVÖN ALULI LULI? Fitljal, akik most a vezetésben vannak, azoknak rohadtabbak bak kell lenniük,mint most fita, ezek akik PARANCCSAL CSALNAK,AZOK NEM ÉLŐ ÉL Ő? NEM HANEM AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE, JUHUSUK LETT, ÉS AZT KELL NEKTEK IS RÁGNI RÁ -GOD? - csak amit a robbikád megáld? FITELJUK A LYUKUK HOGY KELETKEZIK, ami most ha valaki hazudik, annak ADDIG MING AZ EMBEREK EL KEZDENEK BERREGNI, DE-RENGENI? Na meg baxxáÁtok meg, azonnal kell hogy DIVID? -GOD GOD GOD OK GOD OK? -KONDOLKODOK? Te ezt el tudod hinni, ugganés itt az hogy azonnal, te nem beszélhetcc a gyerekekkel, mi változott? Fita, most az amit mára álmodtam, hogy olyan CSODA VILÁGOKKAL VAGYUN KÖRÖS -KÖRBE VÉVE, zitt az V? -C? -viccelsz? Most megint jövök hátulról, hogy ha nem bnát senkit, had beszÉLjen, na most itt MOST TÉNLEG ITT IS A SZAVADRA, SAVAD.HAN -GOD, JELENIK MEG MINDEN ÉS ESETLEG, ELTÜNIK? AZ ÜRBE? Dna most irtó óriás gigantika, mellesleg, nicsk DIVID .duknak, minden luakt meg dug, te vagy a furója,az orotok a dugólya? Nincsa Hetita ÓRIÁS, na most a felesége vagy lánya? Na ha megengedjük a kimustrált robotokat, hogy imádtassék, fita most az, hogy FÉLJED AZ URAD? Na meg hogy ahoz hogy HAZUDÓS ADÓS OK, azonnal DIVID, azaz ki hazudk dik, a szemed? -összeomlás, és most mi lett? Innenn...most az hogy te meg én, az magyar ok álmok? -na nem az anya god, főleg a koca, KORPA, hanem álom a sarat? Fita, ezeknek a a aaa...na addig, ming most egy hang? -vagy egy $$$... Fita, Pitu bátám, rá vagytok kénszerülve, hogy gondolkozzatok, apunk, MAGYAR RULL? -aki nem arrull kódul $$$...? -adjanak adjanak, a szegén kolDusnak? ...most a fiamnak, az álmod vagy,jaja AI, és robot? -nincsak Csicsáky Jencink, az értelemnek, azaz az ember de fénygömbünk BÜN kell? -más nem lehet, és ez menn örökre, ládd vissza szőrkölődnek, azaz vissza jönnek a Királyi popságAIk, és uralkodni fognak addig, mint csak az az ur, aki földet tur! Na fita, nem vagyunk egyedül,azaz én ténleg egy ufo? - látod a napom? -az az ami most is az Égen bégen?-vagy az ürbe, a segged nem türd be? Mit gondoltok,az Isten szarik?- hugyik,-baxik? -önamgát zabálja? -jaja a fia meg ő egyek? Niuncsak abbzullu kullu hogy az Atyja cselekszik benne? - szik, kisz? ...Homo polár motor? ... Mágic Money puter?-rüHája, Át látszó? -játszó? -ládd Kilráyné kardigana? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Éljen a népek, nemzetek alma, sara $$$... érEttük száll ma sikra a nép? Millió a hős aki békére vágyna, a sarába harap? Mrha, ne harapj a szarba, Jön már a bika, fff... az ora luka, Dicsó király, ég és a föld kurója NAGY KÁR? -de ür ura ruha? -rühe he he hell rock kend roll... 1.: 3/17. A KÉP? ÓRIÁSI GIGANTICA ÉGI HAJÓINKKAL AZ ÜR ALJÁT, A MÉLYSÉGEK MÉLYSÉGEIET FENE MEGETTE FENEKETLEN KATLAN SEGGIT, PÁSZTÁZTUK! Na az hogy HÁDESZ -HODÁSZ, azok nagy nagy HORDÓK? Ha emlékeztek, hogy ami van, hogy előbb ezt a mélységgek mélységgei ürülékebe SZONDákat raktunk lenn, és most ELEVE NAGY NAGY HORDÓKAT, AMI A TARTARRA IS MEG HELLE RIÁK,(RÁK) ÉS KREMA TÓRIÁK? Ami van, hogy a nagyar HORR--HORDÓK, azok olyan mint a ezüst vagy a rehér -arany anyagaból vannak, megint, ha vissza emlékeztek,hogy ennek az alján, vagy egy kristály...na nem jön be,de bejütt, TÉGELY? Had dobjam be a törölközőt, magyar -magyarok gyerekéink, ha te tudsz álmodni, TIED A VILÁG! -Ojaja Óhaja hajja most hogy milyen BÁTOR LÉGY MINT DANIÉL? HOPP EGY LÉGY, ÉSZNÉL LÉGY! -Jaja mondani mindent lehet, de monduk az álmod meredek? -na meg a kis hőmérőd? -kivágta a a aaa...fita az agyam, ez rögtön, nem akar engedelmedni,jaja a higganyt? tRöha ha most egyszer is álmodtál, te örök élő vagy, és az életed a te kezedbe (családfa vagy luka) van,nameg a kis csutorád, Kukor Ica csöved? Zna, most Sichin bácsi is bejött, ugganés nem NEBURA, -jaja nincs bőr a pucán? -fa szán? -hanem hihetetlen ÓRIÁSI GIGANTIKA HAJÓINK VANNAK, amit hogy onnan, löttyintetünk vizet a tóra? -a tóban tórában minden teória de az ora, milyen nagy? 2:: Most amin lobagolunk, ficfasipot fff... FITA, MINDEN AZ ÁLOM? - (MAGYAR ÁLLAM??? -ÁL MOM) Most is nagyon ugy, hogy A SRHÉBERSÉGEK, HABIRUKINUK, HABORSÁGOD GOD -JA? AZOK LÁDD MOST IS AMIKET ŐK, SAJÁT MAGUK RÉMISZTÉSE, (MNDENKI AMI AKI VAN,CSAK MAG ÁT,MAGJÁT MA GOD A HAN GOD, DAL, VAGY DALIÁS, VAGY ALIÁS, MAGA ALLÁ ÁS?) VAGGINA NAGYON FITA,MERT ITT AZ HOGY TE VAGY HELLE-TÜK, LÁDD NE GONDOLD GOLD? -HOGY TIED A VILÁG? -na akinek van szeme,fita ez is ÁLOM-MALL, ami most a TULRULL TURULL MADARAK,fita én allám is alarm nyultak,mert mikor a második fiam megszületett, most FITA,MA SEM ENGEDNEK MEG ERRŐL CSACSOGNOM, de a felesÉgem, olyan,hogy monduk kések egy kicsit, kikajabál KÉSZ A KÁVÉD? Fita, ez igy kezdődött,és van olyan,hogy csak akinek örök szülei (FÉNYISTENATYÁNKMAMÁNK??? -FITA EZEK A SÁR RÁK MEG SARATÓAIK?- meg életpárja örök párba turbékülünk? Bánomis én, ha nléha összeveszünk...Fita, én kimondottan a MAGYAR -OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG KÖZSÉGEINHOZ HEZ HÖZ HŐZÖNGÖK JÖTTEM BE, IN-GONG-NYITÓBA,NA FITA INGE IS, MERT MOST APU, RÉM ÁLMAIM VANNAK, S ADOTT EGY ZÖLD?- INGET, ÉS MINDEN RENDBE, CSAK A ZSEBPÉNZ LENNE TÖBB? NEM KELL? AKKOR TE NEM VAGY, ÉS NEM ÉL BENNED A MAKUTLÁTLAN? -SZEP-LŐTLEN BÁRÁNY HUS? ARANYBUNDA, HORRDÁAIK? Na fita, apuénk, miért nem ugy irsz, ami most MINDÖRÖKKÖN MIND ÖRÖKKÉ, CSAK MAGYAR OK, FÉNY -SZABADSÁG DE SEGG ÉS SIK-SÁG? SZIK, AZ KISZ? PONT SZŐRÖS A SZŐR-MÉD?-CSELÉD? Na most, zitt az hogy TRILLI SZÓL AKIK SZÓTLANNÁ LETTEK TV? Zna az hogy mi az ür, ami szintén végtelen ugy,hogy egy luk, de nincs feneke, és az hogy egye meg a fene, az az! Hogy az is ÖRÖK KÖRFORGALOM? KÖR FOROG A LOM, A LOM? 3.: Most vissza, 2002-2-22! -ne vigyen el a mentő, azaz HOGY LEHETSEGGES HOGY HA AZ IS VAN, AMI NINCS? -NA A LENNE A SZAR?-RASZ? NA AZOK A KIVÁLTAK, KIVÁLSÁGOD, fita, itt ha te tudsz álmodni, te mag -magyar -ok vagy! -csak az van ÁLOM A SARAT EMBER GYERE GYERE KID, DIK? Fita, amit nem engednek meg a GOLDEN GOLD -BOLD GYEREKEK, HOGY NEKED LEHET ESZED? ÖN (MAGAD -MAGOD DE GOLD -GYEREK -ÉD ÉDEN? AHA MA GOLD DINGÓ?) ESZED?-FÉNYED? -GÖMBÜNK? -NAPOD? Zitt most miért NEM AZ ATYA JÖTT LE, ÉS MOST RENDET TEREMT-E? Fita, ez az egész egy fff....főrmedElem? Zitt én először, hogy DavidKirály LUK? -lubaxók, na lu az nagy embert,angyalt jelent, és fita azok ANGYALAIK LUK? -KULOK -KULÁAIK, ládd a kis faxom törpe DIVIDA ET IMPERRA, jójó DIVID UK S KIRÁLYOK KIRÁJA $$$... URAKURÁJA GOD GOD- OG GODA,MEGDÖGLŐTT???) DE MOST TOVÁBB IS VAN? SÁRGA BÖGRE GÖRBE KÖRBE LEESETT A PAP AZ ÁGYRULL TWIST...fita olyan hogy kiválasztott, az esetleg ha van rohadt alma, vagy krumpli, na egy elég hogy az egész szalmát,ami eleve ha alma? -az a végtermékük ganéDOM BOOK OU-KOSOK FOSSOK? Fita, ha te képes vagy ÁL MOD-DOM??? -A TIED? AZ A FÉNY -GÖMBÜNK? NAPOM, LÁTOD? Zitt ők, akik ŐŐK teremtenek téged, NEM MI NEMI? Most az hogy ŐŐK JÖNNAK A SIRATAIKKAL ÉS A SRATÓIKKAL, ha beengeded őket,SIR HOL (HOLE BLACHOLE SEGGEDLUKA PU A PU S ANALA) NEMZETEK SÜPPEDNEK EL, de vissza? Fita olyan 4-5 körül vagyok, apu mit szabad mit nem, MINDENT! -csak nem minden használ, hasnyál?-amiláz? NEKED TUDNI KELL, és ma is, ládd most a seggem ki van? -foss...szard ki magad? NO NO NO...NO NO LE GATYA, BUGYI, MINdEN AMI-VAN? BENNED,ÉS ENNED KELL, SAJÁT SÁROD, ÁROD ÁRAD? Innenn... Sággrovád, Dombóvár, Seggesvár -Arad árad, Világos sép város Cluj? -Vakulj? Zna az van,azok akik bedültek, és most fakzatok -fakzataik kdültek,meg kivágták őket,(nve $$$...a köny -be taknya) azok mint kis szénporok korom poruk, hamu pejhek, hullanak, és vissza lettek, nagyrészük hozva a HORRDÓAIKBA IDE, A NAP ALLÁHALA? Fita, itt az hogy ember pár? -fiteljad itt minden romora sodroma -gomora és bigámia, itt a biGém, hol a bIGElukad? Juhlika ha bemenek a szobádba... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee.. Pénz vagy Élek? Pénz sebünk -zsebünk zsoldja a halál, vagy együnk fényt, fény vagyunk ha fényt eszünk, eszünk? 4.: Kávézzuummm... vizió vagy álom, látás? -lát át lát ás? -áss? Ma a fiaimnak, álmodtál már? -ha igen,az az vagy, álom ember gyere gyerek, gyereke? -álmodjunk ál-áll -mód? -együt egyet, örök élni jó? Otthon, egy időbe, hogy a hirekbe vagy a TV-be, hogy vannak akik egyálán nem álmodnak,olyan 20% körül? -na azok már kiégtek kiéltek?- és tökig robotok? -ezt hugy lehet megtudni,hogy mi is félig meddig? -robotok vagyunk, vagy most ha van ember,az álom ember? Fita az gondolkodik, és olyan hogy álmában, gondolátban is öl, vagy xexöl, na itt van az állat 9sztön5,és bizon az egy robot alap, biológia gép? -ép? -jaja mojom? -fita akit GOD UK? Most fita, mert itt az hogy az a VALA MI? Most mikor egymást gyilkolják, az EGY KÉZBEN VAN, amit most zitt nemcsak CONUK? -TRONUK TORNYA TORNYOSULY? -hanem az egybe az hogy ROWAR? Van egy BbLilAI jelenet, s most itt én nem bántom azokat, akik azt hogy látták hogy sáskák vagyunk (grasshapper) és ezek óriások? -ládd ketten szakadásig ketten egy rudon, cipelnek egy szöllő fürtöt? Fita, ezek a valamik, ládd a nagy atomtudós, ha atomháboru lett, mi kakarucsok svábbogarak leszünk? De ez valóság! Amit én mondok, állitok ál -mod? Aki álmodik, az él! Fita, ha minden az irataik szerint, hol van az álmodom, de csak te róllad, na meg a zezlónon, intim percek? Elkeztek,1999 december, és a gyülibe, az üreg hárpia, háem banya, csak a BbLila lila lába köze nap napi napi na szaga?-na véres lábnyomok a levegőbe? 5.: Na ez, most akik nem áldoznak az Urnak, fita ŐŐK teremtettek minket? -hogy hogy nem emlékszünk rájuk? Fita, most van a képernyőn, hogy a NASA allá tudja támbaxtani,hogy ez a univerz,egy fekete -lukban (balckhole) van, ami mondom,ez egy seggluk, és baxhatNUK? -baxhatnunk? -minek a NUKINUK? Ami van, hogy akik ÁLMODNAK, és jó az álmodozás, egy édes csők csök-csökölés TÖKÖLÉS A FEKETE LUK TÁGITÁSA,és faxa puhul,töke lágyul, ugy mulik ki a VILÁG-BULL? - után? -fita, a halál az a pénz!!! (comád ITI? -fita többet hogy 1 cnet??? -amit el költhecc???) Fita. mostanába hogy a falut,tulhaladta a vasbeton-dzsungelezés? Nincsak most hogy feltettem reggelire früstök, ,apunk, hogy megyünk a téli szállásainkra, azaz most itt valami olyan, ami először, ládd fent a tetők tetője büntetők? -zitt az hogy ezek látre? -LÁTRA? -LÉTRA? Vicca, itt az hogy UNIVERSEK? Ezt még otthon az általános iskolába, hogy nincs olyan, ami van, hogy lenne még egy másik ugyanolyan, azaz mindenből ami van,csak örök egy egybe van! Fita, hihetetnen (nagy lett a tumáNUK) nekem,mert ez apuénk,azaz az hogy MAGYAROK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG? KÖZSÉGEK? -Na Fiala meg... aki az ország -világ hoditók, na most apuénk becsengettek,mert ezért, fita, itt akik a kiválasztottÁIk, azok is fasirt,a fasirba? - mnden ami hus hisipar kik az iparosok? -vagy mostmár a nagy vasbeton bunkereikbe? -monduk lefagyasztva, na most fita, ezek az Ere Detty szakad árok? -áruk, a maradváNUK? Zez az, akik a NUKINUK...fita honnan jönne a kin és az állatok kinzása rituallataik rémiszgetése? -ha nem akik érzékeny állatok? Fita akik a BbLiát meg most minden ami HIT HÓTT VÓT EGY TÓT? -IRATAIK? Zezz az hogy álmomba láttan én? -a csodás üdvözitőmet? - nem furcsa, hogy ténelg ez igaz lenne? -nemfurja az oldalbordád át? -szivem szotty, kapaszkodj? 6.: MOndtam, hogy én a végén jelenek meg,mikor fita, NEKÜNK, EZT APUÉNK, mindenki hülyének néz, na meg most itt firta,az hogy halál,az nekem mikor itt nincs mit keresnem,na apuénk mind mind itt hagytaTok, most meg,na leritam hogy a kis felesÉgem haza akart volna...menni szülni, de nem kaptunk utlevelet, na meg fita, ami történik, az lehetne ugy,hogy ugy történjen ahogy nekem jó? -Lehete én, akár krumpli hámozó... (fitsa ez ami itt álmodunk ál müdba, van jobb?) Mellesleg,most az hogy tegnapra,az mit mikor a NAGY DURUNG,és most fita, én teljesén rögtön mitóta sz eszem tudom,és itt az van, hogy nekem miEeee...akarom tudni akaromtudni akarom, ha ez nincs benne vala kim? -mi-mik? -alávalók? (rabbookuk legyünk vagy szabad a gazda?-fita nekük MTKÉK nincs eszünk? -mit eszünk?) De itt nincs olyan, azaz az lenne megbocsájthatalan bün, ha lenne FÉNY FÉNY -GÖMBÜNK? -AZ!!! Fita mi az hogy álom? -álmom mmm... AMI VAN AMCSI? -JAJA MONDUK ITT TÖRÖLNÉK, DE AZT HISZEM,EZ AMIT AKARARTAM,HOGY MI MMM... ORSZÁGUNK = ÖRÖK MENNY -MENNETEK KELL KUFAR SINDRÓMÓRÁSOK? VASASOK? Zna fita, most hjijába a pichásba hőbörgök, és már egyszer PÁRSZOR bedörögtem NINCS PÉNZ? -SE ROSSZ PÉNZ SE JÓ? -AZ AMI A HALÁL ADÓ? -Most csak anyi, hogy mi az hogy ÁLDOZÁS ÉS ÁLDOZOO ZOOMBIZOOM MIDNENEM AZ URNAK ADÓM, MINDEN AZ ÖVÉK? -OK? Na itt nincs olyan hogy UNIVERSEK, nincs semmi, és most az asztal jobb oldala, ládd átjött a bal oldalra, ami most itt az ürbe vagyunk, és nincs olyan hogy érted, érted az adó behAjtók? - GOD, GIVER OF DETH? -hanem Ha mégegyszer azt üzeni, mndNyájuhknak VAGY AZ Ó NYÁLUK, el kell menni, na az van? -jaja de szárazon? Innenn... Éljen a magyar szabadság? -mi az? Éljen a haza, fita itt ezek a fog alma álma? Ja Marrschallkó Lajcsi,na most félnem kell, te nem félsz, mert egyet rottyintottunk? Az ami itt a halál, hogy ez az ür ürülék, és robotok vannak csak! -minek? Na a porhüvelyünk, fita ezt ténileg akik megcsinálták, ennel dögEbbet -őrdöggöbbet bet? Betty vas a krézinger kangürcs baxdühhühühüüü... nigthe, angyalAIk anala nyögte ö ö ö...kész a sütemeNUK? -az állatAIk rém alma? -beszart a halot, bidi a rawatal? -adhacc nekik egy pofást? NEM AZ? -jó pofa vagy? ... monduk a indoznéz gyerektiojta tyuktojást, de be habzsolnád? -mi a külömbségg? -látod a juhust, és most az az, vagy te vagy lennél, ennél,kinézetre? De teljes forma változtatás (sépsintér?) és csere -bere? ..Halot csillag jelez, mindent 2 órába, vagy ha lenne szem? -eszem, fita itt te az anya-god vagy? -hangod? -kot kot kotkodács... mindennapra egy tojás, de csak görbe? -csak sárga? -aranyér? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee.. Pénz vagy Élek? Pénz sebünk -szebünk zsoldja a halál, vagy együnk fényt, fény vagyunk ha fényt eszünk, eszünk? 1.: 3/16. A KÉP? ASZTALUNK VISSZA? Ime a hellzet, most van EGY VILÁG? -PLATÓ, az olyan, hogy van a piramisok piramisa, és annak van egy lapos teteje, és az az asztal, hogy most ha innen szembe, a bal oldalon van a fény, ami csócsa, ez minden amiben élet azaz fény (biologia lé lét) van, és most jobb oldalt, a vas reszelékek korongok,azaz pénz -ük, azaz a vasasok? Fiteljuk a BbLila lába közzé nyomok, az ÁCS MESTERT? -fita az már az őők PÉNZURAK ÜRURAK GYÁRTMÁNYA, AZAZ ERŐSEN KEVERT LÁDD GÉZUKA A GŐZEKÉVEL? -LENT,HA LÁTTÁTOK A LÖVERSENYZŐKET AZAZ A LOVAIKAT, AZOK EGY ... zitt én olyan,hogy külön külön a lovak, egy elválasztó ólokba,és csapóajtóval! Na ez lenne az ajja, ami most hogy kiké lett, a piramis tető asztala, és itt most jönnek a vasasok, és verik a vasat? -azaz a legjobb vasöntvényük kerülhet IMÁDATRA? Megmentett lény, na az egy abszülött ulti mak mak mak ..Ma King, making Money LizardjAIk? Na fényeledelt én hozom, mindennap? -ez az hogy csak örökfény nappalok na meg PÁLott-itt, szájuhuk?- és azok pásztorkAIk? -kajaNUK? 2.: Tegnap napi napi na... egg gicsit, ládd ahoz hogy itt meg jelenhessek, ahoz most az ami konektor drót, és kellenek konektorok torkok? -mi rázott meg? -a halál, vagy egy villám -lás? Tróha, az amit ahogy apuénkkal, meg itt ott elhangzik,de egyre jobban, minden vas meg vasalás láss? Mi a hus? -hus -áldozás? Most az hogy a növény -bio-fény eledel,az a bal oldalán van az asztalnak, na fita,most minden aztal meg teritve egy asztal? Valahol ez az eégsz teremtés történetek, nagyon sántitanak tan -taNUK? -taniló-vissza, Ronihoz,amit leirtam, nagyon utálta ezt az egészet,és akik vissza tudtok emlékezni, hogy ha megválasztják másodjára,vissza rakja arany?-nem hanem a Kossuth bangó,-jaja a Kossuth -Linköni, az amit JFK -ék, na azért mindenkit megölnek, meg ha tudják, akkor ezt az egész földgömböt DOMsdAdozzák? Na a vasveretük? KÉP-GÉPZELETEIK? Fita ha ezek tiszta robotok, már pediglen azok! -fita kezdve a kiválasztotáikkal, és most FIDA IMÁDJAD (FÉLJED???) ŐT -ŐKET,amik totál ténleg ROBOTAIK? (manakhan began, mi nem akarjuk hogy szeressenek, megegyenek, hanem hogy féljenek? -olvas,a könyvében van,és most én elleNUK lennék) Na fita, egy igazi kiválasztottat még nem látott senki, és nem is fog? Fita, most mi is vasötvözeteik ládd ösztön5? Vegyük Nabugonodózer szobrát a fej arany, a mell ezüst, a gyomor réz -de bele réz örvözet cupor?-a lába vas, lábfeje csirip -cserép, tehát az állatoknak nincs feje? Most a feje, az az örök LEBUKÓ AZAZ ÉHEN A KIRÁLY? Na nekem onnan, már egy pár alkalom,azaz apunk, lakunk, van a zsidó házba, mészárszék volt, a gyülekezet, na keleltt hozzá olyan engedély, amit most 4 évig járt iskolába apu, és a gyülekezet müködhetet, az Ur csodásan mükidik, dik, de utja rejtve van, azonnal tiszta röhell? 3.: Most ami van, hogy itt azok, akik ezt teremtették,na nekem vissza,már mikor először hallom, tiszta röhell? Annak most azonnal a szemünk előtt kellene lenni, ládd MJézink, látod a napom, egyétek fényem? Fita, ez az, mióta ládd felkerültem a polcra, 8 -üres a polc? Na most az álmaimba, már akkor otthon vagyok, voltam,és itt emlékezni kell rá! Na a félelem, ez most is, mert az hogy sehova, ládd én egy drót vagyok, és meleg? -forro?-izzo? Sóval az van, hogy ezeket, IJJEN NINCS, LÁDD A SZAKÁLLASABB GYEREK, ISTEN? -NINCS, HANEM A BbLILA KIRÁLYUK KIROJA ROJTOS A FARKA, LÓG A TÖKE EZER FELE, TINTA? -MINDEN FRÖCSKÖLÉSE MiNDEN BETTYKÉJE BE TELJESEDLIK? BETTY! -VAS A KRÉZINGER NIGHTE, MAM-ÁTOK ANALA NYÖGTE? MUMMYA? Na most, az van, na itt Denis Práger, én jewish háztartásba nőttem, fel, és itt a jewishoktul csak balra lehetsz, lehetsz, fita köztük ténleg tiszta Cyborgágéaik (Jeshus) vannak! NA MOST, zitt egy olyan, hogy fele az asztalnak,ÁCS ÓCS MESTER? -MOST HOGY TÉNLEG, HOGY LEGALÁBB FELE FÉNY-FOTONOZOTT? Na most az CZYBORGÁGÉAIK se,ami zerintem rituállat kinzás gyilKoslás, ÁLDOZNI KELL NEKINUK? Ez nen feltétlen az, hogy én teszem az asztalra a ÉLET -IZÉT VIZÉT -HUSÁT? -PL. HUSOS ALMA? ROPOGÓS? JEGES? Na az a nyirségi alma, és a alma- cukor a magja körül? Fita, most ezek azzal, hogy ők a jobbak? -most az ténleg a BAK? -KECSKE BAK? Értem, ezek most ha ténleg robotok, már pedig azok, mert nekünk félni kell az UrÁt? -ZITT AZ HOGY AURÁT? Vicca, fita csak azt amit mára, hogy mi nekük is van AURÁNK, DE AZ FÉNNYEL FÉNYEK, EZ EZEK CSAK FÉM -FÉMMEL?-élnek? -éltetnek? Innennn... fita, most a pénzzel,talán az ami az UTOLSOS ITÉLET, az az hogy AZ ENSZ? -ELŐBB EGY 144 EZER NAGYITÓ DIOPRITÁVAL RITA, KERESZTÜL + VILÁGITA A PÉNZ KITALALOIKAT -VÁLTÓAIKAT ÉS CSALÓAIKAT? OSZTÁN KISÜLT, HOGY EZEK NEM IS VÓTAK (VOLTAK?) Fita, a munka egység jó kezdemennyezés vala, csak keleltt volna hozzá,EMBER A TALLPÁN? TARPÁN? PARIPÁN? UFO-k VILLOGÁSA KÁSA? LAKÁSA? Fita, most ott hogy munkegység,apunk beringóztak, mert tied a világ,és csak az,más KÉP? ISTEN ISTEN! ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... A Magyarok Istenlére esküszünk esküszünk, hogy rabok (bookKosok) robotuk, nem vagyunk, hanem szabad magyarok fénymadarak vagyunk, és csak az vagyunk? Mi is ufo-k vagyunk? UFO-k? -mede mad de mada? -fak? -in bolha az ingébe Hu? -huhu -madár? -Whooo...tüzet betüzokád,vagy akád?-kakÁtok? -a kádba sonka? -sózótt Erdélyi abárdolt szallona?-fatál? de hol a Székkel kapu, fakapu? 4.: Kávézzuummm... vizen hajózzuummm...vagy sétáljunk, ami lehetséges, igen az éggel, és az a fénymadár, azaz zitt most én hogy hogy hivtuk, hivjuk azt a szigetelt drótot, amit bedugtunk a konektorba, a menyem hosszabitó? Naz az van, hogy ha te nem mint robot teremtmenüük vagy, fita itt előszőr a gondolkodással van a baj, és most az áll fent,hogy miért nem értek én, mindenem, ami ha semmit, na minimum az hogy me mássz a fára stbbb...de miért álmomba, és magam -át tudom gondolni? -miért nem a gondolátom vagyok, amit most csak röviden, és és miért nem tudhatok meg itt is, mindent,ami fita, még itt is ki ki borultam,és apuénk, pitim gondolkodj, és most jaja...de MAGYAR RULL!!! Most az, hogy az egész föld nyelve?- egy vala,és most egyet értettünk,ami ma is fenn kell hogy álljon,(sitipitm a székre, le ne ess $$$... zett itt igy, ha nem bánt senkit, had vagy hadd hagyd beszÉljen? Most az hogy kint okoznék ha most azt, hogy te látod, hogy csak ÖRÖK ÉLETÜNK ÜNK,NEM ÜK? -NEMÜK? NEM ÜK? A NEMESEK? -JAJA MERT MÁR LEESETT A PAP AZ ÁGYRÓL TWIST... lemet a bőr a fa szára,na kificamodott a nyaka kitört, a háta? Ládd az az egyszeri ember, aki az angyalával birkózott? Most fita, apuénk becsngőztek, de ki tudja merre visz a végzet, csak nekik van!!!- mi az igaz,nemigaz? -annak meg tudja mutatni nekem, neked, nekünk? -a napot? Na apuénk, miért nem ugy beszélsz,ládd most az hogy én megbántottam volna, smirna! -volna! -fosss... na most mondom a fiamnak, addig mig nem mondtad hogy foss az agyad, nem mertem ...gondolni igen, de itt hogy mondhatok olyat, mikor itt van a teremtés koronája? -megmetszve? .a sógor, (el is zvarták,őkmeg összefaricskálták) kivágta a fügefak koronáját, azon nincs füge? -fügefa adj fügét? -nincsak az itt is az? -lenne? .. 5.: Zitt csak az Isened ned?- imádd? Na egg gicsit, ládd most végleg, azaz EZ AZ AGYUNK TÉNLEG FOSSS...EZ AZ EGÉSZ EGY ROBOT -AGY-AGYU-AGYU LÉTESIT? -ITT MOST AZ HA FÖNETIKUSAN KUSS AZ SZAR? Fita, a kis kölyök, 42 hóapos, és van mikor ládd moSt is taknyolt, mindenre azt mondja kaka. Én kérdem tőlletek, mi az ami itt meg marad? -ha nem a vég terméKÉJAIk? - és az $$$...Ne huzom a belem, mert itt fita, itt a gondol látod? Hogy robotok vagyunk, ugy hogy minden is, meg mindeki az? Nem mert azok a magyarok, az MTÉK? De most a többi testvériségek, ládd itt az van, hogy MI ÖRÖK EGYEK, EGYÉNEK IS EGY ÉNEK, HOGY A MI ISTATYÁNKMAMÁNK . GYEREKÉINK -TESTVÉRKÉINK SZEMEM -SZEMÜNK FÉNYE, MOST EZ AZ,HOGY AMIT NEKEM MJÉZINK INK, LÁDD OLYAN VAGY MINT ÉN, AZ ÉN NAPTÜKRÖMBE?- HOGY ELŐBB KELL SZERETNI, AMIT MOST APUÉNK, NEKED ELŐBB LENNI KELL, (FITA AZ AZ EGÉSZ ÉG ÉSZ EMEBER SZIKRA VETI GYEREK -ED EDD?) -és most nem cifrázom, tudod ezt gondolni? Zitt most amivel birKÓDzok, hogy ezzel szembe van egy másik olyen de fekete bolygó? Ez az hogy UJ EGET ÉS FÖLDET TEREMTEK NEKTEK, na most mi magyarok? ABCZULLAH ULTIKAKA SZAGODGOD DÖGSZAGOD, MI NEM HOGY NEM VAGYUNK BENNE, hanem nekem azt, előbb megpróbáltam apumat hibáztani okolni hogy miért csináltál engem? Mos az, hogy MINKET NEM CSINÁLT FEL, MEG LE (SZART) SENKI, HANEM MI MAGUNKTUL-BULL MAGUNK-ÁT CSINÁLJUK!!! FITA HA NAP, AZ EGY LUK? Nizzitek, amiért ilyen sokat sirok?-szinte remegek,még a nyár is hideg nyál? Puskás lő, Hidekuti véd? Már akkor semminek se tudtam örülni, és semmi $$$...fáj, de mégis, mert itt az hogy NEM AZT KERESSÜK,AMI VAN, HANEM AMI NINCS? -ESZÜNK? 6: Fita Suny Sanyinkat, Édesanyám ha látnád,mily nyoMORrba ROMBA él fiad, na az én anyum, vagy ember lesz belőled, vagy meg döglesz! (de itt is a magyar hátul lép be a csapó ajtoKON és elől jön ki?) Na most, itt az aki mind a két fél -oldal borda? -ezt ha valahol látok egy hasonló fgurát, fita ez ha meglátod, akkir rögtön felismered ezt a figurát, minden itti nagyzsáGODokba! Fita, én még csak.miutan a népem,hogy direkig törő szakitó, (...meg szakadna rögtön a szived?) valakik nem hogy nyomor, hanem valami olyat akarnak, hogy a magyar -magyarok álmunk, eszünkbe ne jusson? Fita ma is, mdindeNUK előtt, az MELÉKÜNK ÜK? HA NEM TÖRÖLNÉNEK? -de mqgukat? Na előbb, ahoz hogy ezt tehessék velünk, le kellett degenerálni, hogy BÜNŐS VAGY-TOK? Fita ezek NEMHOGY NEM EMBEREK, hanem ha csak egy gyerek lenne akinak pedófeka -mazovista szülei? SZÜ -LE? FITA EZEK ROBOTOK!!! -Zitt most az állatokkal vagyok hadilápon? -ha eteted őket, gondjukat viseled,akkor szeretnek? ŐŐK felruház és táplál,ŐŐK rád gondod visel, gondolod? Zitt most azzal hogy egy páran, egymásra leltünk? -lehel betöltve? -fényt lehel le hell, Lehell? Fita, itt akik robotok, na most ez redkivül frontos, itt dől el minden, hogy ha te keresed azokat, akik olyan ok mint én te mi ti ők? Hogy a csakrádnak rád jár a rud?- meg kell nyilnia az nem vitás! Ami van, én A MAGYAR-OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG, piros fehér züld, de Lila? - ez az, hogy te gondolod,hogy ezeket, pl. -itt ez egy robot -canniball balga bollingó, és ezek vissza az ürbe akarnának meneküln!!! Most az hogy féltem, hogy a gondoláttaimat kitalálják, na most fita, itt azt hogy nekem nincs halál? KÉP? MERT DIREKT A MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖS ÉG, és most hogy elérkeztünk a klamatyóhoz? Mi magyarok, mi mindent rudnunk kell, de ami ez, ezt nem lehet, mert ez egy ROBOT KÉPZÓ ÉS AZ ÜRBE ÜRÜLÉKEK,na most ez a bollingó is az! Innen fény fény fény... igazság, vagy mi az ami te meg én nem tudhatunk NUK, most ők jönnek, hogy magukat puk? -cupp... suppp... Fita, azoknak minden ami az emberiség pusztitása kára, le állitani, és jobb előbb, mint soha? -napján,vas áru nap jött meg a folyásom, bedagadt mind a két tojásom... HOGY 1948 MÁRCISUS 15? TALLPRA MAGYAR LÓRA, MI VAN HA TÉNLEG UFO -k,AZ ÉGEN AZ ÉGGEL? NYEREG ALATT PUHINTOTT HUS?- NA HA NÁTHA A TE HUSOD? VIG VÉG ENDRUDNAK, VÉGE? KAPACKA? Fita, itt az ami benned, az az hogy félned kell, ami félelem vissza? ...az indonéz gyerek 20 tyuktojást tojt! ...Alien valóság a fényképen, fény kép? ...testenkivüli, élet után? -a filmen? ...FITA AI COPILÓT A FILMEM, ami van, amit most MJÉZINK és én, hogy pitim, mindent jóra, ami van olyan? -na az van, ami nem jó? -jó hogy elmult?-málik? -ha nincs halál? -fita az az, hogy ez egy robot létesitmennüük? -szar! -rasz? Fita, amit CONUK, az megsemmisiti őket is? -a vége? -a tul élőket? -nincs több tul élő? -tulkok? -fita ha van ellensegedd akár tudatosan vagy tudatlanul 1 nyul, jaja alád nyul? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... A Magyarok Istenlére esküszünk esküszünk, hogy rabok (bookKosok) robotuk, nem vagyunk, hanem szabad magyarok fénymadarak vagyunk, és csak az vagyunk? Mi is ufo-k vagyunk? UFO-k? -mede mad de mada? -fak? -in bolha az ingébe Hu? -huhu -madár? -Whooo...tüzet betüzokád,vagy akád?-kakÁtok? -a kádba sonka? -sózótt Erdélyi abárdolt szallona?-fatál? de hol a Székkel kapu, fakapu? 1.: 3/15. A KÉP? -ime a végleges ha lenne (len-e) lege legEnd (BbLILA lába köze) feltárás? EZ EGY BOBOT KÉPZÓ -KIKÉPZÓ BOLYGÓ, ÉS ITT AMIT AGY? -MIT ÁD AZ ISTEN,CSAK JÓT ÁD, EZ EGY ROBOT AGY -VELŐ, CON-CONPUTEREZÉS ÉS $$$... sissterezés SÖRÁTES SÖR -RÉTES PUSKA, A PUSKA, A PU? -CSÖVE $$$...? JAJA MOÉ BOTA BÓTA? Na itt egy olyan, hogy azok akik itt ösztönállataik -robotaik, itt azok ha most vannak EL HIVATOTTAK,AZOK MIND JÓ ÉS NEM JÓ HIVÓK? ISTEN BÁRÁNYA IM JÖVEL? AÁ KERESZT UT? Rögtön ha láttátok a The Chronicles of Riddic filmet, az az mikor a kiválasztottAIkat a barom álom -államányAIKbull, sokan vannak az el hivatottak,kevensebben a választottak, és egy kersztre vannak kifeszitva, azaz az ÁT OK ÁT KÉPZÉS? AKIK FÉL HOLTAK VOLTAK, ÉS FÉL ÉLŐK? Itt az van, hogy amit meg figyelek, hogy nakad,(nyiszálva?) kell lenni az hogy élni akarok, és csak a TUL ÉLŐK, A (koser?) DIETÁJUK JUHUK MARADNAK? KOROM ÓRA? FEKETÉK!!! HOGYA BÜNÖD VÉR PIROS, FEHÉR LETT MINT A HÓ, NA AZ NEKIK CSAK LÁTHATÓ? FITA, AZ ISTENT KI LÁTTA, AKIK LÁTTA, LÁTJA,LÁT666...NA AZ ÉN VAGYOK, EGY MAGYAROK ÉS VILLOGOK? -VIJÁKULLOK? VAJÁKULLÓ VAJÁKOSOK BOOKOS OK BOOKROSOK OKOSOK? Zett, most ha te benned van egy magyar szikra löket, akkor érzed, hogy a seggem, érzem, a nyakaMOOn MOnya Lizard mily nehéz? Tisztázni fogjuk, az el fita el? -na itt az hogy nagyar nyer? -jajaj a lova, nyihahahahaaa...nyer itt? FITA CSAK UGY AHOGY EL LETT ELEVE CSÉPELVE A CSÉP -NÉP HADARÓVAL? HADADÓ? - azaz fita 1998 és a felesÉgem, gyere te LÓfejü.fita ma is a gyerekekkel hogy UGY HANGOZOL MINT A PAPOLÓK,AMIT TISZTA SZIVEMBÜL UTÁLOK, szóval vett egy szar conputer, állandóan be lánggolt, (fita, ami a canadi magyrság, volt egy ilyan, ott végleg, mert csinááltunk egy Hols körüli utazást, most meé gegyszer, akkor is elekezdet lángolni ami mégmindig 1 Frtn a krumlis lángÖl?) és 1 frtn a krumlislángos és lángöl? 2.: Nem adott niknevet nyet, nye nyenye nyenyere no nonó... akkor adjál te, és FÉNYUR MOST MEGFORDITOTTA URFÉNYEFÉNYUR? Fita, a magyarok itt az ami fent!!! Na közbe, pl. -ma is, azóta, mindennap 1998 -2000 Szilveszter, kész a kávé? -és ő bilentyüzött egész 2000 Szilveszter, most te jösz, hátulról? Naz ami történt, az hogy láttam hogy ég, valósággal,ami olyan, hogy amit én is ár érzek, hogy ezt az őrölsegged? - fita (ma is még ég, és csókoljam meg a seggeteket,Mráia seggit, ha ez el tudNátrok?) most közbe hogy EZ EGY ROBOT KÉP, KÉPZŐ GÉPZŐ TELEPEIK!? Zna most ezt ma be kell tudjam lüni, de a fejetekbe,(fita csak nnyakosok vannak!!! -nyers nyaksok kaka sok) fita találkozok pont 1 milliónyi fényévre vannak, és itt kezdmenynyeztek volna...,és az van, hogy itt EZEK? -(vide itt ezeknek sok ür ürülékeik vannak, mindent meg fejelnek, le fejelnek meg fejnek? Jna most az az, hogy csak az ŐŐK TEREMTMENÜÜK LEHECCC...VAGY ECC PECC KIMEHECC...Ami van, hogy ezek kipucolnak, ládd had mondjam hogy mi van? Fita, az kezdődik, mikor ide beugrottam, az a szól szó sós SOS $$$...siss slicc... értelmébem,mindent kipucolnak a zsidóMOősök? -fita azok CON -OK? Ezt most a nem 3 éves kis gyerekünk ÜNK, vagy az őők ma született ellettette yorksire -Monngol ANGOLÁN Icca ccc...mallacuk rinya rinya vagy a ma ellettett gulászta kis baranyuk? Fita, most az hogy te nem vagy! - ha lenni akarnál, akkor kapsz enni? Sóval, most a mára álmom, kezdődik azzal, hogy apuénk,még általános iskolába jártam, és TÉGED SEHOL SEÓL $$$...SENKI NEM FOG BEFOGADNI! Na akkor is, most, akkor nem igen érdekelt, mert NEM VOLT MINT ENNÜNK, AZAZ TELJESEN RÁNK SZÁLLTAK A DÖGÖK, AKIKET A KUTYÁIK/D0GJEIK DOG GOD DÖG HANDOD? (FITA EZEK ROBOTOK ÉS MOST BESZÉL? -HA KI VA VÉGVÉL SZÉL, VÁGÁNY GAZ, ENGED A SZELEP, SZAGOLD??? -és leirtam a Mi is ufo-k vagyunk, ami megint ide jön,hogy itt kint vagyok, a zöld kártyámmal még nem jöttem ki,bankrabblásokat csinálnak, és most kijöttem,az a valaki, ládd bloondi isemer? Milánói amcsi nagykövetségen, egy olyan valaki aki magyar ok vala? -de betörtem az ajtót!-nektek erőszagosabb kell legyetek e világ? Sára, ára $$$...pöcs? --bögyike? 3.: Fita, most ezeket meg so kmindent ami nem jöhettem ki azaz, hogy miEeee...Na bloondi is magyar ok löket,(fita aki kezet emel a másik kára ára? -azt 40 trillon diporota át vizsla??? -DOG GOD? -NA MEG SZAG ÁT, HA MONDUK DUK, 40 TRILLCSI DIOP RITARDID? ) és most az aki a Milánói nagykövetségen, kellett hogy látó legyen! Na meg nyiltan az olasz MTÉK ÉK (szószerint!) testvérkeink, még a minisztáriumba valának, és rögtön megismernek és azonnal a kocanostra... fita azokat akikben még van egy szikra olyan, hogy a TISZTA CSALÁDOK, na zitt fita,mert itt minden az őők szarukkal csak kaWarva keverve lehet, azaz mit jelent az hogy CSALÁD LÁDÁD LÁD ÁD ÁLDOM OK? Sóval eltünik mnden adat róllam, (fita otthon is!) na most az 56 magyarok, ládd kirabolnak, és kezébe a kötője alatt, a kis táskám (minden iratompénzem) a PiglyWiglibe, és a fegyveres őrük, mutatom hegy elvette a táskám és mindem bene, engem fogtak le! (fita lehetett lánti a köténye alatt fogta,HA EZT TUDOM,ELVETTEM VOLNA TŐLLE, DE MOST AZÉRT, DEPORTÁLNAK) Na most akik kihozattak, a néne álmot látott hogy GOD GYEREKE! DEHUNGOD? Fita ez valóság, hogy álmot látott,és ugy hozatott ki! -ponzor? Ez a néne véigig mig itt, tudott irni, irta! (fita most az ő gyerekéi is, az én gondom lenne?) Most onnan, mindennap kaptam egy büntetést (tiket.meg megint kirabolnak főleg a kicsim rádióa meg kazt játszó, több ezer dollcsi a pa lányától kaptam, megrendelésre shevrolej olyan 20 ezer dollcsi) tehát mennem kellett, és ugy, hogy ténleg megdszöktünk,a kis felesÉgemmel, fita ő az örökélet párom, na meg van kerékpárom, nem három, hanem most is vagy 30 mühelybicigim? -de nincs időm semmire, csak erre, amit apuénk, csak irjál és sirjál? Sirok kasztrana maradandája, bandája? -ki a bőg ős? -zziimmeezzuummm...(fita nerég az egész föld lakosa magyarul klattyok vala, klatty klatty.na azoknak beszélhecc...fita ezek robtok!!! Na fita,amit apuénk, főleg a nagymamám meg apum, ládd már akkor is, megjelent a kis felesÉgem az álmaimba! -akit a olaszba a menekült táborba (Trieszt, fita ismertem kivülrül belülrül a várost? -az utcákat, és most még a környező tengarparti környéket is. emlékeztem rá?) NA MOST AZT LÁTTAM, AMIT ÁLMODTAM, ami itt most az.amt ma is hogy ITT VAN NEKÜNK A MÁS -OROTOK FOKHAGYMÁS NAP -VILÁGUNK? 333... te vagy a párom? -a kerékpárom? Most az már álom, hogy most küldött a felesÉgem, fita mnden ISTENNETES -ANYA,AZ A FÖLD ANYA IS!!! ANYA -AYNA? Tehát köldött egy FA VIRÁGA ÁGAT, A A AAA...FITA AKIK A FÖLDET EL AKANÁK NEM PUSZTI TANI, csak hadipar/patwar ÉS GONDOLÁTBAN SE ÖLJ, ÉS NE IS CSINÁLJ GYILKULLÓ KÉP-GÉPEZETEKET! NE XEXEELET $$$... ÉS NE XEXÖLJ, GONDOLÁTBANK $$$... BENG BIG BANK DANGGG... DE 1 MINT A LUNAK BANKÁR KLÁRA? KLERINET? NEM MEN SOHA VASÁRNAP, NINCS MI VAN A VAS ÁRRAL ÁRUIKKAL SÁRRAL? SÁRÁVAL SÁR ÁRA? ÁRUK $$$...ARA A RABOK ÁRA? A KIGYÓUGYIK RÁ MÁSZIK? Zna most, ITT EGY OLYAN GÉPEZET VAN, AMI AZ ÜRBÜLL ZÜRBÖL ÉZ VISSZA AZ ÜRBE, DE MOST EZ LENNE AZ ÁLDOZATUK? Most az, ezt láttam, és leirtem hogy JÖTTEM IDE LE,ÉS MOST EZ IS EGY VASBOLLGÓ, ÉS SOK SOK VAN MOST ÉDENTŐL?- KELETRE? TEHÁT NEM A FÉNY -TEJUT FELE, A SÖTÉT FEKETE VASLUKAK BOLLGÓAIK, INNEN LE, AZA AZ OLYAN, MINT MOST A CSILLAG VILÁGOK, HOGY EZ A GÖNCÖR SZEKERE VAGY A FIAS TYUK, VAGY A PELAZGOK? PELL KÉPPEL GÉPPEL ELLETŐIK KELTETŐ LTATÓ GÉPEZETEIK, REPLIKÁTOORAIK ORGIÁAIK, EDD EDÉNY TÁLUK JÁNYUK? TYUTYUK APRITÁSA KÁSA? NEM HANEM KIGYÓLYUK FAJTÁJAIK? tRöha, amt most itt a KÖZPONTUKBA VALÉK, és egy fekete olyan, LÁDD AZ EGY LUK? Most fita, az ami itt a TUDÁTLANSÁG UK UT, ez ugy, hogy NEHÉZ NEKTEK AZ ÖSZTÖNÖTÖK ELLEN RUGDALKÓZNOTOK? Fite, ezek akik OLYAN GONDOL ÁT LÁT? HOGY AZ ÜRT MEG HÓDITÁK, AZ BŐRE ŐRE GONDOL LÁT ÁT? -$$$... LÁT, MIT LÁT? AZ AMNI AZ ÜRBE VAN, AZ MAGA AZ EGÉSZ ÜR ÜRÜ-LÉKEK? Na most, EZZEL AMI ITT AZ HOGY EZEK MESTERSÉGES ÉGES ÉGNEK,HAJJA HAJJA... NEM HANEM AZ ÜRBE ÜRÜLÉKEK!!! FITA EZ A BOLLINGÓ IS AZ!!! NINCSAK MI EGYMENTŐ KÖTÉL VAGYUNK,NEM KERESTEK ENGEMET KÖTÉLLEL? 3aaa... Most csak azt, amt láttam, és az hogy ez egy ROBOT .KÉPZŐ ZÖLD? Nincsak ezt ŐK...NA ITT A TUDÁS UK UT KUT, FITE A MENNYEDEDDBE MENJ BE, A FÉNYBE, VAGY AZ ÜRBE ÜRÜ LÉKEKNEK, EZ AZ! -VANNAK MÉG LÉKEK? BALLATUN? NEM SOKÁIG? -a sonkádik, a kádba sőzva COFFOLVA ABÁRDÖLVE fokhagymalázba? -fita, ez rögtön egy kanibal bollygó, és itt ezek ezt, ami eleinte csak ÖRÖK ÉLET, és most az IDEJUKAT (idő ál áll?) MEG VÁLTOZTATÁ TATAK? Na olyan, hogy most amit láttam, hogy ENNEK A FÖLDNEK, AMI ITT AZ HOGY AMI EGY FEKETE -KAPUUK? -ÖSSZEKÖTETÉS VAN, EGY KB.- ILYAN NAGYSÁGI FEKETE VASGÖMBBEL? Na most, ezek azok, ami MIÓTA EZEK VANNAK, ÉS VELÜK KEZDŐDIK A KÁLVÁRIÁAIK? Fita, most az hogy AKIKNEK KEELLEK ÉKEK ELLENSEGG -ÉNEK,ÉS ÖRÖKKÉ ÖRVENDENEK A GYŐZTES SEREGE, ÓH MILY SORS LEEND? AZOK AMIT VISSZAHIVÓNAK HIVTAM AZ A CONUK? Ez megint meleg lenne, mert ha olvassÁtok minden HIT -IRATAIKAT,!!! Zitt most az, hogy én, most az hogy legyek, az az hogy nekem kellene legyen, ENGEDÉLYEM? -hogy vagyok? Most hossza lenne, hogy van egy olyan, mint amit... fita, itt elektroMOs kordnak, azaz otthon..fita, nemjön be, azaz elektromos konektor,(ez az hogy most itt bekonektolom,drotozom a ami világunkat) nem hanem vezeték? Na ahoz hogy legyek, kell lenni ugy házamnak, hogy bérlek, mellesleg itt minen BÉR LETT, ÉS CSAK HÜ BÉRESEIK (HÜBÉRES DÖGJEIK,NICSAK ŐK A KATONAS ÁG?-SHA AZ ÁDOZATOK, BŐGNEK? EL HAL HALLGATTÁS TATA STATÁRIUM EGY MUK SI SE? CSAK AKIK MÁR NEM FÉLEK, ROBOTAIK ROBBIKÁZNAK) VANNAK, és most fita, itt nem lehet az amti te AZ ÉN MAGYAROK CSALÁDOM, FOG ALMA ALARMA? Na vannak FEKETE ILYEN, AMI ITT CSAK EGY OLYAN, HOGY CSAK ENNEK VAN EGY VASGOLYHÓJA, ÉS GÓLYA, AZAZ MEGHOZTA NÉKÜNK A TAVASZT, NA MEG AZ OROTOK A DUGÓJA? Sóval, ahoz hogy TUNÉK érintkezni akárkimmel, ládd az enyéim, nem ismernek meg engem kivéve ládd ITT, AZZAL HOGY MI IS VAGYUNK? .Mi is ufo-k vagyunk! HA NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉLJEN, na most itt ahoz, hogy EZEN A SZINTEKEN SIN SZIN SING? -FITA AZ AZONNAL JÖNNEK A TÜZÖLTÓK, ÉS HA NEM MOST JÖNNEK AZ OKOL -BOLGÓJAIK, ÖSZTÜZE, HA MOST LÁDD... NE JÁTSZATOK, A TÜZZEL? -BE TÜZZ -TÜZEL? 3aáá... Zitt most az hogy...fita nem beszélhettek, (FITA, NEM IS GONDOL666... te mivel hideg rideg letéttél, te se a mise tise te s ha nem $$$...sertés? -és most az ami van, hogy itt CSAK ROBOTOLÓK OLLÓK ÉS ROBOT AGY ÁGY AGYU ÁGYUK ÁGYAIK ÁLMAIK VANNAK! Ziitt most akit én láttam, és az A CHON -UK -NUK -TRONUK? AZ EGY VISSZAHIVÓ? Most akik csak odáig el jutottak, hogy az ŐŐK KÉPÜK (FITA HANGJUK NIONCS, AZ TE VAGY A HAN GOD?) FINT GOD AZ ÉN GATYÁMBA,VAN NEKI???) CSAK, ÉS GÉPEZETÜK? FITA AKIT A TÖRVÉNY HOZÓK ÉS GYEREKÉIK, OTT NINCS OLYAN! TRÜHA RUHA RÜHE AKIKET ZSIDÓMOK ÉS AKIK MAGUKAT ZSIDÓMOK? MAK MAK MAK ...MA KING, MAKING MONEY -SÁRA ÁRA? (pénuk nélkül??? -.s áldozatuk nélkül?) Most lassan ládd az Erdélyi TriumviráTus? -6 -oldalon és a három könyval, ami tiltott vala, miért? Sóval, ez ugy, hogy ami itt van, az nincs! -ez lenne, hogy AKIK ÁBRAM HAM HAM HAM...NEKED ADOM ZSIDOM? ZSI AZ VAS? - VAA A HALLAH PU? FITA AZONNAL ARANY BORN NEW? -FITA, MOST SÉWÉDENBURG, HOGY AKIK KIVÁLASZTOTTAK, AZOK UGY, HOGY ODA VISSZA, ÉS NEM TUDJÁK HOL VANAK,(FITA ROBOTOK BOTOK ÉS BÓTUK, DRÁGA PÁNZEN VÉREN VÁSÁROLLTATA TOK? Jna most ezt Dombrádi GÉborunk is, hogy egy darabig, ládd ahogy itt magukra marandnak akiknek a kövövetlen férj felesÉg fityfiritty... fita ugy a felesÉgem édesanyja,mint az én édsanyám, 40 éves korukra, meg halt a férjük, és nem mentek férhez, mert mi ÖRÖK ÉLÜNK, ÉLÜNK? -JAJA MJÉZINKMÁRINK MÁRIA SEGGIT? RIA RIHA? MA MA MAMA? Most itt csak ÁLMÁBAN MA MA MAMA... ÉL AZ EMBER -GYEREK GYEREK -E? Most az hogy, hogy nem tudtam megközeLITeni enni? -etetni azokat, akik mondjuk a közvetlen szeretteim? -FITA AMIT TEGNAP IS, A CSUKRÁNKNAK MEG KELL NYILNI, ÉS MOST AZ CSAK AZ EMBER SZIKRA SZIKRÁJA? Na hogy az ürbe vannak ROBOT -LÉNYEK, zitt most azok csak, legÉNkednek? Fita, nem engedi meg senki itt, akik NEM JÖTTEK MENTEK MÉG ÁT A ROBOT KÉP-GÉPEZETEIN? Ezt még jobban meg kell bon-coljuk? AKIK A TÖVÉNY GYEREKÉIK, NA AZOK A ZSIDÓMOSOK,FITA, ITT A VAILLANY -KONEKTOR VEZETÉKEM NÉLKÜL, na most ugy se, hogy lopva, áraMUKat lopom? Nos akiknek van valamije, azaz csak a HANGJA HANGULATA ATYJAMAMA LÁTJA, LEHETNE, de fita, itt tejes egÉsz ROBOT BOT-BÓT BÓTA BUTA KONTOLLA VAN, ÉS AZT MOST AZZAL, HOGY AZOKAT, AKIKET EL KELL ÉRNEM, ELÉREM? ÉREM? MEREM,VEREM, VÉREM? FÉNYEM, SZEMEM FÉNYEM MMM... Innennn... na most mindehonnan, tejhát most az egész ez a robot képgépezetek, vida, mert itt az hogy MJÉZUS JELENÉS-EK? (UFO-k) NINCSAK TE MEGHALTÁL, ÉS HA ÁBRAM (ÁRAM?) IS HALOT, HALLOTT? -HALLOD? Amit akarok, ládd a ififiam,az agyad foss? -fita, ez egy véglegesen EGY ROBOT -OK -TOK TÖK HIT HIDD (DE HIDEGEN IDEGEN ÉNEK?) KÉPGÉPZŐDMENNYEK? NE MENJEK, A FEKETE SZEMETEKNEK? FITA, EZ MOST AZ, HOGY HA LÁTOM ÉN, MIDNEN AZ ENÉM, SIKITANI AKAROK, DE NINCS HANG? -HANGOD? -SZAVAK VAK VAK VAK... ...Nizzitek, est ugy, hogy ezt megváltoztaji nem lehet, akik élnek élnek, akik halnak hallnak? -az ürt, meg hóditani, ládd a Hódat? Holt? Naz az is egyfekete vasgolyó? -a gyrek, magyar? -származásu? Fita, te meg én anapunkba tente, és napzunk puzunk, ládd mi lehet az ürbe, pu? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Éljen Márcicuska Iduska, élek a szavak vak vak vak... értelmén, gyermek vagyok az ő keblénk, vagy ma született báránykaja gulászta, szopós malacuk rinya rinya röff... 4.: Kávézzuummm... viziOUzzuummm... A KÉP? -most nem a Dunántul fénybe, hanem egy olyan, egy aranygömb, jaja ezüstfolyók, arany tavak, és most fita,rengetek olyan szóllamok, amii igazibu zidu (fényörvénye törvénye) egy NAP -GÖMBBE VALÁNK, AKIK A NAP FI-AI -LÁNY-AI VAGYUNK? Most elég olyan, hogy mondjam vagy ne mondjam, ami mi az hogy gondolod (gold?) magad? -ez az lenne, jé hova? Naz az arany város, fita arany mezők, ezüst folyók, tavak vak vak vak...mi van ha a fény is folyó, és vannak a VILÁGMINDEN S ÉG, végtelen mert örök körök, és amit leirtam,hogy a gagya korc felete,meg alatt?- TENGÁRAINK? Zitt most az, hogy pici gyerek valék, és ezt én gondolom, csinálom, vagy most mi az hogy álom, álmodom? Ez mára, hogy ha örök élet van csak, már pedig, ládd én igy gondolkodtam, meg ma is egy kis gyerek valék, és itt??? -azt, nem tudja ész, de hova mész, felfogni? (fita a idő az ténleg áll, ládd a homokóra de te homok vagy?) Na most olyan, hogy a nyakam nekem onnantól fögva, hogy 3 éves valék, és leirtam 10 001... hogy egy hosszu zsidó mészárszék -vágóhid, és elől kőser hus kimérő, kis üzlett,rögtön mellette a szózzó, és egy reggel vagy estére, buggó pobnyvás fordkocsik, vagy 4 -5, és midnent kipucolnak a zsidóházábull, (apu nagyon denagyon gazdag valla,ládd Lindenfeldrá hagyta az egész portékát, nagy hires ruhaüzlet) és onnantól kezdve, ládd miért nem öltek meg, meg most apum...nézek rá, vi...azt nem, az álmom mmm... na azzal, az egész -világmiden $$$...- ég? -az enyém, (ma is a titekek,mert nem hagyhatlak el benntek, fita itt a nap? -pom pom pom... ) ami igaz, a lélÉK, (MTÉK?) álmában hazajár, ezt most megint, hogy ha ez van, akkor az élet örök? (erre az idöcsém,te rosszabb vagy, mint jitlermegstalinösszkötve,és te mindig ilyen voltál, leirtam egy párszor) -Fita, ezt akkor is tudtam, mert az álmomat nem tudták el venni, ami azóta állandóan nyomott -lökött vagyok, és mint hánynak a habok,hullámok mint buborékokat a tengereken? -na a testünk, az viz meg gaz, lenne? -töröt hajók foszló szálkái? 5: Most az hogy, ha egy van köztünk, akik gondolátban egy az Éggel? -fita miért nem oda menünk,és miért nem vesszük fel velük, az egy az egy kapcsolátot? Naz most az amt mára is, hogy EBBE, NEM LEHET BELE SZÓLNI?-NAMOST EZT AZ ÉGIEINK MONDJÁK! Közbe apuénk, ládd mikor 28(29.-ezt most láttam az egyikakasokrekordok házában, meg 79, na most már abba bele léptem a sáromba) akik mindig velünk vannak, és mikor elhagytam ugy hogy végleg, egy nagy nagy szivroham, ami dobbálódtam fel a plafonig, és nem volt verekedés, hanem apunénk, előbb mndent ami itt föld paradicsom, aztán nekem nem kell, menni akarok, na most akkor ezzel a tudatommal, ahol nincs semmi, és csak alszok? (fita kipurcant a szivem)Fita, mert most azt amiket leirtam, most az nagy nagy seggtség Isten seggedelme,nem Mára seggit, Jna a felesÉgem, fita örök párom, és ugy hivják,itt volt Zsuzsánna .Máriánk? Most amit akarok, hogy visszajöttem, s felvettem a kappcslátot az Orion csillagtengeren tul, na ott van a 8.-osztályunk, és csak annyi, mi lett a két öcséddel? -fita itt bennünk van amit ugy is lehetne mondani a KÜLDETÉSÜNK! SZENT ESZME,BŐZSME? Közbe ténleg katonák vagyunk, pontosan felderitők és előőrsök! Ha maradt volna ládd bloondival, de most itt az van, hogy miért nem öltek, meg amit beirtam,volt egy kedves Sandiégóba lakott, és ugy 25 -30 ezr dolcsi volt nálla,és bankrablás, és most ő inkább meg hal, de nem adja oda a táskáját, és nem kértők tőlle,na most mi van! (de itt is volt, azt hiszem otthon is,itt volt? -szeretet engem ja meg a felesÉgem) Na én előbb, megöltek volna, a 10 áldozat köztvagyok,üzent az ezredesel az unoka öcsém,(belügybe dolgozott, fita azokat a belügyeseket, akik velem találkzotak,hamar meghaltak-leirtam) és mondtam apunak, aki szerzett egy utleveelt,ha próbálkoztam hallani se akartak rólla, sőtt nem dolgoztam eleget, nem érdemlem meg... 6.: Ami van, én élő szó szól kaocslátban vagyok a mi ÉGIEINKKEL, meg apunénkkal, akik apunék (MTÉK) itt vannak, de egy olyan, hogy ők is fekete ruha, de belül fény van! Ezt most hogy egy FÉNY -GÖMBBE vagyunk, ami most át villan, azaz most akikkel a MI NAPGÖMBÜNKBE vagyunk, BÜNBE? -Fita itt ez az. hogy ez eleve lekozmált? De előbb, hogy ami most is bennem van, hogy ugy 3dik osztály... valék,hogy első osztály, na nekem is, apuénknak az egész kis gyülkezetnek NAGY NAGY ÜNNEP NAP VALA, MÁRCISUS 15 -Márcisis Iduska? Na apunk, fehér uttörü ing, de igazi, kék nyekkendő, kék rövid nadrág, térdig érő fehér zokni, lak ciipó, és egy NAGY NAGY KOKÁRDA, KERSZTÜL A VÁLAMOM mint egy golyótár, és meg jelenek , azaz felvonulás lett volna, és azonnal lefujták, vége,nincs felvonlulás? -na meg akkortályt mezitláb játszottunk, jó idő vala! Na a megélhetéssel, rémségesen megnyomoritanak bennünket,(ÁTKOZNAK) amihez mindenkinek előbb a saját családa,és csak örök szülő-gyerek -testvér kapcsolat,(csak össze lehet dolgzni, vagy jobbágy köcsögük vagy, és a klokátok klotyogtatod?) azaz SZÜLY SULI? -ami itt, most megint az hogy ezt hogy lehetne, hogy OLYAN HOGY ELLENSÉG NINCS! Most nem menek bele, de ha vannak KIVLÁASZTOTTAK, MEG MOST KIVÁLTSÁGOSOK,na most azok, végül is itt vagyunk, miért az ürbe akarnak menni? -miért mindennél tiltott, (FITA,HOGY ÖLTÖZNEK A KIVÁLASZTOTAIK, MEG A KIVLÁT SEGGECSKÉIK? -JAJA MA IS, BIKA VADITÓK?) hogy a magyar -magyarok gyerekek, magunkra meg egymásra találunk? Zitt van, Esküszünk Esküszünk hogy rabuk? -rab -book? Zitt az hogy akik NEM GONDOLKOZNAK,azok olyanok, hogy mesterséggek valamik? Ez hellen pinalátba is játszódik, és most amit valakik,ez az hogy 2002 -2-22, hogy a MI ATYÁNK,na én azon voltam hogy fizikailag is meg kéne tudnunk védeni magunkat? FITA AMI MAGUNK?FITA AZ TÉNLEG A FÉNYÜNK!!! Innenn... na az a valami, nem ember, de most a kiválasztottak előbb, azok RÁ? Fta, a NAPOT KI TEREMTETTE AGY CSINÁLTA, NA MOST MJÉZUS LÁTOD A NAPOM? -most ezt még, ide is be kell hogy jöjjön, süss fel nap? Kihagytsam, hogy visszajöttem, és 3 nap -éjjel, sem itt sem ott sehol, és most ugy,hogy tiszta szivembül, JÓ ATYÁM, NEM TUDOK SEMMIT KEZDENI EZZEL A RONCCSAL, A KÖVETKEZŐ PILLANAT, A FEJEM TETETÉTŐL A TALLPAMIG, AKKOR OLYAN MINT A FORRO OLAJ, FÉNY? -ÉS FITA, AZ A CSAKRA (CSUKRA) AMI MEG KELL NYILJON, NA AZT TE CSAK TE TUDOD, HOGY A NAPPODDAL DAL, SÜSS FEL NAP! ...Tul élni, a Solár System? -a fény végit? -lehetséges? NEM, és aki mégis, ha nem nyija ki a szémét, szemét? -na fita,most lett anti szemét? ...mi van, ha te tudnál repülni a fény -széllel? Fita, itt csak a fénybe, a fénnel nyel, meg vizbe kacsa van csak élét? -fémmel? ... na ez igaz lehet? Indonéz fiatal (fiu) tojt hugy tyuktojást? Fita, de van olyan, ládd a kisgyerek, össze csukta a markát, és egy kis csibe elkeztett csibegni? Fita, minden a GONOL LÁT, ÉS CSAK AZZAL, NA AHOZ FÉNY KEL KELL? Nincsak a terülj asztalkám igaz? -lenne? Az igazi MJÉZUS történetek, ládd éngem felsrófoltak,és mist én is, és most nem kevesebb lett, hanem fény fény fény...az éjszakába? ... vá vá vá... Márcisu 15 =6 meg három? -várom a párom? -a 6-tosnál? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Éljen Márcicuska Iduska, élek a szavak vak vak vak... értelmén, gyermek vagyok az ő keblénk, vagy ma született báránykaja gulászta, szopós malacuk rinya rinya röff... 1.: 3/14, A KÉP? Vajudás meddig? -mig ismét kecskemét emberek bürkök lettek? Kecskemét is kiállitja (állatait? nyalkavertbunkját, bunkók bunkós bottal de moé botuk) Csárda elé ki is tüzik veres véres zászlaját, monduk mi értelme van, ennek az egésznek, ez az egész? Zitt van egy magyar -közmondás, ördögökkel, ördögöt üzni? Zitt Eszes Tomi? -(az unikjával jártam tekőbe, vagy gimi, olyan gyosan számolt, mnt a felesÉgem, mint ma a Quantum cpnputa?) fita ezek bizon a keresztények coronás orszaGÁGÉGÁAIK? -JUTURSPUNA VÉDÓ BASTARDTJAIK BÁSTYÁJA? -szegén magyar gyerekek, kiszegecive? -emlékünk törÖlése? Zez most a tegnapi, hogy élek a szavak értelmén, és kik azok, akik cidáztatnak, de csak az is, ha szar vak vak vak...aggancsod azaz apu Kos (booKos) aggancsa a boozootokba? Fita, én az MI ÖRÖKFÉNYATYÁM -ATYÁNK NÉLKÜL, NA AKARTAM VOLNA LENNI, DE NEM LENNI? A BbLilAI iratokbank, hogy aki gondolátban is öl, vagy xexül, az a halál! -na most akik fegyvert fognak, amit most azonnal, is késő, hogy EKEVASAT CSAK KOVÁCSOLNI PARANCS -CSAL? Fita, ez azonnal, nekem nem parancsol főleg ha csal, na most itt vak vezeti a vakbarmAIkat! Fita, ez az egész egy mestersegged taknyol -tákolmáNUK? -jaja az akit imádtatnak az CONUK? A CIBERGÁGÉGÁJUK GÉGÁJA HAN GOD? -HORRR... GOD, DE AZ $$$... HA NEM VAGY? CSAK LÁDD A TEREMTÉS CORONÁJA A MA SZÜLETETT MAKULÁTLAN -SZEPLŐTTLEN BXÁS BUZÁS PUZÁS KÁSA-ARANYHAJA KAJA GYAPJA BUNDÁJUK? TERMTJETEK JÓ GYÜMÖLCSŐT, ÉS SONKÁT? -A SONKÁDBA? AZ ÜR, A KÖVÉRJÉT SONKÁD SZALLONÁD DISZNŐÓDISZ HÁJAD, MINDENNÉL JOBBAN KEDVELI? -A B? -BABA BÉBY, A LEGMÉLYEBB BAXXUS HANGJA, BAXÁS KÁSAJJA KASZÁS KASZA KŐ KASSZA? -na fita, láttam, azok olyanok, mint a CONUK? -TRONUK? AZ ÜR, SIONUK, FITA KIKET KELL VÉDENI, AKIKNEK NAPJA APJA ANJA VAN? FITA, ITT AZ A FOG ALMA, MOST AZONNAL LÁDD ELTÜNTEK? FITA, 2023 MÁRCIUS 14, AZÉRT HUZZÁK LE A Mi is vagyunk? -az kinek minek kell tudnia? HORRNIA AIDA?-fita, csak köhécselek, és Óh be hó, a habos sütemény, na itt csak azok vannak, akinek van saját ÖRÖK HALLAH PU? HAJJA A GYEREKE, AZ ANUKAJA SZAVÁT? SZAGÁT, TEJCSARNOK? Fita, Mi is ufo-k vagyunk! -azt ha nem láttátok volna, nem tudtátok volna ki okádni? -mi az ami nem az? -de csak az övék ké, kéjpedofeka -kéjmazovista...fita csak Ő ŐK VANNAK, ami pont az, hogy ha vannak, csak egy fing-od, elárulna RULLNA? Te vagy a fing az én gatyámba? 2.: Most az szörnyetegeiket ki álmodta? -álmodja ÁLL MÓD -DÓM? Fita, az lenne a HARMADIK TEMPTLOM, NA AZT SOHA DE SOHA, most lássuk,mert előtte, az ÉG ÉS FÖLD ELMULIK, azzal kezdődne az LEGUJJABB NAGYLÁBUJ BUJ BUJ ZÖLD ÁG, FITA HA VESZÜK MIDNEN AZ ÉLET FÁJA ÉS VIZÉVEL KEZDŐDIK DIK? -AZ TE KELLENE LEGYÉL EGYÉL? EGY ÉL? Most 1001 MOHÓ ÉJSZAKASZA, ÉVI SZAKASZT A FÁRÓL, PUCCOS LETT? VAGY SZŐRÖS CSŐRÖS? Fita, most is csak körbe tudom rajzolni, hogy TE NEKED, ELŐBB LENNED KELL, azaz azzal is hogy most kibujunk MAMA LUKA? EGY EGÉSZ ÉS EGÉSZSÉGES FÁNAK FAK? FÉK? Zitt kérdem, ez a bió élet, lenne ha nem lenne NAPFÉNY GYEREK? -GYERE KID, DIK? Most amiket ide be villogtam, sunyiba, na azokat akik keresik az ő magukat, át? -azok magyar -ok? -ez az mit látol, jaja látod a napom? -jaja ma születtem, az én napom, látod? -A PUM, ANUM -MUNKA PISI KAKA? ANU NA KI? A PU APU? SOCK & AL? -ALI PASA FAXA A RABOK? FFF...TI RABJAI A FÖLDNEK? AKI AMI? -NEM TUD ARA BUSUL? NINCSAK ITT ELLŐ ELLŐ KELLŐK? FEKVŐK? KELTETŐK? Fita, ÁBRAM HAM HAM HAM...NEKED ADOM A FÖLDED? Na fita, itt csak a HANGNAK, VAN EREJE, ZÖREJE? MENYDÖRÖG AZ ÁGYUK, CSATTOG A KARD,EZ LELKESITI A CSATÁBA A MAGYART? -NE MIVAN, HA TÖBBET ÉSSZEL? ÉSZ EL MENT? ÉS AZ HOGY ISTEN? -HANGJA? -FITA AZ TE VAGY!!! Naz előbb utóbb mindenki meg ismeri a magyarok, Istenét, vagy te hen? -Töhötöm? -tehetem, nem mert a magyar ok beszéd, NA TEGNAP a c2c-on, nagyon jó a gyerek, hogy BABEL TORORONY, na most az az, hogy itt már minden csak anya -god, azaz ami most a Qkörzés vége, na apuénk becsengőztek,(külön ül öl téma) hogy NINCS OLYAN HOGY HALÁL, MERT A NAP ISMÉT FELKÉL, KEL KELLETEN? 3.: Most az hogy ha ezek GOD? -ZITT MOST AZ VAN LEGKÖZELEBB AZA HALLUCINÁZI? Fithitlrljal, ami nincs, az egy LUK,(fita fekete? -seggluk?) és csak baxhatNUK? Na most, itt a mi magyarok, apuénk, neked előbb kell lenned,hogy megelőzve minenkid? -dik? - szeresshessél, és vissza szeretnek? (LógIca) Fita, én az hogy én mindig azt a szeretetet etet (FÉNYJÉZINKMARINK Marina Marina Marina... seggit) etett? Na most egy állandóan, hogy ha megtudják hogy én hogy gondolkozzoommm... AMI HA ÉN VAGYOK, AKKOR CSAK HA SZERETNI TUDOK? (fita itt a 7próba?) Na most azzal hogy meghalok érted? - nem!!!-azzal nemcsak fizikakilag hane, most a gondol látom? -na ami nekem most is fáj, hogy ki lettem elbrudalva a talán, fita itt nem izráel a tető, hanem akik bennünket meg be BÜNtetüztek? JAJA A CORONA ORSZAGA! -OLYAN HOGY MOST EGET FÖLDET RABBASZATÓ ADÓK? ZITT MOST HANGUNKKAL, AZAZ HANGOD? ELÁRUL? Vicca, hogy az igazi CONUK, az nem palesztiniába, hanem most az CÓNTRÓNUKINAKIK? -ÉRTEK A SZAVAK VAK VAK VAK..ÉRTELMÉN, AZ AZ HOGY MIKOR JUHTURSPUNA SÁRA, ládd amire menne a játékuk, miért nem vették be, a ruszkikat a JUHTURÓSPUNA SÁRA, SARUKIBA? Fita, a KUPPUK? CUPPP... AZ HOGY GOD, AZT CSAK MAGYAR -RULL? NA akik a máSOLátok? PAULINA INASOK? -VÉRALLAHFIÓUTÁS OK? -na olyat,hogy tupasz, ami nincs, azt létre hozni, ládd itt egy magyar gyerek, ha be tudott...zitt én 1947 ÉKELŐDNI MTÉK? A HANGUNKNAK MEG KELL MAR-ADNI, mert akkor, ha mi nem maradunk meg, magunknak, (senki) akkor azokóink, akiket behabartak? -ládd az örök háboruAIk? -na kérdelek, hogy hogy mi magyarok, örök vesztesek vagyunk, és most fita, azaz ha most te a győztesek mellé SZEGŐDÖL?- bérehesnek? -boyÁRnak? -betyÁRnak? -kutyájuhuknak? Innen...két zsivány közt, egy hazáÉrt? -folyik ki vére? -ki vére? -a kurvák -LATRAIK- HIMRINGYÓAIK, vére, follyon? -sárlik? Sárlik? -hoMOka? -lába közzé nyomok? -dugok? -aha az orod a duGólya? ...fita nitrogén cukor és só, na most vizbe, de tiszta most fény lett benne? -akkor mi van? -na ez lenne a DNS? Fita, mi a nap? -napi napi napi na...emlékeztek Árpád nagyárpi nagyárpi na... apum, meg mutatta itt van a határ, sáppal, 666...ár, azt csak az ember tud666... nem véletlen rémember? .fita, az élét csak a szavak savak lug hugy... értelmén, gyermek vagyok az ő kebelén, keblén, hol a tejcsarnok? -ma nincs tej, se tojás...görbe? -a gödörbe? -ürbe, segged ne türd be... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee...nyári -téli szállás, nagyszállók -kisszállók, (UFO-k?) de csak az Égi -Honainkkal, elmegyünk mi Égi -Honba, ami ha csak az van? -ugy itt is? -nem vagyunk mi? -fájdalomba, aki ami? -mondja? 4.: Kávézzuummm... vizió, de fény-folyamok és csak egy gondolát,pislancs $$$... otthon vagyok? Mi az emlék? -lék? -viziók? -ők? Otthon sok olyant, amit csak azok, akik valóban álmomba a lélek? -fita az lék, de az fény -lék? -fényjlék, a ti világosságotok, hogy az emberek? .lássák? Álmomba láttan a csodás üdvözitőmet? Most ha ténleg álomba, fita ez megnt, ládd a falomba fa -lumba álmomba? - fa luk? -jaja kis oázisok? Zitt akik most ez mit akarna, itt előadni, a lopott holmit? Nizzitek, ide csak belopni lehet, ládd a tolvaj éjfélkor jönni fog, na hellbe vagyunk, da ha csak örök éjel, éj/jel, hol a bili? -azaz mi nem az, és Bafaló Bill? Nem tudom ugy, hogy amit most áriázok, Hári Jányos? -hogy az hogy ami itt hogy itt a vége, fosss... ténleg nagy piros hold van, minek? Fita,itt semminek nincs jelentősége, addig, mint most az magyar -ország,amit mi magyarország -mennyország/ok, hogy ők egy az egyben, ténleg otthon vannak! Ezt ugy, hogy az ami a nyári meg téli szállások, azt ugy értjük, hogy voltak a nyári szállások, és télen, most hova mentek, a téli szállásokra? Ezt én igy akartam, na leirtam, hogy télen itt vagyunk, California nyáron meg magyarországon, csak én a családom (MKTÉK) nélkül, nem csinálok semmit, meg nem menek sehova $$$... 5.: Most kerestem a nyári szállásunkat, az az lenne, hogy ez a gollóbis,a mi függőkertünk? -na apuénk, becsngőztek,ami most ez ha nem olyan az, amit te akarsz,meg nem neked lett csinálva, most monduk, akkor mi van? Rögtön, ez ami ez lenne, most felvettük a fekete (gyász) ruhát, ami nélkül, ez nincs? Tessetek figyelni, mert az amit láttam, hogy a TÉLI SZÁLLÁS, az fent van a FÉNY -HONAINKBA,és ez az, hogy azok a magyarok, akik TISZTA CSALÁD-OK? 10 TÖRZSGYÖKERES SZÖVETSÉG TESTVÉREK,és most olyasmi, hogy a MTK? -na én azért, mert az egy futbal csapat vala, és most itt van a nagy bökkenő, hogy mi itt, helyőrségek vagyunk, -jelen pillanat, a fiam, bloondi sakk mattolkta Putint, s ahogy mondom, ha nem lesz ruszki -angloOnion atomháboru, akkor az angloOnion, ugyanaz lett mint a szovjet -gazár onion? -eleve rohadt? -érzitek a szagát? - Muxka 2 trillion a 70 trillonnal, ami monduk óriás atombaziuk...kb... 1millio bunker van, de az egész föld alatt városok, és utak? (fita millió számra tünnek az pacsorták,és azokat fen tartani pénzelni?-na most fita amit te látsz a bitófán, az ténleg egy juh? .jaja állat az állat? de husa? Na most, itt az hogy MTÉK? -az lenne a CSALÓKA móka, azaz akiben még van FÉNYJÉZINK szikra, annak sziva vágyik vissza? Most tlejeseen az hogy akik még hallanak? Na idő, fita van, de áll, vagy most az van, hogy amit az éjjel, hogy az hogy TÉLI SZÁLLÓ? Az az, talán ami bekövetkezett, de fita itt az idő?-most vagy soha? Ma most is, akik most velem (vér)szövetkeztek, most mi a fölgömb felszinén vagyunk,és a fényünk vagyuk, na az az, hogy mi gondoljuk magunk,(magam) jaja annak egésznek kell lennie, vagy nincs! -ládd JUHUKKT, jaja campó van az orodba, vezetnek,menn a bika hentes fele, lógg a töke1000 fele,na most itt mi nemez a barom állataik vagyunk,jaja jobbágyköcsök van köcsöGÉbb? ami ahoz először, itt hogy Jézus mondja, ÉN ELŐBB VAGYOK? 6.: Ezt apuénk,hogy neked a MAGYAR OK NAPNÉP CSALÁDOD, nem vissza kell szeretned, hanem megelőzni mindenkit! -ez az hogy vagyok? Ha nem ölsz, és most és most ha nemzabálod a coffölt, abárdolt (JUH YOU) hust? -fita ez egy kanniba robot -állat bolygó, és onnan?. visszajöttem 1999-cdecembérben és a lunkvatt fa alatt ücsörgök,lunkvattozok, és most egy perc, onnan,hogy a bollygó kifolyik, összafolyik alattam,ami lefele sodorja az egész égi bollingókat, és most fita, monduk az ür az övék lenne, ami irva van,hogy az Ég 1/3 laKosa pozdornya? Roppant érdekes $$$... hogy csak csak őők a kiválasztottak és most akik az ő KÉPuk, GÉpuk, imádják, azok a kiváltságosak? Na ezt megint emlitenem kell, mert mot vegyük az IGAZI JÉZUS TÖRTÉNTEKET, ami az itt olyan formába,ami ládd juhus lett és a király uk?Most az előbb hogy apuénk, ez nem olyan az, amit te akarsz,azaz szintén ZENÉSZ:EZ A KEZDETÜKTUL FOGVA,NEM AZ, NEM EZ,ÉS NEM IGY, UGY? -HUGY VAN? Jaja a vér bizon az hugysav -lug? Szóval, most a magyar -ok az szelek szárnyán? -fita gondolát át lát, és most az hoogy HOGY HOGY HOOO...Ezt, én ugy, hogy álmomba ténleg haza jártam, ládd a lu fa, lunkfa luk? -jaja most apuénk ajajajjj...Nizzitek, most ténleg nagyon velősen akartam, de EZ NINCS! Ez nekem azonnal, engem nem érdekel senki semmi hanem én ezt pontosan akarom tudni akarom tudni akarom...na most ezzel a testtel (tesztel) meg agyj velővel? -nincsak az a geci?Amit leirtam hogy mikor EZT VÉGLEG ELHAGYTAM VOLNA? -SMIRNA! -VOLNA! -FOSSS... NEM LEHET!!! OLYAN HOGY ÉN ITT IS VAGYOK, MEG OTIS? OTT IS, OLYAN NINCS! Fita,itt csak koromporok vagyunk, és kolompolunk, és csak kormolni mulni,és marni? -aka kapja marja az ÜRUR asztala?-azaz fita, itt ha nincs egy HANG? -ha ha az is juhus? -a bitófán,omlott piros vére, ártatlan halállal? -miattad lett vége,se nem én kipuufógóm, lámpám a dudám a cupplungom, lángot vág a kipufogóm,na recseg csattog csukd be a szemed,ha lenne? Innen...Ő eljön miértünk, mit, mit értünk meg, hogy az ürbe lünek bennünket, fita ha elkezdődik a végjátékuk, már pediglen, itt uj eget s fölldet teremtenek az egetlenek, ha nekik lenne ege? -megette a fene? ... első quantum (US) konputere gyorsabb millió évvel, mint a Super- conputer? -nicsak az idő áll, na meg fa száll? Fita, itt ki beszél, azaz ha nem beszél hozzánk többet? -fita, ezek ha csak pu pu pu...? -pupu? -csak osztódmak, és osztozkodnak a pupudon? -sőtt,,, verebek-vérebek verekednek a piacon, a száraz diszinószaron? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee...nyári -téli szállás, nagyszállók -kisszállók, (UFO-k?) de csak az Égi -Honainkkal, elmegyünk mi Égi -Honba, ami ha csak az van? -ugy itt is? -nem vagyunk mi? -fájdalomba, aki ami? -mondja? 1.: 3/13. A KÉP? Ha csak örök életünk van, akkor hogy volt, magyarország, hogy lesz? Fita, nekünk nem ez a romlott, romlandó testünk van,hanem az amit a MJézink jelenések, amit most tüzzel vassal töröltek, és most ezek, uj eget -földet akarnak, mert a magyarok nem hallgatnak? -RÁ JUH, VÁJUH RÁGOD JUHUS ABÁRDÖLT COFFOLT, MINT SOHA HUSÁN -GOD, DE A TE HUSOD? Egyszerühen, hogy ezt te gondolod? - gondol -od? -gondoltatják velünk, gondoltatnák? Őők??? -teremtettek mnket, ne mi magunk? -fita itt a mag-rull? -lenne nagybaszó? Zitt van a mag, az a magam? -most ugy, hogy van a fénymag, és a fém mag? -a fény is anyag, és most én, a mi fényhonainkkal nemcsak kapcsolát, hanem az van! -zitt most apunk, már köszöntek,és az hogy most azt mondom, én örök élek, az hogy neked megnyittatod a szemed? -(magom) -na minden magyarok MAG -MAGOK, ugy születünk, (maggal) hogy nyitva a szemünk? -ami ez egy olyan valami, ami ideiglenes? Tegnapra hogy van a V.-fekete luk? -és anak koromporja és spórája? -nincsak azok ránktapadnak, és ha tudnak, polarizálnak, azaz be PÁLoznak? -paliznak? Irán -arany born -new, ippeg csak akkor öntötték, aztán az arany -bika, rabbikások kása, $$$... ARANY VÁR, ÉS VASBETON DZSUNGELEIK? Zitt ami van, hogy az akik MJézink magam-hoz fel emellek benneteket, ami a levegőbe? 2.: Istenetek netek NESZtek? Hogy a fényben,(foton pofon egyszerühen ruha? -lepedő palás?-padlás?) minden benne lenne, és minden olyan hogy emlék? Fita, tegnap a c2c-on, a gyerek elég őszinte vala, ami most az, hogy én direkt a MTÉK -ÉK hozz hez höz, jöttem, akik megtarotáták az a TUDÁSUNK? -UNK, AMIT MA IS TÜZZEL VASSAL VALLAGOTOK VÉGE, HA CSAK EGY ZZZ.. NÓZI? Itt is midnen M-LÉK -FELE KEZZETEK? -MINDEN A KEZETEKBE VAN? Ládd a termiNátor, itt a kezem, a farkam verem, jaja de még milyen, na abbuil mász ki? A HANG? FITA A HUNGÁRAINK AZAZ HANGÁRAINK? -ÁRA? NINCS? HAN GOD? HUNOK? HU HU HU... UFO-k? -made mad de, magyar -ok gyártman -ok, nem a NUKINUK? -fita az hogy man -men? -nem men? Naz mindenek tetteje, az hogy most mi napba-fénybe vagyunk öltözve, és most akik a mi magunk? -magunk vagyunk? Zez most hogy itt is azt akarNUK, amit ha csak NUK? -baxhatNUK? -mert a fényben, a fénnnyel valami örök-csoda csorda csorba csürbe ólba élet van, amit itt...fita nem tudod, akárki vagy, gondolni se, gond öl? Nem tudom szavakakkal vak vak vak...azaz hogy itt most a beadást, és tiszta itt a vallaguk vége, végbelük a kamatyós -kamtyolást tojás, ami többet csak görbe, nem tojnak a tyukok, csak görbét? Itt tegnap du -estére,hogy meg mutAtom nektek a kipufogómat? Fita, csak az, és csak azt lehet gondolni, pu pu pupu, és az $$$... nincs popa, a pu? Fita, itt az a gondol át, hogy család fog alma $$$... soDRoma goMora rég, srégges régen suppp... itt többet minden feka? -fekáLya? -csak a füstje, vágánygáz korma szaga? 3.: Fita, ahol vagyok, most az a fényben van, és a fénnyel, és az az ami a Napba öltözet? Amiket itt be villgotam, ládd az hogy most meg mutatok neked valamit, azaz ahoz neked a szemed, ami lát, azaz most te vagy az örökvilágmindenség KÖZEPIN GÁZOL,KÖZPINTBA, amit a juhász, a bojtjál leszurta a fölbe, itt a világ közepe eoe, itt árulják a rózsát,abbull fonnak bokrétát, azaz nyakláncot? -pitypangóra tánc, körbe körbe... mig a bot nemgőrbe? A félelmünk, onnan, hogy az hogy halál, na Georgánk nagyon jó, hogy mikor a barátja a motorbiciglijével karambol, és mikor ki lett teritve, hogy annál hidegebb ridegebb gondol lát? -nicc hogy nincs semmi a $$$... vége! -nagyon őt is megütötte? Fita, 1984 July 4-re, most amit tegnap, hogy egy V -és most ott van a magmába a temtlomuk, *III* jaja ennek van egy vasgolyója, és must azok, akik FÉMMÉ VÁLTAK? Zitt rögtön, ugyis hogy ha ez is van, lenne, rendezni kellene a dolgainkat -utainkat? Fita itt ténleg csak EGY UT, MJÉZINK UT, és az FÉNYBE -FÉNY -HONAINKBA VAN? Nem volt nem lesz ami lesz $$$... coresz a moresz? EZ AZ LENNE HA LENNE, HOGY MINDENKI A SAJÁT FÉNYÉT, PÉNZ-ÉT ENNE? Na most az lehetetlenne hogy egy az egyben rögtön ÉGI -HONAINKKAL KAPCSOLÁT, ami most olyan,hogy egyéni kezdeMennyezés, ládd hogy te mit gonolsz meg csinálsz, na apuénk neked tudni kell!!! -jaja megkeresem meg találom az én kedves huszár csákóm? -a Király hágón? Nem Vereckei szoros? Innnenn... Brezsnyev elvtárs, a gazárizmos -a teistateista kommunizmus ( szovjetOnion lett angloOnioNUK) sok ember? -vála? -vállalatAIk? -de a te vállad na meg nyakatok görbe? -nyiszálva? -hrrr...Óh milyen, drága kő, az ilyen szent áldozat... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Idővel minden el V V V... válik, ha győzzük tudóvel? -minden meGOLDódik dik? -kid? 4.: Kávézzuummm... ne menj a vizbe, nem fulsz bele, ne mász (ssz?) a fára, nem esel le, (ne menj az ürbe, nem leszel ürülé? -mennybe? -kés villa olló nem gyerek kezébe való, de atombomba? Zitt ha olyanok nem lesztek? -már kész a trombózis,mint a kis gyererekek, semmi képen nem mentek be Istenetek? -országába? Ez irtó ki fan forditva, ha lenne forditotja,forditója, ugyanis.ma kérdeztem a ififiam, te gondolod magad? -ilyat csak a millomosok kérdeznek, ő csak a pénzre gondoldol. Most én, igy, mióta az eszem? -tudom, jaja ezt gondolni? -na ezt a fiam is, meg a felesÉgem kérdeztem nemrég, nem, nem gondolja magát. Na a zomgora kislány az zongoránál, játékot ismeritek, gondolkodom (dom) vagyok! Nizzitek, én mióta az eszem tudom, most azonnal én mindig örök gyerek vagyok, és én gondolom magam, és az vagyok, gondolát gyerek? -gyerek gyere,ne gyere? Fita most mire gondolsz? -Zén azonnal, ezt tudni akartam, hogy mie? -müe? -természetes? Mikor most találkozok, azokóinkkal, akit gondolni se lehet, ládd mindeniki, ezt csak akik millomosok, na ezt a komcsi Béla bátyám, erről csak akkor fogunk beszélni,ha pénzünk lett? Most nagyot ugrok,vagy kicsi vagyok én,székre állok én, egykettóre honvéd leszek én? Na akikkel most ezt nem tudjátok gondolni,talákozok, azok akiket mi magyarok,tulrull turul madaraink, akik mikor... fita nekem előbb egy péntek este,és most meg akkor is, eleinte nem mondtam meg,hogy olyan éjel 11körül,és kimentem,és most a M1 csöve vége a számban, és valóság, most fel is ki is emeltek, azzal hogy bennem beszéltek, ne hagy itt a gyerekéidet! Zitt ha valaki elhagyta, most az a halál! Fita, ez egy hall áll, de a hal is áll? -vizó viz nélkül? -de tisztan viz, a tekenőbe? -fabáull? 5.: Most azt amit gyerek valék, és az amit álmódok, az össze függ ezzel, és fita,jaja de a szovjetek,(GAZ ÁRKOK?) hosszan leirtam hogy meg akarnak ölni, és én keresztül tudok menni az utcákon,és engem nem tudnak elérni! Mellesleg, Kennedyéket? Most fita, most az ami ládd nekünk van MJézusunk, azt most nekik is van és ezentul konuk.nak nevezem, és az olyan, mint egy... hogy robot lenne, de az nagyon de nagyon előre haladott és egy tökéletes bábu, (ugy meg jelenésre, minden ami xexy xexxel él? - ládd, Freddy, IM so xexy? -amit csak mint KÉP -ZEL -LETT? -és csak xexxel lett ellett?) ami nem olyan anyag, amit nemcsak látni kell, hanem miez? Fita.most az agyam begubózott! Nincsak MJézust mindenki meg látja, azok is akik át szegelték,na most jönne be, hogy ez a CONUK halántéka? - akik ténleg a TRO- NUK? -rám többzör, igen Einsteinék dobtak NUKIAIKAT, - SIONUK? Zez most az, hogy át szegezte, ládd azt csak hinni lehet! Hinni vágyom, én mindig, hinni éltem végéige, itt meg lettünk baxva de ugy, ugganés senki még elképzleni se $$$... tudja? -fita egy végtelen FÉNYEK -TENGERÉN, AZ ÉLETNEK? -VAN EGY MENTŐ CSÓNAK? Fita, itt tegnapesti előszél, hogy az ami elmulik,azt én képtelen vagyok gondolni, mégis jaja apuénk, becsngőztek, elmulik majd a nagy homály a sötétség, na most felhőn tul, na be be villognak a mi...vicca, miután, megtörtént, az ÁRUL -ÁS LÁSS? Erre most nem tudok ugy, de mi történik,semivé vállás az $$$... hogy van egy áru -ló? - az lett a királyuk, nagy káruk, fita itt az angyal! -jaja megint apuénk, becsengőztek, na ami már, meg fertőzött!!! -50/50? -ezt most ugy, hogy nem jó gyerek! Fita, olyan hogy rosz, rasz? -szar? -szartan? - STNUK? -játszik a gyerek a tüzzel? 6.: Zitt, monduk ha Mjézus, 2000 évvel ezelőtt, sodRoma -goMora rég el pusztult volna, akkor most hol vagyunk? Egy bitta, hogy végül is, az egész földöng egy bankrácia, és egy katonai tömb, (fita pontosan 50/50?) ami most fita,minden annak a ami 2022 Karácsony uj évre,allahala buka, és annak a müve minden, ami van az MJézus, és most ez, juhus -od? -figyelitek a gyalázkodást kot kot kodács, midennapra egy tojás, na már kezd lemenni, a nap? Lement a nap a maga járásán, Sárgarigó szól a Tisza partján, sárgerigó meg a füle müle, szép a rózsám? -hogy váljak el tülle? -tülled? Ami van, hogy mi lenne, ha minden katona, nem ölök, na azonnal mag -át, a magját, na most itt azok fekete koromporok, és hamu, kezdve hamu -kamu robbikával? KajuNUK? Naz ezt senki nem tudja gondolni! Zitt megint bele keverem magam, a klotyok klogyogója, naz ha most monduk, zitt az hogy ha az amit Juhus you -hus, a király, az itt van, vagy mi lesz less $$$... Na amit KossutthÉK hekk? Fita, az az hogy ez megett mellett, azt a pénz -nem? -nem pénz, hanem ha az megett, azaz zitt az hogy csak ha akik most AZ ÉGIEINKKEL? -naz az ugy jön el, hogy itt van! Fita, ha nem lett volna az, hogy előbb ha én pontosan nem tudom meg, hogy nekünk magyarok, csak örök az élet -lett? -nem ha nem van, és ha nem gondolkodok magyar RULL? Na most, igen igen...zitt most az, hogy tudunk találkozni a mi ÖRÖK ÉLŐ? -apuénk, most becsngőztek, hogy mi van? Zitt vissza kozz? Te gondolod magad? Ezt apuénk, főleg apai nagyapám, hogy neked előbb lenned kell,(ezt még érintei fogom, ez MJézus, hogy hogy szeress, nekeg előbb kell szeretni!!!) és enned, és fényed? Ez az, hogy most te látni fogod, god, a fényed, ami eddig, ládd nem gondoltam, hogy én az álmom? -alom elem, féle szürnyü szerünyi, álmom lelem? Innenn... ami van, ezeket csak ugy, hogy hülyéskedek, holott, most NEKIK A KIS CSALÁDOMNAK IS VAN FÉNYE,(de nemcsak előbb hanem csak az!!!-az minden, és azzal, a tiedminden hatalom égen s földöng?) NA MOST JÉZUS? -ZITT FITA, MERT HA MEGHALT! MOST A TE NYAKAD IS NYISZÁLJÁK? NYISZ NYISZ NYUSZ PUSZI? -LYUKUK VAGY? DE CSAK A SZÜLEINK, ÉS A MIÉNK? VAGY LÁDD JÉSUS ADTA ATA JÓ KIRÁLY? MESTER A BŐSZ VIHAR DÜHÖNG, JAJA A KIÖNTÖTT A NÉPEK TENGERE zuggva bőggve letörte a gátat? -özönviz? ...fita, jó kérdések fel tevések, teve van 1pupu2? Astrológusok, csillagászok, találtak ennél egy jobb földet? -Nincsak az első, hogy minden föld egy, és minden szem, egy pillanat, és ott vagy? Látod a jóskaiikat?- józsidók? -van nem jó? ... a holdfuróval, elkezték furni a holdot? .-nem meg mondtam, hogy ezek lukat fiurnak a holton?- ha élne? -szavára be gyepesitené, legelejtek marhák? -jaja az oroszjányok a juhokkal? -ti gyepeltek, mit meg megeszükn,ha meg ellettek gulászta? Ládd az a egyszeri juh hukkt? Kosata, te is meg juHODtá? -hóttál? ... millyen lenne ha a marson születtél volna, mars a pichába? Marsa Marsa Marsa vakarja? Krati... ...oááá...