Sziasztok! Ide várok mindenkit, akit érdekel a kutyák, cicák szőrápolása, otthoni és kiállítási fazonok, minden, ami ezzel összefügg. Szívesen látok gyakorló kozmetikust, kezdőt, és amatőrt is, kérdezzünk, segítsünk egymásnak. Bízom benne, hogy sokakat érdekel ez a téma.
Egy kullancs korul igy be volt pirosodva es olyan volt mintha holyagok (vizholyagok) lennenek a piros folton. Ket ora mulva a pirossag csokkent es kb egy -ket centire a kullancstol egy piros kor alaukult ki. Nem mertem hozzanyulni elkuldtem oket allatorvoshoz hogy nezze meg.
Kertem hogy hivjanak fel hogy mit mondott az allatorvos.
Adhatok hozzá!de nem mész messzire vele!életlen mind!egyébként szinte tökéletes állapotban van!ezt nem is értem mi baja lehet ezeknek a gépeknek?az aesculap gép elmult 30 éves és úgy néz ki mint az új:DDDaz akasztója nincs meg mert még ujkorában levettem mert zavart:))de hajlítok másikat ha kell:)))
Kedvesem eszemben sincs felrobbanni sőt jól szórakozok rajtad de tudod mit te vagy az okos bíztass mindenkit ,hogy haggyják abba a melót több lesz nekem!és ezt köszönöm neked de tényleg .a 4 géphez gratulálok nemtudom csak dicsekkedsz -e de ha nem akkor részvétem totál palira vett az asszony szerintem a körmözés sem ajánlatos neki bár most nagy divat kutyakozmetikusból műkörmösnek lenni hiszen azok degeszre keresik magukat tudod mi a hányinger keltő az egészben amíg valaki kutyifodrász azt mondja imádom a kutyákat ez a szenvedélyem meg ilyenek amikor nincs belőle lóvé már nem is szereti annyira a kutyákat meg hirtelen rájön káros az egészségre ezt elötte nem tudja egy felnött ember!na mindeggy kérlek folytasd amit elkezdtél mert az nekem csak jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!szia!
Az lenne a kérdésem hogy kutyáknak színes kontaklencse kapható-e valahol ?
Amúgy szinte hibátlan a kutyus csak egy kicsit lehetne sötétebb szeme a standard szerint és ha a kiállításon behelyeznénk arra az 1-2 órára akkor jóval tovább juthatna .
Hehe, üdv errefele :-) Amennyi gépelnivaló Lottin van, arra bármi jó :-DDDD
Na komolyan. Vannak kicsi házihasználatú gépek, amire neked kell arra az is tökéletesen megfelele. Pl moser rex.
De ha úgy gondolod, hogy beruházol egy rendesre, akkor Moser Max 45, Andis, oster, bármyelyik. Ezek már 35e fölött vannak, és plusz meg kell venni a fejeket hozzá, de annyiban jó mint a kicsik hogy cserélhető fejesek. Ergó ha a fejnek végleg kimegy az éle, akkor elég csak másik fejet venni, nem kell másik gép. a kicsik nem cserélhető fejesek.
D nekem is olyan volt az első, és még mindíg jó, és az éle se ment ki. Pedig annó sokat használtam. Most már 12 uszkárra meg pár egyéb arra tévedő állatkára mondjuk kevés :-)
Nekem moser max 45-ös van és egy Andis. Az andist jobban szeretem picit, de mind jó.