89-ben mi lefújtunk poroltóval a Szeged-Bp. gyorsvonaton egy kupényi (7-8 fő) Robi imitátort, tiszta Pictures of you video volt:) Mondjuk Fősas is egy festett ázott veréb volt conegliano után:)
Robert is férfiból van, és a férfiak rettentő hiúak!:) Nekem rengeteg fiú ismerősöm van..... Hát néha amit csináltak............ Egy nő simán elbújhatott volna mögöttük szégyenében! :)))))))))))))
Nem, sajnos nem én fotóztam le Őt, hanem az egyik lapjukról (www.picturesofyou.us)-ről kerítettem, a ' 04-es képek közül.............. de olyan tündéri................
Nekem is van fotóm a drága Robertről, no mask, meg egyebek............... Szerintem így is szép. Valóban, a színpadon kell egy stílust, egy arcot mutatni, és ebbe belevin-
ni az egyént, és egyben a csapatot komoly, és csodálatos feladat. Szóval mindig jókor játrál jó helyen. :) Ez nagyon halál! Jó arcok? Jól el lehet velük beszélgetni? Ha nekem gyerekem lesz, pici korában azt fogom neki a legelőször megtanítani, hogy ne bántson szóban és ne ítéljen meg másokat a külsejük, vagy akármilyen hovatartozásuk miatt, mert ez nagyon ronda dolog. Tudom, mert engem pici korom
óta "másként" kezelnek a családi állapotom -félárva vagyok- meg egyéb más miatt is. Én azt szoktam mondani, hogy sok ember azért nem szereti az egyéniségeket, mert nem tudja elfogadni, hogy ők v.-mi újat képviselnek, és irritálja őket a változás lehetősége. Magyarán: félnek az újtól, az ismeretlentől. Én így gondolom.....
Dehogy baj, jók ezek a sztorik, mélyen tisztelt főpap úr:)) Bár spec én nem vagyok ily nyomulós fajta, tudván, hogy megszólalni sem tudnék:) - bár a köv. koncertre szóljatok, hogy vigyoroghassak egy fotón....- De legább ismerek olyan embereket, aki erre képesek, heh:)
Félreértettél:) Nem vagyok már az a vékony kategória, csak télleg nem konfekcióméret. A gének ilyenek... s igazán nem sértettél meg.
Szerintem meg a szinpad egy eleve más világ. Ez olyan, hogy a tv-ben szereplő-ket is kirúzsozzák kicsit, meg púder, hogy jól mutassanak a képernyön... No de a curet sem a deviáns rúzs miatt szeretjük, igaz?? :))
Na abban igazad van, hogy a modellek szinte mint csont kolekció,
nekem is csak egy tetszik közülük.
Robertre meg rátérve, nem sok szülőt hallottam aki lelkesítette
volna a gyerekét a cure szeretet és főleg a kinézet utánzásában :-)))))
de szerintem ez egy páran átéltűk,
pl: '92 Insbruckba apám vitt kocsival koncertre (ami rendes volt tőle),de
a haverommal kifestettük magunkat, haj feltupir stb..- mikor megérkeztünk,
so a koncert vége után meg nem akart megengedni hogy beszálljunk a kocsiba
a kifestés miatt, mert ő buzikat nem szállit :-))))))
Na szóval jó pofa volt, aztán lemostuk és csak mentünk tovább Münchenbe,
csak a hangulatra rányomta a bélyegét, nem baj a koncert kárpotolt mindenért.
Az meg, hogy szerencse, hogy közel kerültem, szóval és
nagyon sokat tettem és feláldoztam ezért, de pl: a Szegedi koncert
után én meglepődve láttam, hogy elvileg tudni lehetett, hogy a cure melyik hotelban van és mi a hotel teraszán iszogattunk az együttessel , a szabad ég alatt és még egy hátsó lépcső is vezetett oda, so én azt nézem, hogy ott sétálgattak el
az emberek, tupir fejüek stb.. és még csak fel sem néztek a teraszra.
Na ezel azt akartam mondani, ahhoz, hogy az ember találkozzon velök,
nyomulni kell.
Vagy pl: 2002 Sziget, a reptérre már kimentünk és utána reggelig ittunk
velök a hotelban és sehol más rajongó, pedig akkor bárkit bengettek volna a
hotel bárjába.
Na bocsi srácok remélem nem baj, hogy sztórizgatok.
Én nem azt bántom, aki eleve olyan alkatú, hogy vékony, hozzáteszem én is ez a kategória vagyok! De azt ne mondjátok, hogy az normális/kellemes látvány, ha egy 20 éves, 180v.-hány centis lány kevesebb, mint 40! kg, és az első icurka-picurka ráncocskánál már rohan a plasztikai sebészhez ráncfelvarratásra. Plusz még evés- és önképzavarban szenved, meg folyamatosan s****l érzi magát, ne adj' Isten még gyógyszer/drog/alkoholfüggő, de halál masszívan! Meg ugye a kifutóra amikor kilép,
nem hallani mást, csak azt hogy "csirr-csörr", ahogy zörögnek a csontjai, plusz idegzetet kíván a tervező szempontjából, hogy rá megfelelő ruhát készítsen, amiről még látható, hogy mi akart lenni. Na ennyit a modellek "csodálatos" :/ világáról! A nem teljesen százast meg arra érti anyum, hogy szerinte nem oké dolog, ha egy férfi
sminkeli magát. Szóval nem hülyének tartja. Egyébként bocs, ha megsértettelek, de ami igaz, az igaz, és fel kell tárni minél több ember előtt! :)
Nekem nincs Fashion tv-m, tesómnak van, nagyon ritkán megkukkantjuk, mi a kínálat a csonvázak világában, akikre még a konfekcióméret is túl nagy. Azért szeretnék ezen a pályán dolgozni -hát tuti nem itthon, mert itt nincs rá igény, tisztelet a kivételnek-, mert meguntam, hogy mindenki ugyanolyan sablon ruhákat hord, amik ráadásul méregdrágák, és marha rossz minőségűek. De legalább a monoton közdivatba vinne v.-mi egyénit minden ember! Nem baj, ha nem sikerül annyira berobbani, mert alapítunk egy céget tesómmal, azt majd varrunk a jóízlésű embereknek. Szóval lényeg a lényeg: Textilszak, magam tervezem a ruháimat -de csak a fejemben, és minden kép tiszta- és varratom is. Többnyire fekete színben, csipkével, jó minőségű anyagokkal, a SAJÁT ÍZLÉSEM SZERINT (goth). A kép nagyon jó, hihetetlen arcok, sugárzik belőle a cureosság. Szerencsés vagy, hogy ilyen közel kerültél hozzájuk. jaj ha én válthatnék pár szót Robert drágával.................. Olyan boldog volnék................ A példaképem. (Anyu nem csípi, azt mondja nem érti, hogy lehet egy 16 éves lánynak a példaképe egy olyan ember, aki -szerinte- nem teljesen százas.) Szerinted?
Köszi az érdeklődést, tényleg jól eltűntem mostanság, sok meló van, és nem gép előtti, hanem terepgyakorlat, ami jó, mert jövőre megint lehet Cure-ra költeni :D
Mindazonáltal azért próbálok figyelni, - thyűű a 7 100-át neki de pörög a topik) ;D- , bár nem nagyon megy, azért ma reggel 1 hónap után először ismét nyertem "valamit" az eBay-en, szerencsére be volt állítva egy auto keresés+értesítés rá, így nem maradtam le (azért eminyaút minden nap olvasok, kb. ennyire van időm). Többek közt szóban forgó albumot (mely nem mellesleg az utolsó bakelit album a sorból ami még nincsen meg, bocs nem volt meg hehe a Cure-tól ;D) már régen betettem a "Want It Now"-hoz is, ajánlatokat is kaptam!, mindent aminek semi köze nem volt a szóban forgó "The Cure - Galore (The Singles 1987-1997) (1997) 2LP" albumhoz! ;-D
Ünnep van mert ez volt az utolsó, és ráadásul bontatlan! ;'-D Igazi ékkő a szentélyembe, mely egy jó ideje inkább egy ólhoz hasonlít, tele dobozokkal (hiába készülök a 2007-es évi életszinvonal 'emelkedésre', akkor jól jönnek a dobozok...) ;'-D
"Now out of print and limited in quantity, the 18 song 2 record album from 1997, still SEALED in it's unopened packaging."
Oké, ha erre kattintasz http://www.petitiononline.com/cure2006/ akkor a petíció oldalára kerülsz, melynek a lényege, hogy a rajongók szeretnék, hogy megjelenjen az anyag dvd-n. Az április elsejei London koncertről van szó ;))
A Click here to sign Petiton gombra kattint és kitöltöd (név, e-mail, valami hozzászólás, ha akarsz, és a végén az ország megadása) Ha ez megvan akkor a Preview your signature gomba kattintasz és láthatod, hogy fog kinézni amit beírtál, utána az Approve signature gomb jön és kész is, bekerültél a listába :))