Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2025.05.17 0 0 3148

Az jutott az eszembe, hogy P.T.-nak is jobb volna ha akkor beszélne ha kérdeznék.

Tenné a dolgát, írkalná a verseit, vagy paprikát, könyvet árulna az örsön vagy mittudomén, de szerintem jobb volna ha csöndben maradna.

De neki valamiért fontos a közszereplés.

Neki valamiért fontos, hogy állandóan szerepeljen, bájologjon a rivadalfényben.

De miért?

Előzmény: elterito (3147)
elterito Creative Commons License 2025.05.17 0 0 3147

pajor az új videójában az álkeresztény politikusokról beszél. németh sándort nem említi meg a téma kapcsán.

Pajor Németh Sándort akkor sem említené meg az álkeresztény téma kapcsán, ha az embert ölne. Tehát az álkereszténységről beszélő Pajor maga is álkeresztény.

Előzmény: Tatás Tata (3146)
Tatás Tata Creative Commons License 2025.05.17 0 0 3146

pajor az új videójában az álkeresztény politikusokról beszél. németh sándort nem említi meg a téma kapcsán.

Facebook

híg ember Creative Commons License 2025.05.16 0 0 3145
Tatás Tata Creative Commons License 2025.05.15 0 0 3144

beraktam a németh+orosz média képet pajor FB oldalára, egy komment: "de mi köze van ehhez Tamásnak?"

:D :D

Zsebimacs Creative Commons License 2025.05.15 0 0 3143

Engem 2x is letiltott. Büszke is lehetnék rá. Téged nem, biztos egy szintre rakott azokkal, amiket idézel. 

Előzmény: Tatás Tata (3139)
Tatás Tata Creative Commons License 2025.05.14 0 0 3142

komment:

Tamás! Ne politizálj! Ráadásul ne légy olyan kutya, amelyik a saját gazdája kezébe harap. Sanyi bátyád nem szól érte, ha a gazdát szidod?

Tatás Tata Creative Commons License 2025.05.14 0 0 3141

kommentek, tipikus hitgyülis-félék. mindig ránézek a profiljaikra, nem is tudom mit mondjak... sötétség...

Savanyu a szőllő kismuki ,mi?

Az irigység nem Istentől van.

Agyhalott. Inkább dolgozzál akkor neked is lesz

nem szabad irigykedni

az azt jeleni ugyes es elelmes

Ez meglehetősen primitív duma és előadás...A Mészárosné elvégezte a világ legnehezebb egyetemét, az orvosit, és egy kifejezetten okos nő. Lehet kifigurázni, bőven van mit... de nem lehetne ezt intelligensen és humorosan?

Te meg ha nem itt irigykednél és inkább a saját dolgoddal foglalkoznál, akkor többre mennél!!!Egyébként szedj gyógyszert!!!!

Neked komolyabb orvosra lenne szükséged te fsz!

Most azon gondolkodom, hogy csak a proli hergelésbe szálltál be, vagy annyira lecsúsztál, hogy te magad vagy irigy?

Ez a pajor mára sajnos jól le züllött

elterito Creative Commons License 2025.05.14 0 0 3140

Én már röhögtem rajta

Előzmény: Tatás Tata (3139)
Tatás Tata Creative Commons License 2025.05.14 0 0 3139

ezen nem is röhög senki hogy nem is ő tiltott le, hanem én őt? :D

röhögjetek.

Előzmény: Tatás Tata (3129)
elterito Creative Commons License 2025.05.14 0 0 3138

Ezen a topikon gyakran hangzik el, hogy milyen

aljasul viselkedik NS és NS fenéknyalói Pajorral.

Ugyanakkor fájóan kevésszer hangzik el, hogy

Pajor akiben szenvedéllyel buzog az igazság

iránti vágy, nem kritizálja NS-t, és nem

bánja meg azt, hogy sokakat ő is

megnyomorított.

Előzmény: Tatás Tata (3135)
elterito Creative Commons License 2025.05.14 0 0 3137

amúgy a szivarfüstös álom simán lehet Istentől...

Simán lehet, simán. De nagyobb az esélye, hogy 

ez a galád és primitív Németh Sándor kitalálta.

Tatás Tata Creative Commons License 2025.05.14 0 0 3136

ja, és ha az álom igaz, akkor pajor tényleg csak egy kis csípős szivarfüst lesz... és egyelőre úgy tűnik, hogy tényleg...

Tatás Tata Creative Commons License 2025.05.14 0 0 3135

amúgy a szivarfüstös álom simán lehet Istentől...

ügyebár Isten még a farizeusoknak is üzent amikor azt a látomást (álmot?) adta az egyik főfarizeusnak hogy "jobb ha egy ember hal meg..." - persze az ostoba farizeusok valszeg azt hitték hogy emiatt nem bűn megölniük Jézust, azaz nem bűn hogy ebben részt vesznek. pedig az, és ez az álom épphogy azt üzente nekik hogy még kiszállhatnak belőle... (mármint Jézus megöléséből)

Előzmény: elterito (3134)
elterito Creative Commons License 2025.05.14 0 0 3134

érdekes módon arra nem tér ki, hogy ugyanezekkel a fideszesekkel bulizik együtt németsándorjúdás kiscsaládja...

Az is elegendő lenne, ha azt mondaná, Németh egy nemkeresztény, nem kéne kitérni arra, ki kivel bulizik.

No miért is nem mondja Némethet nemkereszténynek?. Mert Pajor Némethet Istenként tiszteli.

Előzmény: Tatás Tata (3131)
Tatás Tata Creative Commons License 2025.05.14 0 0 3133

:D

"Német Sándor ősszel tartott egyhetes előadást a SZPA Akadémián. Elmondta, hogy 5 évvel ezelőtt volt egy álma Pajor Tamásról, mégpedig, hogy szivarozik és füstöt fúj a szemébe, a füst nagyon csípi Sándor szemét .Most nyert értelmet az álma , azt mondta."

egy vicces komment:

nekem meg 38 millió évvel ezelőtt volt egy álmom Némethről. Láttam, hogy egy zalai paraszt házmester lesz Pesten, aztán befurakodik ébredező emberek közé, akiket leural, elveszi a házukat, majd magát a világosság angyalának feltüntetve elhitet sok népeket, majd később, egy Semjén nevű emberrel szeretkezik. Mostanában nem követem Németh életét, így nem tudom mi az, ami eddig beteljesült.....

és még egy:

Nekem meg az csípte a szemem, mikor a barátnőm évekig milliókkal segítette Németh Sándorékat az ingatlaneladások 10 %-val.Mikor ő szorult meg a deviza miatt, és segítséget kért, elmegyógyintézetet ajánlottak neki.46 évesen halt meg hajléktalanként, istápolója Iványi Gábor lett.Egyszem kislányát kiiskoláztatták, doktori címet is szerzett. Olaszországban találta meg boldogulását.

:-o

és még egy:

Érdekes emlèkem, amikor talán a kilencvenes èvek vègèn, azt hírdette, hogy az orbáni üldöztetès miatt cudar világ jön rànk...vegyünk vidèken telkeket.. tanyákat ès rendezkedjünk be önellátásra... Sokan neg is tettèk...oszt most mi újság? Orb-ánusz lett belőle...

Tatás Tata Creative Commons License 2025.05.14 0 0 3132

nyomják a hitgyülektés (usa tévéprédikátoros) teológiát a pajor-fikázók, miszerint pajor irigykedik a politikusok gazdagságára...

Tatás Tata Creative Commons License 2025.05.13 0 0 3131

előző videójában pajor a ner-es rongyrázást kritizálja, érdekes módon arra nem tér ki, hogy ugyanezekkel a fideszesekkel bulizik együtt németsándorjúdás kiscsaládja...

Tatás Tata Creative Commons License 2025.05.12 0 0 3130

beraktam a képet, pajor nem törölte és nem is tiltott le. persze lehet, hogy nem is látta

Tatás Tata Creative Commons License 2025.05.09 0 0 3129

bakker, nem is ő tiltott le, hanem én őt :D

ez mekkora égő! :D

na de gondolom pár komment, és letilt...

Előzmény: Tatás Tata (3128)
Tatás Tata Creative Commons License 2025.05.09 0 0 3128

aki tudja és akarja, küldje el ezt a képet valahogy pajornak. engem letiltott FB-n

Előzmény: Tatás Tata (3127)
Tatás Tata Creative Commons License 2025.05.08 0 0 3127

Tatás Tata Creative Commons License 2025.05.08 0 0 3126

"amúgy tuti hogy nemsokára pajor megint előad egy hitgyüli-védő és németh-védő beszédet vagy bejegyzést... valahogy reagálnia kell a "tesók" kritikáira, meg kell nyugtatnia őket..."

pár napja írtam ezt, és a legutóbbi interjú videóban ez meg is történt, természetesen sajnos nem ilyen egyenesen ahogy gondoltam...

Előzmény: Tatás Tata (3083)
Zsebimacs Creative Commons License 2025.05.07 0 0 3125

Moszkvában, de nem a városban, hanem  oblasztyban (nem tudom, minek fordítható).

https://youtu.be/WF1-pA9MqoQ?si=y3dvJVY4S1bz973k

Előzmény: elterito (3122)
elterito Creative Commons License 2025.05.07 0 0 3124

Jó hogy a faszpukkon igen.

Rossz az, hogy a hgy-s topikon is.

Miért? Mert nem tudok rá válaszolni.

Pl. bosszantó a palaczkposta is, mert

olvasom,  bezzeg felelni nem tudok rá

Előzmény: Tatás Tata (3123)
Tatás Tata Creative Commons License 2025.05.07 0 0 3123

átküddtem faszpukkon

Előzmény: elterito (3122)
elterito Creative Commons License 2025.05.07 0 0 3122

atás Tata  2 perce    0 0 291240

elterito, ez mindenképp meg kell látogatnod, szép templom, megcsodálhatod a szépségét.

csak majd vigyázz mert a ruszkik tudják milyen libsi dolgokat kommenteltél a neten :)

Tata!!!! Én oda nem írhatok!! Ne oda írd, hanem ide!

Amúgy hun van? Москва-ban?

Előzmény: Tatás Tata (3120)
elterito Creative Commons License 2025.05.07 0 0 3121

Mégcsak nem is arra.

Hanem erre:

Lám megtértetek, tesók.

Üdvbizonyosságotok van.

Az üdvösségeteket nem veheti el senki.

Előzmény: Tatás Tata (3120)
Tatás Tata Creative Commons License 2025.05.07 0 0 3120

ügyebár azért furcsa ez, mert a hitgyüli lényegében ezekre a "bennyhinnekre" és az ő "hatalmas, Istentől kapott" csodatevő erejére épült...

Előzmény: Tatás Tata (3116)
elterito Creative Commons License 2025.05.07 0 0 3119

Nem olyan nagyon rég még prédikáltál a hiveknek

Tamás miért foglalkozol a világ dolgaival?

Nem olyan nagyon rég még agymostad a híveket

Tamás, miért foglalkozol még mindig hülyesándorral?

Előzmény: Tatás Tata (3112)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!