Október elsején indul az első magyarországi amerikai futball bajnokság, vagy hivatalos nevén a Magyarországi Amerikai Futballcsapatok Ligája. Természetesen ez sem folyhat úgy, hogy ne indítanánk egy tippversenyt, melyben a mérkőzésekre lehet tippelni. Ez a topic csak a tippelést szolgálja, és nem arra született, hogy a bajnokság eseményeivel foglalkozzon. Várunk ide minden érdeklődőt, leendő tippelőt.
Tényleg, most nézem, hogy 3. volt, de még idén is lehet. :D Amiatt, hogy a mostani forduló duplán, a döntő triplán számít, még bármi lehet az ideiben is. ;)
(De az is meglehet, hogy nem jövő évi lesz a következő tippelde, hanem tippelhetünk az őszi kupára is. Tervbe van véve, meglátjuk mennyire lesz időm rá, meg ilyen dolgok... Ha nem lesz, akkor meg hátha lesz valaki másnak kedve a lebonyolításhoz. ;))
06.17. Debrecen Gladiators – Budapest Black Knights +28
06.18. Győr Sharks – Ard7 Budapest Wolves II -21
ugye jol emlekszem, es igy vannak a jelolesek? tehat sztem a wolves az egyik nyero, es a gladiatorok a masik meccs nyertesei. vagy pont forditva vannak az elojelek? ...
Lebuktam!! A nevem pedig arra utal hogy 2084ből jöttem,amikor a tippverseny győztese házat,kocsit,nőt nyer és elvégezheti a kezdőrúgást a magyar bajnoki döntő 120.000nézője előtt..... :DD