Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2013.06.17 0 0 974

Cak a hitre van alapozva ez az egész. Móricz oké hogy nem fotózott, videózott, de egy füzetbe nem volt képes lerajzolni a leletek egy részét akár emlékezetből is? Amit aztán talán átad egy utódnak ha ő elhuny? Ez a legamatőrebb embernek is eszébe jutott volna.
Na mindegy, szerintem TALÁLT ott valamit. A nyelvrokonságot is reálisnak látom.

A spanyol faszi akit említettek, hogy széfben őrzi az egyik lemezt, tuti hogy csaló és hogy hazudott ennek a magyar Mórciz egyesületnek. Fotóval miért nem bizonyította? Pl. hogy ott virít a kezébe? Mert a videóban látható fotó fekete háttérrel semmit sem ér, ráadásul már évek óta kering neten. Miért nem mutatta meg ennek a bizonyos magyar csoportnak/társaságnak? Csak ígérgeti nekik folyamatosan. Olyan mintha a kutya előtt lóbálnák a csontot, de meg nem kapja. Nekem nagyon gyanús ez és logikátlan. Ha én meg akarok mutatni valamit valakinek,azt már első-második alkalommal teljesítem is..

Na meg az expedíció..aki vezeti a csoportot majd a külföldi férfi, az tud majd csak kommunikálni az indiánokkal. Az meg aztán beszélhet akármit velük, mert honfitársaink úgysem értik meg a spanyolt...mondjuk hogy "vezessétek le őket egy barlangba, hagy mászkáljanak egyet, úgysincs ott semmi"' oszt szevasz. Lehet annyira megbízható mint a "széfes" bácsi.. Megnéztem ezt a Manuel Palacios urat, aki a vezető lesz. Úgy látom idegenvezető, túrázó, barlangász.
Kérdem én. Ő, aki úgy látom beszéli részben a magyart, anyai ágon a törzshöz tartozik, MIÉRT nem megy le a barlangba? Miért nem tud semmit ő sem? Miért nem kérdezi meg előre, hogy majd a magyar expedíciónak engedélyezve lesz-e a könyvtár megtekinthetősége? Neki miért nem mutatták meg? Ha ő nem érett rá, az odautazók sem azok. Én itt kicsit "túristaszezon" pénzszagot érzek, amire épp ráharapnak a magyarok.
Itt a weboldala is:
http://tayoscave.wordpress.com/
Magáról a barlangról szól, de ő sem tud semmivel sem többet, mint az interneten kutakodó érdeklődő. Tinédzsereknek és turistacsoportoknak szervez utat barlangokba. Ennyi. Van egy érzésem, hogy a magyar expedíció is kb. csak ennyit fog kapni, többet biztos hogy nem.

És ezzel most nem azt mondom,hogy csalás az egész, de minden infót óvatosan kell kezelni. Mint elhangzott sok olyan dolog rakódott a történetre ami fikció( már ha nem az az egész), nem lehet tudni, hogy hála ezeknek a képbe jövő külföldi embereknek, nem-e újra ezt történik meg?
Ja és ki dönti el hogy érett-e rá az emberiség erre vagy sem? Ki dönti el mi a jó és mi a rossz? Pár indián, aki mit sem tud arról mi zajlik a világban? No meg miért nem érdemli meg az emberiség? Azért mert vannak sötét vezetők, hatalmi elitek, attól még nem kéne büntetni a "pórnépet" is és egy kalap alá venni velük, márpedig utóbbiak vannak sokkal többen, akkor nekik igenis joguk van tudni az igazságot. Főleg, hogy az elit és társai szerintem már rég tudják, hisz könnyen kideríthetik. Felemelkedésről és hasonlókról ne is fantáziáljunk, az úgysem fog megtörténni. De egy ilyen történelmi lelet adná a szükséges pluszt, a szükséges löketet, hogy egyesek észbe kapjanak, megvilágosodjanak.

Szerintem a kincs valós, de már rég nincs ott. A '76-os amerikai expedíció Armstrong-al ugye talált ott valamit. Gondolom az expedíciói tagjai szépen amcsiba visszatérve elmondták bizonyos személyeknek mit láttak. Gondolom én: Ha tényleg akkor eget rengető sorsokat átíró csoda van ott és csak pár suhanc ágyékkötős indián őrzi, akkor már rég elhozhatták volna, akár erőszakkal is. Az elit, a kormány piszkos kezével ezt is megoldhatta volna. Új expedíció-->Kínvallatással megszorongatni az indián főnököt, hogy bökje ki a kincs helyét/ vagy megfelelő létszámú emberrel átvizsgálni a barlangokat, előbb utóbb úgyis meglesz, idő kérdése--> Kábító-ha nem éles töltény az indiánoknak ha ellenszegülnek nekik--->kincsek elvitele és már kész is. Csúnya gondolat, de teljesen reális. Hihető hogy tekintéllyel lennének pár indián életére, mikor ezreket tesznek el láb alól, vagy lőnek le a fronton

Ha tényleg értékes dolog van ott, nem fogják otthagyni az is biztos...és már rég nincs is ott szerintem...

Előzmény: Vajk (969)
Kígyótartó Creative Commons License 2013.06.17 0 0 973

Ennyire leadtad ? :-D

Előzmény: emem (972)
emem Creative Commons License 2013.06.17 0 0 972

hát azért az óriási aranyrézkoronáért elvállalnám...

Előzmény: Kígyótartó (971)
Kígyótartó Creative Commons License 2013.06.17 0 0 971

Mennyiért ?

Előzmény: emem (967)
Vajk Creative Commons License 2013.06.16 0 0 970

az utolsó sor nem Msikolci Lacinak szól, hanem a fickónak.

Előzmény: Vajk (969)
Vajk Creative Commons License 2013.06.16 0 0 969

Nem volt meggyőző a fickó, cseppet sem.

Nyomatja ezt a "globalisták visszatartanák az információt" dumát, de azt hiszem ő volt az, aki azt mondta, ha lejut a könyvtárba, akkor sem fogja megmutatni senkinek mi van ott, mert nem érett meg rá az emberiség.

koma, koma......:) nem az eszedért szeretnek, ugye?

Előzmény: Törölt nick (968)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.16 0 0 968

Most nézem, de már bizonyos infókkal vannak kételyeim. Nem a meginterjúvolt úriemberrel kapcsolatban, hanem amit neki mondtak bizonyos spanyol emberek.

emem Creative Commons License 2013.06.15 0 0 967

azt csak én ;-)

Előzmény: Menroting (966)
Menroting Creative Commons License 2013.06.15 0 0 966

Ez egy hangfelvétel .Vagy már azt is fordít ?

Előzmény: emem (963)
emem Creative Commons License 2013.06.15 0 0 965

ő az.

Előzmény: Vajk (964)
Vajk Creative Commons License 2013.06.15 0 0 964

Aguado az a fickó, aki tagja volt valamelyik expedíciónak és "nagyon különös" balesetben halt meg?

A cikk szerint azért, mert sok olyna dolgot mondott, amit nem kellett volna, (csakhogy jópár évvel az exp. után)

Lehet, összekeverem a szálakat, de nemrég olvastam valami hasonlót, csak nem tudom Aguado-e akiről szólt(vagy ő mesélte?:). 

Előzmény: Menroting (962)
emem Creative Commons License 2013.06.14 0 0 963

ezt nem veszi be a guglifordító?

az előzőben egy nevetséges összeesküvéselmélettel operál, úgyhogy előttem már semmi hitele nincs.

Előzmény: Menroting (962)
Menroting Creative Commons License 2013.06.14 0 0 962
Előzmény: emem (960)
Vajk Creative Commons License 2013.06.14 0 0 961

"Y, como no podía ser de otra manera, se encontró al culpable. Esta fue la expedición británico ecuatoriana de 1976 encabezada por el británico Stanley Hall y que contaba con la presencia del astronauta Neil Armstrong, uno de los primeros hombres que pisaron la Luna en 1969.

Esta expedición realizó su trabajo durante 35 días y sus conclusiones fueron que allí no había nada que no fuera explicable por causas naturales. No había nada que resultara sospechoso de ser obra del hombre. O de cualquier otro medio artificial."

A jól ismert lényeg, amit nem akarnak elfogadni a reménykedők, hogy a 35 nap alatt semmi olyat nem találtak, amit nem a természet hozott volna létre és amit valamilyen eszközzel alakítottak volna ki.

Előzmény: emem (960)
emem Creative Commons License 2013.06.14 0 0 960

"Sin embargo el espeolólogo argentino Julio Goyen Aguado defiende que en el interior de la cueva hay construcciones megalíticas: dinteles y muros de varios metros de longitud, y otras construcciones de las que no se dispone fotografía alguna.

Además sostiene que la citada expedición de 1976 estaba financiada por la iglesia mormona y que su verdadero objetivo era rescatar de la cueva de los Tayos las planchas metálicas con las cuales el arcángel Moroni mostró al primer padre Joseph Pérez los principios de esta nueva fe.

También acusa a Stanley Hall y Neil Armstrong de ser masones y miembros de esta iglesia, así como de otras sociedades secretas."

Leer más en Suite101: La cueva de los Tayos y el libro de la verdadera historia humana | Suite101.net http://suite101.net/article/la-cueva-de-los-tayos-y-el-libro-de-la-verdadera-historia-humana-a26266#ixzz2WBSeHUSQ

Előzmény: Menroting (959)
Menroting Creative Commons License 2013.06.14 0 0 959
Menroting Creative Commons License 2013.06.14 0 0 958
Előzmény: Vajk (957)
Vajk Creative Commons License 2013.06.11 0 0 957

Lényegtelen mellékszereplő?

Előzmény: Kígyótartó (956)
Kígyótartó Creative Commons License 2013.06.11 0 0 956

S ki vajon a koronát tartó úriember ?

Előzmény: emem (955)
emem Creative Commons License 2013.06.11 0 0 955

biztos nem illett rá, a korona Poszeidoné, Atlantis főistenéé volt.

Előzmény: Kígyótartó (954)
Kígyótartó Creative Commons License 2013.06.11 0 0 954

" Egy megközelítőleg 70 %-ban megkövesedett női csontváz került elő ezen a területen.

Talán nehéz elhinni, de ennek a csontváznak a becsült nagysága 20 láb (körülbelül 6 méter)."

A korona ráillene ? 

Előzmény: Paranormal1 (884)
emem Creative Commons License 2013.05.30 0 0 949

erre én sem, ez ugyanis még a semminél is rosszabb.

primitív és manipulatív hoax, ennyi.

Előzmény: w.ullrichfun (947)
w.ullrichfun Creative Commons License 2013.05.30 0 0 948

Ezt még nem láttam. Hall még 1995-ben és 98'-ban is járt lent? A video végén olvasható, v csak tervezett expedíciót?

http://www.youtube.com/watch?v=vZraIDrLotw

w.ullrichfun Creative Commons License 2013.05.30 0 0 947

Hm. 06:10, aztán 06:50 és 07:15 közt ... erre nem mondanám h semmi.

http://www.youtube.com/watch?v=zLApvWaBwgw

Előzmény: emem (929)
Vajk Creative Commons License 2013.05.22 0 0 945

Mondj olyat, ami közelebb van a valósághoz, mint a mai tudomány.

Előrevetítem, hogy csak rizsálni fogsz, nem mondasz majd konkrétumot. Ezért tipikus leszel.

Előzmény: vita nuova (944)
vita nuova Creative Commons License 2013.05.21 0 0 944

Egész sokat, nagyon nagyot kéne változtatni a hivatalos tudománynak, nemcsak a történelem,

de a biológia, fizika területén is ahhoz, hogy nagyjából közel kerüljön a valósághoz, igazsághoz.

Mert a mai modern tudomáyn nagyon távol van az igazságtól sajnos.

Pár száz éve kitalált meséket, agymosásig ismételt kliséket vernek a fejünkbe az iskolákban

amelyeknek fele sem igaz, más fele meg tudatos hazugság.

Előzmény: Vajk (943)
Vajk Creative Commons License 2013.05.21 0 0 943

Egy mai cikk, hogyan tud változni az ismert történelem.

Nem képzelgés, nem fantázia: tényszerű lelet kell és láthatóan képes változtatni a tudomány az álláspontján..

Vajk Creative Commons License 2013.05.19 0 0 942

Ez alaptalan belemagyarázás.

Honnan tudod, mikor készült a fotó?

Honnan tudod, milyen volt A. átlagos arckifejezése?

Lehet éppen azt mondták neki, nem lesz ma steak, mert elvágta a szakács a kezét.

Előzmény: w.ullrichfun (941)
w.ullrichfun Creative Commons License 2013.05.19 0 0 941

Megjött a mél, "vettem" mi volt.

Más fórumokon, közösségi oldalon is osztod a véleményed? Mert én igen, és örömmel tapasztalom, h nem kevesen gondolkodunk így. Jóval nagyobb tétel, és igencsak zavarja a hatalmat.

Ezzel off vége részemről.

Ez egy 5 hónapja feltöltött video, érdemes figyelni Armstrong arcát az első fotón, a csalódott, tehetetlenséget sugárzó "Nem ezt szeretném" kifejezés - majd egy másik Hall mellett, ez az ellenkezője, alighanem ez készült korábban, itt még felfedezést sugároz.

Alighanem a kettő közt tudta meg, mi lesz a hivatalos változat - sztem.

http://www.youtube.com/watch?v=5P4od3PhYb0

Előzmény: Vajk (939)
Vajk Creative Commons License 2013.05.18 0 0 940

Ha moderáltak, arról kapsz emilt.

Előzmény: w.ullrichfun (938)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!