Mégegyszer bocs! Az Y kocsi, az a hosszú, négytengelyes gyorsvonati személyvagon. Trafó ügyben nézz körül a Börze topicon, tt-modell kolléga árulgat TT-s cuccokat, árai korrektek, és Neked szomszéd, debreceni. Vagy: www.csikos-muhely.hu
Utaztál már az M7-en Siófokra? A jobb oldalon a kaposvári vonal keresztezésénél (az ipartelepen) egy jó kispénzű ötlet van (de láttam már máshol is ilyet). Sajnos fényképem nincs, ezért megpróbálom leírni: A gabonatároló silókra (2x4 db) üdítőitalreklámok vannak festve (nem a CC, hanem a PC termékei). Az egész úgy néz ki, mint egy-egy üdítősdoboz. Ez adta az ötletet: üres 0.33 l dobozokat ügyesen összeforgatva (hogy a vonalkód ne látszódjék), a tetejükre egy-egy kúpot fabrikálva és azokat festett szívószálakkal összekötve egész jó és érdekes épületet lehet szvsz összehozni.
Persze lehet kedvenc malátaszörpünket is népszerűsíteni... :-)
BeTTina-nál Halberstadtban már van, 53Euro. Szvsz. inkább Kühn, a Piko Taurusai alapján. MÁS:
Uplink! Sajna nem, és ma nem is tudtam beszélni velük, karácsonykor meg bezártak, elvileg máig...:-((
hamel! Valami nagy gáz van a forgóvázakkal, vagy az egyikkel. Szedd szét, és alaposan pucold ki, csúszó kerék nem lehet egy ekkora tömegű mozdony alatt! Vagy: csíkos-műhely, ha nem boldogulsz.:-)
Üdvözletem a megszálottaknak! Újjév tiszteletére, egyszuszra végigolvastam a topikot! Nagyon érdekes volt. Amiért ide merészkedtem az az, hogy "örököltem" egy pár drágaszágot, TT méretben. Mivel elég régiek(szerintem legalább 20 év fölöttiek) eldni nem akarom, inkább kezdenék vele valami okosságot. Sajnos, csak négy mozdonyom van és egy pár kocsim. Nuku sin, nuku trafó. Először is ezeket kellene beszereznem, aztán jöhetne a többi. Ha esetleg használt, fölösleges készlete van a fentiekből, akkor némi pénzmag ellenében szívesen veszem (félre ne értse senki, nem ingyen kérem, hanem korrekt áron). Emil elérhetőségem ratvain@t-online.hu (Nyíregyháza mellett lakom). Kicsit később felteszem a képeket is csak át kell konvertálni, met túl nagyok...
Amit Uplink kolléga leírt, én is megtapasztaltam, javítottam is. De rosszabb az, hogy a forgóvázban csak a két belső tengely szedi az áramot. a legbelső meg nem hajtott tengely és úgy vettem észre, csak ritkán forog rendesen. Többnyire finoman csúszik, vagy fennakad és nem ér a sínhez. Ilyenkor csak a középső tengely szedi az áramot. Amióta PWM tápot használok, sokat élvezkedtem a szép lassú menetekkel. Ilyenkor néha megakad a gép, ahol a pályán fekszint hiba, vagy szakaszhatár, kitérő van. Nagyobb sebességnél átlendül. Csak a Szergej csinálja, más gép nem. Olyan, mintha a nem hajtott időnként lebegő tengelyü kerékpár lenne az oka az egésznek.
Az árambetáp annyira szarul lett megkonstruálva, hogy az én Szergejemmel is ez volt a baj..
Amennyire én látom a következő a probléma:
A két forgózsámoly 1-1 csappal lehet úgy ahogy rögzíteni, ezért a zsámolyok "lógnak" kissé; a forgózsámolyokon van két-két rézlap, melyek végei hajlítottak és a géptest - szintén réz - érintkezőihez érnek hozzá elméletileg...Na ha valaki mondjuk 3x szétszedi a gépet, akkor ezek a sz@r rézlapkák behajolnak és máris nem érintkeznek....
Kicsit érzéssel ki kell egyenesíteni a rézlapkákat és probléma eltűnik...