Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó sorba került EOS 5D mark 1-esem. 10 éve van nálam, mint hobbi gép, ahogy korábban is. Új aksit tettem bele a nyáron, de adok hozzá egy tartalékot is. Jár hozzá a nyakpánt, töltő és egy adatkábel. Futár megoldható. S/N.: 2* 205489
Új gazdáját keresi újszerű Canon 70-200 mm f2.8 L II IS USM objektívem, megkímélt állapotban van, hibátlan műszakilag, lencséi tiszták, gyűrűk hibátlanul járnak, gyors és precíz fókusszal.
Eladó Canon EOS R gépvázam. A gép szinte új állapotú,a felső kijelzőn található egy kb. 4 mm-es hajszálkarc, valamint a nyakpánt fűzőin pár apróbb kopásnyom. Kb. 1 éve vásároltam használtan. Adom mellé nyakpántját, akkumulátorát és töltőjét. Expo: <43 000 SN.: 293028001736 Ár: 370 000 Ft
Ne legyen szükségetek rá de memóriakártyák adatmentésével kapcsolatban (is) megkereshettek mert a hardveres adat helyreállítás (chip-off recovery) akkor is működik amikor "se kép se hang", vagyis teljesen halottnak tűnik a meghajtó (semmilyen eszköz sem ismeri fel, mintha be sem lenne dugva), illetve felismeri de csökkent vagy 0 kapacitással, vagy mindenáron inicializálni / formázni akarja, esetleg írásvédettnek látja (persze kivéve, ha valóban fizikai hibás az eszköz vagy LDPC hibajavítást használ). Illetve más flash alapú eszközökön is használható mint a pendrive-ok, a laptopok ill. tabletek panelre integrált eMMC-i illetve SSD-i, digitális diktafonok memóriája, autók fedélzeti memóriája, stb. Ez a módszer magát a fizikai hibás adathordozót nem javítja meg, hanem a memóriavezérlőjét célhardverrel megkerülve azt teszi lehetővé, hogy a NAND memóriából, direktben kiolvasva lehessen kimenteni a nyers adatokat.
Lényeg lemaradt az ára a Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM, 109990 Ft-re gondoltam, akár utánvét is megoldható.Alkuképes ha eljössz hozzám személyesen Bp Nyugati pu-hoz vagy Puskás ferenc autóbusz állomásra.
Jól működik, minimális porral belül, ami tipusnál nagy szó. Tubus nem lötyög, nagyon finoman jár zoomgyűrű, nem zoomol vissza azonnal a felfelé tartod. cserébe nagyobb erő kell zoomolásnál (korábbi tulaj videóra módosíthatta) Tökéletes választás APS-C DSLR-hez vagy EF-S fogadó videokamerákhoz. Ha sürgős az átvétel: húsz/246 9310 (hétköznap fél9 előtt keresel, akkor fél órán belül át tudom adni)
email: from.the.rear@gmail.com
SN:77000194
Budapesten átvehető. Gyári doboz megvan igy biztonságos posta is lehetséges. Ajándék: gyári napellenző!!!
Eladó! Canon 50 1,8 II. Sapkák (egy Sigma, egy Canon) napellenző (adapterrel, ehhez az objektívhez). Szép állapot, hibátlan működés, karc, gomba és pormentes. Sn.1898018185 Ua. Mint most kapható 50 1,8 STM optikailag, csak az AF rendszer már. 20e
Metz 54 AF -1 digital (54 kulcsszám) Canon digital. Jó állapotban. 16,5e
Nissin DI 622 vaku Canon ETTL digital szép állapotban digitális Canonhoz Noname diffúzor. I.á.: 11500e
Thule Covert DSLR 32 l hibátlan, jó állapotban, kb, harmadáron. Cipzárok, rekeszek, a hátizsák anyaga hibátlan. Kopott a vissszahajtható, nem látható részen illetve a thule felirat. Drágábban vettem használtan, de karcsúsítom a szettem és egy kisebb Thulét vettem.