Megkérek minden Honfoglalóst, hogy a Honfoglaló fórumcsoporttal kapcsolatos, moderátoroknak/ról vagy moderátori beavatkozást igénylő észrevételt, megjegyzést ebbe a topicba írjon. Minden más topicban elhelyezett, moderátori illetékességű hozzászólás szankciókat von maga után. Még a dicsérők is. Köszönöm
Játékchat-tel kapcsolatban:
info@honfoglalo.hu
A régi rendszerben a levelezésnél- mint a beérkezett, mind elküldött vonatkozásban-ki lehetett jelölni akár egyes sorokat, akár az egész oldalt, ezáltal másolható volt A jelenlegi verzióban nem találok erre lehetőséget. Vagy csak én vagyok hüle?
Api, nagyon szépen kérlek, hogy hagyd abba. Ez a topic arra való, hogy a játékról szóló fórumba történő bejegyzések moderálásáról beszéljünk benne. Hogy esetleg régi reflexek miatt egyesek másra használják, az nem a topic hibája, hanem a felhasználóké. Te meg most éppen nem tudsz másért belekötni a moderátorokba, ezért itt trollkodsz. Nem mások érdekében beszélsz te, hanem kicsinyes bosszút akarsz állni azért, mert akadályozzuk politikai nézeteid kifejtését. Menj inkább játszani.
Jól érvelsz mint mindig . Persze nagy a kontraszt az érvek és a felkiáltójel és szaggatott vonal és az érvek közt .Talán két dolog még .Nem magamért szólok , ha megfigyeled a legtöbbször kapnak választ a eltévelyedettek . És akik nem kaptak soha , velük mi lesz ?Mivel megváltozott minden ,a fórumot is átkel gondolni szabályzat ,célok szerintem ez a topik is felesleges . Mutass egy példát a közel múltba mikor eredeti célja szerint üzemelt .
Azt nem érti, miért van odaírva, hogy "Hivatalos", ha nem az.
Mondjuk aki szokott itt fórumozni, annak nem tudom mi nem tiszta. A játék se linkel már ide, a fórumszabályzat se emlegeti a játékot. Az más kérdés, hogy mivel itt évekig két megsértődése közt írt egy hivatalos vagy néha annak látszó személy is, ezért még vannak olyan játékosok, akik azt hiszik a helyzet változatlan és érdemes játékkal kapcsolatos hasfájásaikról irni ide.
Akkor is írnának ide, ha nagy piros felirat villogna az infokukacos címmel. Kell egy kis átmeneti idő, amíg helyreáll a rend és tisztázódik a fórum szerepe. Nem lesz ezzel semmi gond, ha lesz türelmetek irányba küldeni az eltévedőket. Megtévesztés az lett volna, ha írtatok volna olyasmit, hogy utánanézünk a bajodnak, hamarosan megoldjuk a mindegymit, de persze ilyen nem volt.
Ácsi -ácsi ez nem gyüt be :)Nem megyünk vakvágányra . Változik a topik neve vagy sem ? Romboljátok-e tovább a játék imázsát vagy sem . Megtévesztőek vagytok , gondolom ez nem vita kérdése . Hivatalos fórum feliratról ne is beszéljünk .Megyek , nagyon jó az új verzió :)
Nézd ! Mennyi segítségkérés , mid az miatt mert megtévesztő a topik címe . Valóban jó szándékból szólok , persze ha a játékba vetett hit rombolása a célotok maradjon így .
Amúgy, he-he jó példa beszélgessünk politikáról ... ha hagyod :)
Ez valóban nem vicces. Komolyan el kellene gondolkodni néhány dolgon. Például azon, hogy megérted: ez nem a régi honfoglaló fórum. A fórum már nem a játék része. Ez egy indexes fórumcsoport, ahol a Honfoglaló játékosai összejönnek, beszélgetnek a játékról a különböző topicokban, vagy egyebekről, más topicokban. Pontosan úgy, ahogy más fórumcsoportokban történelemről, politikáról, különböző hobbikról, vagy éppen irodalomról beszélgetnek.
A Moderátoroknak üzenő topic ennek a fórumcsoportnak a moderációjáról szól és nem a játék moderációjáról, vagy az üzemeltetőkkel való kapcsolatról. Lehet vitatkozni arról, hogy jó-e hogy a fórumot leválasztották a játékról, de vitatni nem lehet. Ez van.
Tisztában vagyok/vagyunk vele, hogy nagyon sokan a régi hagyományok alapján tőlünk várnak segytséget a játék menetével kapcsolatban, de mi nem tudunk ilyen segítséget nyújtani. A facebookon meg lehet találni a honfoglaló oldalát, ott lehet kérdezni, vagy az info@honfoglaló.hu-n. Szerencsére most már válaszolnak is.
Ez persze nem zárja ki, hogy például az új verziósban vagy egyéb vitatopicokban a játékosok közvetlenül tanácsokkal lássák el egymást, ez szuper lehetőség, de a modis topic nem erről szól
Mindezek miatt nem változtatjuk meg a topic nevét.
Ez már nem vicces . Komolyan el kellene gondolkodni , a topik nevének módosításán . Nagyon megtévesztő , és ez nem vélemény . A többiről ne is beszéljek .
Üdv a "csapatban"! Hasonlóképpen vagyok ezzel az új avatarommal, de sajnos nem tudom eltüntetni. Nagyon örülnék, ha megírná vki, mit lehet tenni ilyenkor (a megbánáson kívül, hogy mi a csodáért nem hagytam békén azt az üres négyzetet:))