Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.22 0 0 1276
ööö... Tudnál egy kicsit részletesebben beszámolni az új nótáról? Milyen hosszú, milyen a technika...stb. Ez már végleges, vagy csak demo?
Előzmény: 4umos (1274)
4umos Creative Commons License 2007.02.22 0 0 1275

igen, kb. akörül lehet szerintem is, minden esetre szép kis befőttesüveg! :))))))))

Előzmény: Simple (1273)
4umos Creative Commons License 2007.02.22 0 0 1274
Sleepwalker az újabb nóta az UA-ról. vannak benne korábbi albumok lenyúlásai, nem is kevés, ezért aztán az igazi "megadethes" hangzás garantált. :-P amit felfedezni véltem korábbi dalokból ebben az újban: kill the king, blackmail the universe stb.
Simple Creative Commons License 2007.02.22 0 0 1273
200
Előzmény: 4umos (1272)
4umos Creative Commons License 2007.02.21 0 0 1272

szerintetek ez hány darab pengető???? tipp??? :-DDD

/aki klubtag azoknak van egy ilyen "kvíz" kérdés és lehet vele nyerni egy Peace Sells DVD-Audio lemezt!/

Simple Creative Commons License 2007.02.19 0 0 1271

Hát igen: a Death Human/Individual/Symbolic trilógiája űberelhetetlen számomra is.

Viszont a Slayer egyértelműen azért tetszik nekem, mert Lombardo. (Ennél többet nem is kell mondanom.)

M. F-et nem hallottam még sosem.

Előzmény: Csabaking (1269)
vsiivz Creative Commons License 2007.02.17 0 0 1270
mindig orom mercyful fate rajongokkal talalkozni
meg egy megadeth topikban is :o)
valoban nagy lemez az in the shadows, bar a korai klasszikus 2 es fel negylemez minden nagyobb alapvetes
en azokkal nem birok betelni tobb, mint 20 eve
es ha mar a mercyful fate gitarosai szoba kerultek, javaslom meghallgatasra (ha meg nem tetted volna meg) a force of evil-t
foleg a masodik lemezuket: black empire
ketsegtelen, hogy hank sherman a sotet, gonosz, brutalis riffek nagymestere
Előzmény: Csabaking (1269)
Csabaking Creative Commons License 2007.02.16 0 0 1269

Ha már albumokról beszélünk, akkor muszáj leírnom, hogy én imádom a Megát, az Annihilatort, meg még sokminden együttest, de számomra az etalon metal album a Mercyful Fate-től az In the Shadows.

Az egy riff-metal-dallam-progresszívitás orgia a köbön. Nem tudok betelni vele, pedig vagy 100-szor hallgattam már, és egyre jobban tetszik... Olyan riffek vannak ott, meg dallamok, hogy az agyam eldobom. Sehol másutt nem lehet ilyet hallani, annyira szuper az az album...

Lehet, hogy szentségtörés, de még a Rust in peace-nél is többre értékelem (pedig az egy másik etalon metal album ugye...)

A slayerről meg csak annyit, hogy meghallgattam az új albumot, és utána egyből kuka. Dögunalom az egész. Semmi zenei nincs benne, csak egy nagy döngölünk-össze-vissza, agyba-főbe. Egy nagy hentelés az egész, zeneiség nuku. Össze sem lehet hasonlítani egy Annihilatorral, akik úgy döngölnek ezerrel, hogy próbálnak azért valami zenét alkotni (nagyrészt sikerrel), vagy netán egy Death (r.i.p...) albummal (A spiritual albumtól kezdve bármelyiket említhetném), ahol ugyanúgy döngölnek ezerrel, de mégis valahogy modernizálva, hallgathatóan.

De a Slayer? Olyan az új albumuk, hogy akár a porszívót is bekapcsolhatnám, kb. ugyanolyan zenei élményben lenne részem...

Persze ízlések és pofonok...

Előzmény: Simple (1267)
Rezeslacko Creative Commons License 2007.02.09 0 0 1268

Sziasztok

ha van kedvetek regisztráljatok a http://www.abbcenter.com/totalismetal oldalon, hogy sokan legyünk fent,mindenféle topic-ok, van ott sok minden mi szemnek-szájnak-fülnek ingere

További szép napot.

Simple Creative Commons License 2007.02.09 0 0 1267
Az új Slayer meglepően jó lett szerintem, legalábbis én erre nem is számítottam. Annihilatorban Mangini fog doblani?
Előzmény: BlackMailer (1265)
Csabaking Creative Commons License 2007.02.08 0 0 1266

Persze, hogy felérhet. Persze én elfogult vagyok, mert imádom az Annihilatort is, de szerintem az Annihilator csinálja még mindig azt a muzsikát (némiképp modernizálva), ami a Megadeth-től is elvárható lenne. Mondjuk a Megadeth a legutóbbi albumon már elég jó úton haladt, de én még mindig több vadabb számot várok Mustaine-től, és remélem, az új albumon megkapom őket.

Az Annihilatort is várom, mert szerintem abban nem nagyon fogok csalódni. A címe alapján (Metal) biztos nem, és hát az Annihilator korongjai nagyon is bejövősek voltak. Szóval nagyon kíváncsi leszek, hogy melyik album tetszik majd jobban.:-)

Előzmény: BlackMailer (1265)
BlackMailer Creative Commons License 2007.02.08 0 0 1265

bár kicsit off topic...

Áprilisban jelenik meg az új Annihilator album, Metal címmel. Részemről, ha olyan jó lesz mint a 2005-ös, akkor nagykedvenc lesz... különben egy mostani aktuális Annihilator anyag felérhet-e egy mostani Megadethel? lásd: Metal vs. United Abominations, Christ Illusion vs. United Abominations, vagy vs. egy mondjuk az év vége felé megjelenő Metallica korong...

deliriousnomad Creative Commons License 2007.02.05 0 0 1264
Az előző volt retrós az egyértelmű RIP visszautalásokkal. Ez szerintem szimplán csak szar. :))
Előzmény: Törölt nick (1263)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.05 0 0 1263

Ennek a borítónak egy kicsit retro-feelingje van szerintem. Nem lehet, hogy ezzel akar utalni Mustaine a régi stílushoz való visszatérésre?

4umos Creative Commons License 2007.02.05 0 0 1262

a youthanasia sztem egy óriási szójáték, aminek képi megfogalmazása nem hiszem, hogy lehetne tökéletesebb, mint ami a boríton szerepel! persze tökélets mint tudjuk nincs :-P

az új borítóval meg úgy vagyok, ha az alkotója pontosan elmagyarázná, hogy mit akart vele kifejezni, akkor biztosan világosabb lenne itt sokunknak a "mi, miért?" felvetés. egyébként meg az eddigi zenék az új lemezről nekem is nagyon bejönnek, ha a borító lesz a leggyengébb pontja Mustaine legújabb művének, hát Istenem, el van nézve neki! :)) elég ha a zeneíráshoz ért, legfeljebb a grafikusát majd kirúgja a picsába és a következő albumnál már mást fog alkalmazni! :))

Levike Creative Commons License 2007.02.05 0 0 1261
Szerintem eleg ha Dave sajat magaval egyutt van, es jo lesz a lemez. :)
En nem aggodom, az utolso ket lemez nagyon bejott rendszeresen hallgatom oket.
Előzmény: 4umos (1232)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.05 0 0 1260
Nagyon gyenge. Ha a lemez jó lesz, elnézzük.
Előzmény: BlackMailer (1251)
neal and jack and me Creative Commons License 2007.02.05 0 0 1259

huhh...

akkor tényleg ez lett a borító.

ultraranda, de nem is az a baj, hanem, hogy nekem az eddig közzétett nóták sem teccenek... :-(

BlackMailer Creative Commons License 2007.02.04 0 0 1258
jahjah. A Youthanasia tényleg gyönyörű színekkel volt megalkotva. Valahogy az illet ahhoz a zenéhez.
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.03 0 0 1257
Én már megbarátkoztam vele, bár nem volt egyszerű. A 2 központi figurát kissé balra toltam volna, ha már egyszer jobbra néznek. (anno a Peace Sellsen és a So Far-on is Vic oldalt helyezkedett el)

Tudom hogy hülyeség, de engem legjobban az bosszant, hogy a jobb oldali felhőkarcoló (felénk eső) oldala át van szakítva azzal a rakétával vagy a fene tudja mivel, de a felső 10-20 emelet az szépen ottmarad a helyén, oldalirányban csatlakozva az épülethez.

De szerintem nem volt hülyeség bőrt húzni Vic-re. Ezek a csontvázas dolgok ma már nem nagyon mennek...

A Youthanasia borítója pedig zseniális volt, gyönyörű színekkel
deliriousnomad Creative Commons License 2007.02.03 0 0 1256
A borító szar, nekem nagyon nem tecc az új fazonú Vic sem, a számok viszont jók, amik eddig ismertté váltak, a Washington's Next is meg a Gears Of War is.
Fafara Creative Commons License 2007.02.03 0 0 1255
a youthanasia borító pont zseniálisan jó
Előzmény: coys (1253)
Fafara Creative Commons License 2007.02.03 0 0 1254
gagyi
coys Creative Commons License 2007.02.03 0 0 1253
Én alábecsültem a fiúkat! Nem hittem volna, hogy az amúgy zseniális Youthanasia lemez borítójánál lehet ocsmányabbat készíteni. De be kell látni tévedtem.
seabeast Creative Commons License 2007.02.03 0 0 1252
szörnyű:)
BlackMailer Creative Commons License 2007.02.03 0 0 1251

http://headbanger.wplanet.hu/be/htdocs/main_file.php/hirek/8516/

Ki mit mond a borítóról? (nekem pl. a Rust in Peace-es jobban tetszik...)

Törölt nick Creative Commons License 2007.01.25 0 0 1250
Hát, az biztos, hogy jobb minőség, mint amit eddig láttunk. Nem tudom figyeltétek-e, de a bőgős-srác nem gyengén nyomja ujjakkal...
Előzmény: BlackMailer (1249)
BlackMailer Creative Commons License 2007.01.24 0 0 1249

Egy jó minőségű felvétel a Washington's Nextről:

http://headbanger.wplanet.hu/be/htdocs/main_file.php/hirek/8462/

szerintem nagyon jó szám (kicsit a dread and furgutive mind-t, return to hangart és kill the king-t juttatja eszembe...)

Pittaa Creative Commons License 2007.01.24 0 0 1248
Ezen a linken http://www.roadrunnerrecords.com/Music/listen.aspx?fileID=2083 meg lehet hallgatni a Gears of War demóját. Szerintem kiváló dal lett, de lehet olyan is akinek nem tetszet...szubjektív:)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.23 0 0 1247
Én nem értek hozzá, de ha egyszer készítek - egy véleményem szerint - naccerű dolgot, akkor szinte mindent megteszek azért, hogy minél előbb villoghassak vele az érdekeltek előtt.

Határidőt tologatni más esetben szoktam...
Előzmény: 4umos (1246)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!