Káposztásmegyeren (Budapest IV.ker.) és környékén, szívesen vállalok takarítási feladatokat heti 4-5 órában. Jelenleg 16 hónapos kisgyermekkel vagyok otthon, és anyagi kiegészítés kapcsán foglalkoznék takarítással.
Korábban belvárosi luxus-apartmanlakásokban, más család(ok)nál, és irodában is végeztem ilyen jellegű tevékenységet. Munkámat rendkívüli alapossággal, precízen, és nagy odafigyeléssel végzem. Órabér: 2.000 Ft.
Részletekről az alább megadott telefonszámon, majd személyesen tudunk egyeztetni.
Amennyiben úgy érzik, hogy a háztartásban jól jönne a segítség, keressenek bátran. Önmagára és környezetére igényes, nem dohányzó középkorú hölgy vagyok.Tapaszalt, lelkiismeretes, megbízható hölgyként, olyan családok jelentkezését várom, akik rendszeres minőségi takarítást szeretnének. Hosszútávra szeretnék elszegődni olyan családhoz, akik hozzám hasonlóan odafigyel környezetére, és szívesen bízná rám lakása, háza takarítását. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, az alábbi címen várom jelentkezését!
A IV. kerületben, Káposztásmegyer I. és II. körzetekben vállalok takarítási feladatokat heti 4 órában. Korábban dolgoztam belvárosi apartmanlakásokban, és irodai takarításban is van tapasztalatom. Munkámat rendkívül precízen, alaposan, és nagy odafigyeléssel végzem. Órabér: 2.000 Ft.
Igen, én is azt vallom, hogy a takarítàsi feladatok ellàtàsa nagyon fárasztó fizikai munka, és nagyfokú bizalmi állás. Ennek ellenére nagyon alacsony órabérrel/napi díjjal vállalnak asszonyok munkát ill. kínàlnak lehetőséget a magànszemélyek.
Tudomàsul kell venni, hogy - mindegy milyen okból kifolyólag- bejàrónőt fogadnak, az egyfajta luxus, és ennek
komolyabb àra van, mint számszerűsítve 1500-2500Ft/óra.
Véleményem és tapasztalatom szerint a tisztességes, becsületes munkát meg lehet és meg is kell fizetni.
Középkorú hölgy személyében , Budapest belvárosban kis lakások takarítasát vállalom, több mint 20 éves gyakorlattal! Alkalomdíjjat kérek!Te:0620/2539227.
Megbízható, munkámra igényes középkorú nő vagyok, 20 év gyakorlattal, referenciákkal, felsőfokú szakképesítéssel. Alkalmi és rendszeres takarítást, nagytakarítást vállalok.
Nagyon igényes önmagára és környezetére is intelligens komoly fiatal nő bejárónői munkát vállal igényes családoknál,egyedülállóaknál,újépítésű lakás tulajdonosoknál Budapest területen. Rugalmas,megbízható,referenciákkal rendelkező tapasztalt nő vagyok.Kiemeltebb díjazással dolgozom.Írjon bátran 24órán belül válaszolok.
Középkorú hölgy vagyok. Takarítással foglalkozom és nagy takarítást vállalok. Pontos, precíz, önálló munkát végzek Budapest és környékén. Várom szíves megkeresésüket. Noémi: 06202972009
Érettségizett, intelligens ötvenes nő mérsékelt áron vállalja budapesti magánlakások fenntartó takarítását (kivéve: magas ablakok tisztítása és vasalás). Lőcsey Anikó +36-20-327-0228.
Hétfő, szerda és pénteki napokon kora délutántól vállalok kisebb lakás , ház kitakarítását vagy irodatakarítást. Megbízható, precíz, aprólékos nő vagyok. Ajánlólevelekkel rendelkezem. Legyen mindentiszta! 06706780088
Üdv! Ha nem találsz megbízható, kedves, hosszútávban gondolkozó takarítót/bejárót ne görgess tovább jó helyen jársz! Munkájára igényes, talpraesett, több éves tapasztalattal rendelkező, megbízható és pontos anyuka vagyok. Számomra a legfontosabb az ügyfeleim elégedettsége és a kölcsönös bizalom. Ha ide oda csapongó, időpontra nem megjelenő, megbízhatatlan embert keresel az nem én vagyok! Nekem a takarítás kikapcsolódás, feltöltődés. A kisfiam oviban töltött ideje alatt tudom vállalni a munkát, max 4-5 óra (+1 óra) utazás. 9-10 órától 14-15 óráig heti szinten, Budapesten. Még a hétfő szabad kapacitású.
Üdvözlök mindenkit! Takarítással foglalkozom. Több éves tapasztalattal rendelkezem. Napi és heti takarításra már nincs több kapacitás. De nagytakarításra februárban ezeket a napokat lehet választani még: február:20, 21, 25, 28.
Várjuk a tavaszt tiszta házban. Legyen mindentiszta. Referenciával rendelkezem. 2700ft-os órabér vagy fix összeg megállapodás kérdése. Budapest, Érd, Diósd területén.
Amennyiben úgy érzik, hogy a háztartásban jól jönne a segítség, keressenek bátran. Önmagára és környezetére igényes, nem dohányzó középkorú hölgy vagyok.Tapaszalt, lelkiismeretes, megbízható hölgyként, olyan családok jelentkezését várom, akik rendszeres minőségi takarítást szeretnének. Hosszútávra szeretnék elszegődni olyan családhoz, akik hozzám hasonlóan odafigyel környezetére, és szívesen bízná rám lakása, háza takarítását. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, az alábbi címen várom jelentkezését!
Kedves Fórumozók! Krisztina vagyok. Ha szeretnének heti rendszerességgel, megbizható, rugalmas, kedves, munkájara igényes bejárónőt találni, keressenek bizalommal. 45 éves magamra és környezetemre igényes, állatokat és gyermekeket szerető Nő vagyok. Szerda és péntek délutánonként takarítást vállaok a velencei tó környékén.
Elérhető vagyok a következő számon: 0670 216 74 33