azért héber barni hozta magát! valami csunya szemét magyar galád megfosztotta sporttörténeti csodától kedves barátját! "és a büntetés mértékét is ti kértétek?"
sziasztok. kicsit érdekes verseny volt ez, de túléltük, és sikeresen a magyarjaink szempontjából. sajnálom azért, h vége lett...illetve azt is, h Balut így elhordták mindennek, holott nincs igazuk. most láttam a reteken a barnuskát meg Balut, elég gerinctelen módon kérdezősködött...undormány. nagyon teccett ahogy Szaller büntette a nagyokat a kis Mancival, sajnálom h a csütörtöki nap miatt oda a 7. vagy esetleg jobb eredmény...komoly fegyvertény ez, h a 480 lovas paripával verte a sokkal erősebbeket, büszke vagyok rájuk. Balu valszeg lecseréli a kicsikét, mert elöregedett...amúgyis venni akart másikat, azt olvastam, de a "válság" beleszólt...jövőre megmutatjuk újra!!! mutassatok már képet vagy linket arról a kisManről, ami 600lovas, köszi előre is. Zapira meg abszolút nemtalálok jelzőt, bakker a legjobb Mitsus!!! ennek az embernek 1 top autó a feneke alá azt megsem állna az 1.helyig:-) szép volt nagyon, viszont Ál-Attila már az elején kibukott így azóta csalódott voltam/vagyok...azt gondoltam nem lehet rosszabb, de ígyvolt, pl Sanyibá bukása illetve Csagin 2. helye (nemrossz, de 1.re vártam) a palik-Szalay témára 1 picit vissza még, h gazdagítom azoknak a táborát, akik azt mondják h igaza volt, ugyanis ahogy lacost ismerjük, nagyon ugrált volna, ha vele történik ez..nem a legnyugodtabb tud lenni, lásd mikor tavaly kifakadt h elmarad a verseny...:"terrorizmus & Dakar: 1:0"<----ez a mondata nagyon megmaradt:-) mind1, nem szaporítom a szót, mindenkinek kívánok további tereprallyban gazdag új évet, és nyugalmat
Én sem értem, hogy miért nyúlt így mellé az ASO ezen a 12. szakaszon...hagyni kellett volna, hogy saját erőből érjenek be vagy kikésés miatt a szokásos büntetéseket megkapva menjen tovább aki ki tudott volna jönn...aki ott kiesik vagy kikési a szintidőt, az nem morogna, de így oda a hitelesség...mert nem tudjuk, hogy mi lett volna, ha...csak egy rosszul kiszabott bünti, fellebbezés, súlyosabb bünti, fellebbezés, elutasítás...rossz szájíz...
Az a baj az egésszel, hogy csak a kint maradottak tudják megmondani nekik jó-e. Lehet van aki bejött volna 5 óra alatt, van aki soha. Nem kellett volna belenyúlni!
Szerintem nem volt hasztalan, elég jó százalékban vagy nem erőltették tovább, vagy elismerték, hogy az ASO a főludas. Összességében megérte a tényekről felvilágosítani őket.
Én mindig is korrekt és mint mások is írták objektív akartam maradni, lévén évekig tudósítottam a versenyről a magam szerény eszközeivel és igyekeztem mindig kritikusan, de igazságosan hozzáállni. Azért úgy gondolom nagyjából sikerült.
Aki vak rajongó, annak mindig minden fáj, ami a kedvencét - akár csak vélt módon - negatívan érintheti. Pedig tudomásul kell venni, hogy a kedvenceink, sőt a családtagjaink sem hibátlanok. Ezekkel a hibáikkal együtt kell szeretnünk és támogatnunk őket. Az, hogy elvakultan próbálunk fellépni, azzal nem támogatjuk őket, hanem ártunk nekik. Ami hiba, arra rá kell mutatni, akár a "sajátunk" akár nem. Felháborodni pedig nem szabad, aki médiaszereplő lesz, annak tűrnie kell, és tűrnie kell a csapatának is.
A médiával kapcsolatban pedig mindig óvatosan kell eljárni, mert az egész csak egy nagy manipuláció. Adtam már elég interjút, a legtöbb tévéstábot ismerem, tudom mi lesz abból amit a kamerának nyilatkozok. Ez az írott sajtóra is érvényes, legfeljebb ott van beleszólási lehetőség mi jelenik meg. Sokszor azt sem tartják be.
(ez természetesen nem célzott szöveg, mindenkire ugyanúgy vonatkozik, kivétel nélkül)
Szerintem azért a mindkét oldallal és az elvakultsággal nincs igazad. Gyalázkodás csak a hirtelen megjelenő, nem is tudom talán bosszúra ittas egyének részéről volt. Ha megnézed többnyire olyan válaszolt nekik, normál stílusban akire nem mondható, hogy elvakult. Én mint érintett így érzem.