Keresés

Részletes keresés

kelso82 Creative Commons License 2021.08.24 -1 0 88

Mit akarsz, en meg ennyit sem tudok sok szereplorol.

Fesus nelly lanya, baronits buvesz anyukaja stb

 

Par szereplon (v.viktor,szoke,tothferj,vvleo,feri(ilhilla mondta hol lattam mar),zalan stb) nem nagyon ismerosek. Ezt a dorit meg lehet lattam valahol

 

Dj,a csaj testverpar,meg ugy a tobbiek nekem homaly.

 

Előzmény: ga_zsi (72)
Ilhilla Creative Commons License 2021.08.24 -5 3 87

...azért egy "Celeb vagyok ments ki innen", vagy egy "Survivor" műsorban bemutattak, vagy utaltak rá, hogyan történnek ezek a hétköznapi dolgok.

Tartok attól -sajnos feltételezem a csatornáról, főleg az Ázsia expressz óta-, hogy etetnek bennünket és nem is alszanak a jurtákban, hanem csak a próbák és a felvételek idejére viszik ki őket a helyszínre.

Előzmény: Mazsola0070 (79)
Ilhilla Creative Commons License 2021.08.24 -6 1 86

A kisérő műsorban láttuk, hogy szinte mindent elpróbálnak, mielőtt felveszik a jeleneteket. Ezek közül bármelyiknél megsérülhetett Busa térde, nem kell hozzá sok egy 130 kilós embernek, pláne, ha ennyire szélsőséges, változékony az időjárás. Elég, ha rosszul fordul, vagy próbál guggolni. Még az is lehet, hogy a "brunyálást" kapkodta el, mert nem akart elázni! :D

Előzmény: Magdi60 (77)
kelso82 Creative Commons License 2021.08.24 -2 5 85

A narratoros mese sz@r, de legalabb jo hosszu es rendszeres:)

Előzmény: nlion (69)
Kr.Kr. Creative Commons License 2021.08.24 -2 2 84

Szerintem ez egy környezetvédelmi terület, a szanaszét kakálást ezért sem tartanám valószínűnek, hogy engednék.

De a drón felvételeken én csak a jurtákat látom, meg a közösségi teret (=tűzrakó hely), tisztálkodó helyiségeket nem. 

 

Az egy dolog, hogy egy kiszállító cég hozza nekik a reggeli-ebéd-vacsorát és megeszik dobozból, de a tisztálkodást talán nem a helyi patakban végzik...

Előzmény: Mazsola0070 (79)
r.tonyo4 Creative Commons License 2021.08.24 -3 2 83

ja igen, a jóságos öreg, Busa Pista.

Közepes, de inkább gyenge slammer, MC, annakidején az Irie Maffiában sem bírtam, pedig magát a zenekart szerettem/szeretem most is. 

Az, hogy a TV2-vel szerződött, sokat elmond róla

 

Előzmény: shu14 (82)
shu14 Creative Commons License 2021.08.24 -8 3 82

Számomra felfoghatatlan, hogy még mindig vannak, akik beveszik ezeket az olcsó, sokszor ismételt sablonokat. A jóságos, küzdő öreg, aki hátráltatja a csapatát, de mindenki szereti, mert lelket önt a többiekbe, vagy az ember, akinek le kell győznie önmagát, ami persze mindig azzal zárul, hogy az úszni nem tudó megtanul még búvárkosdni is, vagy a tériszonyos megtanul sziklát mászni... vagy ilyen a szerethető hupike törpike csapat vs a gonosz egoisták csapata forgatókönyv is (ez utóbbinál történetesen mindig jelen van a Tv2 fő reality porondmestere, Novák Zalán), nem beszélve a "mindig az a csapat nyer, akinél nem számítunk rá,  mert hová vezetne az egész csavar nélkül" dramaturgiai elemről, és még lehetne sorolni.

 

Mivel nemzetközi formátum, az Exatlon ezeket az olcsó sablonokat és megrendezett jeleneteket egy profi körítésbe tudta csomagolni, és kellett hozzá három évad, hogy még a leghülyébb is átlásson a szitán. De amikor egy "made in Hungary" gagyiba csomagolod a sablonokat (Farm, Totem, Fusscsalád), akkor kibújik a szög a zsákból.

Előzmény: Ilhilla (70)
r.tonyo4 Creative Commons License 2021.08.24 -1 4 81

Az előzetesek alapján én egy Survivor+Exatlon hibridet vártam, ehhez képest egy tematikus általános iskolai osztálykirándulást kaptunk. 

Mivel nagyjából ismerem azt a helyet, ahol a tábor van és ahol a feladatok "zajlanak", ezért számomra ez a misztikus szöveg szinte nevetséges és nem tudom átérezni a feladatok nehézségét. 

A konfliktusokat nem értem, az sem világos számomra, hogy miért tették a közösségen belül partvonalra Szőke Zoltánt. Talán azért mert annyira elvont, meditatív típus? Mit jelent az, hogy a többiek sokat poénkodnak?

VV Leót pedig már évek óta nem láttam képernyőn. Hirtelen fel sem fogtam, hogy ki ő.

Magdi60 Creative Commons License 2021.08.24 -2 1 80

"a két instruktor sakkozása" - na, erre mit mondott volna Szőke Zoltán? Mennyire ovis?

Előzmény: Kr.Kr. (76)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.08.24 -4 3 79

Az étkezésekről, a szarási lehetőségeikről és a tisztálkodásról nem mutattak eddig az égvilágon semmit. Egyedül Busa mondta a nulladik részben, hogy éjszaka ki kellett mennie hugyoznia, és elment vagy 40 méterre a jurtától, hogy kifacsarja a gyíkot (lehet, hogy nem pont így mondta, de valami hasonló kifejezéssel illette a vizelését.)

 

Nem akarok rosszmájú lenni, de szerintem valahol ott lehet a közelben a készítők tábora, ahol van rendes mobil WC (nem hinném, hogy pl. ilyen kényes városi lányok a susnyásba mennének kakálni és lapulevéllel törölnék ki, meg aztán egy idő után fura szagok terjednének a környéken, ha mindenki ide-oda pottyantgatna) és fürdési, zuhanyzási lehetőség (pl. egy lakókocsiban vagy más módon).

 

Azt sem tartom kizártnak, hogy van a közelben egy szálloda vagy vendégház, ahol biztosítják nekik a zuhanyzást, persze ezt nem mutatják.

 

Még csak annyit sem mutatnak sosem, hogy az arcukat, kezüket megmosnák, ha ilyen, komoly izzadást okozó feladatok után nem zuhanyoznának, két-három nap után úgy bűzlene a jurta is, mint egy görényluk.

 

A táborhely kapcsán azt is vártam, hogy lesz közös főzés, esetleg Krausz villant valamit (bár tudom, nem ezért van ott), de semmi, még azt sem látni, reggelire mit kapnak.

Előzmény: Kr.Kr. (76)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.08.24 -1 1 78

Szerintem nem mutattak semmi ilyet, valószínűleg a "nulladik" napi erdei túra okozta terheléstől durrant be a térde, nem kell ehhez semmilyen konkrét sérülés. 

Előzmény: Magdi60 (77)
Magdi60 Creative Commons License 2021.08.24 0 1 77

"Egyébként mikor sérült meg? Ha jól értettem, már az indulás előtt mondogatta, hogy bevizesedett a térde és fáj." - ez engem is érdekelne, hogy ráesett, vagy mi volt?

Előzmény: Mazsola0070 (60)
Kr.Kr. Creative Commons License 2021.08.24 -2 2 76

Én is csak azt tudom mondani, amit már leírtatok.

 

Gondoltam adok egy hetet ennek a műsornak, hátha addig kiforrja magát. De már tegnap untam és inkább néztem a sokszor látott lakásfelújítási műsort, mint ezt. 

Zavar a sok, beállított helyzet. Ilyenek a két instruktor sakkozása, a szarvas férfiak beszélgetése. 

 

Mivel nem néztem folyamatosan, csak a másik műsor szünetében kapcsoltam ide vissza, nem volt számomra világos, hogy csak annyi volt az előny, hogy a gyakorló pályán tölthettek egy kis időt? Amikor mindenki felment a "torony" tetejére, csak Krausz nem, akkor azt hallottam, hogy Feri mondta a többieknek, hogy üljenek le. Mintha valami megbeszélés kezdődött volna, amiből a séf kimaradt...

 

A tisztálkodási, étkezési körülmények érdekelnének. Láttam ott egy tűzrakó helyet, de gondolom azt csak a vasárnapi ebéd megfőzéséhez használják majd. 

 

Csősz Boglárka sminkelésén én is nagyokat pislogtam. Pont ebbe a környezetbe való....

Lamner Creative Commons License 2021.08.24 -4 2 75
Előzmény: Lamner (74)
Lamner Creative Commons License 2021.08.24 -5 7 74

Gondoltam megnézem még a második részt is mielőtt véleményt formálnék a műsorról.
Kezdjük az elején. Oláh Ákos formátumfejlesztő aki a nagyon gagyi Farm VIP-t is kitalálta most kitalált egy új formátumot.
Kitalálta a ma is létező Tájékozódási futás formátumát. Több évtizeddel ezelőtt ezt a formátumot az általános iskola felső tagozatában már erőteljesen űztük.
Csapatokat alkotva térképek alapján helyszíneket és tárgyakat kellett megkeresnünk majd ott feladatokat kellett végrehajtanunk. (időre)
Na ezt sikerült újra feltalálnia Oláh Ákos formátumfejlesztőnek és Katona Andor kreatív producernek aki szintén ott volt a Farm VIP megalkotói között.
Azt hogy az egész műsor centiről centire előre le van próbálva vagy, hogy kijelölt útvonalon keresgetik a keresnivalót a "Gyerünk, Gyerünk"-öt folyamatosan üvöltözve az már magában nevetséges. Az első műsorban az íjászkodásnál kibukott, hogy egy nagy duma, hogy én még nem lőttem íjjal vagy csak gyerekkoromban ......
Mindenki lőtt a felvétel előtt mert ez leszűrhető volt a műsorban látható lövésekből. Aki egy keveset íjászkodott már tradicionális íjjal az tudja hogy miről beszélek.
Ez a műsor mint az összes ilyen formátum hülyére próbálja venni a nézőket. Maga az alap rész egy tök érdektelen rész. Embereket látunk üvöltözve futkosni az erdőben. Ez az érdektelen rész tölti ki a műsor nagy részét. Ezt próbálják megfejelni majd egy emberi gyarlósággal, hogy ki és hogyan fog a másikkal összeugrani. Maga a szereplők kiválogatása is garantálja ezt. ( Oláh Ákos : Minden műsornak a lelke a casting)
Igazából ez lesz megint az amivel ezt a műsort is életben akarják tartani.
Szóval megint egy gagyi műsor igénytelen embereknek. Oláh Ákos és Katona Andor nevével fémjelezve.

https://telex.hu/szorakozas/2021/08/22/totem-tv2-vetelkedo-ordog-nora-kereskedelmi-teve-kritika

gombóc63 Creative Commons License 2021.08.24 -3 2 73

Eddig csak olvastalak benneteket és néztem a két adást, de nekem nagyon nem jön be. Mesterkélt, unalmas, sok az általam már most nem kedvelt szereplő, mást se nézhettünk ( eddig) mint hogy caplatnak az erdőben. Nem ismétellek benneteket, de egyetértek a kritikákkal, várom a Survivort! Még akkor is ha az általam nem szeretett Joe lesz a műsorvezető.

Előzmény: Ilhilla (71)
ga_zsi Creative Commons License 2021.08.24 -1 1 72

azért nem semmi, hogy csak 10 perc volt közöttük az eltérés, közben pedig az egyik csapat végig rohant, mint az őrült, azt néztem, mikor töri ki valaki a bokáját, a másik csapat pedig jószerint sétált. ha nincs ott az "óriás" és nagyobb tempóval tudnak haladni, mennyit vernek a szarvaskomákra?

 

meddig tart vajon a farkasok szeretjükegymást időszaka? most tényleg jól megvannak.

 

Leóból tényleg előjött az ego, ahogy ők mondják. futott, mint az őrült, aztán meg ráfogja a többiekre, hogy ti mondtátok, hogy fussak. nem igazán értettem, hogy Szőke Zolinak mi a baja, de hogy valóban kirekesztették - főleg a 3 srác - az nyilvánvaló, az egyik lány is elmondta, meg abból is, ahogy szólnak hozzá. gyorsan elérte, a második napra. (persze nem tudni, hogy előtte meddig voltak együtt felkészítésen.)

ez lehet a kora miatt is, de teljesen más közegből jövés is.

Leó x éve próbál befutni, a köztudatban benne van, de tény, hogy még mindig úgy ismerni igazán, hogy a vvLeó (ebben igaza volt Baukónak) frusztrálhatja rendesen ez is, meg az is, hogy azt hitte, itt ő lesz az ász. hiszen megmondta, városi gyerekként ér annyit a természetben, mint Zalán, aki ott nőtt fel, aki kiválasztotta, ajánlotta az összes helyszínt. nem kis önbizalomra mutat.

Petiről még mindig fogalmam sincs, kicsoda. áll.valami dj., ha egyszer lát a műsorból valamit a fiacskám, biztos elmagyarázza, mit kell róla tudni. az ő korosztálya van ebben otthon.

Baronits Gáborról meg csak annyit tudok, hogy anyukája a bűvésznő. hogy mivel foglalkozik - talán színészkedik -  sejtelmem sincs. számomra még nem csinált semmi emlékezeteset. kb. mint Csenge. neki is a legfőbb ismérve, hogy Fésűs Nelli lánya. bár ő legalább egy-két műsorban már megmutatta, hogy milyen tehetséges énekes.

Bogiról annyit tudok, hogy luxusfeleség, hogy gazdag török férje van, nem akar gyereket. ja és valami szépségápolási céget vezet. szintén túl nagy önbizalommal rendelkezik, ebből is lesz még biztos konfliktus.

A testvérekről még mindig fogalmam nincs hogy kik. annyira nem érdekel a műsor, hogy utánanézzek a szereplőknek, de biztos kiderül róluk is az adások alatt mit sportolnak, mit vállalkoznak.

Ilhilla Creative Commons License 2021.08.24 -4 2 71

Nem tudom, az elején mutattak-e valamit abból, hogyan és hol tisztálkodnak, mert később kapcsoltam át, de feltűnt, hogy már a második (harmadik?) nap és reggelente csak a "cicababák" sminkelését látom és nem értem, minek ebbe a "vadonba" egy kiló vakolat?

 

Bezzeg a Survivorban! Nagy Alexandrára rá sem ismertem az előzetesben! :-)

Ilhilla Creative Commons License 2021.08.24 -4 2 70

Egyébként meg szerintem itt előre le lehetnek osztva a szerepek, a gázsiját mindenki megkapja, miért szólogatnának be Busának?

 

Igaz, csakhogy így nem életszerű! Kizárt, hogy nincs pusmogás, megjegyzés stb. mint hasonló szituációban, a való életben.

 

Érdekes, direkt úgy vannak összeválogatva, hogy

- a farkasok a szelíd, szerethető játékosok közössége, akik tűzön-vízen át és csak a csapatért...,

- a szarvasok pedig a széthúzó, egoisták társasága, akik soha nem kovácsolódnak csapattá? :D

Előzmény: Mazsola0070 (67)
nlion Creative Commons License 2021.08.24 -2 2 69

Nem rossz a műsor csak ez az állandó narrátoros mesélés már unalmas. ezeket ki kellett volna vágni amúgy jó

Magdi60 Creative Commons License 2021.08.24 0 2 68

"amit Szőke Zoltán művel" - ahogy Baronits Gábor is mondta, meg ahogy pislogott, hogy mi van, én is pont úgy nem értettem, hogy mit akar mondani? Beszélt, mondta a mondatokat, de mit is tulajdonképpen?

Előzmény: Ilhilla (63)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.08.24 -1 1 67

Na, ezt egyszerre írtuk, akkor jól láttam...:)

 

Egyébként meg szerintem itt előre le lehetnek osztva a szerepek, a gázsiját mindenki megkapja, miért szólogatnának be Busának?

 

Zenészként a csapatból többeknek is a kollégájának mondható (Gabi, Ekanem, Varga Viktor), mi a fenének rúgnák össze vele a port? 

 

Szerintem az sem véletlen, hogy ebbe a csapatba került, a másikban nagyobb esélye lenne rá, hogy szóvátennék neki, ő hátráltatja a csapatot. (Ő biztosan nem tudott volna úgy rohanni, mint ahogy a szarvasok futottak.) 

Előzmény: Ilhilla (63)
Ilhilla Creative Commons License 2021.08.24 -5 2 66

lehet, hogy ebből a műsorból is ő repül elsőként, mint amikor Bagoly volt az álarcos műsorban?

 

A "Bödörék"-ből is hamar kivonták, lehet, hogy eleve úgy vállalta el: "jól van fiúk, elvállalom, mert kell a lóvé, de nem maradok sokáig, ez nem az én világom, én szeretek elvonulni, elmélkedni".

 

Aki testileg-lelkileg-szellemileg passzol ehhez a műsorhoz, az egyedül Varga Viktor!

Előzmény: Mazsola0070 (64)
Ilhilla Creative Commons License 2021.08.24 -4 1 65

Nem adja fel, nem szavazzák ki, hanem a gondoskodó instruktora elviszi orvoshoz, aki majd megállapítja: "alkalmatlan a további játékra, mert kockáztatja testi épségét" és hazaküldik!

Előzmény: kelso82 (62)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.08.24 -2 2 64

Kérdés mi lesz ma, az előzetesben úgy láttam, hogy Busa és egy nő a másik csapatból ott áll Ördög Nóra mellett, miközben a többiek futkorásznak, lehet, hogy a mai feladat futkározós-mászós részeit 6-6 embernek kell teljesítenie a csapatokból.

 

Úgy meg akár győzhet Busáék csapata is, és lehet, hogy a másik csapatból lesz a kiszavazás.

 

Ott meg nagyon úgy tűnik, néhány szavazata már van Szőkének (úgy látom, ott az ő feladata a konfliktusgerjesztés), lehet, hogy ebből a műsorból is ő repül elsőként, mint amikor Bagoly volt az álarcos műsorban?

Előzmény: kelso82 (62)
Ilhilla Creative Commons License 2021.08.24 -5 2 63

Az előzetesben látható volt: a mai játékból kimaradt 1-1 fő, nyilván a farkasoknál ez Busa volt.

Azt viszont nem hiszem el, hogy egy vadidegen társaságban, ahol többen először látják egymást, senki sem zúgolódik amiatt, hogy hátráltatja őket. Ilyen nincs a valóságban, hogy ekkora "szeretet és megértés" alakuljon ki összezárt, különböző beállítottságú és jellemű emberek között!

 

Feri pedig megjátssza magát, ő egyáltalán nem ilyen pátyolgatós, bár lehet, hogy csak a celebekkel bánik kesztyűs kézzel! 

 

Krausz jó úton halad, már úgy mászott fel a sziklára az utolsó nyomért, mint egy vadmacska! :D

 

Nekem még mindig nagyon erőltetett, unalmas ez a "mese felnőtteknek", na és amit Szőke Zoltán művel...

Előzmény: Mazsola0070 (60)
kelso82 Creative Commons License 2021.08.24 -1 1 62

Vagy feladja vagy pedig egy esetleges csapaton beluli kiszavazo ceremonian o lesz a nyilvanvalo tavozo-esetleg elore megbeszeles alapjan is-

 

Mert azt mar jol tudjuk tole,h feladni? Azt nem:)

 

Előzmény: Mazsola0070 (60)
kelso82 Creative Commons License 2021.08.24 0 1 61

Az egyik szereplo csapattars ugy fogalmazott,h a nulladik napon serult meg lenyegeben:DD

Előzmény: Mazsola0070 (60)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.08.24 -2 3 60

Egyébként mikor sérült meg? Ha jól értettem, már az indulás előtt mondogatta, hogy bevizesedett a térde és fáj.

 

Szerintem nem volt konkrét sérülése, hanem már az első napi erdei túrát sem bírta a lába, amit nem csodálok, mert nem lehetett könnyű 130 kilósan menetelni egy ilyen terepen, pláne egy olyannak, aki nincs ehhez szokva.

 

Szerintem a csávó komoly sérülésveszélynek tette ki magát, hogy a második nap ezzel a térddel ugrabugrált ezen a terepen, amikor meg mászott a kötéllétrán (ha jól láttam biztosítókötél nélkül) még én is aggódtam, mi lesz, ha ez leesik onnan?

 

Nála is felmerül, ami Krausznál, vajon miért kérték fel és miért vállalta? 

 

Nyilván elmondták mindenkinek előre, hogy milyen jellegű feladatok lesznek és úgy tűnik némelyik feladat meghaladja egyes szereplők korlátait.

 

Egy komoly tériszonyt meg azzal nem lehet legyőzni, ha valakit felhajtanak magasba és ha Krausznak netán a végére ezzel a módszerrel sikerül legyőznie a tériszonyát (ha ez lenne a szerepe), akkor nem is igazán tériszonyos......

 

Azt nem tudom, Busa hogy fogja (itt) legyőzni a kövérségét, gondolom nem fog a műsor alatt fogyni 40 kilót. De aztán lehet, hogy ő lesz az önfeláldozó karakter, aki feladja a csapat miatt.......

 

 

Előzmény: kelso82 (56)
szévike Creative Commons License 2021.08.23 -2 3 59

Mondanám, hogy van az a pénz, de én kedvelem Gábort, még akkor is ha igy lenne.

 

De arra gondolok, hogy mint minden showműsorban, itt is előre megirt karakterek vannak,

amikhez keresnek embert.

Gábor esetében ő az, akinek le kell győznie  fóbiáját. S lehet, hogy a végén pont ő lesz az, aki

felmászik, átmászik, lenéz, legurul stb, ezzel győz majd a csapat a játékban.

 

Másnak más a szerepe, s szépen el fogják játszani.

Előzmény: kelso82 (58)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!