Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Eladó egy Lider B2-1 csőtörős légpuska, ép szép alkatrészekkel , átzsíroztam olajoztam dugattyút políroztam. Ára 11 000 Ft + Posta, szétszedve küldöm Gls-sel ugy olcsóbb nem egy ördöglakat :-)
Ponngi szerint a cr600w-nél van choke a csővégén, itt nem tudom.
Egy márkatárs szerint a Diana-nál nem tapasztalt ilyen gondot, de az Artemisémél igen. Lehet du müszakban készül az Artemis.......
A huzagolás végigfut a csövön.
A youtubon a külföldi úriember nemes egyszerűséggel fel fúrta 5-ös fúróval. Na aztata nem mertem gondoltam jobb ez így. Ja igen és az úr szerint mivel a lövedék betöltéskor nem sérül meg, pontosabb is lett a ketyere.
Így igaz! De baromira dühósek ha lespanyolozzák őket és mindig is harcoltak a teljes autonómiáért. Ők azok a bizonyos Baszk Szeparatisták akik még az uralkodói elitnek is nekimentek és Eibar kezdettől fogva az ő önjelölt fővárosuk ahol az ezerháromszázas évek óta minden harmadik- ötödik sarkon fegyvert kalapáltak. Egyedülálló nyelv és szemlélet minden téren egészen más mentalitás. Heló.
Bocs a kéretlet prókátorkodásért de a Cometa 220 egy hatvanezer forint alatti állítható sütéses könnyű fegyver amin sajnos ugyanúgy műanyag az irányzékolás mint sok igen drága fegyveren de épp olyan pontos is amit a jó sütése lehetővé tesz. Nekem volt és bár spanyolnak van írva azonban baszk fegyver és az ő híres fegyver készítő városukból Eibarból való ahol a legtöbb fegyver készült kitűnő minőségben már Frankóéknak is anno. Heló.
NEKED bevált a Kínai,üzletben ugyanazt a minőséget árulják az említett árkategóriában.Persze ez természetes,mert ott egyéb beépítendő költségek is szerepelnek,pl: ki kell fizetni a rezsit,dolgozót,MKH kártyát,27 % áfa,meg ráadásul,lekínozni 7,5 J alá.bár az utóbbi az korántsem szakműhelyben zajlik(ezek a piacos termékeknél nem jelennek meg költségként)
Újban nem tudtam volna mást ajánlani, amit talán érdemes megvenni. Weihrauchtól olcsóbbat szeretne. Norica, Gamo inkább nem. A többi pedig török és kínai.
No!Ennek a TELL névre hallgató testvérét adom 35-ért.
Szerinten a FÉG lg-knél szebb és jobb kivitelezésű vasak.Nagyon hasonló műszaki elképzelések mentén születhettek,persze a spanyolok patkányvadászati igényeinek jobban megfelelő rugóval.
Miért szeretnél újat vásárolni (ebben az árkategóriában nem célszerű)? Nézz inkább szét a környezetedben,hátha van van valami jó bőrben lévő szoci puska. Ha nem találsz keresd Nedó Lacit,hátha tud valamit(Ő már látott ezt-azt)!