Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Fekete nadragkosztumben leszel? Nekem nagyon tetszik ha valaki vagany :))) Ha nem lennek medvealaku en a dalaarnaek csinkes polojaban mentem volna ferjhez feher csiposzoknyaval :)))
Minden elismerésem a Tied :)! Amúgy tényleg volt pályafutásom során legalább 4-5 vőlegény, aki maga szervezte le a dolgokat, sőt, egyszer egy örömapához is szerencsém volt, aki a fiának és menyének szervezett le mindent, szóval nem azt mondom, hogy nincs ilyen férfi, csak ritka, mint a fehér holló :)!
Hogy én milyen gyönyörű fekete nadrágkosztümot találtam a Daalarna stúdióban, hátul csipkebetéttel... Szerelem első látásra, bár mindenki el van szörnyedve az elképzelésemtől, dehát ha már egyszer ilyenben érezném jól magam, akkor ebben leszek. Az ára csak a necces, 180-260 ezer között csinálják meg, teljesen a megrendelőre optimalizálva, ezt egy picit soknak tartom...
Én se vagyok egy ilyen minden boltba bejárós típus. Ha egyszer megtaláltam azt, ami tetszik, akkor annál maradok. Szerencsém volt, az első szalonban megtaláltam azt a ruhát, amely nagyon tetszett, ezért le is foglaltam. És azóta se bántam meg. tegnap barátnőmmel kint voltunk az esküvői kiállításon, ő még csak most néz magának ruhát, talált is egy-két jót, én azonban továbbra is teljesen nyugodt maradtam, mert továbbra is a kiválasztott ruhám tetszik a legjobban. :-) Annyira várom az esküvőt, és közben szeretnék is túllenni rajta!
Ja és fejlődöm. 1 éve úgy indultam, hogy én nadrágkosztümben fogok esküdni, jó az... :))) Ehhez mérten felfejlődtem. Rájöttem, hogy esküvő - jó esetben - egyszer van és akkor már adjuk meg a módját. Semmi királynős pompa, de egy szép ruha szerintem mindenképpen jó választás lesz.
Én sem vagyok az a nagy boltról-boltra járós. :) Valószínűleg kinézem, megnézem, felveszem. Sok dolgot szoktam elsőre "megtalálni" és megvenni. A párom macerásabb, ő végignéz még 100 másik boltot, hogy visszatérjen az elsőhöz... :-) Bízom benne, hogy a ruhával is sikeres lesz a mission. :)
Nekunk tok jo a fotosunk, nem olcso, 110et ker, de ezert reggeltol hajnalig velunk van, legalabb 1000 de inkabb 1500 fotot ad dvd-n, egy gyonyoru konyvet amiben kb 150 kep lesz, es egy zenes show-t ami nekem nagyon tetszik.
En vegigneztem kb 100 fotost, 10tol kertem be ajanlatot, horror arakat kaptam ez a csaj volt a legolcsobb. En a gimiben vegig foto szakkoros voltam, kicsit ertek hozza. Na nem vagyunk rokonok, abbahagyom :))))
Igazából 2 fotós között vacilálunk. Mindkettő kb. ugyanannyiért vállalja, de az egyik kb.80 képet adna 13x18-s méretben, a másik pedig 120 képet adna 10x15-s méretben. Ez adja a fejtörést, a 10x15-s nem túl kicsi esküvői képnek?
bocs, hogy csak így beleszólok, tavaly volt az esküvőnk és akkor elég aktív voltam ezen a fórumon. A fotóssal szerintem úgy érdemes megállapodni, hogy odaadja az összes képet dvd-n. Ez persze járhat felárral, de sincs nincs többé kiszolgáltatottság.
Szvsz a fotósra nem kell sajnálni a pénzt, mert az emlékeken kívűl a fotók és a dvd(videós) marad meg. Nagyon jól nézzétek meg a referencia anyagokat, mert szerintem sok kókler van, akik teljesen átlagos képeket csinálnak.
Szokott ide néha írni Tux, na nekem a színvonal nála kezdődik. Félreértések miatt nem ő volt a fotósom.
AMúgy ha bármilyen más témában kell segítség szívesen segítek, nekünk egy 160 fős lagzink volt, ami nagyon jól sikerült.
Sziasztok! Én ma tévedtem ide először. Végigolvasgattam a hozzászólásokat és szeretnék visszakanyarodni egy korábbi témához: a templomba bevezetés!
Tudom hogy apának illene, vagy vmi hímneműnek, de engem az Anyu nevelt fel teljesen egyedül. Ezért én arra gondoltam, miért ne vezethetne ő a templomba? Ugyan azóta van már élettársa, de én önálló életet élek 10 éve és nekem ez az ember nem annyira "közeli" hogy át tudnám érezni a dolog súlyát.
Nem tudom, hogy ti Pestiek vagytok-e? Talán vidékebben olcsóbbak az árak. Szinte minden egyéni megbeszélés kérdése. Nálunk a fotós úgy volt, hogy van egy alapcsomag (meg van határozva, hogy pl. 30 db. kép készül a polgárin, ez 10 ezer forint, stb), de mi megbeszéltük velük, hogy milyen szabadtéri fotókat szeretnénk, hova nem akarunk menni fényképezkedni, és ez módosítja az árakat azért. Szerintem majd inkább az unánrendelés dobja meg az árakat, mert nekünk a teljes alapcsomag (utánrendelés nélkül), 20 ezer forintos kedvezménnyel olyan 40-45 ezerre jön ki. De ez úgyse ennyi lesz, mert biztosan több képet szeretnénk majd előhivatni, mint amennyi az alapcsomagban van, és ehhez jön majd még hozzá az utánrendelés.
Én is varratni fogm, mert egyfelől olcsóbban kijön, meg tényleg olyan lesz, amilyet szeretnél. Sok szalonnál is ugyanúgy női szabó készíti.. (lásd pl. amiről korábban volt szó, a Bertók B. utcában, a Gellért szállóval szinte szemben). Az esküvő után sztm én el fogom majd adni a ruhát. Elég sokat számít az anyag is, amire totál rá vagyok most kattanva, az a shantung.
Nekem még nincs meg pontosan, milyen lesz, de valami hasonló stílust szeretnék majd, mint amilyen a képen van. :)
Na, akkor felteszem a képet. Igaz, ennek nem négyszögletes a dekoltázsa. Egy kis uszálya is van, de a Cosmobelláknál ezt fel lehet csatolni, és máris eltűnik. Js, és ez ekrü színű ruha.
A Nők Lapja Esküvő (2008-as) címlapján van egy ruha, ami nekem nagyon tetszik. Csak annak az alját nem tudom, hogy néz ki, mert nem látszik. És sajna nem jöttem még rá, melyik kölcsönzőből van. De az olyan kis helyes, azt kapásból fel is venném:)
Nekem kis abroncsom lesz, mert a ruha eséséhez kell, de valószínűleg képeket csinálunk abroncs nélkül is, és este a téncnál már lehet, hogy nem fogom viselni az ebroncsot. Próbáltam a nélkül is, de úgy az esése nem volt olyan szép. Herótom, mikor az abroncs látszódik, már mint a vonala. Na, ennél a ruhánál nem látszódik. Egy fél méternyi kis uszálya van a ruhának, de ezt fel lehet tűzni, s akkor nem látszódik. Ezt maximum a templomi bevonuláskor használnám, de majd még meglátom. Egyébként az enyém is pánt nélküli, mert ilyet akartam. :-) De mindenkinek más áll jól. Ga gondolod, tudok bedobni egy képet egy olyan pántosról, amit én próbáltam. Gyönyörű volt a ruha esése, ugyanolyan, mint amit végül választottam, csak annak vállpántja is volt, ezért nem választottam. Nekem sokkal jobb áll a pánt nélküli.
Noesz, én is hasonlóképpen voltam. Tudtam, hogy én ugyan nem fogok minden hétvégén szalonokba mászkálni, szerencsére a legelsőben találtam is olyat, amilyen elképzeltem. De az eredetileg kinézett ruha nem állt annyira jól, mint gondoltam, amúgy sem volt annyira szép, amit választottam végül, mert fehér színű volt.
Messe, hidd el, ha betérsz egy ruhaszalonba, és felpróbálsz egy-két ruhát, úgyis látni fogod, mi áll jól, s mi nem. Nyugodtan lehet a megérzésekre hagyatkozni, mert azok ilyenkor sose csapnak be.
A királynős nekem sem jön be. Se abroncs, se uszály, se hatalmas szoknya...és, úgy látom, viszonylag ritka az olyan, amire ezek nem jellemzők. Szerintem varratni fogok. Egyrészt ezért, másrészt, ahogy ismerem magam, le fogom amortizálni a ruhát teljesen - meg nem szeretnék amiatt kimérten mozogni/stresszelni/óvatoskodni egész nap, hogy vigyázni kell a ruhára. A szülővárosomban (kisváros) varratnám, még talán olcsóbban kijön, mint a kölcsönzés.
Meg keveset látok olyanból is, aminek van pántja. Annyira megy most ez a pánt nélküli, nekem pedig biztos nem olyan lesz; sőt, igazából a kivágása a leglényegesebb számomra. A szögletes tetszik nagyon:) Meg arra gondoltam még, hogy hosszú csipkeujja lesz:) És még ezen kívül kabátkám is hozzá, amilyen fázós vagyok, még ez is kevés lesz...
Nekem is könnyen ment a választás, neten kinéztem (rögtön beleszerettem), bementem a szalonba, felpróbáltam, s közöltem a hölggyel, hogy ez jó lesz, e mellett maradok. A testvérem mondta, hogy becsületből próbáljak fel még egyet :) Örülök, hogy ilyen gyorsan ment, nem lett volna kedvem szalonról szalonra járni, s próbálgatni a ruhákat...
Nálam egyész egyszerűen úgy történt az egész, hogy neten megnézegettem, milyen vonalirányú ruhák vannak. Ez a nagyon nagy bó, rakottszoknyás, királynős típusú nem tetszett, eleve tudtam, hogy inkább a karcsúsító típus tetszik. na, megnéztem, hol lehet bérelni olyat, elmentem ebbe a szalonba úgy, hogy ha lehetséges, itt találjak is valamit, és sikerült is! Mondjuk bizti szerencsém is volt. Időd még van, csak arra vigyázz, hogy a jó ruhákat (bármely irányvonalú is) hamar lefoglalják. Végülis, én december elején foglaltam le a május legvégi esküvőhöz. De már pl. idén szeptemberre le volt foglalva az a ruha, és idén csak háromszor adja bérbe a nő, mert csak így tudja a kifogástalan minőséget garantálni. Már ketten vagyunk, nem tudom, más lefoglalja-e még, de tuti, nagyon szép. remélem, utánam foglalja le, mert akkor én vehetem fel elsőnek. :-) Szóval, időben neki kell állni.
Hát éppen ez az, hogy viszont annyira tetszik az a meghívó, hogy nem nagyon szeretnék másikat. De azt hiszem, felhívom őket, és érdeklődni fogok.
Én varratni valahogy nem akartam. utána végülis, mihhez kezdek vele? Hova teszem? Kidpobni biztos nem lesz szívem... meg nem vagyok ebből a szempontból az a türelmes típus, hogy menni méretvételre, aztán próbára, kiválasztani a diszítő elemeket, folyton megnézni, hogy halad a varrás. És a végén ha mégse lesz olyan? Ki kell fizetni, ugyanakkor nem biztos, hogy úgy érezném, ez az igaz. Szvsz érdemes inkább kölcsönözni, de megoszlanak nagyon a vélemények.
Farthinggale, ha a meghívós 2 hétig nem bír visszaválaszolni, akkor érdemes elgondolkozni egy másikon. Szerintem.
Ruha: én is azért morfolok a cipőn, hogy nehogy próba közben derüljön ki, hogy én mégsem fehéret szeretnék, mert nem áll jól. Nos, akkor elébb a ruha jöjjön. Azok is úgy fogynak a boltban, mint az időpontok? :-) Azaz: mennyivel előtte kéne nézegetni? Pláne, hogy még jelentős súlyfeleslegtől is meg fogok addira szabadulni, így 1-2 mérettel is csökkenhetek, ami jóóó. Szerintem éppezért ráérek májustól keresgélni. Lehet, hogy jobb lenne varratni, nem tudom.
A fehér színt én is nagyon szeretem, mégis inkább az ekrüben láttam szebbnek magamat. meg azért az is hozzátartozik, hogy eleve csak ekrü színben volt olyan stílusú ruha, ami nagyon tetszett. és a mamám is az ekrüre adta az áldását, mikor felpróbáltam, egymásra néztünk, és tudtuk, ez az igaz. pedig 7-8-at is próbáltam. Én egyszínű virágból szeretnék csokrot, lehetőleg valami szép vajszínűből, de hogy milyen virágból, azt még nem tudom. Kisebb fajta csokrot szeretnék, hosszabb szalagokkal. Nekem a hajam úgy lesz, hogy hátul a tarkóm felett egy kis konty, és alatt betűzve a átyol (alulról induló fátylam lesz). Most februárban akarom megejteni a fodrászt és a kozmetikus próbákra.
Igen, mondjuk nekem is szoliznom kell majd előtte jó sokat...én is annyira fehér vagyok, hogy mindig betegnek néznek...:) Viszont a tapasztalat nálam azt mutatta, hogy a fehér kevésbé sápaszt, mint a pasztell színek. Vagy lehet, hogy csak én akarom ezt hinni, mert általában véve is szeretem a fehéret. Mindegy, a csokrom úgyis élénkebb színű lesz, meg a hajamban is lesznek piros meg rózsaszín virágok, az arcomon meg bohóc mennyiségű pirosító...(azt amúgy is szeretem):)