Keresés

Részletes keresés

jogértelmező Creative Commons License 2015.12.20 0 0 813
reggelsanyi Creative Commons License 2015.12.20 0 0 812

Mi történt benne ami szokatlan volt?

Volt egy jobb ajánlat amit nem fogadtak el?

Előzmény: SchiSa (810)
reggelsanyi Creative Commons License 2015.12.20 0 0 811

Mármint szerinted...

Előzmény: SchiSa (804)
SchiSa Creative Commons License 2015.12.19 0 0 810

Elütés volt.

a licitálás menete az érdekes

Előzmény: Ggantijja (806)
SchiSa Creative Commons License 2015.12.19 0 0 809

pedig belinkeltem, megnézheted

várom utána is a véleményedet

Előzmény: az isteni Higgs bozon (808)
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2015.12.19 0 0 808

Nem láttam.

Előzmény: SchiSa (807)
SchiSa Creative Commons License 2015.12.19 0 0 807

láttad a videót?

100 millára felteszi a táblát, de +ötszázezer már sok. szerinted?

te mire gondolsz?

én arra, hogy biodíszlet.

Előzmény: az isteni Higgs bozon (805)
Ggantijja Creative Commons License 2015.12.19 0 0 806

Elütés volt.

Szóval nem érdekes a terület mérete? És ha egy hektárt vett ennyiért?

tehát neked tettszik a lopás, a mutyi.

Szóval nem érdekes, mekkora a terület, de neked már megvan az ítélet? Hát gratulálok, Virág Elvtárs! :))

tettszik

:D

Előzmény: SchiSa (799)
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2015.12.19 0 0 805

Legalább is a te külön bejáratú konteód szerint.

Előzmény: SchiSa (804)
SchiSa Creative Commons License 2015.12.19 0 0 804

az, hogy a "ketteske" biodíszlet

Előzmény: reggelsanyi (803)
reggelsanyi Creative Commons License 2015.12.19 0 0 803

Teljesen rendben van ha az nyer egy árverésen aki a legtöbbet ajánlja...

Neked mi a meglátásod?

Előzmény: SchiSa (801)
quish Creative Commons License 2015.12.19 0 0 802

Azert azt belathatod, hogy minimum fura volt a 'kerdes?' :-)

Nem nyelvtannacizas volt szerintem.

Előzmény: reggelsanyi (800)
SchiSa Creative Commons License 2015.12.19 0 0 801

amint látod, csak megemlítettem, de érdemben válaszoltam az olvtársnak.

neked, van valami hozzáfűzni valód a beszélgetéshez, vagy csak bele vau?

Előzmény: reggelsanyi (800)
reggelsanyi Creative Commons License 2015.12.19 0 0 800

Ne nyelvtannáciskodj mert az nekem nem "tettszik"...

Előzmény: SchiSa (799)
SchiSa Creative Commons License 2015.12.19 0 0 799

Két kérdést teszek fel neked?

így kérdőjellel, egész érdekes, de válaszolok

nem igazándiból a terület mérete az érdekes, hanem az, hogy valaki felemeli a licit lapot 100 milliónál, de a következő 500 ezres lépés már "túl sok" neki.

de ha megnézed a videót, már a "lépés" előtt leveszi a táblát.

biodíszlet

Előzmény: Ggantijja (791)
Bétaverzson Creative Commons License 2015.12.19 0 0 798

A Magyar Kormány már tavaly is ki akarta p@csázni az idegenszívű Telekomot:

http://bitport.hu/azonnali-hatallyal-atszerzodtetik-az-allami-szervezeteket-a-vodafone-hoz

Előzmény: Bubbó doktor (795)
quish Creative Commons License 2015.12.19 0 0 797

Hat mondjuk a kettot ossze sem lehet hasonlitani, tobb okbol.

1. Akos nem a Telecomnak szolt be, hanem egy olyan velemenye van, amivel a Telecom nem akar azonosulni.

2. Simicska a Fidesz gazdasagi hattere volt, a megbizasok azert mentek rajta keresztul, mert abbol penzelte az Orbanekat.

3. Sosem volt ilyen jellegu szerzodes, legalabbis hivatalosan, papiron Orban es Simicska kozott :-)

Előzmény: Bubbó doktor (795)
Bubbó doktor Creative Commons License 2015.12.19 0 0 796

KDNP-sekrol eddig is tudott volt.

Szoval csak feltaláltad a spanyol viaszt

Előzmény: stevebi (793)
Bubbó doktor Creative Commons License 2015.12.19 0 0 795

Amióta Simicska Lajos legecizte Orbán Viktort, azóta a Közgép jóformán nem nyer közbeszerzést, sőt majdnem eltiltották az összestől.

Akkor ez most Simicska (Akos)vélemény- és szólásszabadságának megsértése, vagy csak nem kíván a kormány (Telekom) olyanokkal szerződést kötni, akik beszóltak neki?

Előzmény: toloba (175)
Bétaverzson Creative Commons License 2015.12.19 0 0 794

Szabad innen Ákosnak üzennem? Ha igen, üzenem néki:

-  Drága Ákos, amíg  jó sokan művésznek tartunk, addig semmiképp ne indulj parlamenti választáson. Kérlek!

Előre is köszönöm, ha nem hagyod magad megkörnyékezni.

Üzenet vége.

stevebi Creative Commons License 2015.12.19 0 0 793

Feministák, riadó! Még az Ákosénál is durvább szavak következnek

Feministák, riadó! Még az Ákosénál is durvább szavak következnek

Szőnyi Szilárd / 2015.12.19., szombat 18:00 /

Visszatekintő: a hét legnépszerűbb rostabejegyzései

„Annak ellenére, hogy egyes feminista mozgalmak az »önmagáért« (per se stessa) való létet követelik, a nő őrzi a szívében a belátást, hogy élete legnagyobb értéke az a tevékenység, mely egy másik élet fogadását, növekedését és védelmét célozza.” (A Hittani Kongregáció levele a katolikus püspökökhöz a férfi és nő együttműködéséről, 2004. május 31.)

„Az anyaság kezdettől fogva magával hozza a kitárulkozást az új személy felé: és éppen ez a nő »szerepe«. Mert ebben a kitárulkozásban, tudniillik a gyermek foganásában és szülésében talál magára az asszony »őszinte odaadása által«.” (Mulieris Dignitatem – II. János Pál pápa apostoli levele a nő méltóságáról és hivatásáról, 1988. augusztus 15.)

„Ha szeretettől indíttatva az asszony azt mondja férjének: »Fiút szültem neked«, ez azt jelenti, hogy »ez a mi gyermekünk«. Valójában mindketten gyermekük szülői, mégis az asszony anyasága adja nagyobb részét ennek a közös szülői mivoltnak: a nagyobb felelősséggel járó részét.” (Mulieris Dignitatem) 

„Isten a nőt a férfi mellé rendelte segítőtársul. A segítőtársnak nem saját célja van, hanem a másikat segíti küldetése betöltésében, biztos hátteret teremt neki, támogatja, felüdíti, ha elfáradt, életét alárendeli a másik életének.” (Móriczné Bátki Anna református lelkész, www.evangelikus.hu, 2013. szeptember 19.) 

„Manapság a nők nagyon büszkék arra, hogy mennyi mindent tudnak, amit korábban csak a férfiaknak lehetett. És valóban úgy van, hogy lehetünk pilóták, orvosok, traktorosok, hegymászók, űrhajósok, katonák, vadakat terelő juhászok, gyárigazgatók, parlamenti képviselők, még teológiai professzorok vagy püspökök is, csak egy dologról feledkezünk meg: amikor belemélyedünk ezekbe a dolgokba, akkor feláldozunk értük valamit, amit a férfiak nem tudnak, csak mi tudnánk: az anyaságot.” (Móriczné Bátki Anna református lelkész)

Már a létbe szólítás sorrendjében is benne van Isten tökéletes akarata, hogy a férfit teremtette elsőnek, azután a nőt; és nem a nő miatt teremtette a férfit, hanem Isten a saját képére és hasonlatosságára, saját dicsősége miatt teremtette a férfit, a nőt pedig a férfiú dicsőségére, azért, hogy a férfi dicsőségét szolgálja. (…) Akár hisznek, akár nem hisznek a működő házasságban, a nőtől a férfi azt várja, hogy őt tisztelje. A nő pedig azt várja a férfitól, hogy őt szeresse. Ez azt jelenti, hogy felemeli, maga fölé emeli, elismeri. (…) Az is tisztelet, hogyha kiszolgálja, nem úgy, hogy zokszó nélkül, hanem örömmel.” (Hack Márta hebraista, a Hit Gyülekezete Szent Pál Akadémiájának tanára)

„A férfi elsődleges feladata a család anyagi és fizikai biztonságának megteremtése, a család eltartása. Az ő felépítése erre alkalmasabb. A nő családon belüli feladata sem kevésbé fontos, ez pedig nem más, mint az anyaság, a gyermekek gondozása, nevelése.” (Dr. Tóth Csilla muszlim hitoktató, 24.hu, 2014. július 14.)

„Ha egyáltalán összehasonlítást tennénk, az önmegvalósítás, a fontosság és a hasonló kritériumok rangsorában a nők feladatait tekinthetnénk magasabb rendűeknek. Létezik-e magasztosabb dolog, mint világra hozni egy zsidót, biztosítani a zsidó nemzet, a »szent nép« fennmaradását, s általa a Tórának és tanításainak, Isten szavának megőrzését?” (www.regi.zsido.com, az Egységes Magyarországi Zsidó Hitközség honlapja)

„A zsidó hagyomány szerint a nők feladata elsősorban a gyermeknevelés és az otthon fenntartása. Ez szent hivatás, fontosabb, mint bármi más. A mai kor elferdült felfogása szerint azonban nem az a fontos, hogy a nőnek legyenek gyermekei, nevelje őket örökségünk szellemében, lássa el az egész háztartást férjestül, hanem az, hogy keressen ugyanannyit, mint a férje.” (www.regi.zsido.com)

stevebi Creative Commons License 2015.12.19 0 0 792

"mivel nem állnak szerződéses kapcsolatban

comment.blog.hu/2015/12/18/a_magyar_idoknek_sikerult_uj_melysegbe_sullyedni_az_allami_szervilizmusban"

Innen idézek:

"az emberek felfogják azt, amit Fluor mondott nekünk a dalról, amikor felhívtuk telefonon.

- Ez egy direkt bunkó, paraszt szám."

Ez mekkora!! :))))))

A maszopos rendezvényeken (index.hu/video/2013/05/01/majalis) is fellépő fluortomi huncutul _beismeri_ (a rendkívül színvonalas commentblogon) kritizálóinak a nyilvánvalót, hogy a ballib, kultúrára éhes masszának tképpen erre van szüksége, avagy direkt bunkó, paraszt számokkal lehet csak igazán szórakoztatni a baloldali, liberális embereket.:DDD

Na igen, látszik, ott valóban erre van igény.

A balliberális oldal pedig különböző primitív ker-tv-s hülyítő műsorokban ki is választja magának az igazi nagy művészeket, pl. langyikat, földbuta rappereket, valóvilág-bűnözőket, -ringyókat, fluortomikat, maykákat, pityingerlászlókat, cigóbűnöző győzikéket-lagzilajcsikat, vmint pride indulókat ír a sztereotípiákkal szemben.

Ők a kiválasztottak. Ők a művészek. Nem középkori felfogásúak, hanem nagyon is haladók, toleránsak, modernek, celebek, stb.

A ballib ilyen művészeket kedvel, miközben Ákost középkori gondolkodásúnak nevezi, ostoba tehetetlenségükben, nagyon bénán Bagdy Emőkén próbál gúnyolódni.

Halász Jutka utolsó lemezének nyitó száma is különleges, vajon az agresszor szélballib csürhe mikor fogja szétszedni, amiért a gyermekeket ilyen őskori gondolatokkal (hagyományos férfi-nő kapcsolat) akarja fertőzni, ahogy tette azt Ranschburg is? :))))

www.youtube.com/watch?v=_8r8VekTsS8

Közben Ákos elárulta, hogy hosszabb szabadságra megy.....simán el tudom képzelni, hogy a bosszú népe még meg is fenyegette....

Az indián és az üveggyöngy esete

Egyáltalán nem mondanám magam Ákos rajongónak. Soha nem hallgattam Bonnaza Banzájt (legalább is magamtól) és nem olvastam Ákos verseket sem. Nem vagyok Fidesz szimpatizáns és Fradi drukker sem, tehát ezeken a vonalakon sem sodort össze minket az élet Ákossal. Ettől[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Előzmény: SchiSa (771)
Ggantijja Creative Commons License 2015.12.19 0 1 791

Két kérdést teszek fel neked?

Mekkora földterületet vett a rokon 100,5 millióért? Ezt azért tudnunk kellene ahhoz, hogy drágán vett, vagy olcsón.

A cikk azt sugallja, hogy olcsón jutott hozzá. Akkor miért nem volt egy licitáló sem, aki "nem rokon", azért, hogy fölhajtsa az árat, vagy azért, hogy olcsón vásároljon?

Te föltetted magadnak ezeket a kérdéseket?

Előzmény: SchiSa (782)
SchiSa Creative Commons License 2015.12.19 -1 0 790

és ki az a pataky attila?

Előzmény: reggelsanyi (789)
reggelsanyi Creative Commons License 2015.12.19 0 0 789

Előzmény: SchiSa (788)
SchiSa Creative Commons License 2015.12.19 -1 0 788

gyurcsányt feljelentette már valaki, van már ítélet?

megvárom, de ígérem beállok sorba

Előzmény: reggelsanyi (787)
reggelsanyi Creative Commons License 2015.12.19 0 0 787

Ámen...

Te meg ha tolvajlást látsz tegyél feljelentést...

Sztán várd meg az ítéletet...

Előzmény: SchiSa (786)
SchiSa Creative Commons License 2015.12.19 -1 0 786

fene a gusztusod.

nekem a szar mindig büdös, bárki szarta.

nem vagyunk egyformák. szagold ami neked jólesik

Előzmény: reggelsanyi (785)
reggelsanyi Creative Commons License 2015.12.19 0 0 785

A sajátoméi mindig jobban mint az ellenségeiméi...

Előzmény: SchiSa (784)
SchiSa Creative Commons License 2015.12.19 -1 0 784

tehát neked tettszik a lopás, a mutyi.

Előzmény: reggelsanyi (783)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!