Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Ezt is látni kellene. Virtuális billentyűzet milyen? Kiosztás most tuti jó? Ctrl-shift aztán jobb shift nem váltja vissza? Kiosztás megnézted kétszer és nekünk is megmutatod?
Nekem egy évvel ezelőtt volt hasonló jellegű problémám egy Logitech K120-as billentyűzettel. Néhány billentyű nem a kiosztásnak megfelelő karktert hozta. Teljesen megoldani nem sikerült, de az új billentyűzet megvásárlásáig használnom kellett. A gép minden bekapcsolása után jött a hiba, de a Shift+Ctrl megnyomása után a következő kikapcsolásig rendben működött. Nálad nincs valami hasonló?
HELP! telesen meghülyült az MS Sculpt billentyűzetem. A nagy A-ra A§ jelenik meg, a kicsire a0, é-re és ó-ra éó/ÉÓ, a start menu gombra a Firefoxot inditja, más billentyuk meg mindenfele Windows funkciokat (ezert irok össze-vissza). Enter = Enter + Mute. A billentyuk kb. 80%-a jol mukodik. Nem ázott be, nem esett le, esete még jó volt.
A viber out viberrol vezetékes vagy mobil szám hívására való. És ha a világ másik felén vagy, és olyannal beszélnel, akinek nincs netje, igen olcsó megoldás.
Az a facebookos videohivas nem jo? En nem hasznalom de ismerek olyat aki sok eve igen es semmi baja nem volt meg vele mindig mukodott. Van videohivas is es csak hang.
Nálam a hanghívások se mennek ki, ezért már rég ejtettem a Viber használatát mert van ezer másik platform ami nem kémkedik utánam, nem tol az arcomba reklámokat és még rendesen működik is.
Tudna valaki segíteni abban, hogy a viberen kb. egy hónapja nem tudunk videohívást tenni. Kicseng, mintha sikeres volna a hívás, de nem jön létre, és minket sem lehet így elérni. Csevegés az működik.
Van 3 pc, egyikről sem megy. A viber verzió számuk mindegyiknek ugyan az. 23.6.00
A telómról megy a videohívás, de azon a verziószám más: 19.5.4.0
Internet KTV rendben.
Lehetséges, hogy fizetős lett, csak nem tudok róla?
Ezt meg is talaltam, ugyanugy van mint a kepen amit betettel! Mire allitsam? Marmint persze kiszedni a pipat "ez az eszkoz ebresztheti a gepet"-bol es a masik ketto mire legyen allitva?
"a gep kikapcsolhatja ezt az eszkozt" ott maradjon a pipa
"csak a magic-csomag ebresztheti fel" (WTF:D) tegyem oda a pipat? az ures jelenleg
hat(szerintem) pont azert mert golyos. Ha felyreallitom es elkezdem masszirozni a golyot ujjal(:D)
nem mozdul a kurzor. Tehat alvoban is majdnem olyan mintha ki lenne huzva (nem olyan erzekeny igy az eger, mintha talpan lenne. Mivel az eger mozgasa is ebresztheti a gepet ezert allitom fejre.
Amugy ma megen felebredt magatol. Mintha el lennek atkozva ezzel az alvo moddal....Elozo win 10emnel is szenvedtem ezzel eleget.
Hol is tudom megnezni, h mi az ami miatt ebredt a gep?Ezt mar egyszer tudtam (miutan itt elmondtatok)