Keresés

Részletes keresés

e_dora Creative Commons License 2005.04.22 0 0 652

Egyébként ezen már magam is eltöprengtem, hogy amikor az indítékokat firtatjuk, zenekarról beszélünk, miközben emberekről, 4 külön emberről van szó. Lehet, hogy egyiket a pénz, másikat a hangszeres gyakorlás érdekli, vagy a nők vagy zene... Nem is tudom. Ez lehet, hogy a tévedések alapja, vagy lehet, hogy ez a "normális", hogy az embernek az image meg a többi alapján lesz egy koncepciója, elképzelése egy bandáról - ami egyrészt fikció másrészt mégiscsak ez az, ami konkrétan "lejött".

 

Mindenesetre ez a Hooligans-párhuzam talán nem jött valami jól a MMnak. Kiváncsi lennék (kérdés), hogy számítottak-e rá, és most, hogy mindenki ezzel jön, mi a teendő.

diesel()diablo Creative Commons License 2005.04.22 0 0 651

bigdadi, hi!

 

na, azért van, mert már millió éve nem néztem ezt a fazsomazindexbe-címet, nem is tudom már a jelszót, de majd igyekszem kideríteni. szal a leveled ezért nincs itten.

egyébként igazad van sok mindenben. pl. gondolom, hogy megélsz, meg minden, hiszen ezek szerint nem szobafestésből vagy szarpakolásból élsz. ezeken felül, még gratulálnom is kell, hogy tudol basszerolni. jó is az.

de:

aranylemez-téma:ne legyen már magyarázat bármire is, érted. ennyire azért láss tisztán. tudom, hogy milliószor elpuffogtatott cucc, dezért csak annyit mondok, kozsó. mivel neki több van, ezért jobb, mint te. nem? de. sokkal.

skinhead: fú, ezek szerint, hogy már ketten félreértettétek, nem jött át, hogy ez poén. ha el bírod képzelni rólam (még így ismeretlenül is), hogy rádmegyek egy csomó skinheaddel, akkor jó.

'zenekarnak puncsolva' ne gondolj rólam ilyet, amíg nem ismersz. ja, itt tenném hozzá, hogy kb. 5 perc alatt ki tudod deríteni, hogy ki vagyok, nem mintha ismerned kéne, vagy bármi, csak hogy mondjuk tudj hovatenni. laci, érted. ajánlom a doomstonersludge-topikot.  különben is, egyszer mentél át előttem a rákóczin gyalog, és nem ütöttelek el, úgyhogy örülés! nyehe, nyehheeeehee!

kis kihagyás nyeheeeee. kicsi. ja.

huligánok kitartása: respekt. ez így van télleg. de, minden rosszindulat nélkül: minek? de ez itt már megint ízlés, ugyebár.

kis senki: most önérzetesen leírhatnám, hogy te, azért mert eladtál akármennyi lemezt (arról ne is szóljak, hogy mondjuk egyedül, mint rapper, mit kezdtél volna, zolee nélkül, mindegyis, geciskedem csak) még nem tuti, hogy vagy akárki is. visszutalnék akkor ismét kozsóra, vagy jobb, mondjuk sziszire, a valóvilágból. róla többen tudják, kicsoda, mint te, tehát ő még nagyobb nálad. ja, leírtam mégis.

szal itt az a baj, hogy kicsit megbántódtál (legalábbis így tűnik, javíts ki, amit gondolom meg is teszel), annak ellenére, hogy leírtad, hogy nem kell az iléyenekkel törődni, mint én. ez egyébként igaz.,

 

és végül: kösz, hogy válaszoltál. megtiszteltél vele, de kérlek, hadd feleljek meg ennek úgy, hoyg leírom a véleményemet őszintén. ha ez fikázás, akkor az. attól még őszinte.

csók, pali

Előzmény: BigDaddyLaca (646)
e_dora Creative Commons License 2005.04.22 0 0 650

Ezt a hozzászólást nagyon szépen köszönjük (mindenki nevében mernék szólni)! Nincs is hozzáfűznivaló, megakorrekt. :)

Előzmény: BigDaddyLaca (646)
Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.04.22 0 0 649

Magad adtad meg a választ, Barátom!

Amúgy azt tartom, hogy műfajtól függetlenül lehet zseniálisat alkotni, akár még pl. r'nb-ben is, bár ilyet még nemigen hallottam. A NOX szerintem nagyon jó, nagyon jó az ötlet, hogy a köznép ízlését egy kicsit visszakanyarítsa a magyar népdalkincshez, amire büszkéknek kell, hogy legyünk.

Az általad említett nevet nem ismerem.

Előzmény: diesel()diablo (647)
Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.04.22 0 0 648

Szia Laca!

 

Üdvözlégy itt, még ismeretlenül is!

Kösz a korrekt hozzászólást!

 

bence

Előzmény: BigDaddyLaca (646)
diesel()diablo Creative Commons License 2005.04.22 0 0 647

akkor mit mondasz az aebsence-re, ha a nox gagyihouse-népműdal keveréke zseniális?

 

jó, mondjuk ízlésről vitatkozni... ennyi erővel elméleti matematikáról is mehetne

Előzmény: Locsmándi Bence (643)
BigDaddyLaca Creative Commons License 2005.04.22 0 0 646

Sziasztok Big Daddy Laca vagyok!

A Pockyval folytatott tegnapi beszélgetésből fakadóan nem írtam volna, csak egy "hozzászóláshoz" szeretnék szólni, mert személyről ebben az esetben elég nehéz beszélni ugye a modern világban név és arc nélkül nagyon bátran tudnak véleményt alkotni. Én már privát e-mail-ben üzentem ennek a diablo valakinek és kértem is hogy azt a levelet valahogy tegye fel ide, de nem tette. Én az 579-es hozzászolásához fűztem hozzá némi kiigazítást, amit itt is leírok.

big daddyn se csodálkozz, ha fikkantják: döglégy mellett már nincs annyi zsé, most a plázarock hoz hasznot, azt kell csinálni. ráadásul olyan háttérrel, hogy ugyebár bigdadi írt szövegeket a hooligansnak.  

A Kartel 10 éve működő zenekar és egyáltalán nem úgy néz ki hogy a közeljövőben megdöglene. Megnyugtatlak de semmi közöd hozzá, hogy bár nem ugyanannyi a pénz mint kb 5 évvel ezelőtt de most is elég szépen eléldegélünk belőle a feleségemmel és a két gyermekemmel! Ezért vállaltunk nyugodtan gyerekeket!!!! 

Mellesleg még van egy tetováló szalonom ami szintén.....

Tehát egyáltalán nem anyagi érdekek vezettek az MM-hez!!!!!!!!

Plusz hozzátenném hogy az "új"MM-ben hála istennek senkinek nem kell remegni hogy holnap tud-e venni egy kiló kenyeret, mert mindenkinek szépen "csordogál" a pénz! Tehát megjegyzem itt mindenkinek, hogy egyenlőre senkinek nem anyagi érdeke fűződik a zenekarhoz. Ha később-mert ugye most még nem lehet pénzről beszélni- lehet vele pénzt keresni hát akkor szóljon!!! 

Ezek mellett nekem egy nagy lehetőség volt amikor a Ragáék megkerestek hogy én egy zenekarban hangszeresként is megmutatkozzam, mivel már elég régóta tanulom.

Természetesen az első kérdésem az volt hogy a "POCKY NEM AKAR?"

De ezeket Ő már leírta. Én így vagyok a zenekarban ami nekem egy feladat, egy kihívás, egy nagyon jó és új dolog ami a KARTEL MELLETT NEKEM FONTOS!!!

A zenei megítélés nem annyira érdekel mert kinek a pap és kinek a papné alapon bárki szeretheti vagy nem. A Kartel eltelt 10 évében ezeket már megszoktam és nem rökönyödök meg névtelen fikázódó embereken mert ez velejárója minden zenekarnak és előadásnak, mást mutat a 6 arany- és 2 platinalemez!! Én azt nem szeretem amikor emberek ülnek a számítógép előtt és kitalálnak más emberekről mindenféle dolgot hogy ő hogy gondolja és stb. Én azért szoktam bejelentkezni a Kartel fórumra néha hogy az ilyen képzelgőket helyreigazítsam. Természetesen a rosszindulatúakat nem lehet és nem is kell. Egyszerűen le kell őket kullantani.

Azt is olvastam hogy:  és hogy őszintén ez jön a szívükből, megkeresem őket egy tized skinhead-csoporttal.

Hát mi van vele te diablo mittudoménkivagy? Eszednél vagy?

Elmondanám hogy soha nem nyomoznék utánad mert egyszer úgyis előkerülsz a nagy semmiből a zenekarnak puncsolva és soha nem árulnád el hogy egyszer mekkora vagány voltál az internet nagy homályában.

Itt a végén még a 638-as kérdéseidre néhány válasz:

Ha arról van szó hogy kinézet és hasonlóság akkor inkább a Cult, a Velvet Revolver, vagy a Mötley Crüe volt előtérben semmi esetre sem a Hooligans!(Ők is ezekből táplálkoztak vagy -nak, tuti infó)

Nem beszélve a tyúk vagy a tojás volt előbb még ha egy kis kihagyással is?

A kirukkolás annak szólt hogy végre valahára már eladható az élő zene, mert mostanra döglöttek meg a "discóshaknibrigádok".

Természetesen szem előtt volt a huligánok példátlan kitartása tizenéveken keresztül amíg átvészelték azt az időszakot!

Nem ugyanaz a managment, és a stylist sem, de ezekre abszolút nincs is szükség.

Azt hogy én hogy kerültem ide már leírtam, azt hogy rap-pelni nem tudok ki-ki megítélése, de ezt is leírtam.

Azt hogy téged minek tartalak azt se írom le mert leírtad te magad:

én meg csak egy internethuszár vagyok.

Hozzátenném hogy "kis senki" és ezzel meg is nyugodtam, mert mindig kiderül, hogy igaza van a Zoli barátomnak és MVP barátomnak akik azt mondták hogy soha ne foglalkozzak az ilyen "névtelennullaotthonszámítógépelőttállatságokatírogatófütyimorzsolgatósenki"-vel.

Ha pedig valamire kiváncsi vagy mind az anyagi és személyes dolgaimról nyugodtan kérdezz, mert ha akarok úgyis válaszolok, csak ne fórumokon.

Mindenkinek minden jót kívánok, és jó volt látni a régi képeket az együttesről mert nekem is feltolulnak a tizenakárhányévesblackjack-es emlékek!

Szevasztok: Laca

 

Előzmény: diesel()diablo (638)
e_dora Creative Commons License 2005.04.22 0 0 645
Jár a Díj. :-)
Előzmény: Alanis32 (618)
e_dora Creative Commons License 2005.04.22 0 0 644
lehet h rossz példa volt. akkor inkább: Uhrin benedek - 4800.
Előzmény: Locsmándi Bence (643)
Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.04.22 0 0 643

Na, a NOX pl. szerintem nagyon jó, igaz, nem az én világom, de ettől még zseniális!

 

b.

Előzmény: e_dora (642)
e_dora Creative Commons License 2005.04.22 0 0 642

Ha levonnánk kb 30%át, amit én írtam plusz azokat, akik engem küldenek el anyámba, akkor már csak a fele :) Egyébként meg pl a NOX-nak 14ezer hozzászólása van, aminek kb 99%-a arról szól, hogy mennyire szarok, szóval érdemesebb volna bevezetned valami fejlettebb értékrendszert :)) Nyilvánvaló, hogy van érdeklődés: de láttál itt olyat, aki _ezt_ tagadja???

Előzmény: MVP (637)
e_dora Creative Commons License 2005.04.22 0 0 641

szerintem a gondolkodásoddal van valami bibi..
siker=érték pénz=érték van értelme=jó, érdeklődés=sikeréspénzhajhászás=érték figyelem=tetszés... Ennyire gyors az agymosás odaát?? (bezzeg az emailezés lassú:)

 

Szerinted azért jön ide beszélgetni valaki az őt meglehetősen közelről értintő (kvázi róla szóló) témáról, mert különben nem kaszálna nagyot a franctudjamin? (egy zkar sikerén egyébként bukni is lehet. pl megbecsülést, szakmai megitélést...)

nem minden arany ami fénylik

Előzmény: MVP (630)
Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.04.22 0 0 640

Kedves MVP!

 

Ha jól emlékszem, e helyütt már kétszer érintettem a témát: igen, volt szó róla, hogy az egész velem és Pokival (sőt, Pelével is) indul újra, de aztán így alakult. Hidd el azonban, hogy sikerült a dolgon túltennem magam azóta! ;-)

Előzmény: MVP (637)
diesel()diablo Creative Commons License 2005.04.22 0 0 639

miért hiszik azt állandóan, hogy valami tle kell rakni az asztalra?! ez csak az internet. én meg csak egy internethuszár vagyok. a fikázást vállalni kell, főleg, hogy biztos vagyok benne hogy maga a zenekar is itisztában van ezzel az egész helyzettel, legfeljebb nem vallják be maguknak. teljesen tiszta a dolog, nem hiszem, hogy nem lehet érteni a fikkantást. nem rosszindulatból megy, amúgy, ha ez bárkit is meg tud nyugtatni, örülnék neki. szal amúgy van egy lemezem, de nem mutatom meg a gyerekemnek, csak ha már bizonyos kort elér, mert nem értené úgysem gyerekkkorban.

 

Előzmény: MVP (596)
diesel()diablo Creative Commons License 2005.04.22 0 0 638

fú, ha bigdadi benézett, akkor nekem végem, kideraíti, ki vagyok, azt' jönnek a haverok, és nekem végem. nem baj, válallom a véleményem, bruhahahaaaaaaéeeee!

 

szal kérdéseim a zenekarhoz (előre elnézést, hogy nem bírok úgy fogalmazni, hogy alapból ne szkeptikus nézőpontot tükrözzön, de ennek ellenére érdekel):

-mi ért kell úgy kinézni szinte egy-az-egyben, mint a huliboys

-miért épp' ebben az időszakban jött az ötlet, hogy 'gyerünk, rokkoljunk'?

-ugyanaz a manager, mint a huléknál?

-ugyanaz a stylist is?

-hogy kerül bigdadi ide? ő tényleg basszeros (ezt nem tudtam róla, azt mondjuk igen, hogy rappelni nem nagyon tud, bár stílusosan csinálja -ill. nem csinálja- azt)

-és a legfontosabb: ez most pénzkereset vagy rockundroll?

 

vegyük úgy, hoyg ez egy interjú, m,ajd kiteszem az oldalunkra :-)

 

ja, és őszinte választ várok, remélem, nem erős.

 

és kérlek, ne bántódjatok meg! vegyétek fel a keszkenőt, és üssetek!

 

 

Előzmény: MVP (637)
MVP Creative Commons License 2005.04.22 0 0 637
Az elmult 24 oraban:

Pocky - (577)
Pele uj bandajaban a gitarosrol beszeltem - (600-as)
Te - ugye itt vagy legalabbis testben
BD Laca - Hidd el hogy benezett, en mutattam meg neki

A tobbivel egyet ertettunk. Nem kell kiloni semmit, keveredes sem hiszem, hogy lenne barhol. Nem olyan komplikalt am ezt fejben tartani hidd el. Nem is akartam ezt tullihegni, amig Te el nem kezdted feszegetni a dolgot, csak erdekes, hogy ennyi mindenkit nem erdekel ez az ugy ugy 630 hozzaszolassal a hatunk mogott. Van azert it erdeklodes.

Az irott szobol nem jon at, de komolyan, meg mindig minden arrogancia nelkul, teljesen targyilagosan es oszinten kerdezem, mert erdekel (targyilagosan, annak ellenere, hogy Te mar elegansan lehulyeztel), hogy szerettel volna ennek az uj MM-nak a tagja lenni. Azt nem tudom elhinni, hogy irigy lennel, de bant ez? Vagy csak szar a zene?
Előzmény: Locsmándi Bence (635)
Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.04.22 0 0 636

Azt kell mondjam, sajnos, hogy fejedben a fórumok csak úgy keverednek.

Legközelebb gondold át, mit és kinek írsz!

Kösz

 

b.

Előzmény: MVP (634)
Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.04.22 0 0 635

A felsoroltak:

Poki, Pele - tudom kik, Pele sosem járt itt, Poki is csak egyszer, (lényegében) ellenem szólt.

Kettő kilőve.

Én - igen, itt vagyok.

BD Laca - nézz utána, valamivel notóriusan kevered, nos, ő sem járt még itt.

Diesel - az asztallal együtt sem tudom, ki ő.

Dóra - ismerem, régóta.

 

Na, ez valamit cáfol most, vagy alátámaszt számodra?

Üdv

 

b.

 

Előzmény: MVP (634)
MVP Creative Commons License 2005.04.22 0 0 634
Szal ezzel nem ertettel egyett. Most lepnem kell csak fejbol nyomom, de ha erdekel csak irj es pontosan utananezeka neveknek. Pocky, Pele uj zenekarabol a gitaros, Te, Big Daddy, Diesel aki mar rakott le a magyar rock elet asztalara, Dora csak par nev azok kozul akik biztosan olvassak es erintve vannak ebben az ugyben a zenen kivul, szemelyesen. A tulfutott szocsovek (nem jonnek a nevek fejbol) meg ehhez jonnek hozza, akikbol csak lehet , hogy tul sokat hoz ki egy uj lemez. Bar nekem ugy tunik , hogy eleg sok belso infojuk van errol az egeszrol. Remelem en meg nem tartozom ebbe a sorba.
Előzmény: Locsmándi Bence (633)
Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.04.22 0 0 633

Kérlek, listázd ki, mihamarább!

Várom.

 

b.

Előzmény: MVP (632)
MVP Creative Commons License 2005.04.22 0 0 632
Az is egy velemeny. A hozzaszolok kozul listazzam ki azt a kb. otot, vagy azzal nem ertesz egyet, hogy esetleg ebbol Neked is jol johet valami?
Előzmény: Locsmándi Bence (631)
Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.04.22 0 0 631

Bocs, de azt hiszem, teljesen hülye vagy.

 

Előzmény: MVP (630)
MVP Creative Commons License 2005.04.22 0 0 630
Rajtad kivul meg vagy legalabb ot erintett szolt hozza kozvetve vagy kozvetlenul itt az elmult 24 oraban. Azert mindenki figyel :-) Erre ertettem, hogy valamilyen szinten az a regi bandanak is jol kell, hogy jojjon. Oszinten remelem Neked is fog.

Előzmény: Locsmándi Bence (629)
Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.04.22 0 0 629

Mi van?

Nem értem.

Ha baj van,

megérzem...

Előzmény: MVP (626)
MVP Creative Commons License 2005.04.21 0 0 628
De legalabb nagyon jol adod elo :-). Nagyon profi az kritika amit karcoltal. Akarmennyi idobe tellett is. Lehet nekunk is tobbet kellene egy kicsit gondolkodni mielott irunk?
Előzmény: Alanis32 (627)
Alanis32 Creative Commons License 2005.04.21 0 0 627

na vazz, most kiderült, hogy mégse vagyok olyan okos:o))))

 

Előzmény: MVP (626)
MVP Creative Commons License 2005.04.21 0 0 626
Mulattatoan nem rimel. Elakadhatott valahol a szarkazmusom azt hiszem. Nagy Fero legendas szovegeire emlekeztetett. Ott meg ugye teremtek a rim hegyek!
Előzmény: Alanis32 (623)
MVP Creative Commons License 2005.04.21 0 0 625
Nem csak Rad! Regi zenekar eredeti tagjai, az O uj zenekarjaik uj tagjai , az uj zenekar regi tagji.....MINDENKI!
Meglepodtem , hogy tudtok rola, hogy olvassatok es meg irtok is ide. Oriasi szerintem.
Előzmény: Locsmándi Bence (622)
Alanis32 Creative Commons License 2005.04.21 0 0 624
No meg írsz is be már jó rég óta!:o) Szóval a "bizonyíték" kézzelfogható.....
Előzmény: Locsmándi Bence (622)
Alanis32 Creative Commons License 2005.04.21 0 0 623

Köszi a bókot!!!!Mármint, hogy okos vagyok.....én ebben néha megingok, ezért esnek jól az ilyen helyrerántások.

 

Az elsöpört-repülsz rímpárral csak az a bajom, hogy szerintem nem rímel...

 

Azt meg majd jól meglátjuk, mi lesz az új egérből, de részemről továbbra is a régi marad közelebb a szívemhez.

Előzmény: MVP (621)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!