Képek, videók. Lehet vicces, szomorú, szívszorító, csak legyen döbbenetes! Egyetlen szabály: sokkoló vagy megrendítő képeket csakis linkkel, rövid leírással, hadd döntse el mindenki maga, hogy megnézi-e!
Nagyon szépen köszönöm mindannyiótoknak, igen kedvesek vagytok, sosem feledkeztek meg róla :) !
Viszont a pezsgőtől eltekintenék, inkább kamillateával koccintanék. Olyan dáthás vok, mint az állat. Gondolom jót tett a mezítlábas belvízben ácsorgás :(
A pince oldala nagyon jól le van szigetelve, draincső, öregkavics, kutyafasza az alap alja aláig, de ez sajna alúlról jön :(((( ráadásul a ház közepe alól!
Annyi hó volt, h ezt már nem bírja elinni a talaj. Az a baj, h egyszerre olvadt el, ráadásul az eső esik szinte folyamatosan. Bár most inkább már kezd átfordulni hóesésbe.
Jah, meg mellettünk olyan 100-200 m-re van egy gyárépület, aminek az alapjával vmi természetes vízelvezető eret elbasztak, és azóta ebben a térségben nagyon megnőtt a talajvíz.
A ma reggeli látvány sokkal durvább volt, mint a tegnapi, de már se idegzetem, sem energiám nem volt lefilmezni. 5 cm egybefüggő vízréteg az egész pincében. De hál'isten ez legalább tiszta víz, tegnap sikerült a 2 mázsányi elázott brikettet kimerni, így nem az a mocskos lé öntött most el mindent. kétszeresére dagadtak a hasábok, majdnem feljött a lépcsőn már, úgy kidagat a tárolóból.
Viszont szerencsésnek gondolom magam, mert tegnap este a Híradóban sokkal durvábbat is láttam, ezért örülök, h nálam legalább "tiszta" víz van, nem sártenger.
Belvíz, bassza meg :( elolvadt az a rengeteg hó odakint. Sajnos itt minden echt, délután az egész család itt segédkezett nekem, legalább 2000 liter vizet kimertünk / kiporszívóztunk. Már alig érzem a karjaimat. Kábé 2 mázsa brikett is tönkrement, úgy felszívta a vizet, h kétszeresére dagadt. a videó még csak a kezdet volt, délután már mindenhol 2cm víz állt, úgy, h folyamatosan mertük :(
Hogy teljes legyen az öröm, délelőtt még az eső is esett...
egy videoban mennyit változtatnak a valósághoz képest, persze nem az effektekre gondolom elsősorban, hanem a kicsi apróságok..nemmondom így kell a népet megvezetni:)
...tegnap sikerült új függönyanyagot vennem, extrém olcsón: a konyhába való 235,94- Euró helyett 5,- (!) volt, a nappaliba meg 563,62- helyett 40,-!!!!!!!! Én úgy érzem, ezt a Mikulás intézte el ;) :D mert olyan jó kislány vtam egész évben :)