Keresés

Részletes keresés

loveins Creative Commons License 2018.11.24 -1 0 81

Sziasztok,

 


Ajánlom figyelmetekbe az alábbi társasjátékot.
Jönnek az ünnepek, ajándéknak is klassz lehet.
Az élmény és a hatás is ugyanaz, mint egy fizikai társasnál.
Több időt töltötök egymással és romantikus hangulatot biztosít az együttléthez.
 Próbáljátok ki, érdemes! :)

 

Majd itt a játék meg mondja mit kell csinálnia a párodnak, nem neked kell :)

Link:
https://play.google.com/store/apps/details?id=ins.ineedsuccess.ins.inslove

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.24 0 2 80

Mit értesz furcsa alatt?

Erről mi is beszélgettünk már, úgy tűnik, általános a nőknél, hogy az átmulatott éjszaka után törvényszerűen előjön reggel az "úristen, mit tettem, mekkora kurva vagyok stb." érzés. Arra jutottunk, hogy ezen sokat segíthet, ha a férfi reggel is ugyanúgy közeledik a nőhöz, ugyanolyan gyengéd és a viselkedésével is biztosítja a nőt arról, hogy semmi sem változott, sőt, esetleg még jobb is lett. Persze ezt a férfinak előre el kell rendeznie magában, mert ha szemernyi kétely is felmerül benne, hogy a harmadik beszálló miatt féltékenység, önutálat, akármi felléphet nála is, akkor eleve felejtős az egész ügy. Végig kell játszani többször is mindegyik félnek magában, hogy mi lesz előtte, alatta, és UTÁNA. 

Én elképzeltem többször is, mióta hármasozni készülünk, hogy a párom délután nem a melóból érkezik haza, hanem mondjuk a kiszemelt harmadikat szopta le a kocsiban. Azt figyeltem, ez rosszul esik-e vagy felizgat. Hogy féltékennyé tesz-e. Elég jó képzelőerőm van, estig figyeltem őt, és este az ágyban megosztottam vele is ezt a kísérletezést. Ennek viszont az is feltétele, hogy marhára őszinték tudjunk lenni egymással, jobban, mint valaha. Nálunk ez úgy tűnik, működik. 

Előzmény: Törölt nick (79)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.23 0 0 79

Tanulságos történet!

Sajnos megtörténhet az ilyen, csak biztos alapokon nyugvó kapcsolattal szabad belefogni!

Nekünk az első hármas esténk után volt nagyon furcsa érzésünk...

Előzmény: Női_szemmel (75)


FordEdsel. Creative Commons License 2018.11.23 0 0 78

Erről írhatnál, akár privátban is :)

Előzmény: enrico beneti (73)
FordEdsel. Creative Commons License 2018.11.23 0 1 77

1958-as Ford Edsel formailag nagy kedvencem. Innen a nick...

Előzmény: Törölt nick (74)
murray Creative Commons License 2018.11.23 -1 0 76

jól elbaszta a drága férjed ha meg nem sértelek. és még megértő is vagy?  nem állt már a cerka eléggé, belehúzott ebbe a helyzetbe aztán ennyi.  fantasztikus. 

 

nekem is csinos 40es feleségem van, a barátnője férje meg az én barátaim párcserével zaklatnak de a válaszom: NEM.  és még felnéz is rám.   mert pont ettől félek. 

 

bocs hogy a topiccal ellentétesen írtam: -)

Előzmény: Női_szemmel (75)
Női_szemmel Creative Commons License 2018.11.23 0 12 75

Sziasztok!

 

Egy hasonló tartalmú topikban már leírtam az alábbi történetem ami a hármasozásról szól, úgy érzem nem ártok vele, ha itt is megteszem.

Az alábbiakról ott  már beszélgettünk és sokan megkerestek privátban is. Amit alapvetően láttok hogy nagyon sok hasonló eset volt.

 

Aki esetleg szeretne megkeresni privátban itt megtalál:

noiszemmel@gmail.hu

 

 

Elmesélem ezt női szemmel.

Talán okulásért, talán csak azért, hogy tudjátok más gondolni rá és más megélni.

 

43 éves csinosnak mondott hölgy vagyok. 23 évesen ismerkedtem meg a férjemmel az egyetem végén. Amolyan szerelem első látásra. A férjem az a tipikus kedves jóindulatú amolyan kisfiús pasi volt félénken közelített, talán nem is gondolta hogy lehet nálam esélye. Volt. Első pillanatra bele szerettem. Nagyon harmonikus jó kapcsolatuk volt. Született két szép lányunk.

 

Házas életünk a szexi s rendben volt. Ő is én is szerettünk egymással lenni. Potencia zavarral sosem küzdött. Felnéztem rá mindig. Ő sokat féltékenykedett az elején, hogy minden pasi megnéz, sőt, de mindig hárítottam az idegen pasik közelesését, ezt ő is tudta.

 

Aztán  úgy 5 éve előhozta, hogy ő igazából erre ő büszke, hogy a pasik még a mai napig végig bámulnak stb. Elhessegettem a beszélgetést, de újra és újra felhozta. Kérdeztem tőle mi a célja ezzel. Sokáig mellé beszélt de kibökte. Szeretné ha idegen pasikkal flörtölnék a neten sőt kameráznék is a szimpatikusaknak. Elsőre nem tudtam hova tegyem a dolgot, hogy ezt most miért? Kérdeztem nem jó a házas életünk, esetleg ő vágyik ilyesmire más nőkkel és így éli ki? Azt mondta nem semmi ilyesmi, csak neki ez izgalmas ahogy látja hogy pasik vágynak rám, de ő kap meg a végén. Mondtam munkám miatt sem jó (tanárnő vagyok), de mondta hogy anonim csináljuk abban nincs semmi. Nem akartam bele menni, majd hosszas kérlelgetés után mégis bele mentem.

 

Felmentünk chates oldalakra és ismerkedtem. A férjem mindent olvasott látott, persze a partner nem tudta. Sokszor a férjem instruált mennyire legyek kedves vagy ellenséges, mennyire legyek bevállalós vagy sem.

Élvezte ha kéretettem magam. Aztán persze mondta na most adj meg neki mindent, mondta miket tegyek meg neki stb és bizony néha igencsak elküldött a végletekig ami virtuálisan lehetséges.

Nagyon élvezte. Évezte a látványom, hogy felkapott netribanc lettem persze anonim módon. Élvezte ahogy lehúzom idegenek előtt kamerán a bugyim stb. A szexuális életünk is ha lehet jobb lett. Volt persze, hogy rábeszélt "leszbi" videózásra is, bár nincs bennem leszbikus hajlam, de heccnek jó volt és ennyi látvány neki is járt. Évekig ment ez. 

 

Bevallom nekem is izgalmas volt. Sok pasi hódított meg virtuálisan és jó érzés volt nőként, de a legjobb az hogy a férjem büszke volt rá. Aztán tovább akart lépni, mondta találkozzak 1-2 szimpatikussal élőben is. Erre nehezen beszélt rá de bele mentem. Volt hogy ő ott volt, de volt hogy mint férj, váratlanul haza ért (persze meg volt a férjemmel beszélve).

 

Nehéz ezt kívül állóként felfogni, de ez ment mégis. Majd jött a fordulat. A férjem nagy lelkesedése hirtelen elfogyott besokalt. Leültünk elmondta, hogy tudja minden az ő ötlete volt, de mégis besokalt és nem tud rám többet úgy nézni, sőt már sehogy sem tud rám nézni. 

 

Értetlenül álltam, hisz azt tettem amit kért. Mai napig szerelmes vagyok bele, miatta tettem, persze nem vagyok álszent nem volt rossz nekem sem és élveztem is, de mégis a férjemmel volt jobb mindig. Békésen nyugodtan elváltunk igazából az okot senki sem tudja, sőt kifelé érthetetlen is volt mindenkinek. Megbeszéltük ez a mi titkunk marad. Azt tanácsoltam neki, ha új kapcsolata lesz sose hozza ezt fel. Most is jól megvagyunk gyerekek miatt is. Próbáltam neki mondani kezdjük újra, de nem akar, számára én örökre elvesztem.

 

Nem tudok róla hogy bárkije lenne, de ha lenne is újra kezdhetnénk. Látom a szemében őszinte velem, nem néz már rám úgy mint régen. Kiábrándult belőlem. Akkor is ha az ő ötlete volt, de az alany mégis én voltam.

Nem hibáztatjuk egymást se ő engem sem én őt. Segíteni nem segítene. Tömören ez az út ide vezetett.

 

De talán kedves urak és hölgyek is, gondoljátok át hogy a játék meddig izgalmas és honnantól lesz valami nagyon más. Beszéltem már más hasonló szituációt megélt emberekkel és sok helyen ez lesz a vége, sőt sok helyen nem is ilyen békés persze annál fájóbb véggel, hanem akár egész durván is. 

 

A szerelem a házasság a birtoklásról szól, a vágyak az ösztönök jó dolgok, de összezúzza a legfontosabbat a szerelmet, vagy szeretet és a tiszteletet.

 

Üdvözlettel:

Egy volt feleség

Törölt nick Creative Commons License 2018.11.23 0 0 74

...a nickneved a William R. Forstchen-könyvekből jött, vagy csak úgy...? :)

Előzmény: FordEdsel. (72)
enrico beneti Creative Commons License 2018.11.23 0 3 73

Hát nekem egyszer volt szerencsém végig nézni ahogy egy csajjal falták egymást. Azt bánom, hogy egy darab képem sincs :(

Előzmény: FordEdsel. (72)
FordEdsel. Creative Commons License 2018.11.21 0 0 72

Eddig szépen fokozatosan mindenre. Arcra, szájba élvezésre, igazi szopni szerető ribanc az ágyban. Először meglepte amikor kinyaltam a fenekét (is), engem meg az lepett meg, hogy mekkorát élvezett mikor meg is újjaztam az kis popóját. Nem volt ellenére amikor megleptem egy Dildóval is... viszont arra nem tudom rávenni, hogy egy nővel bújjon ágyba. Pedig nagyon izgatna ha úgy dughatnám meg, hogy egy nő kinyalta. Van/volt valaki hasonló helyzetben? 

Bipasi_Érd Creative Commons License 2018.11.21 -1 0 71

Én hagytam magam rávenni arra, hogy megengedjem neki, hogy kipróbálja az tesómat.

Megmondom őszintén, nem esett nehezemre. 😃

 

Törölt nick Creative Commons License 2018.11.20 0 7 70

Többesre sikerült a páromat rávenni és a kezdeti vonakodások után igen csak meglepett mennyire bevállalós lett.

 

Szerette ha csapkodják szex közbe a fenekét, erre hármas szex közben jött rá..

Tud spriccelni! ezzel mindenkit meglepett. :)

Nagyméretű pasival sem volt gondja, befért rendesen a srác pedig bekapni már alig tudta a mérete miatt.

Hatalmasat tud élvezni ha nyalás közbe egy idegen farok van a szájában!

Egy éjszaka volt hogy ketten a barátunkkal sokszor szexeltünk vele felváltva egymás után, és meg sem kottyan neki. :)

Imád a kiszemelt idegennel kacérkodni, húzni, villantan neki...

Egy csinos meztelen női test sem hagyja hidegen, a punci nyalás és másik nővel csókolózás is tetszett neki!

Törölt nick Creative Commons License 2018.11.20 -1 0 69

kérlek ird le azt a bizonyos pillanatot, amikor igent mondott erre, az első személyes találkozást, és hogy hogyan zajlott le az elsó hármas szex. Ja és hogy te hogyan reagáltad le, amikor először élvezett el egy idegen férfi farkától a párod! Ezek tényleg érdekelnek! köszi.

Előzmény: Penge666 (67)
LTvedtél? Creative Commons License 2018.11.17 -1 5 68

Ma éjszakás vagyok és Emma munkába indulás előtt fölvetette, h haza is jöhetnék egy szopásra.

Este megfürödtem és miután elaludt otthon a gyerek, hazamentem.  Az ajtón való belépés után a céges emblémás munkás nadrágomon lehúztam a cipzárt és kivettem a csomagot. Emma akkor jött ki és elkerekedett a szeme. Aztán berángatott a szobába, hanyatt feküdtem és kezébe vette az irányítást. Nem sokkal utána szájba is.

... hát nem volt rossz! Imádja ezeket a szokatlan helyzeteket.... és én is kibírtam valahogy :-)

Mindennek nincs egy órája sem.

Penge666 Creative Commons License 2018.11.17 0 0 67

Egy darabig nálunk is ez volt.Talán azért,mert ez kényelmesebb volt.Kit keressünk harmadiknak,vajon tetszeni fog-e neki,meg ilyenek.Aztán elpattant az a húr és rájött,hogy az igazi mégis izgalmasabb..:)

Előzmény: Törölt nick (66)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.17 -1 0 66

eddig arra, hogy használjunk egy müfütyit a szex közben, és az nagyon izgatja, ha egyszerre van benne 2 kemény farok! Én a szájában a müfütyi meg a punciban! De arról hallani sem akar hogy a müfütyit lecseréljük egy igazira! 

boróka 41 Creative Commons License 2018.11.04 0 0 65

Ime,a legjobb fogyókúra recept....! Gratulálok.

Előzmény: Törölt nick (64)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.04 0 5 64

...most arra, hogy újfajta játékokat játsszunk egymással. Nekem fogynom kell, így megbeszéltük, hogy ha leadok tíz kilót, akkor összeszed valakit s leszopja úgy, hogy tudjak róla, vagy lássam. Ő is fogyni akar, az ő jutalma egy erotikus masszázs, ami átcsap hármas szexbe. 

Penge666 Creative Commons License 2018.11.04 0 0 63

Hmmmm...Az nagyon izgalmas..Egy arcra,szájba,vagy cicire élvezés....Hmmm..

Előzmény: croco125 (62)
croco125 Creative Commons License 2018.11.03 0 3 62

A páromat sikerült rávennek az arcra élvezésre. Most már kinyújtott nyelvel, elém térdelve várja, hogy az arcára élvezzek. Nagyon szexin csinálja.

piskóta-új Creative Commons License 2018.11.01 0 0 61

Kinek mi jön be :), engem pl zavana, sajnos mostanság velem sem nagyon van az asszony, mert akisebbik fiam lefoglalja teljesen(anyatejes baba, így ő elsőbbséget élvez)

Előzmény: Hagló (20)
piskóta-új Creative Commons License 2018.11.01 0 2 60

Arra, hogy pisiljen a kezembe, ezt azét jó lenne tovább fejleszteni l pisiljen a hímvesszőmre, számba, stb

Tibiio Creative Commons License 2018.10.27 0 0 59

Sajnos semmire pedig annyi minden feldophatna a szexualis eletunket.imadom magam mutogatni,izgatna ha mutogathanam otis.de nem olyankinyalhatna a fenekem,megsem merem kerni.akar sex masokkal is.

CeglédiFérj Creative Commons License 2018.09.18 0 0 56

Beszélhetünk... adj elérhetőséget.

Előzmény: Woahh (54)
Penge666 Creative Commons License 2018.09.18 0 0 55

Hasonlóan indult nálunk is...Nálunk azzal folytatódott,hogy egy idő után nem beszéltem róla.Aztán eltelt egy év és ő állt elő,hogy hogy is gondoltam az egészet.Eleinte csak magunk szórakoztatására,izgatására nézelődtünk különböző oldalakon ,majd elkezdtünk ismerkedni..Ennek már 11 éve.Azóta rendszeres a swinger élmény..:) Persze ehhez kellett,hogy megfelelő párt találtunk kezdéshez...Az első buli meghatározó élmény volt és ezért volt folytatás...

Előzmény: Hagló (23)
Woahh Creative Commons License 2018.09.17 0 0 54

Szólj, mert 20 percre vagyok Ceglédtől! 😉

Előzmény: CeglédiFérj (50)
Törölt nick Creative Commons License 2018.09.17 0 0 53

Én is ismerek egy olyan párt, ahol a férj rávette a feleségét, hogy dugjon rögtön elsőre egy idegen pasival. Én voltam az az idegen pasi.

Előzmény: CeglédiFérj (50)
fp2018 (X) 2018.09.15 -5 0 52

Próbáltátok már hármasban? Nézzetek szét a forropercek szexpartner keresőn és nem bánjátok meg :) Itt minden álmod teljesülhet :)

activöreg Creative Commons License 2018.09.15 0 2 51

Mosogatásra!

CeglédiFérj Creative Commons License 2018.09.15 0 2 50

Pl.arra,hogy dugjon egy idegen pasival....első találkozásukkor...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!