Elfelejtettem, hogy neked lassabban pörög az agyad, mint nekem és nem vagy képes logikus gondolkodásra. Segítek:
"Egy-két dolog persze felmerülhet, de az a legalitás határán kívül esik. :))" Ez konkrétan azt jelenti, hogy kimeríti a legális kereskedelmet, vagy tevékenységet, amiből származik a pénz.
Tehát ezt jelenti a kimeríti.... Tehát, ha valakinek van készpénze - manapság nem hiszem, hogy 2-3 százezer forint soknak számít - akkor az már csakis illegális lehet..
Ez milyen logika? ha esetleg van gyereked és azt mondja neked, hogy ő már belefutott párszor, hogy nem tudott fizetni, mert éppen a terminálok nem működtek és nem volt nála készpénz és ezért szereti, ha van nála, akkor te arra gondolsz, hogy illegális tevékenységbe kezdett???
Újra leírom, hogy nem attól félek, hogy nem tudok fizetni kártyával, egyszerűen 1992 óta úgy érzem jól magam, ha az átlagos "költőpénznél" több van nálam... Ha szerinted ez illegális, akkor gondold azt!
Értelmet kellene verni a fejedbe öreganyám!! Mivel a hasonszőrű haverod azt írta, hogy nem hiszi, ezért kivettem a pénztárcámból a benne lévő pénzt és lefényképeztem...
Azt gondoltam, hogy éppen párizs73 hozza majd ezt a bunkóságot, amit most te írtál, de tőle meglepő módon nem ugrott erre, hanem talán belátta, hogy tévedett...
De kettőtök közül egyikőtök mindig hozza az előre borítékolt reakciót.
Tényleg kimeríti? A rosszindulatot meg folyamatosan kiveri a biztosítékot!!!
Ezt fogadd el! Én azt szeretem, mert megnyugtat, ha sok készpénz van nálam!! Ezen mi olyan kibaszott furcsa, hogy mindketten napok óta ezen az információn csámcsogtok és nem tudtok tovább lépni!! Célozgattok ocsmány módon mindenre... kimeríti?? jelentsél fel- az nagyon megy neked - nem tudom mire gondolsz, talán fegyverkereskedelemmel, drogcsempészéssel, kis lányok vételével, bármivel, ami az ostoba fejedben megfordul...
Sötétség van a fejedben és sokatmondóan célozgatsz folyamatosan.. Tudod sok olyan emberrel találkoztam - nővérem is ilyen- akik egyáltalán nem hordanak készpénzt maguknál, mert nem szeretik. Feleségemnél is ritkán van, de akkor is kb. 4-5 ezer forint..
Én, amióta az eszemet tudom, mindig sok pénzzel a zsebemben éreztem jól magam.. Ennek nincs köze ahhoz, hogy te el tudod-e képzelni, hogy mire kellhet 500 ezer forint a zsebben!!!! Ha téged az nyugtat meg, hogy egy doboz Nospa vagy algopirin, vagy bilagit van a táskádban, akkor ott sem kell összeesküvés elméleteket gyártani..
El nem tudom képzelni, mihez, milyen vásárláshoz kellhet váratlanul félmillió forint készpénz... Ahol nem lehet kártyával/telefonnal/átutalással fizetni.
Egy-két dolog persze felmerülhet, de az a legalitás határán kívül esik. :))
"A milliomos olyan személy, akinek legalább egymillió pénzegység – például forint, dollár vagy euró – értékű tiszta vagyona vagy pénze van. A szót a mindennapi életben nagyon gazdag, jómódú ember jelentéssel használjuk. "
"Többszörös milliomos: Az a személy, akinek a vagyona sokszorosan meghaladja az egymilliót."
Legutóbb is bemásoltam ide, hogy közleménybe beírták, hogy mire utaltak, régen nagyon sokat bemásoltam... kikerestem neked egy újabbat, hogy kiröhöghesd magad!
Az utasaim is sokan fizetnek készpénzben, tehát ismét megdőlt a rosszindulatú dumád! Tehát úgy gondolod, hogy akinél készpénz van az tiltott üzletből van... Érdekes rosszindulatú érvelés...
Nem hiszed, hogy van nálam? Tudod ez is olyan dolog, hogy ugyanúgy letojom, mint a véleményedet, hogy mit hiszel...
De azért ez nem bankkártya ugye?
Soha nem ragaszkodom egyik fizetési módhoz sem. Mivel olvashattad, hogy szeretem, ha nagyobb összegű készpénz van nálam, ezért, amikor az csökken és felteszik a kérdést, hogy hogyan fizessenek, akkor teljesen logikus, hogy azt választom. Amikor arra a számlára kellene a pénz, ahonnan a kötelezettségeket utaljuk, akkor oda kérem a fizetést. Lehet, hogy ez neked mind új, de kérdezz meg másokat is és meglátod, hogy csak te vagy elszigetelve...
Sefteske! Tekereghetsz, de a korábbi kommentjeidből egyértelmű, hogy a seftelésből kapott készpénz van nálad( a 250- 500 ezret füllentésnek gondolom), de valamennyi össze jön a seftelésből. Persze készpénzbe adják oda a termékek árát annak nincs nyoma, és nem kell utána adóznod. "Mumus121 órája0010762
Felhívott és megkérdezte, hogy hogyan szeretném, ha fizetne... -utalás, Revolut vagy kp.... Én mondtam neki, hogy kp... Ilyen egyszerű a megoldás. A vitamin ára volt nála... a többit azért utalta, mert nem számított rá, hogy mást is fog venni.." Ugyan miért ragaszkodtál a készpénzhez?
Kicsit szállj magadba és gondold végig, hogy egyetlen egyszer legalább sikerült neked normális emberként lereagálni bármit, amit MLM oldalon lévők írtunk?! Ne csalj, idézz fel legalább egyet!
Tehát jelen esetben azt az információt kaptad, hogy bankkártya mellett én szeretem, ha pár százezer forint van nálam... Most éppen olyan (260 e ft körül van a pénztárcámban)... "
"Úgy látszik, hogy annyira tele vagy kézpénzzel, hogy már nem tudod hová rakni." "készpénz", de nem baj.. Szóval ez honnan jött neked? Honnan látszik úgy?
Ezt az információt épeszű ember nem úgy alkalmazza, hogy azt mondja, hogy még az orromban van a pénz... Erre írtam, hogy a gondolatmeneted szánalmas..
Ha valaki azt írja, hogy csak bankkártya van nála, mert nem használ kp-t, akkor te azt képzeled, hogy akkor ő a nunájában vagy a seggében hordja?... Ezért kértem, hogy gondolkodj el kicsit..
A kérdésedre válaszoltam: "Most sorold fel szépen ügyesen, hogy ha a zsebemben van, akkor hol lehet még nálam :)" Erre válaszoltam, hogy az orrodban. Úgy látszik, hogy annyira tele vagy kézpénzzel, hogy már nem tudod hová rakni.
Folyamatosan azt a faszságot lököd, hogy " milliomos".. Arra írtam, hogy kapjál már a félbarom fejedhez, hogy nem nagy dolog milliomosnak lenni!
Nem arról volt szó, hogy mi mit ér.. nem fogom neked felsorolni, hogy hány ingatlanom van és az összesen hány millió.. Most éppen valóban 59 millióért árulok egy felújítandó lakást, ami nem nagy érték... Tavaly Érden is sikerült 100 millió alatt venni egy házat, aminek most indul az átalakítása... Hidd el tisztában vagyok az árakkal, de továbbra sem erről szerettem volna az üres fejedet meggyőzni....
Mondom, hogy fogyatékosan kezeled a magyar nyelvet.. te Keletire gondoltál, hogy ott van nálam ennyi pénz és nehezen sem tudod felfogni, hogy ha a pénztárcámban van a zsebemben, akkor bárhol vagyok helyileg, mindig nálam van..
A kokó van az orrodban, attól beszélsz félre :)
Jaa és "hol" kérdésre nem azt feleljük, hogy orrodba, hanem orrodban... Ugye, hogy figyelhettél volna az iskolában, mert most látod mindenki megtudja, hogy hiányos a tudásod :)