ja és nem én vettem meg, mert valaki megelőzött, de cseppetsem bánom, tavaly ilyenkor még lecsaptam volna rá, mint a kofa a piaci légyre, de ma...?! Ma már magamat csapnám agyon, ha ennyiért megvettem volna! :D
hmm...lehet, hogy csak én nem látom, hogy hol? Pedig felvettem a szemügém is...
Nem a szállítási költségnél feltüntetett résszel kevered össze? ;-D
A HIGH már elkelt, és az a 'molnar' aki megnyerte a Vateran a 12 db. lemezt, és szintén üzlete van ott is, ő árulja a Laci bácsi RecordShopban is a lemezeket... :D:D
Nevetséges, és bosszantó is az egész, úgy ahogy van!!!
Megnyerte az 'öreg darkertől' 1166-ért, és most busás áron adja tovább az üzletében, a lista a Disintegrationban, és a 2 másik maxiban (Walk, Lullaby) tér el egyedül, mivel az már volt addig is az üzletében, a Disintegration meg kopott volt, ezért lecserélte a holland nyomatra azt!
Egyébként is, ha netán mégiscsak elindult volna az öreg darkertől egy többpéldányos Cure sorlemez folyam (ami bevallom lehetetlennek tartok :D), akkorsem hiszem, hogy itthon ne akarna mindenki sorra hasznot húzni az egészből...gagyarország!
csak megnyugtatásképpen: a cure 12 lemeze a nőklapja árverési oldalán is meg volt hirdetve:-)
... az összes THE CURE bakelit lemez egyben! *1ft* az összes THE CURE bakelit lemez egyben! új ... Arany oldalak 2006 cd eladó! Arany oldalak 2006 cd eladó! ... aukcio.nlcafe.hu/special_listing.php?type=from1&gr_id=10001 - 47k -
2 számos cd-single (I'm a cult hero / I dig you) + 120 oldalas cd-tok méretü könyv, benne biográfia, fekete-fehér képek, diszkográfia és dalszövegek angol és olasz nyelven. - Sonic Books SONIC 13, új, eredeti, felbontatlan, szállítás a mindenkori postai díjszabás szerint
Licit nélküli ár: 3 300 Ft Csak az a bay, hogy ilyen cd-single nem jelent meg hivatalosként ...