Keresés

Részletes keresés

Zsebihal18 Creative Commons License 2019.10.18 -4 4 215246

Artatlan felmondatokert kipellengereztek embereket. De az antiszemitizmus igazan csak egy bunko, amivel el lehet tavolitani az utban levoket. Az ukronacikat csak felhasznaltak reszben zsido erdekcsoportok. Csak aztan ugy jartak veluk, mint a talibanokkal, kicombosodtak es onallositottak magukat.

Előzmény: A ló túloldala (215245)
A ló túloldala Creative Commons License 2019.10.17 -2 6 215245

Ahogy egyre több zsidó szervezethez jut el a hír egyre nagydob a felháborodás.

 

Szerintem az a leggyalázatosabb, hogy a mainstream sajtó mindenütt mélyen kussol. Képzeld ha ugyanez mással történik akire ki van adva a vadászengedély.

Előzmény: Zsebihal18 (215243)
Zsebihal18 Creative Commons License 2019.10.17 -4 7 215244

Kontrasztnak legyen itt egy New York Slimes cikk, bizonyos Michelle Goldberg tollabol:

https://www.nytimes.com/2019/10/14/opinion/ukraine-trump.html

Ukrajna "remarkably vibrant, multiethnic democracy in a region full of aggressive nationalism and authoritarian backsliding", "figyelemremeltoan elenk, multietnicitasu demokracia, egy olyan regioban, ami teli van agressziv nacionalizmussal es autoriterizmussal". "Nem csoda, hogy Trump utalja oket." 

 

Mennyire kell hulyenek lenni, hogy komolyan vegye az ember, csak azert, mert a csecsevecse NYT adja el?

Előzmény: Zsebihal18 (215243)
Zsebihal18 Creative Commons License 2019.10.17 -4 6 215243

http://www.unz.com/tsaker/zelenskii-in-free-fall/

Azok kedveert, akik nem akarjak az unz review-t megtisztelni egy kattintassal, itt is megjelent:

http://thesaker.is/zelenskii-in-free-fall/

 

Zelenskii’s problem can be summed up in a simple sentence: the non-existing Nazis. 

"Zelenszkij problemaja diojejban: a nemletezo nacik."

A szavazok tomege beket szeretne, ezert szavaztak a bekeparti, zsido Zelenszkijre."

Az a baj, hogy szegeny Zelenszkij egyszerre akar ket lovat megulni egy fenekkel. Szeretne beket, de nem szeretne az ukronacikat (TM the Saker) felduhiteni se, ertheto okokbol. Mar most egy uj Majdannal fenyegetoznek.

Az elesszemuek kiszurhatjak az Azov-brigad jeles tagjait Zelenszkijjel egy asztalnal.

Aztan a Saker idez egy multkori cikkebol (amit szinten linkeltem annakidejen): Zelenszkijnek valasztania kell, hogy a beket sovargo tobbsegnek kedvez, es magara haragitja a neonacikat, vagy a neonaciknak kedvez, es felduhiti a tobbseget. Zelenszkij megprobalta az elsot, visszavont nemely csapatokat, par fogolycseret hajtottak vegre, es most kovetkezne a Steinmeyer-terv. Az ukronacik mar tuntetest szerveztek 300 helysegben.

There is another very important factor which you will almost never see on these videos or on any public statements and that is that there are a number of civil and even criminal cases currently being brought to trial in the Ukraine against a host of officials of the ancient régime including even against Poroshenko (11-14 separate investigations just for him already!) These men (Poroshenko, Parubii, Turchinov, etc.) now have absolutely no choice but to try to overthrow Zelenskii.

"A masik fontos tenyezo, amit szinte soha nem lehet videokon vagy nyilvanos kozlemenyekben hallani, hogy szamos polgari es meg bunugyi esetet is vizsgalnak az ancient régime tobb tagja ellen, beleertve Porosenkot is (11-14 kulon vizsgalat csak miatta!) Ezek az embereknek (Porosenko, Parubij, Turcsinov stb) nincs mas valasztasuk, mint Zelenszkij megbuktatasa." Kulonbozo amerikai erdekcsoportok helyi lerakatai versengenek egymassal.

Tovabba, realis lehetosegge valt eltemetett eset vizsgalata, amit az ukronacik nem fognak hagyni. Hiaba ok a kisebbseg, valodi katonai tapasztalataik vannak, es kepesek terrort bevetni. Le se forditom, a lenyeget ki lehet venni:

"Furthermore, a real possibility opened up now that all sorts of previously buried issues will be investigated by the Ukrainian prosecutors including:

  1. An official and true investigation to find out who opened fired on the police and demonstrators during the Euromaidan
  2. MH-17
  3. Ukronazi atrocities in the Donbass
  4. Human rights violations in the Ukraine (where over 1000 political prisoners are still being held) starting with innumerable cases of horrible torture of detainees (in secret torture camps, à la CIA, including an especially infamous one in Mariupol).
  5. Poroshenko’s role in the “Crimea Bridge provocation”
  6. All the many murders of journalists and opponents to the Nazis beginning with the murder of Oles Buzina
  7. A quasi infinite list of war profiteering, corruption, fraud, etc. etc. etc."

Trump, Macron es  Merkel koveteli a minszki egyezmeny es a Steinmeyer-terv vegrehajtasat, az ukronacik minden erejukkel ellene vannak. Kozben a gazdasag romokban, a bojkott tobbet artott nekik, mint az Oroszorszagnak, az orosz gazra, a novorosszijszki szenre egeto szukseg van, es az oroszok valodi haladastol teszik fuggove az egyuttmukodesuket.

A Saker elorejelzese: rovidtavon Zelenszkij hiabavalo kiserleteket tesz az ukronacik megszeliditesere, mandatumanak kozepe tajara eroszakos megmozdulasokig fog fajulni a hleyzet, hosszutavon pedig Ukrajna szethullik darabjaira, ami valoszinuleg nem is olyan rossz, mert kulon-kulon eletkepesebbek.

 

Bonuszkent van egy perces video, amit sajnos nem ertek, mert ukranul van, de a hanghordozas es a testbeszed arulkodo: Porosenko 2016-ban es 2019-ben homlokegyenest ellenkezoen beszel a Steinmeyer-tervrol.

 

A ló túloldala Creative Commons License 2019.10.16 -3 5 215242

Hát ettől nácibb már nem lehetne az ukrán miniszterelnök az biztos. Ezek nem holmi romantikus lelkű UPA-s kiscserkészek, hanem a kőkemény nyiltan és agresszíven neonáci mag. Az azov és szatelitjei a hitlert éltető indulóikkal és zsidókat fenyegető zsolozsmáikkal.

 

Kis ukrán hagyományőrzés bandera nyomdokain.

https://strana.ua/news/227528-honcharuk-sokira-peruna-chem-izvestna-hruppa-kotoruju-slushal-premer.html

 

 

Előzmény: SULEICA5 (215238)
Kód 001 Creative Commons License 2019.10.16 -2 6 215241
Vannak kifejezések, melyek szinte értelmezhetetlen, a bennük rejlő elemi ellentmondás okán.

Ilyen pl. az ' igazmondó glavi'

:)
Előzmény: szaruespata (215239)
szaruespata Creative Commons License 2019.10.16 -1 3 215240

Aljosa (akinek az apja kocsegár volt és most csillogó szemekkel moziba siet édesapjával, akivel a Vidám kolhozelnök című filmet tekintik meg) fellépése eredményes volt, népszerűsége tegnap az eddigi titáni 18%-ról egy nap alatt 10%-ra csökkent. Bátran állíthatjuk, hogy ennél lényegesen alacsonyabbra ez az érték már nem süllyedhet.

Előzmény: SULEICA5 (215238)
szaruespata Creative Commons License 2019.10.16 -1 3 215239

Az a probléma, hogy Pepík az igazság szó jelentésével éppen úgy nincs tisztában, mint az orosz, terrorista és egyéb magyar szavak jelentésével sem. 

Előzmény: Kód 001 (215237)
SULEICA5 Creative Commons License 2019.10.16 -2 4 215238

Ne nézzetek magatokon kívül mindenkit hülyének!

 

 

Lehetséges ,hogy az Index moderátorának ez nem tetszik, de Svájcban is már észrevették , hogy Rolleros Aljosa mint Ukrajna miniszterelnöke, milyen társaságban érzi jól magát .

Aljosa saját fülével hallhatta a vasárnapi koncerten azokat a dalokat  is ,amelyek arról szóltak, hogy nem is volt 6 millió és ez csak egy kitalált trükk "azok" részéről.

Ez nyílt Holokauszt tagadás, mert még a dalban azt is megmagyarázzák , hogy még véletlenül se legyen félreérthető, hogy mire kell gondolni.

A zsidó szervezetek eddig még hallgatnak, de már nem sokáig, mert Svájcban már megtörtént a hallgatás áttörése. Ukrajna zsidó szervezetei közös tiltakozó közleményt fognak kiadni.

 

A cikkben ugyanazt fogod megtalálni, mint amiről a 215215 számú hozzászólásomban már értesülhettél-ha elég gyors voltál:

 

"Ukraine: Neuer Ministerpräsident heisst Neo-Nazis willkommen"

 

       https://www.infosperber.ch/Politik/Ukraine-Neonazi-Premierminister-Oleksij-Hontscharuk

 

 

Közben az is kiderült, hogy Aljosa egy ordasat hazudott, amikor az önéletrajzában azt terjesztette, hogy ő a filozófia-jog tudományok doktora címmel rendelkezik, ami nem felel meg a valóságnak, ezért most , hogy lebukott, sunyi módon mindenhol javításba kezdtek a munkatársai.

Aljosát ,Pincsuk ültette a miniszterelnöki székbe, Soros jóváhagyásával.

Zelenszkijnek tálcán hozták a miniszterelnök személyét, hogy őt kell kijelölnie miniszterelnöknek.

 

Aljosa alatt most megreccsent a jég és belefulladhat a jeges áradatba.

Kód 001 Creative Commons License 2019.10.16 -3 7 215237
Idegesít az igazság? :))
Előzmény: Furnicator_2 (215235)
Furnicator_2 Creative Commons License 2019.10.16 -20 2 215236

Idegesít az igazság?

Előzmény: szaruespata (215230)
Furnicator_2 Creative Commons License 2019.10.16 -20 2 215235

Nevetséges alak vagy, de ezt te is jól tudod.

Előzmény: Kód 001 (215233)
Bromhold Creative Commons License 2019.10.16 -1 3 215234

Nagyon erdekesnek tartom azt, hogy sem Pence sem az US-Hadügyministerium  nem hajlando a Kepviselöhaznak az ukrajna-afferral kapcsolatos anyagokat kiadni, azzal az indoklassal, hogy a Kepviselöhazban

 

nem volt a bizottsagok ezzel kapcsolatos eljarasi vonalara szavazas tartva.

 

 

En nem vagyok nagyon abban benne, hogy az US-Kongress valamelyik bizottsaganak az eljarasi vonalat meg kell-e szavaztatni  (tehat hogyan van ez a dolog szabalyozva azt en magam nem ismerem),  de ezek szerint igen, hiszen ha nem relevansan hivatkozna Pence-es az US-Hadügyminiszterium erre amikor anyagok atadasat megtagadja- akkor azzel a megtagadassal  reszkirozna egy  un akadalyoztatast/hatraltatast, amiert le is lehet ültetni tudtommal azt aki ezt elköveti.

 

Es pont Pence az US-alelnök reszkirozna ezt? Nem igen hiszem en el ezt, tehat ezek szerint -ha Pencenek meg az US-Hadügyminiszteriumnak/Pentagonnak igaza van, akkor csak a vakvilagba lövöldöznek a demokratak alltal uralt Kongress-Bizottsagok, akik most ebben az elökeszitö (Trumpot felmentö) eljaras-temaban ügyködnek.

 

 

 

 

SPON/Spiegel >

Auch Vizepräsident Mike Pence erklärte, er verweigere die Zusammenarbeit mit dem Repräsentantenhaus. Die verlangten Dokumente werde er nicht vorlegen. Sein Rechtsvertreter verwies ebenfalls auf die vorgegebene Linie des Weißen Hauses.

Auch das Verteidigungsministerium stellt sich quer

Und schließlich sah sich auch noch das Pentagon derzeit nicht in der Lage, auf die Aufforderung des Repräsentantenhaus einzugehen. Laut der Nachrichtenagentur Reuters beruft sich das Verteidigungsministerium dabei auf "rechtliche und praktische Bedenken", die eine Kooperation "zu diesem Zeitpunkt" unmöglich machten. So sei das Vorgehen des Hauses nicht durch eine entsprechende Abstimmung gedeckt - ein Punkt, den auch das Weiße Haus immer wieder betont.

Kód 001 Creative Commons License 2019.10.15 -3 5 215233

Glvavi baba, te úgy hazudsz, mintha Kolomojszkij - izraeli állampolgár - ösztöndíjat fizetne neked.

 

- az ösztöndíj ez esetben a pimasz hazudozás zsigeri ösztönét jelent.......

 

( nevet )

Előzmény: Furnicator_2 (215219)
Kód 001 Creative Commons License 2019.10.15 -3 3 215232

Ma már remélem, csinált néhány feljelentést.

Előzmény: szaruespata (215230)
Kód 001 Creative Commons License 2019.10.15 -3 3 215231

Glavika, ne produkáld magad.

Előzmény: Furnicator_2 (215228)
szaruespata Creative Commons License 2019.10.15 -2 2 215230

Ez Pepík eddigi csúcsa: öt szóban négy hazugság.

Előzmény: gitana19 (215229)
gitana19 Creative Commons License 2019.10.15 -2 3 215229

Az ukrán nácijaid hirdették, h nem tartják magukat a megállapodáshoz, és nem kapitulálnak.

Előzmény: Furnicator_2 (215228)
Furnicator_2 Creative Commons License 2019.10.15 -22 2 215228

A terroristák oroszok, tehát hazudnak.

Előzmény: A ló túloldala (215227)
A ló túloldala Creative Commons License 2019.10.15 -2 6 215227

Ne hazudozzatok. A szakadárok az EBESZ megfigyelőkre hivatkoznak azt bizonyítandó, hogy az ukrán csapatok nyitottak aknavetővel tüzet.

Előzmény: Furnicator_2 (215226)
Furnicator_2 Creative Commons License 2019.10.15 -20 2 215226

MEGSZAKADT A CSAPATOK KIVONÁSA A DONYEC-MEDENCÉBEN

 

Az orosz terroristák október 14-én, a délelőtti órákban tűz alá vették az ukrán állásokat, s ezzel megakadályozták a csapatok visszavonását.

 

Az Egyesített Erők Vezérkarának Facebook-bejegyzése szerint a terroristák Zolote (Luhanszk megye) térségében előbb jelezték, készek a visszavonulásra, majd gránátvetőket vetettek be. A történtekkel kapcsolatban a vezérkar közleményt adott ki, melyben megállapították, a támadók tudatosan megsértik a minszki megállapodásban rögzítetteket.

 

Az ukrán katonai vezetés emlékeztetett arra, hogy a csapatok visszavonásának egyik feltétele, hogy a szemben álló felek hét napon keresztül betartsák a tűzszünetet.

szaruespata Creative Commons License 2019.10.15 -2 3 215225

Furnicator, itt te nyomod a náci propagandát, és pontosan tisztában vagy vele.

 

Ne nyalj mán be Pepíknek ilyen szemérmetlen hazugsággal, hogy érti, mit ír le, mert elpimaszodik, mint Berija és bandája, oszt' attól kódulunk :-).

Előzmény: A ló túloldala (215224)
A ló túloldala Creative Commons License 2019.10.15 -2 5 215224

"Nem értem, hogy miért nyomjátok a náci propagandát?"

 

Furnicator, itt te nyomod a náci propagandát, és pontosan tisztában vagy vele. A reakciód gyerekes és jól tükrözi mennyire hülyének néztek mindenkit..

motskos troll..

Előzmény: Furnicator_2 (215219)
Draco Domesticus Creative Commons License 2019.10.15 -2 4 215223

Amerikai, és kék-sárga, és piros-fekete. Szép gyülevész.

Előzmény: SULEICA5 (215221)
Draco Domesticus Creative Commons License 2019.10.15 -1 4 215222

Azért a szemtelenségnek is kellene, hogy legyen határa! Csak csínján a vádaskodással, hiszen ismerjük a munkásságodat - bármilyen név mögött is bujkálsz éppen.

Előzmény: Furnicator_2 (215219)
SULEICA5 Creative Commons License 2019.10.15 -2 5 215221

                                                 Tiiszta Aamerika…..mek!

 

 

Tegnap vonultak Kijevben  a vonulók és harsogták: „Nem kapitulálunk! Nem, nem soha!”

Waou!….Az amerikai zászlót a menet élén egy amerikai állampolgár lengette:

”Kövessetek…birkák,szolgáljátok az urat!”

 

( A kecskének több esze van, mert nem állt a birkák közé.)

Vergus Creative Commons License 2019.10.15 -2 6 215220

Nagyon igyekszel a haverjaidat eldugni? Ez koma nem propaganda, ez az ukrán mai valóság, sőt, a miniszterelnök közülük való.

Előzmény: Furnicator_2 (215219)
Furnicator_2 Creative Commons License 2019.10.15 -21 2 215219

Nem értem, hogy miért nyomjátok a náci propagandát?

 

Gondolod, hogy így szimpatikusabbak lesztek a hazai szélsőjobboldaliaknak. Persze tudom, hogy Oroszország az egész világon támogatja a szélsőjobboldali mozgalmakat. Nálunk az orosz nagykövetség munkatársai még nyilas fegyvergyakorlatokra is eljártak egy időben.

Előzmény: Draco Domesticus (215218)
Draco Domesticus Creative Commons License 2019.10.15 -2 5 215218

Szerintem ha képeket kapunk a nácik gyűléséről, azt elrettentésnek, nem pedig propagandának kellene felfogni. (Még láttam a képeket, és nem támadt kedvem csatlakozni hozzájuk.)

 

De egy feljelentés befutott. (Még emlékszem arra, amikor dicsőítette a náci bandákat.)

Előzmény: A ló túloldala (215216)
SULEICA5 Creative Commons License 2019.10.15 -2 8 215217

215215 h.sz :(Feltétlenül olvasd el, mert nagyon érdekes!)

Folytatás:

Rolleros Aljosa,Ukrajna miniszterelnöke a tegnap éjszakai horogkeresztesekkel való bulija után már mosakodik ( Ma reggel fejmosást kapott a Bohóctól.)

Aljosa ( A képen középen) együtt bulizott a képen bekarikázott személlyel is , aki nem más , mint

                                                                                                   Olesz Buzina író-újságíró gyilkosa.

 

 

 

Aljosa mosakodása:

 

 

 

Ennyi ésszel megáldva Ukrajna miniszterelnökének lenni, maga a csoda !

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!