A SAP közel 14%-os súllyal van a Dax-ban, ezért is esett tegnap a gyorsjelentése után a német tőzsde. Az elemzésem alapján nem volt annyira meglepő a vállalat grafikonjának az elmozdulás iránya. SAP napos:
Azt hirdeti Erste es itt freemail, vagy freshmark vagy nem is tudom hogy hívják kollega a sok nick miatt, hogy olcsó minden így is. Alacsony értekeltség, alacsony P/E.
Mi vagyunk a barmok. El kell fogadni.
En már elfogadtam. Ezert próbálkozom vele, mert barom vagyok :)
A spekulánsok eredmény realizálási kísérlete. Közben az igazi vevők kérik a fizikai teljesítést, majd fogyni fognak a spekulánsok. Kevés a raktárakban az ezüst és az arany. (Sok az arannyal vékonyan bevont wolfram.)
Jövő csütörtökön újból 5500 és 120 felett a két fém.
Nem tudom, hogy vagytok képesek használni azt a xart...tudom h nincs jobb, de akkor is. Közben hiába az atomszar adat, a bux már teker is felfelé. Van egyáltalán valami, ami ezt meg tudná állítani, vagy így megyünk az idők végezetéig?
Nem értek a technikai elemzéshez igazán és szerintem amikor buborék rakéta van akkor talán nem is működik.
Amit én látni vélek akármilyen időtávot is nézek hogy nincsenek igazi korrekciók csak kicsik, valószínűleg ott profitrealizálások történnek és azonnal megveszik majd irány az ég.
Ez történt ma is.
Szerinted egy ekkorra menetelés után napon belül 5 % amit mindjárt mg is vesznek és lesz belőle 1% körüli mínusz az "összeomlás"?
Nem akarok ki be ugrálni inkább úgy képzelem hogy ha már tisztességes "haszon" összejött akkor teszek egy követő stoppot valahova és ha jön egy nagyobb korrekció valamikor akkor még haszonnal kiszállok, majd esetleg újra megveszem. Egyelőre még nem döntöttem el, hogy hova tegyem. Kíváncsi vagyok a holnapi napra.