Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Facebook? Jó eséllyel benyeltél valamit. Ellenőrizd a Firefox beépülő kiegészítőit, illetve, hogy nem állított e be magának proxy-t. Ha máshogy nem megy, alapra is állíthatod a Firefoxot, hogy szűz profillal indítva is csinálja e.
Próbáltad már másik (több) USB kábellel? Illetve érdemes lenne megtisztítanod a telefon USB csatlakozóját izopropil alkoholos, lágy fogkefével vagy vékony műanyag stifttel (de semmiképpen ne fémmel ami zárlatot okozhat), hogy a beleragadt port és szöszöket eltávolítsd belőle, amik kontakt hibát okozhatnak.
Megspórolhatod a csatlakoztatáskori menü nyomkodást ha a telefon beállításaiban a telefon névjegyénél a build számra nyomsz 7x mert ezzel bekapcsolod a beállítások főmenüben lévő ún. fejlesztői módot, amiben az USB konfigurációt MTP-re (Media Transfer Protocol) vagy PTP-re (Picture Transfer Protocol) állítva a telefon USB-n csatlakoztatáskor nem kérdez rá a funkcióra, hanem automatikusan az ott megadottat állítja be.
Ha ezek után még mindig nem szűnik meg a hiba akkor következő lépésként okozhatja a telefon vagy a benne lévő memóriakártya hibája is.
A Régi 2007-es számítógépemre rátettem,és ő is ugyanazt csinálta.-WINDOWS-7
A telefont rácsatlakoztato,megjelenik felismeri,aztán engedélyezem a kép átvitelt a telefonon,majd a telefon ikonja eltűnik a PC-monitorán-nincs ilyen eszköz.-
Kihúzom az USB-t és vissza a PC-hez, újra felismeri.-
Engedélyezem a kép átvitelt, nem tűnik el a teló ikonja-irány a feltöltés.-Aztán ekkor tölt tölt a végtelenségig dolgozik rajta....-És van amikor hírtelen betölti és sikerül-a régi gépen.-
Az új 6-éves gép-WIN 10- az elején remekül felismerte és feltöltötte a telefon képeit,most kezdte azt a szórakozást,amit a régi gép.-
Legközelebb beírom ide a hibakódokat!
Microsoft levelezési e-mail címét tudja valaki,elküldöm neki a hibakódokat?
De egyebkent nem is ir ki semmi olyat, h "kiszolgalo nem talalhato" stb, egyszeruen forog amig be nem zarom.
Azert nem hiszem, h ez a kitoltosdi segitene, mert pl ott ott olyan dolgokra hivjak fel a figyelmet, h ez blokkolja azt pl, stb.. Namost nekem mukodott ,egesz nap hasznaltam, a legutolso hely ahol voltam az a facebook. Kijelentkeztem, majd amikor akartam googli fooldalra visszamenni az mar nem jott be es azota egyik honlap sem.
Nem tudom hirtelen mi baja lehetett. ket eve napi rendszeresseggel hasznaltam ezt a konkret darabot. Jo lenne ha magatol helyreallna :)
Addig hasznalom ma este chromot de nem tudom a pcmen miert ilyen szar a chrome. Mondok egy peldat. Imdbn megnezek egy sorozat leirast es ott automatikusan elindul egy 20 masodperces nema elozetes. Mintha lassitott felvetelben menne a cucc, szaggatos es lassu. Mozillaval semmi ilyen nem volt, tehat nem a vasammal van a gond.
En mindig total commanderrel pakolgatok pcrol androidra (vica-versa) Osszekapcsolom pcvel felismeri es total commanderre megyek. En a gephazban csak a levalasztasert megyek a vegen.
Probald igy.
Nekem is van egy problem. A mozilla firefoxom mukodese megallt. Biztos voltam benne, h csak elment a net, mar huztam volna ki a modemet (es vissza) de elotte megprobaltam chrome bongeszovel. Kiderult, h net van, csak a mozillam allt le. Osszes historyt toroltem. Utana is csak forog es nem jonnek be az oldalak.
Telefon csatlakoztatása PC-hez,eddig gyorsan tudtam feltölteni,de most beállt,miért?
Csatlakoztatom a PC-hez-majd engedélyezem a telefonon a képek feltöltését-aztán a PC-kijelzi a telót,de azt írja ki,dolgozunk rajta-10-20-30 perc... és sosem tudom feltölteni a képeket.-
Ez pár másodperc alatt szokott menni.-
Ahogy rákattintok a PC-ez a gép menüre és a telefon lógójára,hogy erről szeretnék feltölteni-lefagy a gép-dolgozik rajta...tölt,de sosincs vége.-
Okok,Hibák,mit tehetek?
Eszközkezelő a PC-n ezt írta ki:-A Metaadatok másolása nem sikerült-és különféle kódokat!
Az a problémám,hogy a Google átállt német nyelvre.Beállítottam a lokalizációt,a nyelvet,töröltem a másodlagos nyelvet,az előzményeket,a cookie-kat,újraraktam a chrome-ot,de semmi.Illetve annyi,hogy most már a Youtube reklámok magyarul vannak,és már csak a Chrome német,de az nagyon.
Úgy tudom az Államokban van a szerver, és vannak fent olyan anyagok a YT-n, amit ott nem lehet megnézni, mert le van tiltva. Ha ilyet próbálsz meg letölteni, akkor 0 byte lesz az eredmény. :)