Ötleteket, javaslatokat várok, hogy hol kereshetnék? Herótom van a 'regisztrációs dij ellenében nem mondok semmit' illetve az 'emelt dijas telefonon nem mondok konkrétat' 'munkaközvetítőkből.
Moderátori megjegyzés:
A csalókra, gyanús állásajánlatokra figyelmeztető hozzászólásokat kizárólag konkrét elérhetőség NÉLKÜL írjátok be, különben törlésre kerülnek. Ne reklámozzatok akaratlanul!
a profit napi szinten változik,ez attól függ,hogy hány ember rendel a hirdetés alapján amit a robot elhelyez különböző oldalakon,volt rá eset nem rég nálam,hogy a profitom fel ugrott 55.12$-ra ez naponta változik
Aki regizett az SCN-be, hogy jönnek az újabb lazítások, a május 30-án kezdődő vásárok megkezdődnek. Balatonlelle az első állomás. A többi időpontok a 17-kei heti infóban van benne a blogon kivan téve.
használtad a kódom,elindul a robot munka közben lesz,azután abba fogja hagyni a munkát,szüneten lesz,és miután "felébred" akkor lehet befizetni ha jól emlékszem,majd nőni fog a cashback ha jól emlékszem akkor 3 hónap után fog leállni vagy valahogy így https://www.facebook.com/groups/478888546631321/ itt az fb oldaluk itt sokan segítenek
a lényeget végülis leírtam,de ha valami esetleg nem jó válaszolok,rendben,még 1 valami a nyelvet lehet választani fent jobb oldalt és van benne magyar,de egyszerű az oldal szerintem
az inb kezdetűnél kell reggisztálni a másiknál a megadott email jelszó megadással kell belépni az oldalra.a 2. oldalnál ahol be kell lépni ott vagy egy olyan lehetőség,hogy feltöltés ott ki kell választani a jobb oldalon ahol fel vannak sorolva dolgok,ki kell választani,hogy ajándékkártya és oda be kell írni ezt a sort 636S-ACKF-JT5R-JH7F így adni fog 50$-t reklám egyenlegnél meg is fog jelenni fent baloldalon,ezután várni kell 2-3 napot és láthatjuk mennyit termelt a robot de ha valami még nem jó vagy valamit nem jól írtam amint tudok írok,vagy email esetleg közösségi oldal és ott tudok még infót küldeni 636S-ACKF-JT5R-JH7F ezt ki kell másolni ahogy van akkor lesz 50$ 0$-al nem fog csinálni semmit,a másik ameddig le nem telik a 2-3 nap addig alszik a robot ez a folytatás
Szia PaliJr. Én kb 1 héttel levagyok maradva, nem tudtam követni az eseményeket , ez a ,,robot dolgozik" most melyik linkkel működik ,hol lehet regisztrálni ez amit a croationniel- nek is ajánlottál ?? A linket feltudod tenni még egyszer? Megköszönném !!
https://heedyou.com/?r=palijr több kereseti lehetőség,pl kérdőívek,videonézés,videóknál annyi a lényeg,hogy mindig fusson az oldal és azzal a címmel kell külön bereggisztrálni amivel az oldalra is reggisztráltunk,segítek benne