Így van,úgy kell működnie mint egy sima mp3 lejátszónak.Azért kell felcserélned a 2 kábelt,mert amelyik a memóriája (állandó 12v),az most csak akkor kap feszt(áramot),amikor gyújtást adsz.Amikor leveszed a gyújtást,ez az áram megszakad,és elfelejt mindent.Ha a jelenlegi állapotában az eltárolt rádióállomásokat is elfelejti, akkor tuti ez a baj.Hát röviden ennyi.Remélem tudtam segíteni.
Oké,köszi megnézem. Kifejtenéd részletesebben,hogy mi fog történni,meg mit is csinálok a kábelok megcserélésével?Ugyanúgy fog viselkedni,mint egy rendes mp3-as magnó?Gyújtáskor bekapcsol és megy tovább onnan,ahol legutólján kihúztam a kulcsot?
Szia. Fel kell cserélned 2 kábelt.Az egyik az állandó táp,a másik pedig akkor ad +12 voltot,amikor gyújtást adsz.Citromsárga és piros színüek.Na ezeket kell felcserélni.Előfordulhat,hogy már gyárilag van erre lehetőség,nézd meg.Üdv.
Sziasztok! Van a kocsimban egy audiovox dvd lejátszó.Erről hallgatok mp3-at.Az a problémám,hogy minden autóleállításkor előről kezdi a lemezt.Ez így működik helyesen,vagy bekötési,beállítási hiba? Előre is köszi a válaszokat.
Hello!Ha ezek az alternatívák,akkor a JBL-t válaszd.Lesz vele annyi mélyed ami szépen kiegészíti a gyári rendszert.Persze autót bontani nem fog,de itt nem is ez a cél.
Én azt szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményetek a Blaupunkt THb 200A-ról és a JBL BassPro II-ról. Tudom, hogy nem ér fel egy nagyobb, rendes ládával, én csak egy kis mélyet akarok az autóban úgy, hogy azért a csomagtartó is megmaradjon. Csodákat nem várok egyiktől sem, csak hallotta-e már valaki ezek közül autóban szólni valamelyiket? És mi volt a véleménye róla? Előre is öszönöm a segítségeteket!
Cseréld le,22-be jó ár.És abban a konfigurációban ahogy irtad elviszi simán a rendszert.A mac-ek nagyon gyengécskék.Ami meg ér is valamit,már drágább mint más gyártók azonos tudással rendelkező termékei.
Jelenlegi Mac Audio Z4100 erősítőmet szeretném egy igényesebb más hangzásvilágú erősítőre lecserélni.
Amit kinéztem az egy IMPACT Lk 654 erősítő, most lehetőségem lenne egy 1.5 éves modellt 22 ezerért megvenni. 4 csatornás, az elejét ezzel hajtanám és egy ládát hídban.
Érdemes váltani, van valakinek tapasztalata ezzel az erősítővel..??
Akkor én vsz, hogy szűz kézzel véletlenül nagyon jól benyúltam!:))) Nem voltak nagy elvárásaim ezen a téren és ezek teljesültek, így én teljesen elégedett vagyok ezzel. AJ
Sziasztok, a következő lennea kérdésem: Sony autórádiómat szeretném kiszedni, de nincs meg hozzá a célszerszám. Anélkül is próbáltam, de nem akart összejönni. Tud valaki trükköt, hogy anélkül hogyan tudnék boldogulni? Köszönöm.
Szia márkatárs! Csatalakozom a megállapításodhoz. Mielőtt autórádiót vettem volna egy autóhifi-boltos barátomtól kölcsönkaptam jónéhány gépet. A hangok közötti különbségek azért elég jól meghallahtók autóban is. Valahogy így nézett ki: Kenwood-jó rádióvétel,stabilan lejátszik minden CD-t,viszont borzasztóan sávhatárolt hang.A teteje kb 8kHz-nél az alja úgy 300Hz-nél ér véget.Szörnyű volt...Pioneer: rádiója,CD-je stabil,lényegesen nagyobb sávszélességgel szól mint a Kenwood de nekem nem tetszett a szerintem inkább elektronikus zenére tenyésztett hangja.Alpine:amit én próbáltam valszeg nem volt a legsikerültebb darab.A legkisebb hiba miatt is rögtön ugrott a CD-játszó,viszont kellemes,lágy de mégis határozott hangja volt.Olyan szeretnivaló... JVC KD-LH 2000: hangja mint az Alpine-é,mindent lejátszik (tán még a söralátétet is) kitűnő rádióvétel és lényegesen olcsóbb volt...Hát ezért van meg nekem is öt éve:)
Sziasztok! Egy kis segítség kellene egy hozzáértőtől. Vettem egy SONY CDX-GT420U fejegységet, és hozzá előre egy pár Sinus live 10cm es hangszórót. (http://www.argep.hu/product_695571.html) Hátulra szeretnék vmi nagyobbacska, mélyhangokban bővelkedő ovál hangszórópárt tenni, ami max 12-13e ft-ba kerül. Namostakkor: http://bolthely.hu/technicar/id/00159_Helix_Blue_69_MKII vagy http://bolthely.hu/technicar/id/00169_JBL_CS3196 avagy http://www.argep.hu/product_379093.html ...vagy más ötlet? Köszi!
Egyik kutya, másik eb!:))) Bár én hangminőséget nem az autóban várok el, ott természetes-közeli hangot úgy sem lehet csinálni:(((( Én egy alap JVC fejegységet hallgatok a gyári hangszóró-készlettel (Skoda Fabia). A rádió vételi érzékenység jó (Kecskeméten a gyári antennával hallgatható a pesti Bartók). A CD megbízható (nem ugrik, írott lemezeket is biztosan olvas). A torzítások elfogadható szintűek, a hangja nem sértő. Számomra ez a max. ami egy kocsi hangterében a szükséges és egyben elégséges hang! Ja és öt éves és legalább napi egy órát szól. AJ
Sziasztok! Gyári fejegység mellé hangszórócsere után egy aktív ládával szemezek egy 4ajtós szedánba. Két kiszemeltem van: - VIBE SQ8 Evo aktív zárt láda, 20cm - 60k, egy picit sok nekem - Massive Blade-Box aktív zárt láda, 30cm - ez nem lesz "kevés" a 20 centis hangszóróval?
Alpine CDE-9881-ről mi a véleményetek? Esetleg hasonló árban mit javasolnátok (kb. 40e)? Első szettet kötnék rá erősítő nélkül. Előre is köszi a segítséget
Egy kis segítségre lenne szükségem. A Blaupunkt GTA 260 erősítő és a Blaupunkt GTx 693 Mk II 240 W-os hangszórók összeillenek? Elég lenne neki egy ekkora erősítő? Előre is köszönöm!