Uraim, kis pénzre van szükségem, de nyomban. Ezért most vasárnapig a GX-R99, 75ért eladó. Ha addig nem megy el akkor már mind1. Harminc'nègy888nyolc tizen1.
Egyébként, mit gondoltok, a két csúcsdeck közül melyik a jobb, vagy melyik bírja jobban a strapát? Az R99 vagy az F91? Azt hiszem, mindkettőbe rendesen bele van rakva anyag.
Szia! Ezen a héten már jó! Ha tudsz, szólj a kollégának, vagy ha jobb úgy, add meg a számát és lebeszélem vele én. Ráér a javítás egészen október végéig, akkor fogok költözködni.
Nekem az öccse van a GX-R88 as, az sem rossz gép, szeretnek én is egy ilyen szép masinát, csak ugye mindig az a fránya anyagi... Dobj egy teljes fotót róla, addig is had gyönyörködjek, oszt lehet hogy meg meggondolom magam. trancecafe@freemail.hu ra.
Nos, ha valaki mond nekem egy ellenállhatatlan árat akkor miért is ne? :-) Igazából az a bajom, -ahogy neked is mondtam- hogy nem használom ki őket. Hetente 1x-2x járatom és passz. Olyan 8x-ért lehet megválnék tőle.
Hello! Valóban igazad van, de egészségi állapotom sajnos most nincs a csúcson. Még egyszer elnézésedet kérem, ha jó neked a következő két hétben a kollégám megkeres és eljuttatja nekem a gépet. Üdv.
Egy GX-R99es deckem van, nagyon szép darab, nagyjából egy éve Dobronyi Attila javította meg nekem elég rossz állapotból. Biztos mindnyájan ismeritek. Sokáig hiba nélkül működött, azután sorban kezdett protdukálni különböző hibákat. Attilát szinte naponta hívom de folyton a hangposta veszi fel. Ezért most itt próbálok segítséget kérni. Egy ilyen finom készüléket nem szeretnék bármilyen szerelőre bízni.
Röviden felsorolom a problémákat: -Az irányváltás az egyik irányba (FWD irányból REV irányba) nem működik. Kézzel rá kell segíteni, hogy forduljon a forgófej, akkor nagy nehezen átviszi. Érdekes, hogy fordítva viszont tökéletesen működik az irányváltás. -Az előbbi hibát elviseltem hónapokig, aztán hirtelen jelentkezett egy másik: a bal csatorna haangja lejátszásnál csaknem teljesen elment, csak nagyon halkan hallatszik. Az erősítőn a balanszon csaknem teljesen balra kell tekerni, hogy kiegyenlítsem. Szerintem valami kimehetett az erősítőrészben, mert egyszer napokig maradt bekapcsolva a gép, és szerintem akkor lépett fel először ez a hiba.
Ezen kívül nincs nagyobb baja a gépnek, ez a kettő viszont elég mélyreható hiba....nagy reménykedéssel várok minden segítőt!