végre! :) szerintem is. annak idején a WMS-t hallgattam a legtöbbször, és a strange attraction a kedvencem az albumról. hasonlóan éreztem magam én is, mikor először meghallottam, és ez azóta csak jobb lett. :) (még most is szeretem a WMS-t, csak hallgatni nem tudom úgy, ahogy szeretném, ezért inkább nem is hallgatok mostanában semmit igazán...)
Én úgy gondolom, a WMS igenis egy nagyon zúzós album, és jól van megcsinálva (mikor a Strange Attraction-t először hallottam, csak pislogni tudtam!) a keverés is, meg a borítója is. Érdekes, mert eltér a megszokott hangviteltől, de mégis CURE. Robertben nagyon munkálkodhatott v.-mi, hogy egy ilyen albumot dobott össze a fiúkkal anno még '96-ban. Szóval nekem tetszik. Szerintem jó!
köszi, hogy utánanéztél a linkeknek. én is "ki tudom szedni" a dvd-ről a képkockákat, de még az sem az igazi minőség. így kénytelen vagyok ilyen-olyan trükkökhöz folyamodni a photoshopban, hogy valahogy kinézzenek. :)
és a DVD-ről nem tudunk kiveni képeket? annak a minősége még kielégítő lenne, és ugye vannak itt olyanok akiknek már megvan a fest 2005 is, ugye..... de nem bántottalak meg, mert ezt nem akarom
az a problémám - mert én is imádom a fasza koncertfotókat -, hogy ilyeneket nehéz találni a neten jó minőségben. egyáltalán jó minőségű fotót is nehéz találni. kénytelen vagyok abból dolgozni, ami van. de ha tudtok linkeket, ahol vannak nagy felbontású, jó minőségű koncertfotók, akkor szívesen és köszönettel veszem.