Keresés

Részletes keresés

dudaskoko Creative Commons License 2007.09.13 0 0 622

Na ez jó, először be sem rakta az első hozzászólásomat, erre írtam még egyet, most meg mindkettőt megjelenítette! :)

Szóval bocsi,hogy kétszer van, de a technika ördöge megint megtréfált! :)

dudaskoko Creative Commons License 2007.09.13 0 0 621

Szerintem a Vörös Sárkány egy nagyon jól sikerült film lett, nálam a Bárányok Hallgatnak után következik a négy Lecter-sztori közül! Ed-nek valóban nem ez élete szerepe, de azért az sem lehet mondani, hogy nem hozza jól Graham figuráját!

A Red Dragon nálam 8/10

Előzmény: MarlaMarla (617)
dudaskoko Creative Commons License 2007.09.13 0 0 620

Szerintem a Vörös Sárkányban Ed direkt egy megfáradt rendőrt alakít, én nem hiszem, hogy az igazi fáradtság látszódott volna rajta! ;) Hiszen gondolj csak bele, egy kannibál gyilkos majdnem megölte, nem csoda ha ettől elcsigázottnak tűnik! Ettől függetlenül abban egyetértek, hogy nem ez élete szerepe! Amúgy nálam a négy Lecter film közül a Bárányok hallgatnak után a második helyen áll!

Az én értékelésem: 8/10

Előzmény: MarlaMarla (617)
MarlaMarla Creative Commons License 2007.09.13 0 0 619

Club star's State of Play

Date : September 12, 2007     Posted By : Kirby Kegar

In these pre-strike times, it’s great to hear of a project with some potential.

“Fight Club” duo Edward Norton and Brad Pitt are gloving up again to headline “State of Play”, the new Kevin MacDonald (“Last King of Scotland”) directed movie that’s set to go before the cameras as soon as Norton’s got all the green goo off of himself (in November).

This one, you’ll recall, is based on the six-hour mini series of the same name. Norton will play a congressman whose speedy political rise is threatened by an investigation into the death of his mistress. Pitt plays a politico-turned-journalist whose relationship with the solon is compromised when he oversees his newspaper's investigation into the murder and develops a relationship with the pol's estranged wife.

MarlaMarla Creative Commons License 2007.09.13 0 0 618

Jo lenne ha igaz lenne! Norton es Pitt ujra egyutt!

Előzmény: jackbauer (615)
MarlaMarla Creative Commons License 2007.09.13 0 0 617

Bovult az Edward Norton film listam! Megneztem a Red Dragon cimu filmet.

Szerintem Edward nagyon faradtnak nezett ki az egesz film alatt. Ez a szerepe nem volt tul atuto ereju, persze azert annak orultem,hogy ujra lathattam. A szoke haj is furcsan allt neki.

7/10 pontoznam a filmet. Emily Watson es Ralph Finnes nagyon tetszett. Anthony Hopkins pedig egyszeruen verfagyaszto volt.

dudaskoko Creative Commons License 2007.09.13 0 0 616
No ez érdekes, erről még nem is hallottam! Tuti lenne, ha megint összeállna a Fight Club nyerő párosa! ;)
Előzmény: jackbauer (615)
jackbauer Creative Commons License 2007.09.12 0 0 615
ezt most találtam :

Norton és Pitt együtt: Említettük már, hogy a State of Play című izgalmas angol tévésorozatból nagyjátékfilm készül Brad Pitt főszereplésével. Az új információ, hogy a csapathoz Edward Norton is csatlakozott, aki a Harcosok klubja óta nem dolgozott Pitt-tel. A sztori középpontjában egy politikus szeretőjének meggyilkolása, és az ügy felgöngyölítésében szerepet vállaló oknyomozó újságírók munkája áll. Pitt lesz az egyik újságíró (a sorozatban a Human Traffic-es John Simm játszotta ezt a figurát), Norton pedig a politikus (a sorozatban David Morrisey). A forgatás a tervek szerint novemberben kezdődik.
dudaskoko Creative Commons License 2007.09.11 0 0 614
Ez valóban nyerő, és célratörő hozzászólás volt! :))))))
Előzmény: jackbauer (613)
jackbauer Creative Commons License 2007.09.11 0 0 613
Az aláírása azt mutatja,hogy igen összetett személyiséggel van dolgunk!
Van,amikor olyan szelíd,mint egy ministránsfiú,de ,ha felbosszantják, előtörnek belőle a gyilkos indulatok!! :)
Előzmény: MarlaMarla (612)
MarlaMarla Creative Commons License 2007.09.11 0 0 612

Ezt az autogrammal ellatott fotot talaltam rola. Van kozottetek grafologus? :-)

MarlaMarla Creative Commons License 2007.09.10 0 0 611
A pletykalapok szerint a baratnoje. Shauna Robertson-nak hivjak a lanyt . Producer.
Előzmény: dudaskoko (610)
dudaskoko Creative Commons License 2007.09.10 0 0 610
Jók a képek! Biztos, hogy a barátnője? Lehet, hogy csak egy ismerőse, nem? :)
Előzmény: MarlaMarla (608)
dudaskoko Creative Commons License 2007.09.10 0 0 609
Igen, jól tudod, Ed az ő társulatában kezdte a színészkedést, szóval gondolom sokat köszönhet Albee-nek! ;)
Előzmény: Annamari86 (605)
MarlaMarla Creative Commons License 2007.09.09 0 0 608

Aranylag friss kepek...

A baratnojevel kajakozik :-(

Annamari86 Creative Commons License 2007.09.09 0 0 607
Annamari86 Creative Commons License 2007.09.09 0 0 606
Annamari86 Creative Commons License 2007.09.09 0 0 605
Sziasztok! Na, találtam egy közös képet az amerikai drámaíróval, Edward Albeeval(a broadwayworld.com-on). Ha jól tudom, Edward az ő társulatában is játszott.:-) És még figyelmetekbe ajánlanám a www.signaturetheatre.org-ot, ki tudja, egyszer talán színpadon is láthatjuk kedvencünket az egyik darabban.:-)
jackbauer Creative Commons License 2007.09.09 0 0 604
koko,köszi az infókat,most megyek a krumpleera :)
Előzmény: dudaskoko (600)
dudaskoko Creative Commons License 2007.09.09 0 0 603

Szia! Köszi, hogy benéztél, örülök, hogy neked is tetszik a honlap! :) Esetleg lehet népszerűsíteni is az ismerősök körében ;)

Egyébként egy kis helyesbítés: Az oldal tulajdonképpen a haveromé, Krump-Lee-é, ezért is az a címe, ami! Én csak besegítek neki, általában az adatlapokat (történet, rendező, szereplők stb.) írom én, meg persze a mozis megjelenésekben segítek, mint bennfentes! ;)

Ha tehetitek (ez jackbauer-nek is szól), látogassátok meg néha, hiszen reményeink szerint folyamatosan bővülni fog a filmállomány!

Előzmény: MarlaMarla (601)
MarlaMarla Creative Commons License 2007.09.08 0 0 602

Ed az en kepzeletemben is tok jol jatszotta a szerepet:-)Jo volt  olyan tudattal olvasni a konyvet,hogy egyszer Edward Norton tenyleg megszemelyesiti majd Lionel-t. Nekem a konyv eleje es vege tetszett inkabb. Helyenkent amugy szerintem is laposodott a tortenet...

Sikerult beszerezned a Szines fatyolt? Nekem abban is nagyon jo volt Ed, remelem tegedet sem fog cserben hagyni...

Előzmény: jackbauer (597)
MarlaMarla Creative Commons License 2007.09.08 0 0 601
Hello. En is beneztem az oldaladra. Jo lesz szerintem is! A filmek kozul csak kettot lattam,azokra szavaztam. Nekem siman bejott az oldal. Tovabbi kellemes hetveget.
Előzmény: dudaskoko (598)
dudaskoko Creative Commons License 2007.09.08 0 0 600

Szia!

Először is köszi, hogy megnézted a honlapunkat! :) Nálam bejött www-vel is, de ettől még nem biztos, hogy máshol is így működik, nem tudom! A Harcosok klubja felfog kerülni erről én személyesen gondoskodom! ;) A képeket egyébként Krump-lee szokta feltenni, nem én, ezért lehet hogy elmaradt a bajuszos Norton! :) Az Overnight szeptember vége, október eleje felé jön! A Gothár filmről sajnos nincs infóm, csupán azt tudom javasolni, hogy nézz körül figyelmesen a neten, hátha ráakadsz valahol! De ha mégis megtudnék valamit róla, szólok Neked! Ja és ha gondolod, a honlapon indíthatsz egy Norton fórumot is (csak regsiztrálj hozzá)! Én nem akartam,azért az már nagyon elfogult lenne :))))

Előzmény: jackbauer (599)
jackbauer Creative Commons License 2007.09.08 0 0 599
Szia koko!
Megnéztem a honlapotokat,először is ,csak annyi,hogy nincs www a krumplee előtt (csak a hozzám hasonló internetguruk miatt írom,mivel kb 3 perc múlva jöttem rá,hogy miért írja ki az error-t)
Hiányolom a H -betűnél a Harcosok Klubját :))
nyomtam egy szavazatot a P.V-re
Egyébként jó lesz,csak így tovább! a képek jók!
Megértem ,hogy Edről miért nem tettél fel olaszmelós képeket! Nekem sem teszik bajuszval ,bár én női szemmel nézem !

helyes

azért tényleg sokkal cukibb bajusz nélkül!!!!

Overnight októberben lesz a mozikban????
Egy másik off: Te ,mint szakavatott esetleg tudsz segíteni:
keresem Gothár Péter :A leghidegebb éjszaka c.filmjét .
Sajnos csak videokazin van meg,amit már totál szétzúztam,és kellene lemezen is!
Nincs valamilyen tipped,hogy merre induljak ??
Köszi előre is,és további jó honlapkészítést !
Előzmény: dudaskoko (598)
dudaskoko Creative Commons License 2007.09.07 0 0 598
Akit érdekel, nemrég készítettünk haverommal egy honlapot, amely mozikkal foglalkozik! Van a filmekről adatlap, amit a Filmek x-y-ig gombokkal lehet megtekinteni, és az adatlapokon lehet szavazni a filmre is! Van továbbá fórum, ahova lehet írni, és még néhány apró dolog! Nortontól már Az olasz meló és A színes fátyol filmeket megtalálhatjátok, a többi még készülőben van, természetesen én írom őket :) Viszonylag kevés filmünk van még fent, hiszen mindketten szabadidőnkben tudjuk csak készíteni az oldalt, de arra törekszünk, hogy minél gyorsabban gyarapodjon a filmállomány! Aki teheti, nézzen be, egy próbát megér szerintem! Ja és mindenképp szavazzatok a Norton-filmekre! ;)

A honlap linkje:
http://www.krumpleeweb.extra.hu/

Várom a pozitív, avagy negatív visszajelzéseket akár ide a fórumba is, és mindenkinek köszi, aki meglátogatja! :)

Kellemes hétvégét!
jackbauer Creative Commons License 2007.09.07 0 0 597
Tetszett a könyv,de az utolsó pár oldalt kicsit uncsinak találtam!
De vicces volt,ahogy elképzeltem magamban Edet ,tökjól játszotta a szerepét :)))
Remélem a filmen is ilyen lesz :) Kíváncsian várom,hogy betömjön a szájába egy csomó minihamburget,meg fánkot!

Készen lesz ez a film egyáltalán valamikor?
Előzmény: MarlaMarla (596)
MarlaMarla Creative Commons License 2007.09.07 0 0 596

Igen,sajnos mar az antikvariumok sem a regiek. Olcson konyvet venni mar ott sem nagyon lehet. Nem mondtad milyen volt az Arva Brooklyn. Ha jol emlekszem par honappal ezelott olvastad.

Kellemes hetveget mindenkinek!

Előzmény: jackbauer (593)
MarlaMarla Creative Commons License 2007.09.07 0 0 595
Huuu...az nagyon jo...titokban en is ebben remenykedtem :-)
Előzmény: dudaskoko (591)
jackbauer Creative Commons License 2007.09.07 0 0 594
Köszi,és a képet is,kellemes hétvégét mindenkinek :)
Előzmény: dudaskoko (588)
jackbauer Creative Commons License 2007.09.07 0 0 593
Köszi az infót!
Tegnap bementem pár antikváriumba,és annyira durva,mert van pofájuk 1500 ft -ért árulni a használt könyveket(ráadásul ez magyar nyelvű)akkor már tényleg inkább újat veszek!
Előzmény: MarlaMarla (589)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!