Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2014.04.16 0 0 518

R típusú mechanikás, könnyű szerkezetű, viszont elég masszívnak tűnik, idáig, tavaly lett vásárolva (NV-HV51), teljesen újonnan, dobozában, érintetlenül, csak a fotók erejéig lett megbontva, tehát állagát tekintve mondhatom, első tulajdonosai vagyunk, eddig masszívnak tűnik és az áramkörét tekintve is jó minőségű a kép és hangminősége, képjavító van benne. Panasonic NV-HV61 állítólag gyengébbre sikerült széria..

Előzmény: T_Pictures (516)
maczkohathy Creative Commons License 2014.04.16 0 0 517

Hááááá pont ezt írtam én is :-)))

Felejtősek.

 

Csak az öntvénymechanikásakat kedvelem.

 

 

Ezek teszik a dolgukat szépen, zokszó nélkül nálam. A Sony meg csücsül a szekrényben elcsomagolva.

Előzmény: T_Pictures (516)
T_Pictures Creative Commons License 2014.04.16 0 0 516

Hú, ezeket el kell felejteni. Ezeknek és általában minden R4 mechanikás Panának már Daewoo bele van... :( Mint ahogy a 2002 után gyártott Sonyk, (felismerhető: az egyik hátsó Scart csatiuk kék), az valójában Samsung... :(

Előzmény: Törölt nick (412)
T_Pictures Creative Commons License 2014.04.16 0 0 515

Hú, de nehézkes ez az oldal, gondoltam meló előtt feldobok pár képet, aztán tornáztat itt. Inkább jöjjön a képfeltöltés.

 

T_Pictures Creative Commons License 2014.04.16 0 0 514

Íme a magnók. Elsőre valamiért nem jöttek át a képek.

T_Pictures Creative Commons License 2014.04.16 0 0 513

Nem rossz!

 

De van menőbb is! :D

 

Broadcast 7 fejes SVHS stúdió Panasonic ,genlock bemenettel, atom stabil 5 motoros mechanikával, minden tengelyt külön szervó hajt meg, 7 fejes, SVHS Grundig, Panasonic Grew mechanikával, digit jelfeldolgozással, mindkettőnek a képe mint az álom. Újkori áron az összértékük kb.: 1 és negyedmillió forint volt. Mindkettőhöz kivételes szerencsével, nagyon jó állapotban jutottam hozzá, abszolút nem voltak elhasználva, az életciklusuk első negyedében járhatnak.

 

És éppen most újítottam fel egy hihetetlen jó állapotú 4 fejes, eszméletlenül ritka multinormás Hitachi-t, VT39EM, egy tavaly elhunyt Kanadai magyar tulajdona volt. Kívül, belül tökéletesen újszerű, nagyon vigyáztak rá. Ékszíjszett és 2 tápkondi csere után lett egy új állapotú, nagyon ritka igazi különlegességem a nyolcvanas évek elejéből.

 

Előzmény: Törölt nick (511)
Törölt nick Creative Commons License 2014.04.15 0 0 512

http://kepfeltoltes.hu/view/140415/CIMG1657_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

 

"ÁÁdám, hooool vagy?! Ádám hol vagy.. ?!"

Törölt nick Creative Commons License 2014.04.15 0 0 511

Idetévedő Urak, ez milyen összeállítás?:

 

 

 

http://kepfeltoltes.hu/view/140415/CIMG1650_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

 

 

Még javítva sem voltak, kivéve az LG DVD felvevőt, garanciálisan egyszer a márkaszervize javította..

Törölt nick Creative Commons License 2014.04.13 0 0 507

A társadalom készülékek szerelhetősége szempontjából több rétegre oszthatóak:

 

 

---> háziasszony jellegű hozzáértés, akik egyáltalán nem ismerik a működését

 

 

---> műszerészek, akik jó eséllyel meg tudják javítani a készülékeket

 

 

---> azok akik nem műszerészek, a készülék bizonyos részeinek hibáját ennek ellenére meg tudják javítani, így ebben az esetben nem szükséges hivatásos szakemberhez vinni a készüléket (mondjuk egy kapcsoló csere, mechanikus problémák, állítás, igazítás)

 

Törölt nick Creative Commons License 2014.04.13 0 0 506

Úgyhogy ha egy ilyen készülék bekrepál végérvényesen, hiába lett vele felvéve X mennyiségű felvétel, egy másik készülék ebből a különleges színezetből semmit sem ad vissza, csak azt amilyenre azt a másik készüléket megtervezték..

 

A digitális technika sokkal egyszerűbb elven működik, kevesebb az előállítási költsége, javíthatósága gyakorlatilag nem szerteágazó, némely ellenállás meg kondenzátor ha táphiba van, ha meg IC, akkor IC csere, vagy komplett alaplap csere és akkor már akár egy új készülék is lehet.. Ez a mostani technológia.. Bár ránézve egy tabletre úgy van megtervezve, hogy ne essen nehezére az ügyfélnek a cseréje..

Törölt nick Creative Commons License 2014.04.13 0 0 505

Tehát:

 

>>>>

 

Tuner (analóg adás) bemenetele tovább színesített, ---> AV (Scarton való bemenet, akár egy DVD filmet beküldeni, hogy átdolgozza az áramkörének IC-je) szintén tovább színesített, akár egy DVD filmet is ugyanúgy tovább színesíti, ---> saját felvétele TV-ből, vagy Euro Scarton keresztül szintén tovább színesített, ---> más készülékekben felvett VHS műsor lejátszása benne szintén tovább színesített, ---> saját felvételének lejátszása más készülékben (visszaáll arra a színezetre amilyennel az a készülék rendelkezik amiben lejátszásra kerül a felvétel).

Törölt nick Creative Commons License 2014.04.13 0 0 504

.. és nemcsak a saját felvételének lejátszását adja vissza ilyen színezetben, hanem bármilyen készülékben felvett műsort ez a HITACHI VT-110E készülék felszínesített minőségben játssza vissza.. Még egy olyan felvételt is amelyik egy másik készülékben fakóbb és sokkal visszafogottabb színezetű, a VT-110E- videóban lejátszva szintén intenzíven kiszínesedik..

Törölt nick Creative Commons License 2014.04.13 0 0 503

Amúgy pár hozzászólásomnál korábbi témához még annyit... a [Hitachi VT-110E] 12 évesen való elvesztése után a rajzolásos dolgok abbamaradtak nálam.. Más korszak jött utána.. Időutazás volt ez és a hiányzó láncszem beillesztése.. Milyen különös összefüggés van egy stílusélet alakulása és egy ama bizonyos videómagnó típusa között.. Ha gyermekkoromban nem HITACHI VT-110E készülékünk lett volna, hanem helyette mondjuk egy SANYO VHR-5100 EEE, akkor ezek a dolgok is másképpen alakultak volna.. Érdekes..

Törölt nick Creative Commons License 2014.04.12 0 0 502

.. és milyen kellemes lágy a hangzása a felvételnek..

 

Nem szeretem azt a hang típust amit például az új 2012-es Dallas szinkron hangján lehetett hallani, amikor olyan dübörgő mély mindenkinek a hangja.. Azt hiszem azt nevezik 5.0 vagy milyen hangzásnak, már sok sok évvel ezelőtt is amikor szinkronban meghallottam nagyon utáltam. Ilyen hang orgánumuk a 'zsinóróknak' van, nem szeretnék antiszemita kifejezést írni, itthon senkinek sincs erős, mély dübörgő hangja, vásárláskor sem szoktam találkozni olyannal, persze biztos, jó valósághű hangnak számít az, csak attól függ kiket hallgatva..

 

Egyszer egy fórumban olvastam, hogy valaki szintén ki volt tőle akadva, 'miszerint száz szerte kellemesebb és jobb a fülnek egy 2.0-ás szinkron hang' (korábbi Dallas sorozat szinkronja például), kinek kell az 5.0?!

Törölt nick Creative Commons License 2014.04.12 0 0 501

Videoton TS3353 CRT Televízión pedig a kép még élesebb, tisztább mint így át konvetálva a You Tube-on (a színezet ilyen azon is).. Az átmásolás (digitalizálás), azaz maga a más formátumba öntés ront a minőségén..

Törölt nick Creative Commons License 2014.04.12 0 0 500

Azért a színek nem semmik, főleg, hogy nem egyformán erős minden szín, nem is erős, ez egy sarkítása lenne, különleges, sajnos 12 éves voltam amikor elvesztettem a Hitachi VT-110E készülékünket, aztán felcseperedtem, felnőttem és 20 év után felidézhettem, hogy milyen is volt az a készülék, mert már a színezet különlegességet elfelejtettem, hiába, azóta felnőttem, viszont arra emlékeztem, hogy akkoriban szoktam rá a rajzolgatásra és nem szerettem a ceruzát, meg vízfestéket, gyenge színezetük miatt a 'Dandy' elnevezésű vastag filctollal szerettem színezni, a hagyományos filcet nem szerettem, mert hamar kifogyott, vékony volt, a vastag filcet szerettem, még megvannak a gyermekkori iskolai füzeteim, könyveim és a matematikai munkalap 3.osztályos tankönyvemben ott a nyoma a színezetnek, amikor az volt a feladat, hogy színezni kellett és a Tanárnő megengedte egyszer kétszer, hogy ezzel a filccel tegyem, csak utána mondta, hogy fordítsam meg a lapot és sajnos átütött a másik oldalára is, ez mai napig megvan, nem véletlen, miért szoktam rá gyermekként a színes rajzolásra, aktív színekre, még azzal is győzködtek, hogy miért nem színes ceruzával, vagy zsírkrétával rajzolok, gyengének találtam. Mert Hitachi VT-110E videómagnóval együtt éltem az életemet, azok a rajzfilmsorozatok, Kacsamesék, Hupikék Törpikék stb. stb., igazán szép színezetűek különlegesek voltak rajta.. (Nem olyan mint a mostanában vetített felújított, az egyformán erős színes és látszik, hogy felújított, az eredetiség eltűnt, ezzel a videóval csillogó, kellemesen színes, más)..

 

A felnövekvésem 20 évében ezek a rajzolásos emlékek, meg a tankönyvben, rajzokban a nyoma megmaradt, viszont mivel a Hitachi sajnos 12 éves koromban szét lett berhelve, erre nem emlékeztem, hogy az ontotta azt a különleges színezetet és így szoktam rá a rajzolásra, a 'szín' mániára. Ehhez a hiányzó láncszemhez kellett vásárolnom egy ugyanilyen videómagnót és találnom olyat aki megjavítja...

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=bMD-TJDvRKc

 

 

Meg lehet nézni ami ugyanez a szám fenn van a You Tube oldalon, ahol a például fekete párduc van és a kis párduc kölykök 1-2 másodpercben mutatja, hogy pofozkodnak, ott ezen az én felvételemen és lejátszásomon a nap egészen más színben süt a háttérből mint ami másik klipp (m2-es) fenn van a You Tube oldalon. Ez más műsoroknál is megfigyelhető amit ezzel a géppel veszek fel és játszok le, a napsütés színezete is megváltozik rajta.. Érdekes egy készülék, az biztos..

 

Azóta a kép imbolygást megoldottam, most már az sincs rajta.. Mechanikus dolog volt, szép kifejezés amúgy, hogy 'mechanika', sajnos a mai gépekből hiányzik a mechanika, nem véletlen az a golyó sem, a kattanás miatt, hogy az is még jobban tetsszen és jobb kattanó hangja legyen.. Ez is egy stílus érzék..

 

Törölt nick Creative Commons License 2014.04.11 0 0 499

Van egy stílusuk ezeknek a Japánoknak, nemhiába nagyon perverzek, ez egy videó alkatrész:

 

 

 

http://kepfeltoltes.hu/view/140411/CIMG1624_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

 

http://kepfeltoltes.hu/view/140411/CIMG1625_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

 

 

http://kepfeltoltes.hu/view/140411/CIMG1626_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

 

 

 

Műszakisok figyelem, ennek működésileg nincs funkciója, mármint annak a kis fém golyónak, viszont hangilag igen, ahogy mozog jobbra, balra.. Ilyen játék golyók voltak gyermekkoromban az elem nélkül működő (nem kvarc) golf pályának, kis kézi játéknak, sok ilyen golyóval és mindegyiket bele kellett vinni a lyukba..

 

Törölt nick Creative Commons License 2014.04.11 0 0 498

Az persze igaz, hogy fogyasztói társadalomban az embereket egy állandó, vagy korábbi technológia nem hozza lázba (a nagy átlag fogyasztói társadalomra gondolok), tehát mindig kell az újítás, az újdonság, azért vásárolják meg, abból létezik és fejlődik az ipar és lüktet a gazdaság stb.. stb..

 

Most kábel szolgáltató van amelyik az egyre több HD adásával kíván vonzóbbá válni, így a HD-nél maradva:

 

A foci meccsen kívül mit lehet HD-ben nézni? A HD-vel együtt jön a jó izgalmas tartalom is? Vagy egy ATV Kálmán Olgás politikai beszélgetős műsor is a számomra szemfárasztó HD-ban való nézése akkora élményt kell, hogy nyújtson? Azt CRT, analóg jó minőségben, szemfárasztó HD nélkül is meg lehetett nézni.. Vagy a természetfilm csatornák, vagy az úti filmek, hogy legalább a szobában érezzük úgy mintha száguldanánk a tengeren, egy ilyen adással ezért a HD??

 

Amcsi-Bibsi métely, pont az ATV-n említette valaki, hogy azért szidják a 'zsinórókat', mert nem ismerik őket. Érdekes, ameddig én nem ismertem, soha a gondolatomba sem jött, hogy 'zsinór vagy nem zsinór', szerencsére ez 21 éves koromig megadatott... Jó volt úgy élni, hogy az agyban egyáltalán nem létezett az, hogy bibsi.. Saját tapasztalatból tudom.. 0 - 21 évig..

Törölt nick Creative Commons License 2014.04.10 0 0 497

Értem persze, hogy elmaradottabb térségekben micsoda előny a digitális technika, hogy egy internet segedelmével el lehet juttatni az archív anyagokat oda is, ott nem kell külön boltokat nyitni azért, hogy kikölcsönözzék, vagy megvásárolják a nézni kívánt műsort, csak széles sáv kell és az mtva-nak feltölteni és elérhetővé tenni,  még a lábujjukat sem kell megmozdítani. De hát ilyen térségekben még talán nem is ismerik a videót, különleges darabokat meg pláne, szerelésileg sem tudják, hogy eszik -e vagy isszák, tehát az ilyenek áldják a digitalizált világot, hogy csak fizetik és nézik, csak internet legyen.. viszont nem csak ilyenekből áll a világ.. Azokkal szépen kib-sznak az újfajta technológiával, ha -e miatt a másikat teljesen hazavágják..

Törölt nick Creative Commons License 2014.04.10 0 0 496

Jelen esetemben a fotón látható tv állványon is egy ritka, egyedi Hitachi, egy nem olyan régen még forgalmazott, elterjedt, attól még jó típusú Panasonic VHS, a tetején egy pár éve vásárolt LG nem merevlemezes DVD felvevő, ez utóbbi a legkommerszebb..

 

HD (valósághű képet ad) - nézegetve, azt a beállított kontrasztot és élességet, a valóságban a Telekom ügyfélszolgálati asztalán lévő tárgyakat és a környezetet nem látom olyan élesnek és kontrasztosnak, pedig nem látok homályosan. Az extrém élesség és kontraszt mióta valósághű. Tengervizet mutattak, aki a Tengerparton nyaral ugyanilyen élesen látja??! Érdekes.. Hát persze, hogy fárasztotta a szememet és a fejemet, az agyamat..

Törölt nick Creative Commons License 2014.04.10 0 0 495

Nem értem, Telekomnál (ügyfélszolgálat) beállított lapos tévék vakító élessége 5 perc alatt fárasztotta a szememet és megfájdult tőle a fejem, amelyik meg a boltban van nincs ilyen élesre, kontrasztosra beállítva, így gyengébb a látvány mint a CRT. A CRT tévétől nem fájdul meg a szemem és a fejem és a Hitachi VHS éles és színes, mégis kellemes és nyugtató a szemnek, nem bántja, nem fájdul meg tőle, nem fárasztja..

Törölt nick Creative Commons License 2014.04.10 0 0 494

Más egy Sanyo, más egy Hitachi, Panasonic, Sharp, Aiwa stb. stb. (kép, felbontás, szín, hang, külseje, belseje, mechanikus hang),  tulajdonképpen mindegyik más, ettől érdekes. Egy műsor rögzítős doboz, vagy DVD felvevő digitális jellegéből adódóan egyforma képet és hangot produkál, külsejük is, a szomszédé is, enyém is. A VHS magnóknál más volt a rokonnak, más a szomszédnak, más nekem (mást látott mindenki).

 

Egy m3 adón nincs mit HD-ben nézni, sőt talán egy ilyen jellegű készülék még ront a pixeleken egy korábbi műsorokat adó televízió adása esetén. Egy újat, mint mondjuk az új Dallas lehet, hogy érdekes azon nézni, csak maga a szereplők és a téma egy iszonyat.. Foci Meccseket, azokat hirdetik elsősorban HD minőségben, viszont a Focit vagy szeretni vagy nem szeretni lehet, nincs arany középút ennél a kategóriánál.. Egy Kasza Tibit meg minek HD-ben nézni, a Szuper TV2 teljes képernyősen jön be, azért felveszem, hogy a Hitachi videó minőségében nézhessük vissza, meg közben megy maga a Hitachi videó és vissza játszva megváltoztatva a színeket és képminőséget az eredeti adáshoz képest játssza vissza, viszont egy sima nem ilyen készülékkel már nem biztos, hogy felvenném ezt a műsort, sőt.. ugyanez igaz az Édes Életre is alkalomszerűen, a színek és maga a videó miatt a felvétel.. Nem a műsor.. Az régebben volt, utoljára Seherezádé (mint új), vagy Rosalinda (vissza nosztalgiázva több mint 10 év után), Életképek, mert akkor mikor ment nem néztük egyáltalán, bepótoltuk.. Mostanában más nincsen amit maga a műsorért is érdemes lenne felvenni..

Törölt nick Creative Commons License 2014.04.10 0 0 493

Az biztos hogy VHS kazettán filmet nézni még a mai napig is megvan a varázs, egész más hangulata van mint egy HD felbontású film megnézésének.

Törölt nick Creative Commons License 2014.04.10 0 0 492

.. ha kicseréli egy az újabb fajta technológiára..

Törölt nick Creative Commons License 2014.04.10 0 0 491

http://kepfeltoltes.hu/view/140410/CIMG1623_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

 

Ezen készülék működésileg rendben. Induláskor mindig egy pár másodpercig egy enyhe morgása van a "kuplungnak", ez mindig pár másodperc után elcsendesedik és az alap üzemi hang (fej forgásán) kívül semmi sem hallatszik a gépből, ezen dolgok azonban a technológiához hozzá tartoznak, mondhatni ezek adják meg a savát borsát a dolognak. A későbbi technológiára én is élnék egy hasonlattal:

 

Olyan mint amikor egy cukor és vérnyomásbetegnek, só, cukor,és fűszerek nélküli ételeket kell ennie.. Csak ott ha már 'valahogy' megbetegedett az ember, a saját érdeke, hogy cserébe (ilyen étkezés mellett) jól érzi magát a bőrében.. Míg a technológiánál és a (különleges, ritka készülékeknél maradva amiből nem sok készült világszerte) itt inkább a szolgáltató jár jobban, vagy akinek előtte is egy hitvány, vagy kommersz készüléke volt..

Törölt nick Creative Commons License 2014.04.10 0 0 490

Amikor egy fél napon át tartó áramingadozás után  elment a televíziónk táp egysége majd körülnéztünk a tévé piacon, mind új, mind használt, nos a használtakból a sz-rokat adják el, vagy hibásak, vagy azok a nagyon régi fa dobozos, nagy bazi képernyős és nem olyan szép képpel rendelkező, mint a későbbi műanyag és eredeti Japán képcsöves készülékek, mondjuk Videoton. Nos, egy ilyen magán adás vétel hirdetés tv megnézése során, az eladó a kis szobájába tette az eladni szándékozó tévét, a nappalijában már ki volt cserélve egy bazi hosszú tégla lapos tévére, alatta egy az utolsó években Tesco áruházakban is kapható volt gagyi, kommersz kinézetű és minőségű kerek vezérlő gombú  LG videómagnó. Az eladni szándékozott tv egy nagy képernyős, így batár, ronda készülék volt és az eladó harmadszorra sem értette meg megnézés után, hogy még gondolkodunk rajta, viszont több mint valószínű nem fog kelleni, így ez most tárgytalan, nem visszük el. Olyan volt, mint már már erőszakos, hogy vigyük el.. Egy másik eladónál pedig Videoton tv, viszont a bazi 68-as képátlós és fakeretes, nem olyan képminőséggel, mint a későbbi műanyag külsejűek és Japán képcsövesek (TS3353) például. Nos, ott az eladó, ennél a Videoton TV-nél átállt a Telekom csak Scarton jövő tv adásaira, mellé a vezetékes telefon. Nem fiatal párok voltak, viszont nem kriptások, még jó, valamiért esetleg sosem használtak mobilt és a kedvezményekkel, hogy így jobban járnak elfogadták, hogy még egy vezetékes telefon is gazdagítja a lakásukat, mobilosoknak nem értem minek kell még, hogy vezetékes is legyen a lakásban, mikor attól való megszabadulás is egy folyamat része volt eddig.. Szóval, ott a lakásban ennek a házaspárnak egy öreg, nem a legjobb minőségű és nagy batár készüléktől megszabadulva vesznek egy laposat és a kedvezményekkel úgy érzik, királyság a váltás, az ilyenek szempontjából ez így van, akiknek előtte egy gagyi, vagy batár, nem túl szép és különleges minőségű készülék volt, még nem is kérdéses, hogy szebbet látnak utána, viszont akinek ettől sokkal szebb és jobb volt.. Na persze ez nem oly sok embert érint (akiknek nagyon ritka, különleges, jó és még mindig hibátlan készülékük volt).. Így a váltás nem esik nehezére sok embernek, hiszen előtte egy sokkal sz-rabb minőségű és működésű és rondább készülékük volt..

 

A telefon dolgot akkor sem értem, mobil buzi, meg bunkofon, ami elnevezés nem a méretétől volt bunkofon, hanem a viselkedéskultúrától, ahogyan kezelte akinek mobil készüléke volt, szóval ezen korszak után és jelenben ahol még mindig a mobil készülékek oly nagy slágerek, vezetékes telefon használatának megcsappanása után újra szolgáltatás összekötéssel vezetékest vissza a legtöbb embernek?!

Törölt nick Creative Commons License 2014.04.10 0 0 489

A lapos, ha már másra nem használható, mondjuk egy megsérült képernyőjű, ha a 'nagyon csúnya' eltört részt leválasztjuk a képernyőről, akkor lámpának még mindig hasznosítható, fénycsöves fényű megvilágítás a szobában, (mint a tantermekben az iskolákban) elég hangulatos és állítólag kis fogyasztása miatt nem kell a nagy lámpát égetni, mégis világos van a szobában.. Ha már nem érdemes megjavíttatni, de még világít, lámpának még mindig hasznosítható ebben a formában.. :-))))))))

Törölt nick Creative Commons License 2014.04.10 0 0 488

A Hitachi videómagnók közül a VT-110E és a VT-420E a legjobban kinéző és legjobb minőségű.. Milyen szép szó, videómagnó..

 

Voltak akik ki szerettek volna oktatni, hogy "ember, digitális világban élünk, merevlemezes DVD felvevő satöbbi satöbbi" - tényleg?????! Micsoda újdonságot tudtam meg azoktól az emberektől, még azt is elárulták, hogy számítógép is létezik már a világban, meg megállítható és visszanézhető tv adás.. :-)))))

 

Media Marktokban pedig a műszaki cikkek tabletekből, mobil telefon hegyekből, laptopokból és lapos televíziókból áll, "mániám" valahogy ezekre a készülékekre úgy érzem nem fog kiterjedni, valahogy nem tudnak beindítani.. Házi -mozi, ennyi vezeték, hangfal(szóró), kacat, ronda egy gép meg kell hagyni.. ..és milyen drága az ára.. inkább egy valódi mozi.. azt nem pótolja a házi...

 

Szedtem már szét lapos monitort, láttam a belsejét, a kétoldali (fény)csöveket melyek megvilágítják, belsejétől sem tudok valami nagyon beindulni, legfeljebb a szakadékba lehajítani.. Lapos jól esik, ahogy olvastam valahol a tehénsz-r is lapos..

Törölt nick Creative Commons License 2014.04.08 0 0 487

Ez hogyan mutat?:

 

 

http://kepfeltoltes.hu/view/140408/CIMG1621_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

 

Van akiknek ez az újfajta digitális technológia mint ami most terjed egyre jobban tényleg tetszik? Totál sima kép, műies, nagyon más stílus, nem kell szemcsésnek lenni a képnek, viszont olyan (jó idejű bárányfelhők az égen) sem rossz, analóg technikának megvan a maga szépsége, még maga Benkő Dániel is egyszer azt nyilatkozta, hogy az analóg technikát szereti (lemezjátszóról volt szó) viszont az analóg, az analóg.. Analóg hangrögzítés, analóg képrögzítés stb. stb..

 

Mi tud tetszeni az embereknek ebben az 'új' technológiában? Az újdonság? Az, hogy lapos a televízió, az, hogy jééé Net kapcsolat is van a tévén? A tv adás, húúú de jó, mint egy képeslap a képe, teljesen sima, az élesség a szemüknek nem fárasztó, le sem tudják venni róla, egyszerűen vannak dolgok amiket nem értek, hogy ebben a digitális technikában mi tud tetszeni valakinek?.. Előtte annak nagyon sz-r analóg készülékei lehettek és így el van tőle ájulva, mert egyszerűen nem tudom elképzelni.. Áruházakban nézve a lapos tévén az adásokat, vagy egyes feltöltéseket a neten, mi tud ebben tetszeni? Vagy mint korábban a válság előtt, hogy megy a tévénk, meg videónk, viszont hétvégente a pláza az úticél és "vásároljunk már egy új készüléket, azt már ami otthon van unjuk, ideje kicserélni", mint Amcsiban 3 évente az autókat, ha kell ha nem lecserélni?!

 

 

maczkohathy Creative Commons License 2014.04.08 0 0 486

1, nem gyártanak, maximum elvétve dvd-video kombókat

2, az új készülékek (2000-es évektől kb.) szerkezeti felépítése egy vicc

 

példának azt tudnám fölhozni, hogy a Hummer és a Trabant is autó.

 

Az általam beírt típusok a Hummer kategória ebben a műfajban.

Előzmény: Törölt nick (485)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!