Térj be hozzánk
ha ellenállhatatlan vágyat érzel
az európai filmipar remekbe szabott példányai iránt...
Hozz lelkesedést, humort, és persze képeket:-)
Nem vágunk ki ha némelyik másik földrészről való, ha elég sármos...;-)
Bájgúroknak tilos az átjárás
Hendry beszélget egy pasival, angolul, természetesen, és most pont olyan résznél tartanak, hogy a pasi magyaráz neki:) Hendry meg olyan átéléssel tudja válaszolni neki, hogy aaaah, aaaah - megaLOL:) legszívesebben felvenném a telefonommal:DDDD
Erről mindig a szőrtelenítős reklám ugrik be, amikor megjön a pasi és a csaj épp annyira gyorsan szőrtelenít amilyen gyorsan a numerát utána letudják, ilyenkor az jut az eszembe - ennek mi a francnak szőrteleníteni, vsz egy medvét megdugna és még csak észre sem venné:(((
Bibis!! De cuki!! Azért küldök virtuális puszit!! Hátha jobb lesz... :)) Hófehér: a múltkor majdnem megvettük... *nem rajtam múlt* a Tecsóban, de anya nem volt túl jó passzban, szóval majd next time... :))
Na, most ne röhögjetek nagyon... Itt olvastam, hogy így magadra veszed a függöny, meg úgy magadra veszed... Gondoltam jól van, hát legyen... De az már gyanús volt, amikor ezt az átláccós dolgot olvastam... Néztem, hogy azt hogy csináljátok, hogy a függöny átláccó lesz egy kis víztől? Hát hülye Miss Gé nem végig szőnyegre gondolt??? :DDDD *már úgy elképzeltelek titeket szőnyegbe csavarva...*
Hélia, jó utat! (sajnos rendetlenkedik a netem, úgyhogy addig köszönök el amíg tudok!)
Érezd jól magad és ha vki DT DVD-ket árul olcsón az utcán, ne hagyd ki az alkalmat! Majd igyekszem tartani a frontot David téren, egyébként meg az írásba menekülök:(( *szip-szip*
D: Annyira fogsz hiányozni Hélia! Nem is tudom kihez forduljak vígaszért.......( nagyobb csorda éhes nőnemű rajongó közeledik)
Fairy: Ne aggódj, Hélia, én megvédem a mi drágánkat!!!!:))))