A napokban leadott a Duna TV egy interjút a fenti emberrel, aki tiszes őszülő állapotban van, felvillantva részleteket a Rocktérítő c. filmből.
Mi a véleményed: a lázadó, önpusztító, idegbajos, mániás-depressziós Pajor Tamásból miért lett egyik pillanatról a másikra újkreresztény, egyik vezető egyénisége az országot megosztó vallási közösségnek és miért tart ki még mindig itt?
Lehet-e valami általános magyarázatot adni más zenészek, közéleti emberek látványos megtérésére, a Hit Gyülekezetébe való beilleszkedésükre?
pajor az új videójában az álkeresztény politikusokról beszél. németh sándort nem említi meg a téma kapcsán.
Pajor Németh Sándort akkor sem említené meg az álkeresztény téma kapcsán, ha az embert ölne. Tehát az álkereszténységről beszélő Pajor maga is álkeresztény.
kommentek, tipikus hitgyülis-félék. mindig ránézek a profiljaikra, nem is tudom mit mondjak... sötétség...
Savanyu a szőllő kismuki ,mi?
Az irigység nem Istentől van.
Agyhalott. Inkább dolgozzál akkor neked is lesz
nem szabad irigykedni
az azt jeleni ugyes es elelmes
Ez meglehetősen primitív duma és előadás...A Mészárosné elvégezte a világ legnehezebb egyetemét, az orvosit, és egy kifejezetten okos nő. Lehet kifigurázni, bőven van mit... de nem lehetne ezt intelligensen és humorosan?
Te meg ha nem itt irigykednél és inkább a saját dolgoddal foglalkoznál, akkor többre mennél!!!Egyébként szedj gyógyszert!!!!
Neked komolyabb orvosra lenne szükséged te fsz!
Most azon gondolkodom, hogy csak a proli hergelésbe szálltál be, vagy annyira lecsúsztál, hogy te magad vagy irigy?
ügyebár Isten még a farizeusoknak is üzent amikor azt a látomást (álmot?) adta az egyik főfarizeusnak hogy "jobb ha egy ember hal meg..." - persze az ostoba farizeusok valszeg azt hitték hogy emiatt nem bűn megölniük Jézust, azaz nem bűn hogy ebben részt vesznek. pedig az, és ez az álom épphogy azt üzente nekik hogy még kiszállhatnak belőle... (mármint Jézus megöléséből)
"Német Sándor ősszel tartott egyhetes előadást a SZPA Akadémián. Elmondta, hogy 5 évvel ezelőtt volt egy álma Pajor Tamásról, mégpedig, hogy szivarozik és füstöt fúj a szemébe, a füst nagyon csípi Sándor szemét .Most nyert értelmet az álma , azt mondta."
:D
egy vicces komment:
nekem meg 38 millió évvel ezelőtt volt egy álmom Némethről. Láttam, hogy egy zalai paraszt házmester lesz Pesten, aztán befurakodik ébredező emberek közé, akiket leural, elveszi a házukat, majd magát a világosság angyalának feltüntetve elhitet sok népeket, majd később, egy Semjén nevű emberrel szeretkezik. Mostanában nem követem Németh életét, így nem tudom mi az, ami eddig beteljesült.....
:D
és még egy:
Nekem meg az csípte a szemem, mikor a barátnőm évekig milliókkal segítette Németh Sándorékat az ingatlaneladások 10 %-val.Mikor ő szorult meg a deviza miatt, és segítséget kért, elmegyógyintézetet ajánlottak neki.46 évesen halt meg hajléktalanként, istápolója Iványi Gábor lett.Egyszem kislányát kiiskoláztatták, doktori címet is szerzett. Olaszországban találta meg boldogulását.
:-o
és még egy:
Érdekes emlèkem, amikor talán a kilencvenes èvek vègèn, azt hírdette, hogy az orbáni üldöztetès miatt cudar világ jön rànk...vegyünk vidèken telkeket.. tanyákat ès rendezkedjünk be önellátásra... Sokan neg is tettèk...oszt most mi újság? Orb-ánusz lett belőle...
előző videójában pajor a ner-es rongyrázást kritizálja, érdekes módon arra nem tér ki, hogy ugyanezekkel a fideszesekkel bulizik együtt németsándorjúdás kiscsaládja...
"amúgy tuti hogy nemsokára pajor megint előad egy hitgyüli-védő és németh-védő beszédet vagy bejegyzést... valahogy reagálnia kell a "tesók" kritikáira, meg kell nyugtatnia őket..."
pár napja írtam ezt, és a legutóbbi interjú videóban ez meg is történt, természetesen sajnos nem ilyen egyenesen ahogy gondoltam...