Keresés

Részletes keresés

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.05.03 -1 0 241

Igénytelen, bunkó, durva, stílustalan, indulatkezelési problémái vannak... 

Előzmény: Betty.Ford (240)
Betty.Ford Creative Commons License 2020.05.03 0 0 240

Talan nem a stilus a legfontosabb tenyezo az eleteben. 

Előzmény: Mlle. Grenelle (237)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.05.03 -2 0 239

És ahhoz így kell öltözni?

Az a térdzokni, hát medve anyám... nem is passzolt a szett többi darabjához...

 

Én nagyon nem sokáig bírnám egy ilyen nő társaságában. Az öltözködése mellett a viselkedése is borzalmas.

Előzmény: GPS (238)
GPS Creative Commons License 2020.05.03 0 0 238

 

Ki nem állhatom az ilyeneket, halvány fogalmuk sincs a stílusról...

 

...viszont van a túlélésről.

.

Előzmény: Mlle. Grenelle (237)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.05.03 -2 0 237

Ami azt illeti, Anna borzalmasan öltözik - tipikus (lakó)telepi proli-lány.

Ki nem állhatom az ilyeneket, halvány fogalmuk sincs a stílusról...

Előzmény: GPS (216)
Ilhilla Creative Commons License 2020.05.03 -3 0 236

Igen, fonás volt a hajában jobb oldalon. Éppen amiatt tűnt fel, mert reggel csak összegumizta a kocsiban a haját és annyi. Amikor Móninál volt akkor pedig volt egy fonott rész -ahogy manapság divat- a hajában. Remélem, nem láttam rosszul! :-)

Előzmény: Beavis Butt-Head (221)
GPS Creative Commons License 2020.05.03 0 0 235

 

szóval egy oda nem illő helyre felrakott lábat, akkor képes-e a zoknira koncentrálni,

 

Ééégen, ez a 90-es évek divatja volt - nyáron - amikor az akkor még klímát hírből sem ismerő  rohedli autókból rendszerint kandikált ki egy-egy női láb az oldalablakon - vagy tapadt a szélvédőre - vélhetően a hölgyek "alsó szellőzésének" a fokozása céljából.

 

Akkor ez bevett tempó volt - de ma már tényleg nem divat az ilyesmi.

.

Előzmény: Apádfüle (234)
Apádfüle Creative Commons License 2020.05.03 -3 0 234

Azért az is eléggé sokat mondó, hogy ha valaki meglát egy étkezőasztalra / szélvédőre, mindegy, szóval egy oda nem illő helyre felrakott lábat, akkor képes-e a zoknira koncentrálni, vagy mindössze az jut eszébe, hogy azannyát, hogy ez mekkora bunkó paraszt! Nyilván neveltetés kérdése.

GPS Creative Commons License 2020.05.03 0 0 233

 

Ezek szerint én atipikus férfi volnék, azért, mert egy bizonyos értelmi és lelki színvonalat....

 

Ne értsd félre - nem azt állítottam hogy a pasik "tipikusan" gerjednek az ilyen balhés csajokra... csak azt, hogy nagyon nem ritkaság.

 

Ennek egyébként egy elég jól behatárolt "vevőköre" van - általában a 30-40 közötti, jólszituált, művelt, több éve nős palikban ébred fel ez a "Higgins-szindróma".

 

Olvastam egy tanulmányt a Sugar daddy/Sugar baby jelenségről - ott foglalkoztak külön ezzel a műfajjal - ahol a baby egyáltalán nem az a szabványos, doromboló kis-cicamica (mint a tipikus sugar-baby felállásban) - hanem egy igen nehezen kezelhető, önálló és akaratos csaj - aki nemhogy nem várja el - de az elején kifejezetten elutasítja a tutit, vagyis rá kel erőszakolni azt.

 

Ez persze egy plusz és igen "machós" kihívás a "professzorkánknak" :-)))

.

Előzmény: Beavis Butt-Head (232)
Beavis Butt-Head Creative Commons License 2020.05.03 0 0 232

Ezek szerint én atipikus férfi volnék, azért, mert egy bizonyos értelmi és lelki színvonalat (amit sokszor semmiféle Higgins prof nem tud fejleszteni) is elvárok a nőktől, nemcsak azt, hogy jól nézzenek ki? :-) :-|

 

(Habár tudom, van ennél lejjebb is, itt a fórumon a HUSZ némely hozzászólója olyan, hogy bármilyen nőt képes lenne megdugni, azt is, amelyiknek olyan feje van, hogy ha a cukros zacskóra rányomtatnák, a gyerekek inkább átszoknának a sóra...)

Előzmény: GPS (223)
Dávidking Creative Commons License 2020.05.03 0 1 231

Nem mondom, hogy nincsenek durvább csajok Annánál mert nyilván vannak, de az ilyen mértékű trágárság, agresszió, indulatkezelési gondok már elég végletesnek számítanak.

Előzmény: GPS (230)
GPS Creative Commons License 2020.05.03 0 0 230

 

kevés unalmasabb feleséget tudnék elképzelni Bertánál. Anna viszont a másik véglet.

 

Háát, a Rózsadombról letekintve elég végletesnek tűnik... de messze nem ő "a véglet". Messze nem.

 

Ráadásul azok a palik, akik egy ilyenbe belefutnak (pláne ha jómódúak és egy fából készült feleség mellett kell ébredjenek minden reggel) - általában átmennek Higgins professzorba, azzal hogy:

 

"Na majd én kimosdatom a kis "Elizámat", majd megtanítom én késsel-villával enni, társaságban viselkedni ... mert nem buta lány ez... csak hát a környezete, ugye...

A mostani szörnyű gönceit kikukázzuk, majd kap szép elegáns ruhákat is (mert alakja az aztán van amire felvegye, eszem a szívét)...

 

....csak ebből az elbűvölő temperamentumából ne adjon le soha -és maradjon meg ilyen kis vadócnak, amilyenbe én is belebolondultam."

 

Na, aztán lehet tippelni, hogy ez a "Higginskedés" 10-ből hány esetben jár sikerrel :-))))

.

Előzmény: Dávidking (229)
Dávidking Creative Commons License 2020.05.03 0 0 229

"

Tudott te hány férfi imádja (imádná) annak a "csengőnek" a hangját?

 

Kivált azok, akik jó ideje valamilyen "Mrs. Túlkorrekt", vagy "Mrs. Túlnyugis", vagy netán "Mrs. Karót-nyelttel" élnek házasságban"

 

Ez is egy érdekes kérdés. Az biztos, hogy kevés unalmasabb feleséget tudnék elképzelni Bertánál. Anna viszont a másik véglet. Egy ilyen nővel max huszonpár évesen egy-két futó kaland férne bele, de hosszú távú kapcsolatot nem tudnék vele elképzelni. Az igazság valahol a kettő között lévő arany középúton van. Nincs túl szerencsés helyzetben egy olyan férfi, akinek csak ez a két választási lehetősége van.

Előzmény: GPS (223)
Dávidking Creative Commons License 2020.05.03 0 0 228

Ez a kocsmáros sztori nekem is eléggé bűzlik, hogy szétverték a kocsmáját. Vissza is néztem most az első részből azt a jelenetet. Annál a fejbeverésnél csak pár részeg alkesz tartózkodott a kocsmában. Nehezen hiszem, hogy ők akkora bunyót tudtak volna csapni, meg amúgy is miért tették volna? Ők csak ezt a Józsit próbálták lefogni. Valószínűbbnek tartom, hogy Józsi idegbeteg lett és ő verte szét a saját kocsmáját, és most Annán akarja behajtani.

Előzmény: Beavis Butt-Head (217)
Dávidking Creative Commons License 2020.05.03 0 0 227

A betonba lökésnél adott neki egy hetet Ludmann. Gondolom attól tartanak, hogy ha Széphelyi nagyon el tudná húzni az időt, valahogy a hátuk mögött mégis jogi útra tudná terelni az ügyet és lebuktatná őket.

Előzmény: GPS (226)
GPS Creative Commons License 2020.05.03 0 2 226

 

Valakinek azért hiányzott: Ludmannéknak.

 

Azoknál meg mi ez a hisztéria, hogy "Másnapra legyen béranya, mert kinyírlak"?
Mitől nem tudnak várni pár napot arra, hogy egy ilyen kényes ügy megoldódjon?

 

Vagy az van, hogy ő a Főnök, őt ne várassa senki - ha neki valami kell, akkor az azonnal legyen meg - ha nem lehetséges, akkor is?

 

A marhájának nem gyanús, hogy az ilyen pár óra alatt, kényszer nyomására összekapart béranya lehet hogy nem lesz a legjobb választás még számukra sem?

.

Előzmény: Dávidking (225)
Dávidking Creative Commons License 2020.05.03 0 1 225

"Ami furcsa: Berta vakon hisz a férjének, meg sem fordult a fejében, hogy egy közös ebédkor rákérdezzen papusnál: "miért kell ennek a szegény embernek ennyit ügyeletben lennie?", vagy az egész napos ózdi "kirándulás" alatt egyszer sem hiányzott senkinek, a munkahelye sem kereste, pedig azt mondta: "délutánra vissza kell érniük", de már sötétben indultak vissza."

 

Van egy sejtésem, hogy így fog lebukni, hogy majd rákérdez. Fura, hiszen Berta szemszögéből nézve a férje gyakorlatilag napok óta a klinikán él. Reggel elmegy. Este ér haza. Otthon van pár órát, vacsorázik majd késő este megint elmegy "ügyeletre". Zoltán kitalálhatna már valami kreatívabb hazugságot is. Ráadásul napközben sem tartózkodik túl sokat a munkahelyén, mert a nap random pontjain folyamatosan eljárkál. Hol béranyajelöltekkel tárgyalni, hol Ludmannékhoz, máskor Annához. A pácienseit meg átszervezteti a recepciós kiscsajjal. Hosszú távon ezt biztos nem fogja tudni így csinálni.

Valakinek azért hiányzott: Ludmannéknak.

Előzmény: Ilhilla (211)
Dávidking Creative Commons License 2020.05.03 -1 1 224

Sok negatív tulajdonsága van ez tény. Mégis többször bizonyíotta már, hogy a zord megnyilvánulások egy sérülékeny, érző szívet takarnak. Például a tegnapi párbeszéde Mónival, ahogy elmondta, hogy neki csak a lánya ad értelmet az életének. Emellett kifejezetten tetszik a karakánsága. A béranyaságot is visszamondta, mert nem akar zűrös ügyekbe keveredni. Ez is szimpatikus volt, és ezzel az autókarcolással pont ezt a megfontoltságát köpte szembe. Nem kellett volna. Ezzel együtt megvan a magához való esze, és sokkal életrevalóbb mint az orvosi diplomájával kérkedő, sokszor csak szerencsétlenkedő és az árral sodródó Széphelyi doki.

Előzmény: Ilhilla (212)
GPS Creative Commons License 2020.05.03 0 0 223

 

Férfi szemmel lehet, hogy valóban "vadító" az öltözéke, de a túlfestett fej és a piercing kapcsán máris megszólalhat az emberben egy vészcsengő,....

 

Tudott te hány férfi imádja (imádná) annak a "csengőnek" a hangját?

 

Kivált azok, akik jó ideje valamilyen "Mrs. Túlkorrekt", vagy "Mrs. Túlnyugis", vagy netán "Mrs. Karót-nyelttel" élnek házasságban

 

(ez utóbbi fantázianevet nem jó értelemben gondoltam)

 

Régi okosság, hogy a vonzódásban nem kell logikát keresni.

 

Főleg, hogy a férfi nem nő (aki inkább a stabil nyugira gerjed) - ezért azt sem kell keresgélni, hogy a palik vajon mi a jó fenét élvezhetnek azon a kurva "vészcsengő-hangon"?

.

Előzmény: Beavis Butt-Head (221)
GPS Creative Commons License 2020.05.03 0 0 222

 

Ferfi szemmel milyen volt a harisnya-zokni?

 

Tök jó volt.

 

Persze, bizonyára sok finnyás-ízlésű hüledezik tőle - de hát ők mitől nem?

.

Előzmény: Betty.Ford (218)
Beavis Butt-Head Creative Commons License 2020.05.03 0 1 221

Fonva?! Csak copfolja-kontyolja - azt is az autóban, indulás előtt :-P - meg az a nagyon pöttyös (anyajegy? pattanás?) arca sem jó, ezt Sz. Dóráról már a barátokköztben is megállapítottam, illetve pont tegnap is, ahogy csúszott az a karanténvideós förmedvény, és abban is picsásra öltözött ki, csak kevesebb festékkel...

 

Férfi szemmel lehet, hogy valóban "vadító" az öltözéke, de a túlfestett fej és a piercing kapcsán máris megszólalhat az emberben egy vészcsengő, és akkor még ki se nyitotta a száját, amiből lóg ki a kapanyél...

Előzmény: Ilhilla (220)
Ilhilla Creative Commons License 2020.05.03 -3 1 220

A "szag" is zavarhatta, mert ahogy elnézem, reggel soha nem mosakszik, csak felrántja magára a ruhát és uccu! A haja is be volt fonva, közben pedig elég zsíros, de a száját egyből kifestette a potya rúzzsal! :D

Előzmény: Beavis Butt-Head (217)
Alpári Gnác Creative Commons License 2020.05.03 0 1 219

Teljesen jó:)

Előzmény: Betty.Ford (218)
Betty.Ford Creative Commons License 2020.05.03 0 0 218

Ferfi szemmel milyen volt a harisnya-zokni?

Előzmény: GPS (216)
Beavis Butt-Head Creative Commons License 2020.05.03 0 0 217

Nekem nem az jött le abból a részből, mikor a csaj felrakta a lábait a műszerfalra, hogy rágerjedt volna, hanem inkább az, hogy vagy a szag zavarta, vagy a bunkóságnak ez a mértéke... :-)

 

(Ettől persze - most hogy így mondjátok - tényleg nem alaptalan az, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz...)

 

A kocsmárosnak a hőbörgését átgondolva viszont megint eléggé kibújt belőlem a jogász, hogy milyen alapon próbálja Annára verni a kocsmai verekedésből okozott károkat. Egy könnyű - vagy akár súlyos - testi sértés, hogy hozzávágta a poharat, az megáll, de abban már részesként se nagyon lehet elmarasztalni, hogy a többi vendég hogy reagálta le az esetet...

 

(Persze ez az ő fejében nem fordul meg, neki egyszerűbb f@szt karcolni a motorháztetőre, amivel viszont már tényleg megvan a rongálás, még ha kisebb értékben is.)

 

Előzmény: GPS (216)
GPS Creative Commons License 2020.05.03 0 0 216

 

A "léhaságból" kimaradt, hogy agresszív, bosszúálló (erősen hajlamos a devianciára). Ahelyett, hogy magába szállt volna, hogy elcsúfította egy ember arcát és miatta szétvetek egy kocsmát, még a férfi kocsiját is összekarcolta.

 

Azért azt ne feledjük, hogy honnan indult az egész.

Mert azért nem a semmiért vágta pofán azt a kocsmai-patkányt azzal a korsóval - vagyis ne csináljunk úgy, mint ha csak úgy kedvtelésből agresszívkedett volna.

 

Ez egy "telepi" lány (ráadásul ózdi) - aki fiúk (értsd: kis brigantik) között nőtt fel - olyan közegben, ahol nem sokat cicóztak szóvirágokkal - ha valami sérelem érte őket.

 

A csajt jól ismerő barátnője is figyelmeztette a dokit, hogy "ezzel ne vicceljen, mert ez egy kemény csaj. Nagyon kemény".

 

És röhej, ez nem hogy elriasztotta volna az "úrigyereket" - hanem még imponált is volna neki valahol.

Apropó: az is beszédes volt, amikor a tetőn bevallotta, hogy ő sem "gyárilag" született bele a tutiba - hanem csak később "váltott stílust".

 

Mindent összevetve, szerintem a dokinak messze nem "a virgácsok" keltették fel az érdeklődését (pláne, hogy azokkal telítve van, meg azzal is ami köztük van) - hanem (ha már "vizuál") sokkal inkább az a bolondos-lehetetlen zokni-harisnya (amit a neje még farsangi bálon se húzna fel)...

 

... de ezen is túl az a kemény és vagány habitus fogja meg - ami egyrészt a gyerekkorára emlékezteti, másrészt felüdülés a sok karótnyelt konvenció után.

 

Lásd a kuka-mögötti jelenetet - ahol ahelyett, hogy felháborodott volna - még egy kicsit élvezte is a helyzetet.

 

Ha lesz váratlan fordulat ebben a sorozatban - szerintem ez lesz az.

.

Előzmény: Ilhilla (214)
schanc Creative Commons License 2020.05.03 0 0 215

Nekem még az is tetszett, amikor a doki a kukák mögött bujkált Annával. 

Meg amikor a rendőr közölte a kocsi tulajával, hogy a kamera csak elrettentésnek van a téren, de nem működik :) 

Előzmény: Dávidking (207)
Ilhilla Creative Commons License 2020.05.03 -3 0 214

A "léhaságból" kimaradt, hogy agresszív, bosszúálló (erősen hajlamos a devianciára). Ahelyett, hogy magába szállt volna, hogy elcsúfította egy ember arcát és miatta szétvetek egy kocsmát, még a férfi kocsiját is összekarcolta. 

 

A doki szeme valóban megakadt azokon a "pipaszárakon"! :D

Előzmény: GPS (213)
GPS Creative Commons License 2020.05.03 -1 0 213

 

Anna -bármennyire is szeretné- nem tud változtatni a "léha" életmódján ....

 

Hát speciel a tegnapi részben azért nem "léháskodott" annyira - sokkal inkább vergődött a céljaiért.

 

Egy villanásnyira átfutott az agyamon, hogy mi lesz akkor, ha (a sok gond közepette) a dokinak megtetszik a csaj veszett stílusa (szemben mondjuk az otthoni Mrs. Fapinával) ???

 

Mert szerintem volt egy tizedmásodperc ami (legalábbis nekem) erre utalt.

.

Előzmény: Ilhilla (212)
Ilhilla Creative Commons License 2020.05.03 -3 0 212

Anna -bármennyire is szeretné- nem tud változtatni a "léha" életmódján (piál, cigizik, pasizik, talán még a fű is befigyel).

Előzmény: Dávidking (210)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!