az ügyelet is szép, mikor megédesíted társaságoddal...bármi szép, ha itt vagy, szívem!:) szívesen, jó illata volt, igen! jaj, ki sem bírtam volna holnap is ügyeletben....rém uncsi...:))
szép estét édesem!:) emlékszel még, pár napja bodzáról beszélgettünk...nos...pár órája volt egy riasztásunk, itt, helyben egy váltó nem akart átállni...a helyszínen, a váltó mellett pedig virágzó bodzabokor volt!:) (este megint mehetünk, sajna, összegyűltek a hibák...:) a bodzát természetesen már teszem is fel Neked, mert lefényképeztem!:)
jaj, szegénykém, vigyáz magadra, egyél-igyál, főleg ebben a jó melegben!:) képzeld, csak ma vagyok ügyeletben, a holnapit lepasszoltam!!:)) Otthon főzz finomat és gondolj picit a te ógyeletben gyötrődő, szerelmes hangyászsünidre is!!;)))))
pontosan...s ő még pici, nem esett le neki, miért is van épp egy állatkertben...:) gyönyörű...s ez is csak Neked nyílt, bár ez nem saját kép...de holnap azt is hozok Neked!!:) én házikolbászt ettem, tormával, meg egy jó adag földiepret, megcukrozva...:))
nem akarlak félrevezetni aranycica, lehet, hogy azt mondta neki, hogy tündérem, de tény, hogy a gondozó egyszerűen imádta azt a kellemetlen krokit, aki viszont szemmel láthatóan nem értékelte a gondozó kedvességét:)) szia, jó éjszakát:)
igen, és tudod, mindig teljesen magától, nyöszgetés nélkül ment be!:)
:)))elhiszem...édesek nagyon az állatok és jó, mikor segítesz nekik, ellátod őket, kedvesen, szeretettel beszélsz hozzájuk...szerintem megérzik...:) hűha, egy angyali kroki?:))))) mik vannak, csak ámulok, kedves!:)))
sajna, a lábában találtak egy kis pitty-puttyot, de eddig úgy néz ki, nincs gond, nem rosszindulatú...remélem én is...:)) és köszi, hogy együttérzel...édes Szilvia, hogy lehet ekkora szíved, s ennyire tele szeretettel?...:)