István a halála elötti évben volt nálam és nem 91-ben. Tényleg japcsi csöveseket hozott, fasz sem emlékxik már, h miket. Volt elö és végfok, meg asszem egy CD is. Mondjuk mondtam neki, h azt ne hozzanak, no de mégis hoztak.
Így van, kezdettől fogva demóztam a hájendsón meg a bemutatóteremben is japán cucc később volt csak de az is kis cég kisszériás felső fokú készülékek voltak.
Cső ügyben el kell keserítselek, bármilyen vintage cuccot veszel, abban ismeretlen futásidejű csövek lesznek. Ha NOS csöveket szeretnél, az mindegyikbe hasonlóan drága lesz. A Fisherben 7591 végcsövek vannak, az EH gyárt 7591A csöveket, amik nem is rosszak, de méretben kissé nagyobbak az eredetieknél. Jó hír, a Fisherbe befér az EH. Egyébként a Scott 299D-ben is ugyanez a végcső.
Mint említettem, voltam már Nálad (szalagmásolás ügyben). Jól felcsavartad a hangerőt, majd kimentél az erkélyre ... Én kicsit visszavettem, hogy ne fájjon a dobhártyám, de Te visszajöttél még jobban felcsavartad, és azt mondtad: mi van vazze, nem bírod a hangerőt? Így aztán azt érzékeltem, hogy jól szól, de a részletekre nem bírtam koncentrálni.
Egyébként meg köszi a felajánlást a meghallgatásra, de most elsősorban egy Scott-ot kéne megfülelnem ... Tunerman hirdetése nagyon csábító, de azok az "eredeti The Fisher" végcsövek valószínűleg nem mai gyerekek, ki tudja mennyi van még bennük, és a pótlásuk nem lesz majd egyszerű, és pláne olcsó .
A PQ-féle AN világában szigorú szabályok vannak, nem nagyon érdemes kutyulni a szinteket. Soloval Level 2-3 rendszerig lehet próbálkozni, bár nincs sok értelme, jobban és hallgathatóbban(!) szól a félvezetős Avantgarde Model 5-tel. Kondo rendszer végére Csontos Solot legfeljebb a tanulság kedvéért kötött... ["jót fogunk röhögni":)]
wixont Kálmussal a Rezsö shown talán bemutatjuk ezt a rendxert, ha sikerül az idén kijutnunk wmi olcso szobába, mint diyerek. oda majd nyugodtan kitolhatod a talicskád, a kutya sem fog érdeklödni a személyid felöl.., csak hogy halljál már wmi jot is. ppp)))
Anno még élt Csontos, és revoxal elhoztak ide egy komplett láncot. Sajnos már akkor sem gyözött meg, sőt! szwsz kibaxottul fárasztonak bizonyult. igaz, hogy a solo dobozt hozták hozzá.
De azota wolt itt egy másik szintén csöwes wégfok is, de ez sem gyözte le az ST70-et hangminöségben mintha kicsit részletezöbb lett wolna, de megindulásban, gyorsaságban, walamint "bugi" faktorban jo messzi elmaradt töle.
Sajnálom, de itt ebben a rendxerben max csöwet cserélek, mást nem.
bazze, eccer probáld ki egy kondo elöfokkal és tegyél bele philips amperex, wagy bigle boy csöweket, meghajtonak mazda gz32-t és utána kibaxod az összes xarodat. jah, el ne felejtsd 28V-ra állitani a feszejt a kondik lábainál mérd a felsö panelen. ppp
Talán gyere el hozzám meghallgatni az ST70-et, szwsz nálam ez a wége, pedig wolt már itt ez+az passzoktol kezdwe Mark Levinsonokon át pár igendrága nagywas is.
Az ST70-nek wan egy nagy titka.
Rendesen megépitett vonal elöfok kell elé, a végére pedig egy szép nagy és érzékeny láda.
Asszem a mélem publikus, xiwesen látlak, de gumibugyit el ne felejts elötte felwenni, mert utálom, ha walami maga alá fosik a gyönyörtöl. )))
Köszönöm a hozzászólásokat, véleményeket. Kapott szegény 299d hideget is, meleget is. De ha az a vélemény, hogy messze nem éri el a hangminőség az ST70-et, akkor nagyon meggondolandó, mert az ST70-ről is hallottam már olyat, hogy nem az a "ittavégefusselvéle" hang ...
Még egyszer köszönöm, ezért érdemes a szakmai fórumokat olvasni, megmenthet a tévutaktól.
beszész öxe-wixa.... ki van itthon? ki oldja meg? Szegény W.G. haveromnak a Scott 299c erölködője megjárta a hadak útját, a vége az lett, hogy amerókából vettem neki egy NOS készüléket annyiért, amennyit ráköltött a javításokra.
A skottok jo hangu vasak, ugyan messzi nem érik el a dynako st 70-et, de szerethetöek és megbizhatoak. ja és van itthon hozzáértö emberke, aki megoldja a problémákat, ha volnának. de hálisten nem szoktak lenni.