Ha egy kocsihoz hozzányúlnak, akkor csőstül jönnek a bajok. Most meg a bendix-em döglött meg :-( Holnap mennék telekocsival - erre nem indul. Szerencsére 10-ből 2-3-4x be lehet röffenteni, majd csak kibírja valahogy, legrosszabb esetben betoljuk, mert a motor+izzítás rendben van.
Bontott volt már benne - és ezekről sajnos soha nem lehet tudni, hogy másfél év vagy két hét lesz az élettartamuk :-(
Megneztem dialogys-ban. Ezt a ket cikkszamot hozza az espace-hoz es a laguna II-hoz is. Az enyimet neztem meg (jk0h) es egy laguna II-t (xx0H) alvazszammal.
Kicsit utána kérdeztem a hirdetett espace IV indexkarnak,de a hirdető nem igazán tudta,hogy espaceIV-be való-e.ma lebontottam az enyémet és megnéztem a gyári számot,csak egy szám eltérés van.az enyém: 8200012242 (középső számsor) a hirdetettbe,pedig 8200012244.van-e ennek valamiféle jelentése?amúgy a keresőbe beírtam a hirdetett számot és laguna II indexkarokat adott ki.de találtam olyan magyar oldalt is,ahol ugyanaz az indexkar jó a laguna II,vel satis,espace IV-be is.
tud valaki ebben az ügyben valami pontosabb infót,vagy van esetleg renault spéci ismerőse,aki biztosat tud?
Az enyém ugyanilyen, év/hó stimmel, 1.9 dci Voyage stimmel, szín ugyanez... az ülések mások egyedül (félbőr). És pont ugyanez a vezetékes Nokia kihangosító volt benne míg ki nem szedtem (ki se tudtam próbálni, senkinek se volt vele kompatibilis telefonja) :) 2005-ben már javában volt bluetooth, nem is értem mi vitte rá őket hogy egy ilyen vezetékes cuccot pakoljanak bele.
sziasztok, fájó szívvel, de úgy tűnik eladósorba kerül a kis kocsink, egy Grand Espace IV 2.0T Privilege. 2005-ös, 7 üléses, Magyarországon szalonból jött a drága (megvan az autószalonos számlája is), xenonos, nyitható panorámatetős, meg még sok extra. Vezetett szervizkönyves, most lesz benne 100e km (nem buherált!) akit esetleg érdekel, kérem, hogy írjon ide vagy az emailre, de szerintem hétvégén felteszem a használtautóra is.
Fél éve lett cserélve a komplett vezérműszíjszett görgőkkel feszítőkkel + vízpumpa + gyertyák + a hosszbordás szettben + olaj + mindenféle szűrője, az első fékbetétek meg kb. 2 hónapja.
tudom már uncsi a témám.Megvettem a ködlámpákat, be is raktam és van beépített kábelezés is,Akkor már csak az indexkart kell cserélnem,hogy működjön elől is a ködlámpám?végül is a vaterán van egy espace4 indexkar,ami külön kapcsolja az első-hátsó ködlámpákat is.Ha ez jó,akkor megveszem.Itt a link ránéznél légyszí.Előre is köszi.
Nem szedte ki már valaki III-as ból a fordulatszám jelzőt már feltéve akiében van ? Eltünt a "villanyja" de működni működuk, sajna nőgyógyász meg nem vagyok sajnos, mert akkor jobban keresnék :) és nem kinlódnék vele.