Kedves Motorbarátok! Jöjjön mindenki, aki szereti az öreg motorokat, márkától, bőrszíntől, vallástól, politikai hovatartozástól függetlenül. Túrázzunk, motorozzunk együtt Zala megye környékén, vagy éppen amerre kedvünk szottyan. Körmendtől Kamutig.
Nálunk 4-kor dörgött villámlott, és 15 percig esett. Csütörtökön jó idő lesz. Általában délután szokott zivatar lenni, akkor már otthon leszünk, vagy kikerüljük a felhőket.
Ez pontosan mikor dől el, reggel induláskor? Akkor írjátok majd ide be mielőtt indultok (vagy éppen nem), mert szívesen megismerkednék a csapattal, viszont esőben meg nem vagyok hajlandó motorozni... ...papírkutya vagyok, na! ;-)))
De milyen rendezvény? Hánykor? Siófokon pontosan hol? Ha lesz energiám és nem mondanak pocsék időt, akkor - előre megbeszélt helyen - esetleg összefuthatnánk.
Nem tudok pontosabb részleteket. Tavaly a Rozsdamarókkal együtt mentünk Keszthelyről, vagy 50-60 motorral. Remélem, idén is lesz vonulás. A délelőttöt ott töltjük, aztán valami alternatív útvonalon haza. Nekem nagy kedvencem az északi part, így esélyes egy Balatonkerülés.
Tényleg jó kis túra volt, elég szép számban voltunk, és köszönjük a medvehagymás étkeket is :)
Jól sikerültek a képek.
Tényleg beszéltem Janival, mondta hogy lesz 4-én Körmenden ilyen börze meg ilyesmik a Vasparipásokkal.Erről esetleg bővebb info hogy megyünk mikor hogyan?
Láttam Jani és Gabi is vasárnap elnézett a Kanizsai bolhapiacra de nem vettek észre :) kiabálni meg nem akartam.
Az idei terv az a 2393-sz. hsz-emben, lehet rá jelentkezni, módosíttatni, mindenre vevők vagyunk.
A 2411-es hsz-ben van a jövő évi terv. De lehet azt is csinálni, hogy a társaság 1ik fele megcsinálja ezt, a másik fele azt oszt jövőre csere, vagy bárhogy. :)