Keresés

Részletes keresés

thesaint Creative Commons License 1999.09.11 0 0 68
hello mindenkinek !

Egyre érdekesebb dolgok kerülnek elő ebben a topicban, pl: a Beatles klub dolgai.Most létezik valami hasonló ? Mintha valaki már kérdezett volna valami hasonlót :)
Szerintem a Beatles Biblia mellett a B mint Beatles is jó könyv. semmi szubjektivitás, csak adatok. A Halhatatlan Beatles-ben is az adattár tetszett a legjobban.
Nemsokára (szept 15-én) jön az újrakevert Yellow Submarine-biztos érdekes lesz.

Kapsel Creative Commons License 1999.09.11 0 0 67
vinatkozik=vonatkozik
Kapsel Creative Commons License 1999.09.11 0 0 66
Kedves Old Shatterhand (így nagybetűvel azér jobb).

Paul szólólemezeinek rangsorba állításával nagyjából 1-tértek, de:

A Press To Play albumként talán a leggyengébb (főleg a második fele), viszont a Good TImes Coming/Feel The Sun egy hihetetlen jó nóta. Sőt a Press is nagyon jó csak nem az a változat ami az albumon van. Évek óta kergetem az eredeti változatot ami nem volt agyonvágva szintetizátorokkal. Ezt a változatot én Göczey Zsuzsa Lemezbőrze helyett című műsorában hallottam, megvan esetleg valamelyíkötőknek ez?

FLAMING PIE: egy nagy gondom van vele (és ez vinatkozik a FREE AS A BIRD és a REAL LOVE antológia single-kre is), mégpedig az, hogy ezeken nagyon hallatszik, hogy a producer JEFF LYNE (Electric Light Orchestra, Travelling Willburries), ugyanis majdnem teljesen eltűnt az a zenei finomság amit George MArtin vitt a zenébe. Ettől függetlenűl jó a lemez, de SZVSZ lehetett volna még jobb.

J.LENNON: New York-i koncert meg a Double Fantasy a legjobb, de vki. említette a MILK and HONEY-t amit nem ismerek, ez tényleg Lennon halála után jelent meg?

Mud: azt írod, hogy Paul Wings-es korszaka "fika", hát nem tudom, de szerintem a SILLY LOVE SONGS, LIVE AND LET DIE, LISTEN TO WHAT THE MAN SAID stb. elég jó darabok és azt hiszem ezek is ebből a korszakból vannak.

old shatterhand Creative Commons License 1999.09.11 0 0 65
A Beatles nóták más által történő előadásáról jut eszembe:
Nem tudom közületek ki látta az elmúlt években a Mindhalálig Beatles c. darabot. Mint színmű, szerintem elég tré, bár volt benne néhány jó poén. A számokat viszont óriási átéléssel játszották Mikóék, igaz, hogy a szövegeknél néha halandzsáztak. Pl. az I'll Follow The Sun náluk így kezdődött: "One day, someday you see the sun..."
Mindenesetre a színházban gyakran olyan hangulat uralkodott, ami talán hasonlított egy kicsit a fiúk koncertjeire. Ami figyelemreméltó volt még, hogy a legnagyobb örjöngést 15-18 éves lányok csapták. Vissza is tért a hitem nekem vén 32 évesnek, hogy az országban nemcsak sivár technorajongók vannak.
mud Creative Commons License 1999.09.11 0 0 64
Kedves Magnum,
Te vagy nem olvastad el figyelmesen a hozzaszolasomat, vagy uldozesi maniad van..:-)))
En csak csak probaltam megvedeni a Walls & Bridgest, ami - mint mondtam - a kedvenc Lennon albumom. A London Town-t meg se emlitettem, de ha mar szoba hoztad... igen, ismerem, meg is volt, bar utoljara 80 korul hallgattam, nem emlekszem, hogy annyira megerett volna a fikazasra, amennyit kap toled... akkoriban bizony a Paul eleg gyenge volt, nem szeretem a Wings-et kulonosebben, zeneileg fika. Volt egy olyan albumom, hogy Wings Over America... a Venus and Mars... ezek kb mind egy szinten mozognak es ez nem magas.

Ami a Feliciano-t illeti, o hires arrol, hogy mas szamait meszarolja, fogalmam sincs rola, miert nepszeru, bar mashonnet nezve a Kenny G, meg a Fenyo Miki is nepszeru...
Na csok, es nehogy megegyszer felkapd a vizet...!

Törölt nick Creative Commons License 1999.09.11 0 0 63
Jose Feliciano: I Feel Fine (át is kavarta rendesen, nem csak eljátszotta).
old shatterhand Creative Commons License 1999.09.10 0 0 62
Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy kitől hallottátok eddig a legjobb Beatles feldolgozást. Itt nem kizárólag a legjobban lekoppintott dalokra gondolok.
(Elrettentő példa: Anyáméknak megvolt lemezen Korda Gyuritól a Can't Buy Me Love)
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.10 0 0 61
Igen, a Grow Old With Me derengett nekem is.
old shatterhand Creative Commons License 1999.09.10 0 0 60
Ja még valami.
A HBBK-nak én is tagja voltam, emlékszem pár Marcibányi téri találkozóra, ahol Molnár először mutatott CD-n Beatlest. Nem biztos, hogy jól emlékszem, akkor javítsatok ki, de azt hiszem ő szervezte valamikor a 80-as években a Beatles hetet, ami a BS-ban volt. Rengeteg relikviát, ismeretlen filmeket lehetett ott látni. A könyve egyébként szerintem is hagy kívánnivalót maga után, de azért én baromira örültem annak idején, hogy megjelent. És azért valljuk meg, irdatlan nagy munka volt. Csak azokat a részeket tudnám feledni, amelyeket az apja írói munkássága részeként szúrt bele.
old shatterhand Creative Commons License 1999.09.10 0 0 59
Üdvözlök mindenkit, elég régen voltam itt, azóta rengeteg érdekes dolog került fel a topicra.

Szabolcsnak: A Last Live Show cím tulajdonképpen kamu, mert a lemezen szereplő koncertet 1965-re keltezik és hát jól tudjuk, hogy 66-ban is volt egy halom koncert. Azért ideírom a tartalmát:
I'm Down, Twist and Shout, I Feel Fine, Dizzy Miss Lizzy, Ticket To Ride, Act Naturally, Can't Buy Me Love, Baby's in Black, A Hard Day's Night, Help, I'm Down újra.
Hát a hangzáson hallatszik, hogy a színpadtól kb. 40 méternyire egy szál mikrofonnal vették fel.De a számokra azért ráismerni :-)))
A 9 CD-s BBC gyűjteményen tulajdonképpen ugyanazok a számok vannak, mint a 95-ös dupla CD-n, de a legtöbből 3-6 verzió is van. Azért van néhány olyan is, ami csak ezen jelent meg: pl.: Hippy, hippy shake, Crimble Medley, Tie Me Kangaroo Down, Sheila.

Néhány gondolat a szólólemezekről:
Lennon: Nekem is ő volt először a favorit, de az ő zenéje szerintem inkább a zsigereknek szól, míg Paulé a fülnek. Nekem azért a tavaly megjelent Lennon antológia számai nagyon tetszettek.
McCartney: mostanában én is inkább az ő lemezeit hallgatom (CD.n és LP-n megvan mind. Már ameddig LP-k megjelentek) Nálam a sorrend: 1. Flaming Pie, 2.Band On The Run, 3.Back To The Egg
Leggyengébb: Press To Play
Harrison: Azért elég sokat pihenget, amig kiad egy-egy jó anyagot. A Cloud 9 viszont egész jó volt. Nem feltétlenül a Got My Mind ... c. slágergyanús dolog miatt.
Ringo: Kedves kis cukormázas zenék. De hát őt nem is ezért szeretjük igaz ? Ha ismeritek a Bangladesh koncert anyagát, az ott előadott It Don't Come Easy azért tetszett. Azóta minden évben elénekli valamilyen koncerten a With a Little Help From My Friends-t.

Nem tudom, hogy valaki válaszolt-e már valaki, de a Free As .. és a Real Love mellett a 3 fiú a Grow Old With Me című himnikus számot vette még fel, de ennek csak az eredeti verziója jelent meg a Lennon antológiában.

Törölt nick Creative Commons License 1999.09.10 0 0 58
AKKOR én most hétvégére mindenkitől elköszönök. Legyetek addig jók, írjatok a topic-ba, hétfőn reggel ismét jelentkezem!
BSZ
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.10 0 0 57
A HBBK után működött még egy Fan Club-kezdemény, úgy '93 táján, arról nem tudtok valamit? 1993 karácsonyán csináltak is egy karácsonyi bulit a Pecsában, nem sokan voltak rajta, de jó volt a hangulat. Ha jól emlékszem, az a fickó csinálta, aki Dezo Hoffmann With The Beatles c. fotóalbumát fordította le és adta ki 1992-ben. S most? Most működik valami, nem tudjátok?
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.10 0 0 56
Nem, nincsen meg. '91 elején (vagy '90 végén?) még megjelent a havi Beatles Barát (jó kis újság volt, úgy 25 számot ért meg), ami a klub vége felé már egymagában jelentette a klubot, de aztán kifújt. Úgy volt a dolog, hogy kezdett jelentősen csökkenni a rendezvényeken a létszám úgy 88 végefelé. Aztán már volt olyan buli, amin 20-nál nem voltunk többen (87 elején az elsőn kb. 400-an voltak). És szépen kifújt a dolog. De tény, hogy az újság jó volt - bevallom, néha én is elkövettem benne 1-2 cikket (de tényleg csak 1-2-t).

Azért Molnár Gáborról azt tegyük hozzá, hogy a Beatles és a tagok szólóanyagaiban otthon van eléggé - nagy tudora a témának. Tehát a hozzáértés ezen a téren megvolt.

Törölt nick Creative Commons License 1999.09.10 0 0 55
Kapsel, köszi az infot, akkor október 4, igazán nincs messze.
Magnumnak: ismerem az Official Bootleget, egyszer az MTV leadta a filmváltozatát is az 1992-es McCartney-napon, sajnos épp akkor nem működött a videónk.
A HBBK-nak én is tagja voltam, igaz, akkor még vidéken laktam. Bár én is sokat köszönhetek nekik, nincs túl jó véleményem Molnár Gáborék tevékenységéről. Pl. ahogy MG egyik napról a másikra megszüntette a klubot, mondván, ő már nem akar vele foglalkozni (ha jól emlékszem, így történt, javítsatok ki, ha nem), az nem volt igazán normális eljárás. Azonkívül a tagdíjakból meg másolási stb. díjakból bevásárolt a klub számára egy csomó cuccot, amit a megszűnés után egyszerűen a megtartott magának.
A Halhatatlan Beatles szerintem csapnivaló könyv, leszámítva az adattárát. Eleve rosszul van megírva (nylevhelyesség, pongyolaság, idétlen mondatok), azontúl szerintem hiába Beatles-rajongók, Molnárék nem értik meg a banda lényegét. A legjobb dalszövegekre ráfogják, hogy bunkóság, nem veszik észre a játékosságot, a nylevi ötleteket, az iróniát a Beatlesben. Néha egészen elképesztő blődséget írnak. Lehet, hogy imádják a Beatles-t, de akkor mondjuk úgy: nekik és pl. nekem más Beatles-képünk van.
Molnár Imre másik könyvéről, ami Lennon életrajzi regénye akart lenni (1990-ben jelent meg, a címére már nem is emlékszem), jobb nem is beszélni.
Szerintem a Beatles-jelenség lényegét magyar könyvek között még mindig Ungvári Beatles-bibliája ragadja meg a legjobban.
Kapsel Creative Commons License 1999.09.10 0 0 54
Kedves Magnum!

Annak idején bizony én is tagja voltam a HBBK-nak, de eltekintve a PeCsa-beli filmvetítésektől túlzottan nem voltam aktív tag. Arra emléxem, hogy a Beatles filmeket először ott volt alkalmam megtekinteni, és jópár Beatles kottára is ott sikerült szert tenni.

Ami a Halhatatlan Beatles című könyvet illeti nekem is pont ez volt a gondom vele mint neked ( de nemcsak a könyvvel de mindkét Molnár Úr hozzártésével is ).
Ettől függetlenül nagyon jó dolognak tartottam ezt a klubbot, hibái ellenére is.
Megvan még egyáltalán?

Törölt nick Creative Commons License 1999.09.09 0 0 53
Kedves mud!

Ha megfigyeled a hozzászólásaimat, észreveheted, ügyelek arra, hogy elkerüljem a demagógságot. Ezt arra értem, hogy MINDIG odírom, hogy "Személyes véleményem" vagy "Szerintem" vagy hasonlók. (Én az SZVSZ-t nem szeretem - inkább mindig kiírom, amit gondolok. Mi van, ha vki nem tudja, mi az az SZVSZ?) Erre mindig nagyon ügyeltem. És ha más is ügyel erre, akkor én is nagyon kíváncsi vagyok a véleményére bármivel kapcs.ban.
És ha neki nem teccik valami, ami nekem igen, akkor is max annyit teszek, hogy leírom az én véleményemet is az adottról, de nem az illetőt igyexem minősíteni. Összeveszni nem akarok veled, a Stones-topic szerzőjével, sőt, hálás is vagyok érte és mindig örömmel olvasom is az írásaidat. :)
De ha esetleg a London Town-ról írottamat kifogásoltad, hát megkérdezem: ismered a lemezt? Nekem megvan (ismeretlenül vettem), kb. kétszer hallgattam meg és azóta sem értem, egyáltalán komolyan gondolta-e ezt McCartney. De ez is szubjektív. Mindenesetre ezúton izgatottan várom azon Beatles-rajongók hozzászólását, akik ezt a lemezt Paul McCartney szólókarrierje jelentős darabjának ítélik vagy legalább csak gyakran hallgatják!

Szabolcsnak:

Az Official Bootleget ismered? Nemrég jelent csak meg újra, a 91-es unplugged anyagát tartalmazza. Én 91-ben láttam csak boltban, azóta nem és mostanában újra feltűnt. Szerencsére a B.Tóth régen leadta az egészet és felvettem.
De biztosan érdekes anyag lesz az az új. A RAM-ot pedig be fogom szerezni. A Cloud Nine-t én is imádom, igazi remekmű. De a Japán koncertje is nagyon bejön nekem. A Travelling Wilburysnél az az érdekes, hogy kiadtak egy 2. albumot is Vol.3. címmel.

Mindenkinek:

Nincsenek itt olyanok, akik annak idején - úgy '87 és '91 között - a HBBK (Halhatatlan Beatles Baráti Kör) tagjai voltak? Mert én tagja voltam. A klub legnagyobb vonzereje M.G. hatalmas Beatles-kalózfelvételgyűjteménye volt, amelyből minden esten bemutatott érdekes dolgokat. Szerintem ma is az országban neki lehet a legtöbb Beatles-bootlege. Már '89-ben vagy 20 kalózcédéje volt + többszáz kazi, LP...
A könyvüket, amely után a klub megalakult (Molnár Imre/Molnár Gábor: Halhatatlan Beatles) akkoriban ('86) ronggyá olvastam és 'istenítettem' (10-11 éves voltam). De ha ma belenézek, kritikusabb vagyok. Egyrészt ez a könyv nagyon-nagyon szubjektív a számokról (még nekem is, mud :) ) Ők tényleg általános tényként írnak le dolgokat a dalokról.

Pl.:
(Taxman) "A dallam, a produkció egyébként nem tartozik a Beatles legjava terméséhez."
(She Said She Said) "E nem különösebben megkapó dal John énekével hallható."
(I'm only sleeping) "Úgy énekli John e dalt, mintha valóban aludna, pedig csak kábítószer hatása alatt énekel."
(Long, Long, Long) "A semmiképpen sem jelentékeny szerzemény végén kimondottan értelmetlen és ízléstelen befejezés, öncélú zajongás hallható."
(Hey Bulldog) "A dal sodró lendülete segít elfogadtatni e nem különösebben színvonalas produkciót." stb stb. Általánosságban McCartney felé elfogultak, ritkán fikáznak Mc-számot. A kábítószeres kijelentés a Sleepingről pedig elképesztő. Méghogy belőve énekelt a stúdióban!

A másik gondom a könyvvel a számcímek fordításai. Nem fogom fel, hogy ha az egyik szerző, Molnár Imre, költő, angol műfordító és külön angol nyelvi lektor (Poprócsi Árpád) nézte át a művet, akkor hogyan csúszhattak be szarvashibák. Egy mesterművükkel zárom:
Can't buy me love=Nem VEHETSZ NEKEM szerelmet.

Kapsel Creative Commons License 1999.09.09 0 0 52
Ami Travelling Willburies klippet láttam abban bizony RINGO dobolt.
Kapsel Creative Commons License 1999.09.09 0 0 51
Szabolcs!

Az új Paul album október 4-én jelenik meg, a címe RUN DEVIL RUN lesz. 15 szám lesz rajta, főleg rock and roll feldolgozások és 3 saját szám. Az album vendégzenészei többek között David Gilmour (Pink Floyd) és Ian Paice (Deep Purple).

Állítólag eredetileg csak egy jól sikerült jam session alkalmával az Abbey Road stúdióban a fentemlített urak együtt nosztalgiáztak, és ez annyira jól sikeredett, hogy elhatározták a lemezen való kiadását.
Már alig várom, hányat is kell még addig aludni?

Törölt nick Creative Commons License 1999.09.09 0 0 50
Harrison valamikor 1990 körül azt mondta egy interjúban, hogy jópár Beatles-sikert (pl. I Feel Fine) eredetileg ő írt, de annyira jól sikerült, hogy Lennonék elvették tőle, kicsit dolgoztak rajta, aztán ráírták, hogy Lennon-McCartney. Nem tudom, ez mennyire igaz, viszont kétségkívül vannak nagy, Harrison-tól származó Beatles-dalok: Something, Taxman, While My Guitar Gently Weeps, Piggies, For You Blue, Only A Northern Song... és még lehetne sorolni. Pl. nem értem, hogy a Not Guilty miért nem került végül rá a Fehér Albumra (lásd: Anthology 3), nagyon jó gitárszóló van benne. Szóval, tud a srác, és elgondolkoztató: vajon ha nem a Beatles-ben játszik, más zenekarban vajon mit ér el? Netán lehetett-e volna máshol húzóember?
Egyébként a szólókarrierjéről jó válogatás a Best Of Dark Horse c. lemez. Azon tényleg minden lényeges önálló száma rajta van.
X polgártárs, tudomásom szerint Ringo a Travelling Willburrysben nincs benne. Viszont a You're Sixteen az ő előadásában egész kellemes melódia.
Csülök, megnéztem a belépőt, még jobban irigyellek...
X polgártárs Creative Commons License 1999.09.09 0 0 49
Tényleg polgártársak,
elég méltatlanul nem említettük a háttérban is zseniális Harrisont, jól emléxem, hogy csak a "Something"-ből lett siker?
Ringo +nagy arc a Polipkert az rulla! Mondjuk ketten együtt + a többi aktuális "sztár" Travelling Willburys-e nem sikerült túlságosan. Ringo-hoz még annyit, hogy ha valaki igazán röhögni akar, az hallgassa + Ringo Bad Boy c. lemezéről a címadó számot...eccer lehet, hogy felpakolom mp-be.
xpt
mud Creative Commons License 1999.09.09 0 0 48
Tudtam, hogy nem szabad beleolvasnom, mert nincs idom tulsagosan belemerulni, de vannak dolgok, amiket nem hagyhatok szo nelkul...
Magnum...
kisse kategorikusan jelentesz ki dolgokat, de ez a te maganugyed, nem tudok kiterni reszletekre, de... a Walls & Bridges az az en kedvenc Lennon albumom, es az egyaltalan nem "vacak".
Mas:
kar, hogy mindenki feluletesen kezeli George Harrisont. Ketsegkivul nem egy kivalo zenesz, viszont zeneszerzonek annal jobb! Tessek csak egy kicsit megnezegetni a regebbi Beatles lemezeken a Harrison nev alatt futo szamokat... Es nem mindig az un. slagerszamokat kell nezni, en speciel nem szeretem a When We Was Fab-et, összességében a Harrison a Lennon-McCartney mellett nagyon mostohan van kezelve, ami ertheto, de tulsagosan ala van ertekelve...
Mennem kell, kesobb visszajovok.
Csülök Creative Commons License 1999.09.09 0 0 47
Úgy van, 89-ben volt, előszedtem a jó öreg megsárgult posztert, amire felragasztottam a jegyet.
Paul McCartney World Tour
1989.
Arra meg tényleg nem emlékeztem, hogy már nem "Wings-es" volt. Már csak azért sem, mert ugyanazokkal a zenészekkel volt.
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.09 0 0 46
Harrison-nak a Cloud Nine albuma (1987) összességében jó. Azon van a When We Was Fab is, de nekem igazából a This Is Love a kedvencem róla. Kár, hogy azóta csak egy koncertlemezzel rukkolt ki.
Sean Lennon-nak még nem hallottam a lemezét, Julian-tól a Valotte és a Help Yourself albumokat ismerem. A Valotte-on a Too Much To Say Goddbye (?) más hangszerelésben elmenne korai Beatles-számnak is, mondjuk a Beatles For Sale LP-n a No Reply és az I'm A Loser közé.
MarK Creative Commons License 1999.09.09 0 0 45
Hali!
Ha már a szólóknál tartunk...
Paultól a Band on the run, a Venus and Mars és a Tug of War a kedvencem.
John: az Imagine és a Doble Fantasy albumok-Yoko "szerzeményei" tényleg zseniálisak. Nálunk otthon, amióta az eszemet tudom, karácsonykor pl. nem a Menyből az angyal + társai mennek, hanem a Happy Xmas.
Azért szerintem ne feledkezzünk meg George-ról sem, annak idején született pl. egy "Fab" c. száma, ami szintén fantasztikus volt.
Nem szeretnék nagyon elkalandozni, de eszembe jutott még valami: Mit szóltok a Lennon fiúk szólóihoz? Szerintem Sean katasztrófális, viszont Julien zenéje nekem tetszik. Mindig az az érzésem, mintha az apja ki nem adott számaiból válogatna és azokat dolgozná fel... :-)))
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.09 0 0 44
Valami csak most jutott eszembe, bocs, Magnum! Nevezetesen: a RAM szvsz kegyetlen jó lemez. Én a legjobb Wings-lemeznek tartom. Nagyon erős húzós számok, és a kiegészítők is jók. Összességében érdemes beszerezned.
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.09 0 0 43
Nem tudtok valamit az új McCartney-albumról? Kb. negyedéve azt olvastam valahol, hogy júliusban jön ki egy olyan (új) anyaga, ahol - hasonlóan a CHOBA B CCCP c. szovjet LP-hez - régi, ötvenes évekbeli rock'n'roll számokat játszik. Azóta zaklatom a lemezboltokat, de senki nem tud róla semmit.
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.09 0 0 42
Igen, tényleg kifelejtettem. A Maybe I'm amazed a kedvencem róla.

A Real Love klippel 1etértek :).

De az Antológiában is megható, ahogyan Paul kertjében dalra fakadnak :).

Törölt nick Creative Commons License 1999.09.09 0 0 41
S mit szólsz a "McCartney"-hoz ("First Album!")? Ha jól vettem ki, az hiányzik a listádról.
Szerintem is a Free As A Bird jobb a Real Love-nál, viszont utóbbi videoklippjében nagyon megkapó látni az öregfiúkat, ahogy zenélés közben összeölelkeznek. Úgy tudom, a What's The New Mary Jane-t akarták még külön single-ként és remix-ként megcsinálni, de mivel az annyira gyönge szám, hogy végül változtatás nélkül otthagyták az Antológia 3. részében.
A Real Love egy másik változata egyébként szerepel a tavaly karcásonykor megjelent Lennon-antológián is.
Én Lennontól nagyon szeretem a Milk and Honey c. posztumuszlemezt (1984) is, a Double Fantasy egyenes folytatása. A Plastic Ono Band nekem is oké, az Imagine is, de szerintem a Walls And Bridges is nagyon jó. A Live Peace In Toronto pedig helyenként nagyon "dögös".
Kedvenc Beatles-lemezem asszem nincs. Fölváltva szeretem őket. De inkább a későbbieket.
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.09 0 0 40
Szerintem pont fordítva: a Real Love volt a gyengébbik - egyébként a Real Love egy másik felvétele megjelent az Imagine John Lennon c. filmzene-albumon (1988) és az sokkal tisztább, őszintébb verziója ennek a szép dalnak, mint a '95-ös felturbózott (asszem 64 sávon dolgoztak vele, százezer gitár, mindenki énekel, aki nem volt rekedt stb stb)
thesaint Creative Commons License 1999.09.08 0 0 39
SZVSZ a Free As a Bird nagyon gyenge volt, a Real Love egy kicsit jobb, bár az sem egy jelentős dal.
A tervezett kislemezről annyit tudok, hogy különgöző webhelyek szerint ez a 'Hey Bulldog'eddig kiadatlan stúdióváltozata lesz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!