Keresés

Részletes keresés

Gyöngy 3 Creative Commons License 2016.11.30 0 0 9180

Következőképpen csináltam.: kijelölés, delete. eltűnt a név. Kiléptem, újra be és ott a név.

Előzmény: Dodona_ (9179)
Dodona_ Creative Commons License 2016.11.30 -1 0 9179

Ráállsz a nem kívánt játékos névre, s Del (Delete) billentyűt nyomsz.

-> A nick megmarad, de neked nem kínálja fel belépésnél.

Előzmény: Gyöngy 3 (9178)
Gyöngy 3 Creative Commons License 2016.11.30 0 0 9178

Kérésem lenne bárkihez, aki tud válaszolni.

A böngészőmön, amikor megnyitom a honfoglalót, minden játékos név és jelszó megjelenik, amit valaha rögzítettek. 

Nekem nincs rá szükségem a sajátomon kívül egyikre sem. A tulajdonosok már nem játszanak ezen a gépen, csak magam. 

Hogy tudnám törölni őket, mert zavarnak. Persze a honfoglalóról nem akarnám, sőt nem is tudnám törölni őket. ( gyerekek, unokák stb )

Tudom vannak itt számítógép tudósok, kérlek segítsetek.

idooogeep Creative Commons License 2016.11.29 0 0 9177

Köszönet!

Előzmény: Dodona_ (9176)
Dodona_ Creative Commons License 2016.11.29 0 0 9176

Egyelőre passz, megpróbálok utána kérdezni.

Előzmény: idooogeep (9175)
idooogeep Creative Commons License 2016.11.29 0 0 9175

Kösz, ha tudsz valamit előre is köszi!

A másik probléma:

A játékoldalon van egy ilyen:

Jelszó visszaállítás

Belépés névvel VAGY e-mail címmel
--------------------------------------

Jelszó
------------

Belépés
---------------

Van egy játékunk -a Vár foglalás- ehhez  lenne szükségem a jelszó ismeretére, ha elakad a játék.

Akár a nevet- várfoglalás- akár a hozzá tartozó e-mail címet írom be: azt írja ki, hogy elküldtük a megadott címre, de oda nem érkezik semmi.

Már negyedik  napja próbálgatom, eredménytelenül.

Ha valami bővebbet tudnál mondani a használatáról, nagyon megköszönném.

Előzmény: Dodona_ (9174)
Dodona_ Creative Commons License 2016.11.29 0 0 9174

Nem tudom, most hogy megy ez, még nem néztem sem kijelölést, sem másolást, előzetes infóm meg nincs róla.

Előzmény: idooogeep (9173)
idooogeep Creative Commons License 2016.11.29 0 0 9173

1 problémám.

A régi rendszerben  a levelezésnél- mint a beérkezett, mind elküldött vonatkozásban-ki lehetett jelölni akár egyes sorokat, akár az egész oldalt, ezáltal másolható volt
A jelenlegi   verzióban nem találok erre lehetőséget.
Vagy csak én vagyok hüle?

Előzmény: Dodona_ (9172)
Dodona_ Creative Commons License 2016.11.29 0 0 9172

Az nem biztos :) , de azért mondd nyugodtan.

Előzmény: idooogeep (9171)
idooogeep Creative Commons License 2016.11.29 0 0 9171

Tudom.De talán ezzel a legújabb szörnyűséggel kapcsolatban tudnál segíteni pár kérdésben

Előzmény: Dodona_ (9170)
Dodona_ Creative Commons License 2016.11.29 0 0 9170

Szia! Nem túl sűrűn, de szoktam. Néhány partit játszottam az új verzióval is.

(Ott a "2013.05.06." óta nem vagyok modi.)

Előzmény: idooogeep (9169)
idooogeep Creative Commons License 2016.11.29 0 0 9169

Szia!

Azt szeretném kérdezni, hogy a játékoldalon szoktál-e előfordulni?

Előzmény: Dodona_ (9168)
Dodona_ Creative Commons License 2016.11.29 0 0 9168

Szia! Megtaláltuk.

Feloldottam a kitiltásodat a Vita-ból.

Előzmény: ---:Jani:--- (9160)
Dodona_ Creative Commons License 2016.11.29 0 0 9167

---------------------------

Előzmény: Törölt nick (9165)
Femacska Creative Commons License 2016.11.29 0 0 9166

Api, nagyon szépen kérlek, hogy hagyd abba. Ez a topic arra való, hogy a játékról szóló fórumba történő bejegyzések moderálásáról beszéljünk benne. Hogy esetleg régi reflexek miatt egyesek másra használják, az nem a topic hibája, hanem a felhasználóké. Te meg most éppen nem tudsz másért belekötni a moderátorokba, ezért itt trollkodsz. Nem mások érdekében beszélsz te, hanem kicsinyes bosszút akarsz állni azért, mert akadályozzuk politikai nézeteid kifejtését. Menj inkább játszani.

Előzmény: Törölt nick (9165)
Törölt nick Creative Commons License 2016.11.29 0 0 9165

Jól érvelsz mint mindig . Persze nagy a kontraszt az érvek és a felkiáltójel és szaggatott vonal és az érvek közt .Talán két dolog még .Nem magamért szólok , ha megfigyeled a legtöbbször kapnak választ a eltévelyedettek . És akik nem kaptak soha , velük mi lesz ?Mivel megváltozott minden ,a fórumot is átkel  gondolni szabályzat ,célok szerintem ez a topik is felesleges . Mutass egy példát a közel múltba mikor eredeti célja szerint üzemelt .

Előzmény: Leo Zelig (9164)
Leo Zelig Creative Commons License 2016.11.29 0 0 9164

Azt nem érti, miért van odaírva, hogy "Hivatalos", ha nem az.

Mondjuk aki szokott itt fórumozni, annak nem tudom mi nem tiszta. A játék se linkel már ide, a fórumszabályzat se emlegeti a játékot. Az más kérdés, hogy mivel itt évekig két megsértődése közt írt egy hivatalos vagy néha annak látszó személy is, ezért még vannak olyan játékosok, akik azt hiszik a helyzet változatlan és érdemes játékkal kapcsolatos hasfájásaikról irni ide.

Akkor is írnának ide, ha nagy piros felirat villogna az infokukacos címmel. Kell egy kis átmeneti idő, amíg helyreáll a rend és tisztázódik a fórum szerepe. Nem lesz ezzel semmi gond, ha lesz türelmetek irányba küldeni az eltévedőket. Megtévesztés az lett volna, ha írtatok volna olyasmit, hogy utánanézünk a bajodnak, hamarosan megoldjuk a mindegymit, de persze ilyen nem volt.

Előzmény: Dodona_ (9163)
Dodona_ Creative Commons License 2016.11.28 0 0 9163

Api, ne kavarj! Mit nem értesz?

Fórum »  Honfoglaló »  Honfoglaló fórum moderáció »

Moderátoroknak üzenő-Honfoglaló Fórum

" ... Honfoglaló fórumcsoporttal kapcsolatos ... "

A bevezető is a fórumról beszél, nem játékról, s ezt te is pontosan tudod ...

! ---------------------

Előzmény: Törölt nick (9158)
Dodona_ Creative Commons License 2016.11.28 0 0 9162

Akkor sajnos nem tudom mi és miért történt. :(

Előzmény: ---:Jani:--- (9160)
Femacska Creative Commons License 2016.11.28 0 0 9161

*olvasni (mint a hozzásólásomat elküldés előtt)

Bocs.

Előzmény: Femacska (9159)
---:Jani:--- Creative Commons License 2016.11.28 0 0 9160

Megnéztem, az volt az utolsó hozzászólásom a mostaniig. Vagyis semmi nem történt utána.

Előzmény: Dodona_ (9151)
Femacska Creative Commons License 2016.11.28 0 0 9159

Nem változik.

Nem mi romboljuk. 

Nem tévesztünk meg senkit, el kell ovasni a topicnyitót.

A felirat vagy marad, vagy nem, nincs ráhatásunk.

Jó játékot!

Előzmény: Törölt nick (9158)
Törölt nick Creative Commons License 2016.11.28 0 0 9158

Ácsi -ácsi ez nem gyüt be :)Nem megyünk vakvágányra . Változik a topik neve vagy sem ? Romboljátok-e tovább a játék imázsát vagy sem . Megtévesztőek vagytok , gondolom ez nem vita kérdése . Hivatalos fórum feliratról ne is beszéljünk .Megyek , nagyon jó az új verzió :)

Előzmény: Femacska (9157)
Femacska Creative Commons License 2016.11.28 0 0 9157

Kedves api! Nyugodtan beszélgess politikáról. Miért ne hagynám? Itt: http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9111313

Előzmény: Törölt nick (9156)
Törölt nick Creative Commons License 2016.11.28 0 0 9156

Nézd ! Mennyi segítségkérés , mid az miatt mert megtévesztő  a topik címe . Valóban jó szándékból szólok , persze ha a játékba vetett hit rombolása a célotok maradjon így . 

Amúgy, he-he jó példa  beszélgessünk politikáról ... ha hagyod :) 

Előzmény: Femacska (9155)
Femacska Creative Commons License 2016.11.28 0 0 9155

Ez valóban nem vicces. Komolyan el kellene gondolkodni néhány dolgon. Például azon, hogy megérted: ez nem a régi honfoglaló fórum. A fórum már nem a játék része. Ez egy indexes fórumcsoport, ahol a Honfoglaló játékosai összejönnek, beszélgetnek a játékról a különböző topicokban, vagy egyebekről, más topicokban. Pontosan úgy, ahogy más fórumcsoportokban történelemről, politikáról, különböző hobbikról, vagy éppen irodalomról beszélgetnek. 

A Moderátoroknak üzenő topic ennek a fórumcsoportnak a moderációjáról szól és nem a játék moderációjáról, vagy az üzemeltetőkkel való kapcsolatról. Lehet vitatkozni arról, hogy jó-e hogy a fórumot leválasztották a játékról, de vitatni nem lehet. Ez van.

Tisztában vagyok/vagyunk vele, hogy nagyon sokan a régi hagyományok alapján tőlünk várnak segytséget a játék menetével kapcsolatban, de mi nem tudunk ilyen segítséget nyújtani.  A facebookon meg lehet találni a honfoglaló oldalát, ott lehet kérdezni, vagy az info@honfoglaló.hu-n. Szerencsére most már válaszolnak is.

Ez persze nem zárja ki, hogy például az új verziósban vagy egyéb vitatopicokban a játékosok közvetlenül tanácsokkal lássák el egymást, ez szuper lehetőség, de a modis topic nem erről szól

Mindezek miatt nem változtatjuk meg a topic nevét.

Előzmény: Törölt nick (9154)
Törölt nick Creative Commons License 2016.11.28 0 0 9154

Ez már nem vicces . Komolyan el kellene gondolkodni , a topik nevének módosításán . Nagyon megtévesztő , és ez nem vélemény . A többiről ne is beszéljek .

Előzmény: Dodona_ (9152)
mivan9 Creative Commons License 2016.11.28 0 0 9153

Üdv a "csapatban"! Hasonlóképpen vagyok ezzel az új avatarommal, de sajnos nem tudom eltüntetni. Nagyon örülnék, ha megírná vki, mit lehet tenni ilyenkor (a megbánáson kívül, hogy mi a csodáért nem hagytam békén azt az üres  négyzetet:))

Előzmény: CigiMÁgia57 (9142)
Dodona_ Creative Commons License 2016.11.28 0 0 9152

Sajnos nem tudunk segíteni, ez csak az itteni (Indexes) fórum moderációs topikja, nem látjuk a játékot.

Próbáld meg a Honfoglaló fb oldalán.

Előzmény: Orosz Mariann (9148)
Dodona_ Creative Commons License 2016.11.28 0 0 9151

Kis segítség hozzá. Ezt találtam utolsó korábbi hsz-nek, ugyanebben a topikban:

---:Jani:--- 2016.02.12  8561

Mi történt(hetett) ezután?

Előzmény: Dodona_ (9150)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!