Végre hazánkban is a kultikus brit sci-fi sorozat. Mindenkinek, akit érdekel a kilencedik és tizedik doktor története, de a klasszikus sorozat kedvelői is teret kaphatnak itt.
A külső winchesteren lévő epizódok közül a régebbiek elég gyenge felbontásúak sajnos, de az új epizódok mindegyike 720p. Annál több nagyon nem kell, ha 13,3"-on szeretném nézni.
A DVD-s verziónál minden évad 3-4 DVD, és rettenetesen jó a kép/hangminőség hálistennek.
Most tervezem újracsoportosítani a régebben már lemezre kiírt DW anyagaimat (évadok 2005-től, Specials, Proms és egyéb videók) érdekelne, kinek milyen formában van a gyűjteménye. Olyasmire gondolok például, hogy milyen minőségű (felbontású) a videó és a hang, 1 évad=1 lemez vagy több lemezre van osztva, 1-2-3- vagy többlemezes DVD tok, stb. Nekem eddig például egy négylemezes tokban volt a négy évad (2005-2008), lásd a képeket. (ha sikerül feltölteni...)
Nagyon köszönöm, igazán kedves vagy, hihetetlen találat! Éppen olvadozok, h elolvashatom őket! Mégegyszer köszönöm, örök hála! :D ( a pdf-ek is fenn vannak, az audio mellett.bárki volt, aki felrakta, ez hihetetlen munka!)
A feliratok.info többnyire sajnos az átküldés után kis idővel szokta kirakni a feliratot (bár van, mikor egy percen belül kinn is van), ezért aki gyorsan szeretné elérni, vagy töltse tőlünk, vagy hosszupuskasub-ról.
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Tudnátok nekem mondani olyan linkeket,ahonnan lehet leszedni DW könyveket, angolul? (eleve csak 3 jelent meg magyarul,ha jól tudom) Nemakarok szemét lenni, és hasonlók, csak egyszerűen nincs pénzem megrendelniőket. Előre is köszönöm és szép hetet mindenkinek!
Stabilan nézhető BBC (és más is) létezik, de nem ingyenes. Viszont nem kerül többe, mint például a honi kábeltévéknél a plusz HBO meg egyéb maxpak-ok és hasonló előfizetések. Ráadásul a BBC összes csatornája látható és a legtöbbször van bekapcsolható felirat is az angolul rosszabbul értőknek. Egyébként a BBC év végére igéri, hogy csekély díjért külföldről direktben is engedi használni a BBC iPlayert.
Az AXN SciFi-val együttműködő magyar Doctor Who oldal alapítója vagyok, és örömmel jelentem ki, hogy igen, október 4-én indul az ötödik évad szinkronosan. A leadás utáni naptól kezdve egy hétig az AXN Playerben nulla magyar forintért megnézheted az aktuális epizódot.
Stabilan nézhető BBC One online csatornát nem tudok, de az epizód leadása után egy órával már elérhető az Internet sötétebb bugyraiban az epizód, akkor végső soron nincs is rá szükség :)
A Doctor Who at the Proms 2010 felirat iránt Qwarelinnél érdeklődj (www.qwarelin.uw.hu)
Hát, ez a szinkron eddig nem volt a helyzet magaslatán, én mondjuk csak két epizódot láttam úgy, mindkettőt más Doktor-szinkronhanggal, de azt kell mondanom, hogy az AXN-es nagyságrendekkel jobban sikerült az RTL Klub által nagyrészt kisebb színészeknek kiadott valaminél. (Tisztelet a kivételnek, ugye)
Eredetiben minden jobb, mondhatjuk, az angolul nem beszélő többség számára azonban sajnos (sajnos?) szükség van szinkronra, mert feliratot olvasni túl nagy agymunka lenne este nyolckor. És nem is szokás :( (Kár.)
Sziasztok! Rég nem jártam erre, most is csak olvasgatni jöttem, és volna pár kérdésem:
- Ismer valaki stabilan nézhető BBC One online csatornát? Amit én ismerek, elég ingatag, kb. percenként elszáll a videó, többszöri újraindítással nézhető tovább. Így néztük meg tegnap este az új epizódot is... Kell lennie valami jobbnak. A magyar műsorszolgáltatóknál sehol sincs BBC... :((( - Ha jól tudom, az AXN Sci-fi elkezdi az 5.évadot szinkronosan, így remélem, a közeljövőben folyamatosan kerülnek majd feltöltésre is... (Nekünk természetesen AXN Sci-fi sincs...) - Nem tud valaki véletlenül elérési linket a 2009-es Comic Con videóhoz, hozzá való felirattal? YouTube-ról megvan a hat részre bontott verzió, de jobb lenne egyben. - A Doctor Who at the Proms 2010-hez nem készült még felirat?
Nemrég gyűjtöttem össze az "első négy" évad szinkronos változatát, nem annyira az élvezet, inkább csak a rajongói gyűjtőszenvedély okán: "legyen akkor meg ez is". Nincs túl jó véleményem a szinkronról, feleannyira sem jön át a sztori hangulata, mint eredeti nyelven. Például az "első" évadot sokáig csak szinkronosan ismertem, nemrég sikerült feliratot találnom az angol változathoz - hát nem kicsit lepődtem meg, mintha egy másik filmet néznék!
szerintem a 6 évad végéme, halmeg a doki mert a mikor a doki regenerálodik a 4 évad 18 részébe az Ood azt monsja egy fejezet végetért de a történetnek sosincs vége és mivel az Oodok jövöbe is lát nak igy tudhatják elören a doki jövöjétis
most néztem a doctor who 4 évad 18 részét ídö végzete 2 részét és valamit fel fedeztem bene a idöurak elnöke pontosan ugyan ujan kesztyüt visel mint ami a torchwood volt és viszahoztákvele owent és Suzie mostmár tugyuk honan valo a kesztyü és kiknek késziteték az idö rainak
Köszönöm a gyors választ. Örülök hogy valakik csinálják, csak annyira nem írt ide senki meg úgy semmit se találtam hogy azthittem abba maradt, de mostantól ezen az oldalon keresem akkor elsőnek :)