Keresés

Részletes keresés

brummadra Creative Commons License 2005.03.22 0 0 5
Bocs, figyelmetlenül olvastam. Te 2 oviról beszéltél. Zalai. o.k.  A Budagyöngyés konkrétabban hol van?
Előzmény: brummadra (4)
brummadra Creative Commons License 2005.03.22 0 0 4

Köszi. a Zalai pont a látogatandó listámon van :) De lehet, hogy nem ugyanarról beszélünk. Ez egy önkormányzati ovi a Zugligeti_Zalai sarkon. Miért fizetős? Amúgy nem akkora gond, csak ez nem magánovi. Másikra gonndoltál?

Nem tudom, hogyan működik a "félidős" kezdés, sajna. Még a normális szeptemberitől is parázok. Enyém is jócskán betölti a 3-at.

üdv

brumma

Előzmény: Éowyn75 (3)
Éowyn75 Creative Commons License 2005.03.21 0 0 3
XII.-ben a Zalai utcai ovit tudom, állítólag jó, illetve van a Budagyöngyénél, de az fizetős, úgy hallottam és elég drága. Én is mostanában töprengek ezen, bár a lányom csak januárban lesz 3, de szeretném akkor oviba küldeni, viszont állítólag akkor már szeptemberben be kell őt furni valahova, mert különben januárban már sehol nem lesz hely. Erről tudtok valamit, hogy ez hogy van valójában?
Előzmény: brummadra (-)
brummadra Creative Commons License 2005.03.21 0 0 2
sebaj, úgy látszik másnak meg nem okoz fejtörést :)
Előzmény: morzsavadász (1)
morzsavadász Creative Commons License 2005.03.21 0 0 1
bocs, Brumma :)
morzsavadász Creative Commons License 2005.03.21 0 0 0
egyel0re még 0 tapasztalatom van az 0v0dár0l
brummadra Creative Commons License 2005.03.21 0 0 topiknyitó

Sziasztok,

nézelődtem, de nem leltem konkrét óvoda ajánló topikot. Illetve ahol az oviválasztás előtt állók a szempontokról csevegnének. Szerintem -jó esetben- ez egy február-márciusi topik lesz, amikoris dönteni kell.

Ha valaki tudna javasolni ovit I. XII. (esetleg II.) kerületben, azt köszönettel venném.

Dísz téri, Lovas utcairól tapsztalat?

Várlak titeket

Brumma

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!