Korabban volt szo, arrol, hogy mi keruljon le (ha a vinyo megtelt...) En az FO Systemre vagy a '99-es (Gekkoc.) Balatonra szavaznek. Jomagam felirtam magamnak cd-re ha ujra kell vissza tudom tolteni.
1. is: Mukka! betelt a vinyó! :) legalabbis asszem ez ezt jelenti: "425 Data connection error: Disk quota exceeded" :)
és még nem vagyok kész, pláne hogy holnap meg egy ős balaton koncertet szándékoztam feltenni (1981.10.31.).....
2: a kifakult sztár nem balcsi eredetileg mde a miska szeretni nagyon, eredetileg ha jól tudom beatrice
Koszonet mindenkinek zenekert amik a szerveren talalhatok! Egy hete ezek szolnak otthon...(ujra, es nem felve hogy mi lesz ha a kazetta tonkremegy...)
Egy kerdesem lenne az "oregektől": a Kifakult sztar c. szam eredeti Balaton szam vagy feldolgozas? Kie az eredeti?
halló !!
akkor ha minden igaz, nemsokara feltöltődik 1 balcsi koncert, elég érdekes fajta :) nem álmaim koncertje, sőt elsőre még sokat vigyorogtam is rajta! de hátha valakit érdekel...
1982.05.23.
Ikarusz Művház
9 nóta
192kbs
cooldedit2000
van minden ;)
Egyebkent azt en is ajanlom, nekem is van egy listam rajta ami szep kenyelmesen megy. Es az en serveremen nem lenne annyi szolgaltatas mint az egroups.com-on (files, calendar, links...)
ha valaki ki akarna probalni egy uj listservet a listbot helyett akkor fel tudom ajanlani a foldalatti@pgabor.com-t. Tesztelni kene, hogy milyen gyorsan tovabbit leveleket MO-ra. (subscribe)
Hapcibeno
Nem ugyanaz a ket anyag az enyemen a szamok :
Tűz
Mániákus depresszió
Levert vagy
Ez a ház is
Jó veled
Neon alatt
Eszkimó jégbalett
Go, baby go
Ragaszthatalan sziv
Eljöt a ma a tegnapra
Napszúrás
Az 1. 4 a 2. 6
Kedves Mukka és a többiek. Valaki fel tudná nekem tenni a Sziámi Testből Testbe lemezéről a következő számokat?
05 A férfi meg a nő
06 Apokalipszis itt és most
07 Vezetgetnek
08 Testből testbe
09 Szabad a gazda
10 A kis tökös üstökös
Sajnos ezekről lemaradtam. Ugyancsak szívesen venném az Egy vagy egy se albumot és a Ha albumot. Cserébe felnyomok nemsokára egy Sziámi-Ági és a fiúk közös koncertet, bár a minőség... tudjátok.
Egyébként tudja valaki, hogy a "Visszajött a barátunk Amerikából" című szám (és koncepcionális koncert) tulképp kiről szól? Mert gyanúm szerint valakiről igen.
Hello!
Van egy Trabant cd-m : "Demok 1983.marcius 17."
cimmel es csak ennyi van a boritojan. Ez akkor keszulhetett mikor volt az Eszkimo asszony fazik forgatasa, amirol beszeltetek. Nem lehet hogy ez az ? Csak az a baj hogy ez nem koncert felvetel.
Ha tudtok segitsetek mi ez.
Elore is kosz
jol emlexel.
a musorvezetoje agi volt, es meg valaki a kontrollbol asszem, de nem tom mar, hogy ki.
meg egy csomo arc volt benne neha-neha, de nagyon halvanyan emlexem.
a "mi jut eszedbe az enekesnorol" cimu film (muller peter vizsgafilmje) nincs meg valakinek veletlenul?
egyaltalan jart valaki anno a lyukba a fekete dobozos sorozatra csutortokonkent ugy '88 korul?
"SZABADSÁG 2000. A magyar zenei világ és civil csoportosulások Szabadság 2000 címmel nagyszabású rendezvényt szerveznek április 29-én Budapesten, a Felvonulási téren. Az eseményen fellép a Korai öröm, a Tyereskova és a Balaton, részt vesz rajta a Levegő Munkacsoport, a Tibetet Segítő Társaság, a Civil és a Tilos Rádió. (Népszabadság, 2000. április 26.)"
Itt ugy beindult az elet, hogy csak na. nem is tudok mar kovetni semmit..
egy nagyon szep hosszu levelket fogok irni, amiben megprobalok kiterni mindenre (mihelyt a listbot is ugy gondolja megkapjatok). Ma csinaltam meg 30 perc agi es fiukat, 30 kontroll-t, van itt egy EK, beigerve 3 EK. az antisztar koncert (raday) nekem viszonylagosan szuper minosegben. egy kis kontroll, hat ilyenek.
ELkezdem irni levelke...
Mukka
Meg mindig nem sikerult belepnem a serverre, talan karbantartas miatt van zarva?
Engem az FO System es a Balaton 1999 Koncert erdekelne leginkabb. Koszonet azoknak akik dolgoztak vele! (Uj vagyok igy meg nem tolthettem le). Van mas server ahol fent vannak?
Valami okbol a listbot archivumban tobb uzenetre azt irja, hogy nem elerheto. Miert?
Ha valaki a 330. hozzaszolasomban vazolt problemamban (server) tudna segiteni, akar emilben, annak NAGYON halas lennek.