Na skacok, adidasnál sem, de még a kicksologyn, vagy a kickgude-on sem írtak semmit arról hogyan is működik az új T-Mac IV fűzőnélküli cipő. (bár képet már én is tettem fel, de fogalmam sem volt a működésről.
Exclusíve képek csak nektek. :)))))))))))) Nagyon izgalmas cucc. Ha jól tudom 125 dolcsi lesz majd.
A Denver természetesen jóval jobb csapat az Orlandonál. Az Orlandót nem azért szeretjük... :o)
Szerintem azért annyira gyenge nem lesz az Orlando jövőre. A guard sor elég erős. Sőt szinte túl erős, mert Jameer Nelson is lehetne akár kezdő... Befog ugrani szerintem is még egy csere.
Goodent állítólag azért cserélték, mert nem túl könnyen kezelhető játékos... Másrészt nyilván Howardra akarnak építeni. Aki egyébként a nyári ligákban jobban teljesített mint amit én vártam tőle. Nyilván valódi PF-ek ellen azért enyhén szólva más lesz a felállás... Én mindenesetre drukkolok Howardnak...
Hát szvsz lassan jobban járnál a Denverrel... Egyre gázabb a Magic megint...
Denverben tavaly a kezdőcsapat így volt: Camby-Nene-Melo-Lenard-Dre Miller. Cserék: Francisco Elson-Birdman Andersen-Rodney White-Jon Barry-Earl Boykins.
Az egyenletbe most bejött K-Mart, így Nene a padra szorult. Nene egyébként simán tud 5-t is játszani, most már csak a padról vagy sérülés esetén a kezdőben. Ki kell vonni viszont Chris "Birdman" Andersent, aki Nagyvad barátunk örömére a Hornets-hez igazolt...
Az is furcsa lehet hogy bár Howard picivel alacsonyabb is mint Gooden mégis őt írtam alacsony centernek a példa rotációban. Kora és testsúlya miatt gondoltam, hogy jó lesz rá esetleg. Illetve párszor a Denverben játszott center poszton. Ma már tudjuk, hogy nem, és mindketten kimondottan négyesek, de hát időnként elvakítja az embert az öröm, hogy jó játékos jön a házhoz, és próbáltam kitalálni hogy miért is lesz jó az ami nem lett az. És persze volt olyan próbálkozás is hogy Gooden játszon centert, de az sem volt jó.)
És az is tény, hogy sokkal jobban összehangolhatónak látszik a Martin Anthony páros. én csak éppen félek egy kicsit, aztán lehet két forduló után eltűnik nyomtalanul ez a félelem.
Martin 6' 9 Anthony 6' 8. Én úgy emlékeztem Melo négyest játszik alapvetően plusz időnként hármast. De biztos igazad lehet.
Azt, hogy hármast el tud játszani Melo-ra írtam, és így akkor ebben nem is tévedtem, ha tényleg hármas a posztja. :)))
Bevallom nem tudom milyen rotációban működött a Denver fronkórtja.
Ha ahhoz a kezdő ötöshöz még Nené-t is hozzátesszük akkor főleg nem rossz.
ha a játékosok viszonya jó lesz akkor valószinűleg jól fog működni. A Denver egy jó hangulatú feltörekvő csapat volt tavaly, és ha így marad akkor remek csapat lesz az idén is.
Köszönöm amit írtál, de nem szivesen hencegnék azzal, hogy tudásom van, csak imádom a kosárlabdát, és mondom a magamét, amibe talán nem is túl ritkán iilyen-olyan tévedések is beleférnek. Itt egy csomó ember van akinek adok a véleményére, és ezek közt természetesen ön is ott van Doktor Úr. :)))
Magicről.
- Útálnám, ha Goodent eladnák, vagy elcserélnék még akkor is ha mindkettő jönne érte. :DDDD
- Tavaly én még azt hittem, hogy Howard egész jól eljátszhat center poszton, Gooden pedíg majd hármason időnként (ebben persze csak halványan reménykedtem), és majd váltogatják egymást négyesben, attól függően, hogy magas vagy alacsony szerkezetű csapatjátékot nyomnak.
(értsd: Gooden 3, Howard 4, DeClerq vagy valaki 5 magas csapat ellen, illetve Giricek 3, Gooden 4, Howard 5 alacsony esetben. És persze még más változatok is amikor egymást cserélik. Igazából ma sem tudom miért nem működött, holott jó ötletnek tűnt, valószinűleg a játékosok személyiségében kéne az okot keresni.)
Kedves air, én nagyra becsülöm a tudásodat, de azért az bizonyára csak egy elírás volt, hogy minek K-Mart Melo mellé. Melo egész életében 3-as poszton játszott, K-Mart meg 4-es volt mindig is. K-Mart lehet, hogy tudna 3-ast is játszani, ha nagyon muszáj, de azért nem az a kedvence. Melo viszont soha életében nem játszott PF-et és nem is nagyon tud, mert kicsi (6' 8'') és nem olyan erős, mint az igazi PF-ek. (Vicces lenne, mondjuk TD ellen Melo pl.)
Szal a Camby-Martin-Anthony-Lenard-Miller kezdő azért nem olyan nagyon rossz...
(A Magicben viszont tényleg gáz volt, hogy Gooden mellé Howardot nyomták tavaly és mindkettő csak 4-est tud rendesen játszani. Gooden mellé Howard és mindkettő 4-es - ezt idén is megtette a Magic...) :PPP El is cserélik Goodent, lehet, hogy a Wolves-hoz jön, csak nem tudom kit adnánk érte, mert nem ér egy Wally-t vagy Kandit. Max egy expiring contractunk van vagy egy jövő évi draft pick-ünk.
Szerintem sem a magyaros filléres megélhetési gondok vezettek arra, hogy szétverték a Lakers-t. :)))))))))
Egyszerűen borítottak és kész. (Amúgy ha Jax elmegy valahonnan ott kő kövön nem marad, csak legfeljebb egy közepes csapat. :D De ezt majd meglátjuk. Én persze nem adtam volna majd egy teljes csapatot O' Neal-ért, és nem tudom hogyan jön majd ki egy jó "chemistry" Odom, Butler, Payton, Bryant csapatból, hacsak nem növelik a labdák számát. :))) Persze még az igazolásoknak sincs vége, és akár működhet is.)
Amit a Bigfella mondott Bryant-ről az olyan okos, hogy biztos úgy hallotta valakitől. :))))))))))))) /pl. Phil Jackson/ Most mindenesetre lessz rá lehetősége, hogy jobbá tegye a csapatot. :) /
A Magictől egész jó igazolás volt Turkoglu.
K Mart-ot nagyon szeretem, de nem igazán értem miért kellet Anthony mellé leigazolni. (Bár Melo hármast is el tud játszani, de ismerve a "Gooden mellé Howard-ot" bizniszt, én félek kissé.)
ma egyetlen csapat van ahol nem számít: Mark Cuban All Stars. aka Dallas Mavs.
hameg annyira buzik LALban h a Kobe pattog nekik... hm. kicsike ő még ahhoz. és teljesen igazad van, Bigfella nélkül kakifüst lesz. Divan nem rossz, de öreg, és más kaliber mint Seki.
Nem hinném, hogy Lakeréknél, ahol még az MSG-nél is drágább a jegy, számítana bármit is a payroll. Nem a pénz miatt küldték el O'Nealt, hanem azért, mert Jerry Buss (tulaj.) és Mitch Kupchak (GM) nagy szerelme Kobe. Kobe megmondta, hogy csinálják ezt, csinálják azt, stb. stb. Gáz az egész. De kíváncsi leszek, hogy mire képes Kobe Shaq nélkül. Sztem nem sokra... 48 győzelmet jósolok idén a Lakersnek. Ami nem sok. Nyugati 6. hely szvsz.
Amúgy most a Nets helyzete elég érdekesen alakul...Kidd is távozni akar,ha Martin helyére nem szereznek megfelelő erőcsatárt(ami állítólag Abdur-Rahim lehet) és szinte egyik csapattag se tudja,hogy mi lesz a sorsa.
a MIA-LAL cucchoz: nyilvánvaló h LAL le akarja építeni a csapatot egy kicsit, túl sokba került (bár nem annyiba mint NYK) de valszeg nem bírják finanszírozni már azt h ott van (ill most már volt) BigFella meg a kis erőszakoskodó kiscsávó. 5éveb belül megn megint ott lehetnek. és Divaccal annyira nem is lesz üres a dolog, bár Dieselt pótolni úgyse lehet.
amúgy szvsz lófaszt az amit kaptak érte a MIAtól...
viszont: Shaq és egy van Gundy együtt... nem ez sokáig így. szvsz van Gundy repül hamarosan....
O'Neal: He's a great player. If he did the little things, he'd be the greatest player to ever play the game.
What are the little things?
O'Neal: Make other people better. He could be the greatest player ever, better than Mike, better than Shaq, better than Duncan [but] (shaking his head) I've said that many times.
ONeal: Nagyszerű játékos. Ha megtenne apró dolgokat, ő lenne a legjobb játékos, aki valaha játszott.
Mik ezek a kis dolgok?
ONeal: Jobbá tenni a többi játékost. Ő lehetne minden idők legjobb játékosa, jobb mint Mike (Jordan), jobb mint Shaq, jobb mint Duncan, (de - közben rázza a fejét), ezt már sokszor mondtam.