Belföldi olcsó - de színvonalas szállásokat összegyűjtésére hoztam létre ezt a topicot. Aki tud megfelelőt ajánlani kérem írja meg.
(3000 Ft/fő/éj árnál ne legyen magasabb a szállásköltség...)
Ajánlani szeretnék egy szálláshelyet, ez a Bakony széllén található, Bakonycsernyétől 3km-re sok túraútvonal innul innen. Különben én is tulajdonosa vagyok részben, mert ez egy egyesületé. Most lett felújítva a fürdőszoba(nagyon szép, pedig kulcsosház. Ágyak normálisak, de azok is kicserélődnek az idők folyamán. Konyha van, gáztűzhellyel. Van fűtés.ez a honlap
Nemrég ismét teszteltem a mattil hozzászólásában említett Főnix Hotelt. A szoba ára inkább 10.000 felé közelítt az itt leírttal ellentétben, de valóban kedvesek. Aki érzékeny az áthallásokra, füldugót vigyen :)
Hát ami olcsóbb vízpesrti szállásról tudok azok ezek:
Velencei- tavi Szállások:
A g á r d, Vidi fogadó, Chernel u. 54. 600-1200 Ft/fő/nap (22) 355-099 (Velencetours) Sport Fogadó Agárd, Széchenyi u. 10-14. (22) 370-073 900-1200 Ft/fő/nap
Velencei-tavi Vízisport Iskola Agárd, Tópart u. 17. 22/370-052, 370-606 350 Ft/fő/éj;
A veleméri Cserépmadár szállás egy eredeti népi bútorokkal berendezett összkomfortos őrségi parasztház, a béke utolsó szigete. Két négyágyas és egy háromágyas szobája van (tele szoba esetén 2-3 ezer Ft/fő). Az egész ház is kivehető (20-30 ezer Ft/éj a személyek számától függetlenül). A páratlanul szép táj látnivalók sorát kínálja: fazekasfalutól reneszánsz várkastélyig, freskókkal díszített középkori templomtól gombával terített erdőig, termálstrandtól múzeumig, a kitűnő (és olcsó) éttermekről nem is beszélve. A kert végében patak s mindent betölt a szénaillat és a madárcsicsergés. Ingyenesen használható saját visszhangunk is van. A ház előtti kispadról őzeket láthat legelészni. Gyermekes családoknak és rokoni, baráti csoportoknak ajánljuk. Ha megnézi a www.tar.hu/cserepmadár honlapunkat, megfájdul a szíve.
Ez meg egy veleméri keramikus-grafikus házaspár egyik terméke. Ők Veleméren dolgoznak, ahol valaha ötvennél is több gerencsér (fazekassághoz értő parasztember) élt.
A kérdésedre válaszolva pl. rendkívül érdekesnek tartom az egervári reneszánsz mocsárvárat, vagy a riegerburgi fellegvárat, vagy az alsómaráci (ideiglenesen Szlovéniában) termálfürdőt, amelynek 20 medencéje és megdöbbentú csúszdája stb-i vannak. Képeket láthatsz a szálláshely honlapján, ahonnan kb 200 kép érhető el a környékről.
Természetesen Képeket is várunk, minen ami BELFÖLD.. Szállás, túraajánló, látnivalók stb stb. Csak van már pár hasonló túrás topic, azért inkább az olcsóbb szállásokra specializálódnánk.
Ha valaki még nem ismeri: ez itt a veleméri Cserépmadár szállás homlokzata a Belső őrségből.
Ez egy szálláshellyé alakított parasztház, eredeti berendezéssel. A nevét a tetőcsúcson üldögélő cserépből készített madárról kapta. Száz éve ugyanis egy fazekas lakott a házban, aki maga égette ki a ház tégláit és tetőcserepeit (helyi szóval: sindüit).
Miért nem tesztek be néhány képet is? Alaposan feldobná a rovatot. Nézzétek meg "A Belső őrség képei" c. topikban! Elámul az ember fia, mennyi szépséget talál az országnak ebben a kevés kiváltságos által ismert sarkában.
05:10
06:22
1:12
66 km
620 Ft
-
2.
2
06:20
07:32
66 km
620 Ft
-
2.
3
07:20
08:32
66 km
620 Ft
-
2.
4
08:20
09:32
66 km
620 Ft
-
2.
5
10:20
11:05
0:45
66 km
1.060 Ft
750 Ft
[R]
1.
6
10:20
11:32
66 km
620 Ft
-
2.
7
10:21
13:14
1
2:53
95 km
946 Ft
-
2.
8
12:45
13:57
66 km
620 Ft
-
2.
9
13:45
14:57
66 km
620 Ft
-
2.
10
14:45
15:57
66 km
620 Ft
-
2.
11
15:45
16:57
66 km
620 Ft
-
2.
12
16:45
17:57
66 km
620 Ft
-
2.
13
17:45
18:57
66 km
620 Ft
-
2.
14
18:20
19:05
66 km
1.060 Ft
750 Ft
[R]
1.
15
18:45
19:57
66 km
620 Ft
-
2.
16
20:20
21:05
66 km
1.060 Ft
750 Ft
[R]
1.
17
20:45
21:57
66 km
620 Ft
-
2.
18
21:50
22:42
0:52
66 km
620 Ft
-
2.
19
22:45
23:57
66 km
620 Ft
Azért itt a menetrend, hátha sikerül valami. Üdv. Jucus
Sajnos semmi előrelépés nem történt Záhony ügyben. Nekünk kizárólag Záhonyban jó a szállás, mert szombaton ott van programunk. Kollégiumban próbál szerezni egyik topictársunk, mert volt már, hogy sikerrel járt.
hmm én elég jól ismerem Pécset, hát pl. az általad említett Centrum Kishotel (ami egyébként jó helyen van) ... szóval nézd meg a fényképeket a szobákról :-))
A Főnix-el nekem jó tapasztalataim voltak, legközelebb ha van hely, mindenképpen érdemes. A városban jelenlévő nagy szállodaláncok tagjai vagy rettenetesen drágák, vagy le vannak robbanva - némelyik a kettő egyben.
Ha nem is szállás, dehamár túrázni mentek érdemes ellátogatni erre az oldalra. Lényegében Magyarország összes látnivalóját, fontosabb helyeiről kaphattok információkat, sőt Ti is hozzászólhattok a témákhoz... A fenti (Fejléc) menüben a térképek menüpont alatt választhattok helyeket.
Április 1-től október 15-ig páratlan környezetben Pestszenterzsébeten a Soroksári Dunaág mellett kellemes időtöltést, nyugodt pihenést ígérnek mindazoknak akik felkeresik Vízisporttelepeiket, a XX., Vízisport u. 12-18., és 28. szám alatt. Csónakházaikban az alábbi szolgáltatásokat tudják nyújtani: Üdülőszobák: melyeket mindenki ízlése szerint rendezhet be. Bérelhetők teljes szezonra, fél szezonra, vagy kevesebb időre is. Bérlőik egyharmada már 15-20 éve állandó visszatérők.
Berendezett üdülőszobáik akár 1-2 napra is igénybe vehetők, kedvező áron.
Csónakgarázsaik több száz kishajó tárolására szolgálnak, motorcsónakok és kajütös nagyhajók elhelyezését is vállalják. Öltözőfülkéik átöltözési lehetőséget nyújtanak a vízi sport szerelmeseinek.
Bérhajó parkuk kenukkal, kiel-boot-okkal várja mindazokat, akik saját hajóval nem rendelkeznek. A hajók bérelhetők egy vagy több napra és vízitúrák szervezéséhez is.
A halban gazdag Dunaág a horgászok paradicsoma. A Család minden tagja megtalálja itt a szórakozási lehetőségeket. Szomszédságukban az Erzsébeti Jódos Gyógyfürdő.
További felvilágosítás a 06/309 515 018-as telefonszámon
Na elkezdem: DOBOZ-SZANAZÚG (Gyulánál van) bekerített terület a Kőrös partján. Vannak faházak, mely légkondis, amerikai konyhás, 2.000.- Ft/fő/nap, a bungalló 1000.- Ft/fő/nap. Van vizibicikli, csónak, egyéb vizi jármű, nagyon kellemes hangulatos hely, a kocsi parkolása 24 órára 200.- Ft, ha csak egy napra mentek, akkor a belépő is 200.- Ft/fő/nap. Ha több napra mentek, akkor nem kell belépőt fizetni.
Családoknak, egyedülállóknak, és egyáltalán mindenkinek nagyon szép, hangulatos hely, a telep területén több étterem és szórakozási lehetőség is van.
Sziasztok! Nehogy már elsüllyedjen a topic!!!!!!!!!!!! Írjatok mindent, hogy hol jártatok, milyen volt, - jó, rossz, árak - én a napokban, ahogy tudok, teszek még fel egy pár szállást, árral együtt. Várom a hozzászólásokat, és a kéréseket, akinek tudok nagyon-nagyon szívesen segítek. Záhony ügyben is várom a visszajelzést, különben mindenkinek nagyon kellemes, nyaralást. Üdv. J.
Nyíregyházához nincs messze Záhony, ha gondolod kiírom Neked a menetrendet és elküldöm Neked mélben, de ha más megoldást találok írok. De szerintem próbálj meg mélt írni Záhonyba, hátha sikerül. Üdv. Jucus
A hozzászólásomban is írtam, hogy itt kezdtem el én is!!!
Nézd meg milyen szállodákat ad ki. Méregdrágák. Persze van közte egy két olcsóbb de nincsenek közel(Darázs dűlő), vagy nincs szabad szobájuk erre az időpontra.
Egyébként már megoldódott: Az Avar Panziót választottam. Remélem jól sikerül majd a nyaralásunk!
Megnéztem Záhony honlapját, hát elég szegényes. Semmiféle útmutató, szállás, kajálda, szeritem írj mélt Nekik, vagy a Polg. Hivatalba, és érdeklődjél, hogy mit tegyél? Lehet, hogy Nekik nem fontos a túrista? Így is fel lehet fogni!!! A fejleményekről várom a híreket, ha valami van írj, addig is megpróbálok kutakodni MÁV körökben, hátha. Ha valami sikerül Nekem is akkor én is írok. Üdv. Jucus
tweety83 feltette a listámat,(7-es hozzászólás) amit szeretnék mindenkinek ajánlani, hívjad fel a pécsi állomást, és érdeklődjél. Azt hiszem hogy üdülési csekket is elfogadnak, de meg kell kérdezni telefonon. Ha tudok valamit segíteni jelentkezz, vannak ismerőseim Pécsett. Jó pihit, és írj!!! Üdv. Jucus
Az üdülési csekket meg a kicsik azért nem fogadják el valószínűleg, mert több vele a macera, és ki tudják adni a szobákat csekk nélkülieknek is (azonnali kp).