Érdekes,én tök úgy emlékszem,hogy benne volt a műsorban,hogy mit vittek a magyar rajongók Robertnek.Ráadásul nem is Berlinbe,hanem Bécsbe.
De az én emlékeim halványak,nem tetszett ez az interjú.
Középfülgyulladásról,a Sun magazinról,meg a Radiohead fényezéséről volt szó leginkább. Nincs velük semmi bajom,az összes lemezük fasza,csak pont az interjú után nem sokkal megjelent OK Computer überszar.Pablo Honey rulez:DDDDDDD
ha valakinek még nem lenne meg: Bochkor Gábor interjú Robert Smith-szel (asszem 2000-ben készült, a Bloodflowers album turnéjának egyik német állomásán, de a tájékozottabbak biztos meg tudják pontosan mondani :) Videókazettáról "digitalizáltam", csak hang kép nélkül; Robert hangja nem igazán hallatszik ki a narráció alól, és agyon is lett nézve a videókazi a minőség kárára, de azért mégis megvan. :)
(a 2004-es MTV ICON - valaki mintha említette volna a minap - viszont dvd-n van meg, TV tuner kártyás felvétel, ha valakit érdekel feltöltöm valahova, csak mondja meg hova tudom feltölteni)
Kicsit olyan, mint egy unplugged polifonikus csengőhang koncert, de tény hogy nagyon szép és hangulatos, nekem is nagyon bejön. Dehát ugye jó volt az alapanyag amiből csinálták, és hálistennek nem is nagyon erőszakolták meg, szóval totál rendben van:)
Annyira régen nem tudhatott róla senki, mert a lemez csak 21.-én jelenik meg :-) az én tracklistemen csak simán Lullaby néven szerepel. Nem túl bátor feldolgozás, sőt ez talán inkább tiszteletadás.